Vuokra asuntoa Raahesta.

tiina1991

Pitäis muuttaa Oulusta Raaheen , kattelin vuokra asuntoja ja Kummatti näkyy olevan kaupunginosa missä on tarjontaa , kertokaapa Raahelaiset mimmonen asuinalue Kummatti on ?

39

2354

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KumMatti

      Kummatti on paikka johon ei kukaan halua muuttaa. Sen kertoo sekin kun siellä on runsaasti vapaita asuntoja.

    • avink

      Se että kummatista puhutaan Slummattina, kertoo varmaan kaiken tarpeellisen ja tarpeettoman. Ota se koppi ennemmin pattijoelta, kummatin talonhoidolta. Vai mikä perkele se pulju nykyään on nimeltä.

      • Anonyymi

        Joo.pattijoelle ei kannata muuttaa.lestapaikka ja penikoita jotka tekevät tihutöitään ympäri kylää.onhan kummatin asuntoja felmanninpuistokadullakin.kysy toimistolta tarkkaan.kummatissa älä sinne kolmikerroksisiin alkupään taloihin muuta.rauhatonta.ne jotka lähinnä poliisilaitosta.mutta älä pattijolle mene.


      • Anonyymi

        Kiinteistö Oy Kummatti on Raahen kaupungin vuokra-asuntoyhtiö.


    • Teretulemast

      Tervetuloa Raaheen! Kummatti on pessyt kasvonsa menneistä ajoista, asunnot ovat kunnostettuja. Raahen Seudun Asuntosäätiöllä on myös runsaasti vapaita, siistejä asuntoja. Googleta: vuokra-asunnot Raahessa, niin löydät kyllä sopivan ed mainituista. Jos sinulla on jo työ- tai opiskelupaikka täällä Raahessa niin Pattijoelle ei kannata mennä asumaan, nimittäin se on tuskan takana pyöräillä sieltä tänne Raaheen ne 4-5 kilsaa. Aamuisin jäinen merituuli vasten naamaa on karmeaa kokemusta, tosin paluumatka sujuukin tuulen siivillä. Ps. Raahenet:ssä yksityisten vuokra-asuntoja.

    • Hafbör

      Ja toiset pyöräilee ympäri vuoden Pattijoelta tehtaalle, 8-10km suuntaansa. 5 km ei ole yhtään mitään :D :D Melko laiska pitää olla jos ei 5 km viitti pyöräillä. Pattijoella on useita vapaita asuntoja, ja on eri rauhallista verrattuna esim Kummattiin.

      • Anonyymi

        Pyöräiletkö lesta tehtaalle.no kohta et pyöräile kun tehdas ajetaan alas.ruotsiinhan tulee aivan uusi tehdas joka tekee rautasienellä terästä niin luuletko että raaheen rautasientä riittää ja mistä sähköä kun pyhäjoki meni mönkään.eli älä pattijoen lesta itteäs kehu.typerää tuommonen.poika saatanan


      • Anonyymi

        Pattijoelle ei kannata muuttaa.ankea paikka.lestoja ja muutenkin ankea paikka.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pyöräiletkö lesta tehtaalle.no kohta et pyöräile kun tehdas ajetaan alas.ruotsiinhan tulee aivan uusi tehdas joka tekee rautasienellä terästä niin luuletko että raaheen rautasientä riittää ja mistä sähköä kun pyhäjoki meni mönkään.eli älä pattijoen lesta itteäs kehu.typerää tuommonen.poika saatanan

        Tuulimyllyistä saadaan sähköä. Kiitos Jari Sillanpään.


    • tiina1991

      Kiitos Raahelaisille asiallisista vastauksista ja asuntotilanne infosta.

    • Raahenseutua

      Kyllä kummatti on nykyään rauhallinen paikka. Hörhöt ja mustalaiset asuu nykypäivänä Ollinsaaressa tai keskustassa. Kauppakadun vanhoja kerrostaloja kannattaa vältellä. Pattijoella mopedistit ja nuorisorikolliset häiriköivät. Hammarintien lähialueet pattijoella syytä kiertää kaukaa Sepon vuoksi.

    • DKD

      Pattijoki OK, jos löytyy auto, jolla pääsee Raahen puolelle palveluiden ääreen. Et missään nimessä halua sieltä talvella polkea yhtään mihinkään.

      Kummattiin voi esimerkiksi väliaikaisesti muuttaa ja sitten katsella kivempaa osoitetta. Joka tapauksessa alue ehdottomasti parempi kuin Ollinsaari.

    • Anonyymi

      oulusta on tullut tyttöjä opiskelemaan raaheen tai tehtaalle kesäksi kummatissa on ollut paljon alkoholi pohjaista ahdistelua monesti kuitenkin muutajilla henkilökohtaista suojelua siinä on äkkiä illalla autoja parkissa jos ahdistelijaa liikaa iholla. kummatin asunnot olleet lämpimiä talvella, jos asut n.2 vuotta samassa asunto alkaa jotenkin heikentyä vahvuus häviää materiaaleista näkyy lian tarttumisena ja pinnat eivät enää kestä kulutusta moni vaihtaa silloin asuntoa, jos et vaihda on riski pintojen liialliselle tuhoutumiselle. nuoret juputtavat joskus subilla tai bassokajarilla seinän läpi päihteissään. varvissa on uintimahdollisuus lähellä vesi on kylmää paitsi helteillä.

      • Anonyymi

        Niinpä, tytöt ahdistelee, kauheeta.


    • Anonyymi

      hih otappa tuostakin selvää

    • Anonyymi

      Älä helekutissa tänne muuta itte täällä kolmekymmentä vuotta asuneena voin sanoa,täällä lestukoita ja rautaruukin kommunisteja jotka kurjistaa elämää .

      • Anonyymi

        Raahe on LestaMafian saastuttama kaupunki. Ei kannata tulla.


    • Anonyymi

      Kaikki 60-80 lukujen kerrostalot ja rivarit kun kiertää kaukaa niin ei voi pahimmille paikoille päätyä.

      Jos asunto on 2000-luvulta niin luultavasti hyvä paikka. Narkkareilla ei ole niihin varaa.

    • Anonyymi

      Ollinsaaressa on 2000-luvulla rempattuja kämppiä.Asun itse Ollinsaaressa.

    • Anonyymi

      Olen itsekin muuttamassa syksyllä Raaheen. Mistä kannattaa ottaa opiskelija-asunto tai soluasunto?

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Vuokranantajat laittavat ilmoituksensa ihan mihin haluavat, kaikki eivät laita samaan paikkaan. Että semmosta tällä kertaa.


      • Anonyymi

        Kannattaa katsoa vaikka Oikotieltä tai Etuovesta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kannattaa katsoa vaikka Oikotieltä tai Etuovesta.

        Raahessa ei ole muita vuokra-asuntoja kuin mamu-alueilta Kummatti tai Ollinsaari, muutama hassu päihdekäyttäjien asunto löytyy Seminaarinkadulta ja umpihomeisia rivitaloja Pattijoelta. Ennen vanhaan oli omakotitaloja vuokralla Raahessakin, en tiedä miksi ei enää ole niitäkään.


    • Anonyymi

      Tykkään asua kummatissa :) kaikki on lähellä. On monipuoliset harrastusmahdollisuudet liikunnan suhteen. Kaupatkin lähellä ja keskusta vieressä. Muutenkin on todella rauhallinen ja kaunis puistoalueineen varsinkin näin kesän aikoihin.

      • Anonyymi

        Kummatti on kaunis asuinpaikastaan rauhallinen. Mustamaalattu turhaan. Lyhyet matkat joka paikkaan ja kaunista luontoa ympärillä ja tyytyväisiä asukkaita.


    • Anonyymi

      Voi niitä aikoja kun kummatissa oli vielä baarikin, oli hyvä mesta suomihitteineen ja karaokeineen :D

    • Anonyymi

      Älä muuta Raaheen lainkaan, jos et kuulu sisäpiireihin. Kadut jo muutaman viikon päästä, kun huomaat millaisten ihmisten kanssa yrität väkisin tulla toimeen. En suosittele opiskeluakaan Raahessa. Normaalit ihmiset löytyy Oulusta tai muualta Suomesta.

    • Anonyymi

      Raahessa ihmiset on saatanan uteliaita ja kyyliä.

    • Anonyymi

      Tämä on liian vanha kirjoitus. Asiat ovat huonontuneet 2019 jälkeen. Kummatti, Ollinsaari ja Kauppakadun asunnot sisältää vain päihdekäyttäjiä, mustalaisia ja ulkomaalaisia. Älä muuta niihin. Pattijoki on täynnä meluavia Lestadiolaisten mopojengi kakaroita ja muita teiniautoilijoita. Älä muuta sinnekkään. Jos sinulla ei ole omakotitaloa katsottuna tavallisten ihmisten eli Ei Lestojen- naapurista, älä muuta Raaheen lainkaan.

      • Anonyymi

        Joo o lestojen paikka tosiaan tuo Pattijoki. Naapuriksi en kelpuuttaisi kun saisi lähes elinikäisen tuomion kyttäämisen kohteena.


      • Anonyymi

        Ollinsaari on ihan ok, meidän perhe ainakin jätettiin rauhaan. Nyt entinen talo vuokralla toisella ja nykyinen asukki teki ilmoituksen kun joku mielipuoli heittää aina koiranpaskat rakennuksen takapihalle D:


    • Anonyymi

      Oikeastaan totuus on vähän karumpi. Esimerkiksi Ollinsaaressa on nykyään joka kerrostalossa tyhjiä asuntoja. Kävelkää punaisten kerrostalojen läpi, niin näette tyhjiä asuntoja ainakin 6 kpl/per kerrostalo eli parvekkeet, joissa terassilaudat nostettu ylös. Otso Gold ja Hanhikivi asukkaat katosi ja Oomi sähkö oli 3 s/kwh, nyt se on 13 s/kwh, kaukolämpö sekä vesi maksaa siis 3 kertaisen määrän.

      Kauanko menee enää RSA: n konkurssiin, kun ei ole vuokranmaksajia enää jäljellä kerrostalojen ylläpitoon, sähkö ja vesikuluihin ?

      • Anonyymi

        Noin joka toinen vuosi nousee vuokrakin vaikka asunnot senkun rapistuu ja ne laskee arvoaan. Kipurajoilla mennään jo vuokran suhteen, liekö enää varaa asua montaa vuotta nykysessä kämpässä. Jos muutan niin muutan kokonaan pois Raahesta.


      • Anonyymi

        Mekin odotetaan nyt vuokran nosto papereita kauhuissaan.

        Villi veikkaus on, että Ollinsaaressa ei voi kolmiot olla enää alle 800 euron, kyllä heidän kuuluu kolmiosta pyytää jo 900 euroa, neliöstä 1000 euroa, kuten muutkin kaupungit Suomessa, jos aikovat selvitä.

        Ja muuttuuko vesi myös maksulliseksi, eikä kuulu vuokran määrään enää. Ei näillä sähkönhinnoilla lämmitetä enää vanhoja huonokuntoisia 70-luvun kerrostaloja.


    • Anonyymi

      Liian vanha keskustelu, asiat ovat jo muuttuneet. Kummatti annettiin ulkomaalaisille kokonaisine kerrostaloineen. Siellä asuu vain tummaihoisia ja ukrainalaisia.

      Ollinsaaresta voit lukea eri keskustelusta, ei suosittele kukaan muuttamaan.

      Älä tule Raaheen lainkaan, jos et voi ostaa omakotitaloa ja sekin täytyy sijaits hyvin kaukana lestadiolaista, muuten joudut järjettömään tulilieskaan heidän kanssa, kun kakarat hyppii sun tontilla ja heittää sun koiraa kivillä, no tätä perussettiä...

    • Anonyymi

      Kummatti oli parempi kuin ollinsaari mutta ei enään ole.katsele kummatin asuntoja keskustasta niin hyvä tulee.äläkä pattijoelle muuta.ouluntielläkin asuntösäätiön taloja lähellä ns keskustaa.tornitalossakin oli ainakin ennen kummatin asuntosäätiön huoneistoja vuokran.voi olla vieläkin.kyllä täältä asunto löytyy.onnea matkaan.

    • Anonyymi

      Ihan hirväet vuokrat.

    • Anonyymi

      Miksihän näissä maalaiskylissä aina oletetaan, että velkainen omakotitalo tuo onnen? Sitten riidellään velasta kulissi puolison kanssa, ja se tuo "onnen", joopa joo. Velkaa ja taloja jotta naapurit näkee, sillä aikaa Helsingissä asutaan arvoalueilla ja tahkotaan rahaa.

    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      49
      4985
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3277
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1412
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1245
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      957
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      878
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      215
      731
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      728
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      697
    Aihe