Mitä ainetta helmakoteloon?

kädetönautonkorjaaja

Katsastusmies määräsi pari lappua hitsattavaksi kynnysten etuosaan. Nyt askarruttaa mitä kannattaisi ruiskuttaa koteloiden sisään. Öljy on parasta, mutta jos kuitenkin seuraavassa katsastuksessa löytyy reikää, niin öljy tuppaa syttymään, kun hitsaa ja koko kottero voi palaa.
Olisiko tuo Canadalainen mönjä parempaa vai palaako se vielä herkemmin? Kyse on siis siitä alustakäsittelystä, joka voidaan tehdä päivässä valtuutetussa pisteessä. Tonnin autoon ei kannata tehdä tonnin ruostesuojausta. Vaasan suunnalla Sulvalla vai Sundomissa taisi olla tämä palvelu. Ei se ole volkkarin syy, jos maahantuoja jätää nykyään kotelot suojaamatta.
Ford on samanlainen ruostepommi, sekin pitäisi suojata samalla tavalla. Molemmat ovat jo rippikouluiässä, joten aika hyvin ovat ruostetta vastustaneet.

5

<50

  Vastaukset

  • Miten olisi jos laittaisit niihin koteloihin kotelosuojaa? Ellei löydy tiloja ja kompressoria, varmasti joku tee se itse korjaaja tarjoaa tällaisia palveluja pienestä korvauksesta. Ei siihen tarvi kuin muutama litra kotelosuojaa, suihkuttimen ja paineilmaa. Sillä käsittelee pohja, kynnyskotelot, ovien sisään jne.

   • Ei siihen tarvi kuin Dinitrol ML spraypullon vaikka motonetistä.

    Maksaa 6,99 ja yhdellä pullolla ruiskuttelee varmasti yhden puolen kotelon. Useimmissa autoissa on jonkinlainen tarkistusreikä sinne koteloon, tuosta aukosta ruuttaa menemään.

    Tunnin homma, kustannukset 14 euroa.


  • Kyllä tuo Dinitrol ML muuten olisi hyvää, mutta siellä on aika rutosti ruostetta ja hiekkaa mennyt sisälokasuojan taakse ruostuneista reiistä sisään ja en uskalla kuorruttaa tuota sotkua millään kotelonsuojalla. Sellainen kuumavaha olisi kova
   sana, mutta liian kallista. Harmi, kun oli päästetty niin pahaksi tuo ruosteen raiskaus.

   • Jos et saa hiekkaa sieltä pois niin parempi se ML on sinne ruiskuttaa kuin että jättää ruiskuttamatta.

    Tuo ainehan hakeutuu pienninkin rakoihin ja varmaan imeytyy siihen hiekkaankin. Ruoste ei sinällään haittaa, sehän imee tuon aineen itseensä ja sinänsä se ruostuminen pysähtyy.

    Kun nuo on olosuhteet niin täydelliseen ratkaisuun ei vaan pysty.

    Tulisko se hiekka veks vedenpoistoreijistä vesihuuhtelulla.


  • Yksi konsti olisi hommata sellainen älypuhelimeen sopiva letkun päässä oleva kamera, niin näkisi, miltä siellä oikein näyttää. Kerran innostuin imuroimaan Nissan pickupin runkopalkeista hiekkaa pois ja imuri otti niin itseensä, että se hajosi. Jos vesilekulla huuhtelisi kotelon ja sen päälle puhaltaisi kuumailmapuhaltimella kotelon kuivaksi, niin siinä olisi otollinen pinta ruosteensuojaaineelle.

  SEISKA.FI

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ohisalo: paperittomille työlupa jonon ohi

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/1883695a-f66c-488e-a622-ac181f96a0ff Miten on mahdollista, kaikki uutisointi mikä liittyy Ohisaloon on negatiiv
   Maailman menoa
   337
   6629
  2. Hallitus halveksii Suomen nuoria

   Suomessa on kymmeniä tuhansia suomalaissyntyisiä nuoria, joilla ei ole koulutusta. Nyt pitäisi tehdä kaikki mahdollinen, jotta nämä nuoret saataisiin
   Maailman menoa
   189
   3273
  3. Ei näin Lidl! Ei! Ei! Ei!

   Voi ei. Älkää lähtekö tähän leikkiin! Ei mitään sovelluskorttipeliä! // Lidl aikoo tuoda asiakkailleen etukortin – bonuksista ei vielä tietoa // http
   Maailman menoa
   123
   2951
  4. Voi myötähäpeän määrää

   Joku tämän kylän Tollo mukana nelosen roskasarjassa
   Suomussalmi
   18
   875