Vanhat pojat viikseekkäät

Tekniikkaa

Kysyisin yleisesti kuopion päivärannan omakotialueen savikenttäongelmista .Isolla kaarella on monia pulppuavia lähteitä ja ovatko ne vaurioituneet joistain räjäytystöistä ,joita tehtiin päivärannan sillan yhteydessä. Pulppuavat lähteet ovat ongelmaisia talojen läheisyydessä,koska savipatjan rikkoutuminen laajemmalti nostaa pohjavesiä alueella.Tietoinen riskeistä kaivuja ajatellen. Korjaussuunnitelmat ovat silloin huomattavasti kalliimpia ja laajempia ongelmia.terveisin tekniikan tohtori.

32

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Aamu-uija

      Itse tein kellarista uima-altaan, kun kerran taloon tuli ilmainen vesi.
      Huuhtelen samalla vedellä myös pytyn.

    • Remicade

      Eikö kuopiossa osata käydä normaaleita keskusteluja .

      • ei.osata

        kaikki vähänkin järjissään olevat ovat jo muuttaneet pois kuopiosta, jäljellä on vain pohjasakka...


    • Kuopion_Yoda

      Tämän trollin tunnistaa kirjoitusvirheistä. Korkeintaan apukoulun käynyt puistotieteiden tohtori.

      Ps. Missä on "päivärannan silta"

      "Tietoinen riskeistä kaivuja ajatellen. "

      Yoda-kielelle on ominaista erikoinen sanajärjestys.

    • Rakennusinsinööri

      Eikö vain voisi keskustella sillan aiheesta ja pysyä asiassa syyttelemättä toisia kuopiossa.Asia on ajankohtainen tien ja sillan liitymän runkoputkilinjojen takia.Osa tiestä ei ehkä kestä painavia rekkoja ,koska routavaurioita näkyy jo esim. puijonsarventiellä.

    • JormaSuonionvirralle

      Hyvä Jorma ,että osaat huumorilla ottaa kantaa kuopion ympäristöinfraamme.Mopopoika tai autoilija voi hajoittaa autonsa tai käydä huonosti routamonttuun ajosta.Nyt on motenettin liittymässä iso monttu suojatien kohdalla tultaessa huoltoasemalta.Yhteiskunnan asiat ovat tärkeitä myös katutasossa.

    • Järkikäteen

      Talvi ja kevät ovat olleet ongelma monilla teillä ,joissa on ohut nykyinen huonolaatuinen asfaltti,joka ei kestä EU painoisia rekkoja.Brysselistä käsin ei voi määritellä alueidemme ympäristö ja liikenneinfra rakentamista .Ennen digiaikaa oli paremmin asiat.

    • järkipäästä

      Julkulan ICT- kerhossa on opittu uusia asioita, Et sitten noista yhdeksästä
      tyhjästä merkistä saanut mitään aikaan ?

    • Tästäopimme

      Huvittavaa touhua tämä yleinen politiikka on.Määrärahoja supistettiin puolella teiden ylläpitoon pohjois suomen osalta ja samaan aikaan Eu rekkarasite syö teitä.Nykyinen asfaltti ei kestä nastoja ,joka on nähty eikä tiet kestä raskaita kuormia,koska painaumaura syntyy näin asfalttiin .Suomen sääolosuhteiden takia pitäisi olla paksumpi asfalttimateriaali ajolinjan kohdalla tai tehdä tiet kovemmasta aineesta ja käyttää vahvistusta ajolinjan kohtaan.Viiraa tulisi hyödyntää enemmän teiden käytössä.Teiden ajourien syntyminen johtuu sivualatyöntymäpuristumasta tienpinnan painuessa alaspäin pinnan muokkautuessa lämmön ja kuorman liikkeestä paineessa materiaan eli toisin sanoen tie painautuu käytössä ajourien kohdalla alaspäin massan kohdistuessa alaspäin. Ratkaisu tähän olisi vahvikkeen käyttö ajolinjan kohtaan ja tehdä ajoradan pinta paremmin kaatavaksi tien reunoja päin.Teiden reunojen tukisoran pettäminen pitäisi tehdä valulla tai muulla siirtymäpainetta minimoivalla menetelmällä. Kuumuutta kestävää materiaalia voisi lisätä enemmän asfalttimassaan ,joka tehdään nykyään liian joustavaksi.Järkeäkin voisi käyttää ajoteiden ylläpidon kunnon optimointiin ja laadun saavuttamiseksi.Onko muuten Brysselissä suojatyövirkoja.

      • Anonyymi

        Keskustelu24 Ajoneuvot ja liikenne Liikenne Tieverkosto ja kunnossapito
        Keskustele suomalaisen tieverkoston nykytilasta, tiehankkeista ja kunnossapidosta.


    • Anonyymi

      Teiden pinnat halkeavat nykyisellä huonolaatuiseslla asfaltilla ja moni on huomannut huonot routivat halkeavat asfalttitiet kuopiossa. Veronmaksajille tulee kalliiksi Eu rekkojen tuhot tien pinnan halkeamisina ja jokavuotisena teiden pintojen uusimisena.Emme tarvitse suomeen isoja painavia rekkoja pilaamaan tiestöämme.Sama ongelma on nähtävillä päiväranta saaristokaupunki sektorilla.Teiden kuntoparannuksiin tarvittaisiin järkeistystä ja räjäytystöihin muutoksia erilaisten silta ja kalliolouhinnan osalta,ettei halkeamavaurioita syntyisi kiinteistöihin. terveisin Rak.mestari.

    • Anonyymi

      Valtio sabotoi tahallaan tiet huonoon kuntoon että voi sitten "perustella" miksi mukamas tarvitaan entistäkin enemmän maksuja ja veroja että voitaisiin ylläpitää tieverkostoa. Jättävät vaan kertomatta että autoilijoilta kerätään jo nyt vähintään kymmenen kertaa enemmän veroja kuin mitä käytetään tienpitoon.
      Eikö tällainen epärehellinen toiminta täyttäne jo jonkinlaisen rikoksen tunnusmerkit, esim. petos? Miksi valtio toimii rikollisesti omaa kansaa vastaan?

    • Anonyymi

      Valtion päätäntäelimen ja Eu:tieverkostosuunnitelmat perustuvat tulevaisuus innovaatioihin ,joita myös Brysselissä elinkeinoelämän vienti ja tuonti asiantuntijat ratkoivat.Tulevaisuus forum käytiin periaatteellisesti filosofisesti Kikyn parantamiseksi ja suurempien rekkojen mittojen standardien sopimisesta Eu forumissa aikoinaan.Talouskasvun volyymin jatkuva prosentuaalinen nousupaineen vääntäminen numeraalisesti vaikka väkisin sekä tilastotieteen kehittäminen veronmaksajien kustannuksella ovat jo yhtälö sinänsä.Taloutemme säästöjä ei voi aina siirtää tulevaisuuteen ajatuksella ,että Bruttokansantuotteemme on koko ajannousujohteinen talouden kehityksen aikajanalla .Rikosten täyttymisen tunnusmerkistöön ei kuluttaja tai tien käyttäjä voi enää vaikuttaa ,koska teollisuutemme ylikapasiteetti ns.intensiteetti on tulevaisuus ajattelua luonon varojemme väärinkäyttöä ja näin ollen ilmastonmuutostavoitteeseen emme pääse ikinä teollisuuden kasvaessa joka aloilla.Byrokratia vain lisääntyy norsunluutorneihin kauas järkevistä kansalaisten ideaalisista ratkaisuista esim.teiden ja siltojemme ongelmiin.t.Kansalainen ja funktionaalisen luonnonlääketieteen kannattaja.

      • Anonyymi

        Tämä taitaa olla se mekanismi joka tuhoaa yhä uudestaan ja uudestaan kaikki yhteiskuntajärjestelmät eli järjestelmä hylkää ihmiset ja alkaa elää omaa elämäänsä puolustaen vain omaa etuaan tavallisten ihmisten kustannuksella. Historian valossa ihmiset eivät sitä pitkään katsele tumput suorana...


      • Anonyymi

        Keskustelu24 Ajoneuvot ja liikenne Liikenne Tieverkosto ja kunnossapito
        Keskustele suomalaisen tieverkoston nykytilasta, tiehankkeista ja kunnossapidosta.


    • Anonyymi

      33 merkkiä käyttämättä.
      Miksi?

    • Anonyymi

      Kysyisin yleisesti kuopion päivärannan omakotialueen savikenttäongelmista .Isolla kaarella on monia pulppuavia lähteitä ja ovatko ne vaurioituneet joistain räjäytystöistä ,joita tehtiin päivärannan sillan yhteydessä. Pulppuavat lähteet ovat ongelmaisia talojen läheisyydessä,koska savipatjan rikkoutuminen laajemmalti nostaa pohjavesiä alueella.Tietoinen riskeistä kaivuja ajatellen. Korjaussuunnitelmat ovat silloin huomattavasti kalliimpia ja laajempia ongelmia.terveisin tekniikan tohtori.

    • Anonyymi

      Onneksi Neste on ryhtynyt yhteistyöhön katse tiestöön ja katse kadulle talkootyö projektiin tiestömme tärkeellisyydestä.Tiestömme on saatava parempaan kuntoon paremmalla asfaltilla tulevaisuudessa.Toinen asia on Vakuutusteknisesti kiinteistöjen lähellä tehtävät räjäytyslouhinnat ,joissa vakuutusyhtiöiden korvausvastuuvelvollisuus vakuutusyhtiöissä tienraivuuräjäytysten osalta kalliolouhinnasta johtuvien ongelmien vuoksi on hankala näyttää toteen erilaisten puolueellisten vakuutus ja korvausvakuutusvahinkoasiantuntijoiden taholle,joka puoltaisi oikeesti kiinteistöjen omistajajien yksityishenkilöiden oikeellista näkemystä rakennuksen halkeamista ,jotka ovat aiheutuneet julkisen puolen rakentamisen kalliolouhinnasta silta ja tienrakentamisessa paineaaltoliikkeestä talojen perusmuureihin .Saaristokaupungissakin on esimerkkejä halkeamakohteista ja myös muualla suomessa tällaisesta.Vakuutusyhtiön korvausvahinkovastuulaki laki on liian pienellä tekstillä eikä näe lukea kunnolla sitä tekstiä.Onko teksti vakuutuspapereissa suunniteltu digikielelle lukihäiriöksi vai suunniteltu tarkoituksella hankalaksi ymmärtää .

      • Anonyymi

        Keskustelu24 Ajoneuvot ja liikenne Liikenne Tieverkosto ja kunnossapito
        Keskustele suomalaisen tieverkoston nykytilasta, tiehankkeista ja kunnossapidosta.


      • Anonyymi

        Pitkän talven jälkeen alkaa kesä. Upeeta. Vappuna saa juhlia, olla iloisella tuulella, nauraa. Se on elämää, hauskanpitoa. En ymmärrä, että jotkut näkevät kielteisyyttä Vappua juhlitessa.

        Kaikilla on oikeus ja mahdollisuus juhlia Vappua, hyvällä mielellä


    • Anonyymi

      Oon huono etsimään vanhoja viestiketjuja, niin voisitko sinä etsiä minulle sellaisen jossa puhutaan KUOPION pizzerioista joissa tarjoillaan jotain muuta kuin lihasuikaleita pizzoissa.
      Et sitten suutu, kun en aloita uutta ketjua. Kiitos etukäteen.

    • Anonyymi

      Miksi keskustelu kuopiossa menee sudeksi ja kaikki asiallinen rakentava kommentointi lytätään maan rakoon.Luonnonsuojelina voin sanoa ,että kaikki eläimet myös sudet kuuluvat luontoon. .Päivärannassa ei olla nähty susia,vaikka metsää on sillan molemmin puolin.Ihminen on pahin peto ja susi toiselle ihmiselle.

    • Anonyymi

      Minulla on ollut viimeaikoina sellaista että pissatta ihan yhtenään, välillä puolen tunnin välein tuntuu se hätä ja vessassa saa juosta. Lisäksi hätä on sellainen että jos en heti pääse pelottaa oikeasti että menee housuun ja on mennytkin. Ponnistuskarkailusta olen kärsinyt vuosia mutta ei tälläistä ole ollut. Mielestäni olen juonut samalla tavalla kun ennenkin. Mistähän moinen?

    • Anonyymi

      Avohakkuita sekä kasvavaa suurteollisuutta emme tarvitse Suomeen ,koska tiet eivät kestä rekkojen painoa ja määrärahoja ei ole teihin varattu moneen vuoteen .Eläimien luontaisia reviirejä ollaan tuhoamassa koko ajan jatkuvassa nousujohteisessa talouskehityksessä huonompaan suuntaan.Ilmaston lämpenemistä emme voi yleistason politiikalla pysäyttää,koska jatkuva teollinen kasvu tuottaa päästöjä yhä enemmän maapallolla ja virkamiehet eivät kykene pysäyttämään liiketaloudellista korruptiota lakien muutospaineessa .Ei tuhota enempää maapalloa ,eläinlajeja ,ympäristöämme . Luontainen turvallinen ympäristö kaikille eläinlajeille ilman korruptiota.

      • Anonyymi

        Lue aiheen Kuopio keskusteluja. Katso, mitä muut ajattelevat, ja osallistu keskusteluun.


    • Anonyymi

      Onko kuopion Poliisilla riistapiirin kanssa oikeaa toiminnallista tekemistä ,kuin tappaa luonnossa syyttömiä liikkuvia eläimiä.Mitaleita pitäisi jakaa nyt kaupungin talolla tällaisesta toiminnastaMissä on luonnonsuojelijat ja susien puolustajat nyt,kun tarvittaisiin puolustusta eläimille.

    • Anonyymi

      Lue aiheen Kuopio keskusteluja. Katso, mitä muut ajattelevat, ja osallistu keskusteluun.

    • Anonyymi

      Onko muilla kuopiossa räjäytyksistä aiheutuneita halkeamia ja korvaako tiepiiri haitan teiden teon takia .Forcit.

    • Anonyymi

      Tepsiiköhän tämä nykyhallituksen ilmastopolitiikka järjellisesti ajateltuna.Teihin saatiin nyt määrärahaa ja pikkumonttuja voidaan korjata ,mutta teollisuuden ylikapasiteetti tarvitsee kuljettaa yhä isompia puumääriä asfalttiteillä.Ilmasto lämpenee hakkuiden ja teollisuuden raaka-ainepulan vuoksi koko planeetalla.Vihreiden ylihysteria keinotekoälyajattelu ei toimi ,koska veroteknisillä syillä kaikki energia ,asuminen ,autoilu ja kulutus elintarvikkeet kallistuvat huomattavasti.Sähköautot eivät tuo ilmastotalkoisiin oleellista parannusta autojen pitkän aikavälin toimimattomuustakuulla.Talouden ainainen ostettu kasvuajattelu poliitikkojen puheissa on saatava kuriin heidän arvailemalla osatotuuksia ja yleisfilosofisilla populistisilla ratkaisuvastauksilla pitäisi olla vastine kansalaisille.

      • Anonyymi

        Lopeta se sienien popsiminen.


    • Anonyymi

      Onko kellään lukuja medikalisaation aiheuttamista kuolemista tai suolistoverenvuodoista ,joita yleiset särkylääkkeet aiheuttavat. On olemassa Valvira ja aluehallintoviranomaiset ynm. jotka ottavat vakavasti lääkärien toimintavirheet ,joko tahallisesti aiheutetut tai tahattomat potilasvahingot myös ylilääkinnässä.On olemassa viisaitakin potilaita ,jotka huomaavat rahastuksen ja potilaan kusetuksen normaalissa terveydenhoidossa ja kokeilevat parempia vaihtoehtohoitoja ,kuten luontaislääkintä gastrologiassa ja ruokavalio parantavana lääkkeenä .Parempi vaihtoehto on tulla terveeksi sisäelinsairaasta,kuin uskoa kortisoneihin ,steroideihin ynm.shittiin lääkinnässä.Puistotieteiden Tohtori

    Ketjusta on poistettu 31 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14881
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3066
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3065
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3065
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3064
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    Aihe