Suomen alasajo

vashuijaa

Sdp, vihr ja vas ovat tuhon puolueita. He haluavat löysää mamupolitiikkaa ja ovat valmiita nostamaan tasaveroja. Rinnekin hakuaa lihaveron, vaikka liha on terveellistä. Vihreät haluavat nostaa autoilun verotusta jne. Vasemmisto taas haluaa nostaa pääomaveron 32 prossaan ja yli 30te tienasvilla 35 prosenttiin. Sdp haluaa samaa. Ei mitään järkeä pikku pääomatuloja verottaa enemmän kuin palkkatuloja. Hyvinä niinistön aikoina pääomavero oli 26 prosenttia ollen kaikille sama.

23

110

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tahallinen

      Bensavero jo nyt 84%. Bensaveron voisi pudottaa 40 prosenttiin. Mikäli 95 bensa maksaa nyt 1.5, niin hinta olisi 70 snt. Alkoholiveron voisi pudottaa alle Espanjan tason. Tulisi uusia työpaikkoja, kun ympäri Eurooppaa tultaisiin maahamme ostamaan juomia. Alvi pitäisi pudottaa ihan minimiin. Kulutus kasvaisi ja tulisi jo näillä toimenpiteillä yli 100 000 todellista uutta työpaikkaa. Hallituksen tarkoitus on vain pitää tarkoituksella noin 500 000 työtöntä koko ajan. Siksi verot pidetään koekealla ettei työllisyys kasvaisi.

      • vasenlaita

        Verojen avulla rahoitetaan terveydenhoito , koulutus , puolustusvoimat , sosiaalitoimen menot esm: vähävaraisten toimeentulotuki , kansaneläkkeet ja takuueläkkeet , maanviljelijöiden tuet ja firmojen yritystuetkin sekä muut julkiset palvelut joita kansalaiset haluavat . Rakastakaa verojanne sillä niiden avulla luodaan hyvinvointia Suomeen sanoi jo aikoinaan entinen pääministeri Kalevi Sorsa . Jos kaikki Suomalaiset maksaisivat veronsa rehellisesti , eivätkä rikkaat porvarit keinottelisi maksujensa kanssa , eivätkä suosisi tulonsiirtoja veroparatiiseihin ( panamanpaperit ) voitaisiin veroastetta Suomessa laskea koko kansalta monella prosentilla .


      • ammattiliitotverolle

        Mikäli ammattiyhdistysliikkeet maksaisivat osinkoveroa, niin kaikilta osingonsaajilta perittävä vero olisi 7%. Miksi ammattiliitot hyväksyvät vuokratyövoiman ja pitkäaikaiset määräaikaiset sopimukset? Miksei näistä puhuta mitään näin vaalien alla??


      • vasenlaita

        Kyllä ammattiliitot voidaan verolle asettaa , mutta demokratiassa pitää verolle asettaa myös muut yleishyödyllistä työtä tekevät järjestöt mm: urheiluseurat , metsästysseurat , punainenristi , maanpuolustuskillat , sotilaskotityö , marttaliitto , vapaaehtoinen palastustyö esm: sopimuspalokunnat ja monet, monet muut järjestöt , onhan lain oltava sama kaikille . Mitä tulee vuokratyövoimaan ja pitkäaikaisiin määräaikaisiin sopimuksiin ei niitä hyväksytäkään , mutta eduskunnan niistä pitää päättää , tehdä muutoksia työsopimuslakiin se kuuluu heidän toimialaan ja viime vuosikymmeninä on eduskunnassa ollut porvaripuolueilla enemmistö ja he taas eivät halua muutoksia jotka toisivat parannuksia työsopimuslakiin , taitaa viimeiset työntekijöiden työaikaa koskevat ja parantavat lait olla 1970 luvulta kun eduskunnassa oli hetken vasemmistoenemmistö , silloin asioita vietiin eteenpäin eikä vatuloitu ja vetkutettu .


      • Mokkaaliaskaarna
        vasenlaita kirjoitti:

        Verojen avulla rahoitetaan terveydenhoito , koulutus , puolustusvoimat , sosiaalitoimen menot esm: vähävaraisten toimeentulotuki , kansaneläkkeet ja takuueläkkeet , maanviljelijöiden tuet ja firmojen yritystuetkin sekä muut julkiset palvelut joita kansalaiset haluavat . Rakastakaa verojanne sillä niiden avulla luodaan hyvinvointia Suomeen sanoi jo aikoinaan entinen pääministeri Kalevi Sorsa . Jos kaikki Suomalaiset maksaisivat veronsa rehellisesti , eivätkä rikkaat porvarit keinottelisi maksujensa kanssa , eivätkä suosisi tulonsiirtoja veroparatiiseihin ( panamanpaperit ) voitaisiin veroastetta Suomessa laskea koko kansalta monella prosentilla .

        Unohit tärkeimmän ja suurimman menoerän mitä veroilla maksetaan, nimittäin "mamunpyllyyn"menevät miljardit.


      • vasenlaita
        Mokkaaliaskaarna kirjoitti:

        Unohit tärkeimmän ja suurimman menoerän mitä veroilla maksetaan, nimittäin "mamunpyllyyn"menevät miljardit.

        Kyllä vissiin suurin menoerä taitaa olla puolustusvoimat seitsemän / kymmenen miljardia hävittäjälentokoneisiin heti ja vielä myöhemmin päivitykset päälle . Sitten merivoimien korvetit ja taas ilmavoimien harjoitushävittäjät . Taitaa maavoimatkin jotakin haluta , muutakin kuin rynnäkkökiväärejä . Se kaikki on pois vanhustenhoidosta , terveydenhoidosta , työttömiltä sekä koulutuksesta . Suomi on jo yli 70 vuotta elänyt rauhassa ja hyvien naapuruus suhteiden vallitessa , en ymmärrä mikä voisi muuttua jos vaan ei päästetä NATO:n joukkoja Suomen rajoille mellastamaan , silloin rauhallinen itäraja muuttuu vihanrajaksi . Kannatan Paasikiven ja Kekkosen linjaa molemmat olivat suurmiehiä ulkopoliitikassa , olisivat Nobelin palkinnon ansainneet paljon paremmin kuin Ahtisaari , joka tämänpäivän Venäjällä on lähes kirosana . Ja mitä näihin "mamunpyllyihin" tulee , kukahan sinunkin pyllysi aikoinaan pesee ja vaihtaa vaippasi jos ei mamuja Suomeen saa tulla edes töihin , nytkin olisi paljon työhaluisia mutta eivät saa työlupaa kun odottavat oleskelulupaa . Hullua tämä Suomen byrokratia ja kai meissä suomalaisissakin jotain vikaa on lapsia ei tehdä , maahanmuuttajia ei saisi tulla , itketään kuka tulevaisuudessa maksaa ihmisten eläkkeet kun väkimäärä vähenee ja veronmaksajia ei ole riittävästi . Ruotsissa ei eläkeongelmaa ole , se on hoidettu maahanmuuton avulla ja on hoidettu jo vuosikymmeniä , lähtihän sinne Suomalaisiakin noin puoli miljoonaa aikoinaan työhön ja auttamaan ruotsalaisia . Pohjois- suomesta tyhjeni kokonaisia kyliä kun lähtivät nälkää pakoon Ruotsiin . Onhan sielläkin ongelmia ollut mutta rikollisia ja rehellisiä maahanmuuttajia ei saa yhdistää samaksi joukoksi . Täälläkin olen huomannut että Vietnamilaiset , Kiinalaiset , Ciileläiset ja Turkkilaiset vain esimerkiksi ovat työteliästä ja aikaansaavaa joukkoa , puhumattakaan Venäläisistä jotka pärjäävät hyvin kulttuurialoilla , rakennuksilla ja teollisuudessa jopa armeijan palveluksessa on paljon syntyperältään Venäläisiä upseereita , jopa kadettikoulun käyneitä .


    • Huijareita

      Ihmeellisesti vaan konkurssikypsät firmat mainostaa vasemmiston uudessa ajassa.

    • cffff

      Miksei veroparatiiseja tutkita. Ylekin pitää panamapaperit itsellään eikä jostain kumman syystä muka joudu antamaan niitä verottajalle.

    • työttömilletöitä

      Kaikki verot voitaisiin asettaa eu:n pienimmäksi, jos Suomen kaikki 500 000 työtöntä saisi työpaikan, jolla tulee toimeen. Työttömiksi kuuluu laskea päivärahoilla opiskelijat, osa-aikatyöläiset, orjatyöläiset, hömppäkurssilaiset.

    • kansanäänestys.eu.sta

      Ja kyllähän se puhuttaa näin ennen vaaleja, MIHIN ne meidän verorahat oikein katoaa eli lähinnä tuottamattomaan haittamaahanmuuttoon ja EU:hun ! Kumpaankin *perussuomalaiset* ajaa muutosta. Mitä tulee EU:hun, joka meinaa pannulappuja keittiöistä kieltää, buahhahhahhahaaa, mutta todellisen ongelman eli haittamaahanmuuton edessä nostaa pulleat kätösensä taivasta kohti, että katotaan nyt, miten tässä käy, eihän tällainen liitto voi vaan toimia !

    • Seurat

      Suomi on jo ajettu alas. Alamäki alkoi Ahon hallituksesta, Halosen presidenttiydestä.
      Nyt ollaan pohjassa eikä nousta. Kansa myytiin unionin orjaksi ilmaiseksi.

    • kenellä.varaa

      Härkis sekä Nyhtökaura, niiden kilohinta on n. 17 euroa molempien, jopa enemmän...

      Kotimainen jauheliha, kilohinta 4,70... (tarkistin tänään).

      Tarvitaanko lihavero kurittamaan pienituloisia ja lapsiperheitä...

    • Sortajat

      Ei kai kukaan persuja äänestä joko olette unohtaneet miten ne pettivät äänestäjät viimekerralla. Hallitukseen niitä ei huolita halla-aho ei ministeriksi rupea vaan menee nauttimaan suurta palkkaa prysseliin, oppositiossa ne räksyvät.

      • Anonyymi

        Oikea vastuu ei persuja kiinnosta - pelkkää maahanmuuttoräksytystä kyllä. Edustavat muka pienituloisia. Ei pidä paikkaansa.


      • Anonyymi

        Niin mäkin luulin kunnes huomasin, että PS on yhden asian räksyttäiä, suvaitsematon ja itsekäs äärioikeistolainen omien suosija. Pienen ihmisen asialla eivät ole. Naurettavaa porukkaa.


    • Anonyymi

      Persut ovat vastuunpakoilijoita , yhteiskunnan loisia joilla ei ole mitään yhteiskuntaa kehittävää ideologiaa tai ohjelmaa , vaan huudetaan kulloisesta epäkohdasta mitä kansakunnalle eteen tulee . Ja tämä kaikki populismi alkoi jo Soinin aikana . Vennamotkin olivat sivistyneempiä ja heillä oli sentään jokin tavoite ja rakentamisen tarkoitus , työttömyyden poistokin oli listalla .

      • Anonyymi

        Just. Ei mitään tavoitteita eikä vastuuta. Länkytetään 2015 pakolaisista. Ei kukaan osannut varautua eikä ollut kokemusta. Se on vanha juttu ja osa elämää nyt ja aina.


    • Anonyymi

      Turhaa räksytystäkö muka? Onko se oikein, että suomalaistenveronmaksajien rahoja palaa haittamaahanmuuttoon 6 miljardia vuodessa? Ruotsi on jo pilattu maa. Kannattaa äänestää persuja, niin tulee muutos. Itävalta, Puola, Unkari eivät ota pakolaisia. Miksi sdp ottaa??

      • Anonyymi

        Ei kai sitä mikään puolue yksin päätä. Tuskin SDP:kään. Jos on isoin, niin miksei ota mitään vastuuta mistään? Huutelee vaan koko ajan ja arvostelee.


    • Anonyymi

      Perussuomalaiset ovat jo maamme suurin puolue,😁😁🎆

    • Anonyymi

      Puola, Itävalta ja Unkari sulkivat rajansa yksyn 2015 pakolaisaallossa. Miksei Suomi tehnyt samoin? Ei vaadi osaamista sulkea rajoja. Se vaatii vain munaa ja tahtoa!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      144
      2131
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1938
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1888
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1690
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1488
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1180
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe