ATEISTI J. Halla-aho on lausunut:" En usko

loimijoku

Jeesukseen enkä muihinkaan menninkäisiin," On hyvä, ettei tarvi edes harkita Perussuomalaisten äänestämistä, kun on tuollainen rienaaja vetämäss poppootaan.
Ei ole kristityn valinta.

19

87

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • uskonnonvapaus

      IltaSanomissa viime sunnuntaina Halla-aholta kysyttiin suhteesta Jumalaan. Halla-aho vastasi: Avoin

      Tuskinpa millään puolueella on yhtenäinen kanta uskonnosta.

      Halla-ahoa voi äänestää vain Helsingin vaalipiirissä.

    • Hyvin.menee.kuitenkin

      Nykyaikaisen tuktimuksein mukaan yhä useampi , huomaa vanhemmastakin väestöstä uskoo, pitää vain elää entisien tapojen mukaan.

      Mailma on muuttunut ja se todellinen usko heikentynyt. Taitaa jo puolet olla polttohautauksiakin.

      Uskohan alkoi murtumaan kun kyseltiin, miksi jumala on niin julma että sairastuttaa monen lapsia yms.
      Ateisti tuntuu oudolta, olen neutraali, mutta en kyllä tahdo uskoa paljoa.

    • Sädekehää

      Kyllä se kirkkokansakin pystyy kauheuksiin, viimeksi eilen oli MTV:n sivuilla, kun isoisä käytti hyväkseen lastenlastaan. Tiedä sitten, oliko hänellä eri rienaaja kuin ketjun alussa mainitulla politiikolla.
      Kirkkokansan ja myös papiston yhteydessä on rikoksia tehty.
      Loimijoku ystävällisesti äänestää arvojensa mukaan niinkuin me muutkin.

      • Siitin

        Puhumattakaan Jehovista. Jussi on vielä hyvä ihminen näiden saatanoitten rinnalla. Lapsia käytetty hyväksi vuosien saatossa


    • 23456

      Toivottavasti aloittaja löytää toisen, yhtä hyvän puolueen. Omaa etua tässä äänestyksessä pitää tavoitella, muuten susi perii.

      • 010250

        Kaikilla on uskonvapaus, myös Jussilla. Aloittaja saa haistaa pitkät piuhat .


    • persu

      Persuja meilläkin äänestetään. Jussi on siis Helsingissä , hämeessä on omat persu-ehdokkaat.

    • Pisteet.Halla-aholle

      Onko paha jos ihminen on normaali ja realisti eikä ole hurahtanut mihinkään jeesuksiin tai menninkäisiin. Vaikka ääneni ei mennyt Perussuomalaisille niin silti pidän monessa asiassa kuten tässäkin Halla-ahoa paljon järkevämpänä kun yhtäkään muuta puolueiden puheenjohtajaa. Mutta eiköhän kuitenkin se ole Suomen ja suomalaisten kannalta tärkeintä ja pääasia ettei enää koskaan Keskustaa ja Kokoomusta samaan hallitukseen.

      Maailman ja Suomen historia kuten nykyisyyskin kertoo normaali järkisille mihin jeesuksiin ja menninkäisiin uskominen johtaa. On hirveää katsoa läheltä kun ihminen menee tuolle tasolle.

    • Kyäsetied

      Niin, Halliksen ja Timo Soinin kanta uskontoon on toki erilainen, mutta johan se nyt on tiedetty.

      • Loknub

        Katolisen kirkon papit ja kardinaalit (ainakin lehtikirjoitusten) mukaan ovat syyllistyneet pedofiliaan. Tähän en ole Soinin huomannut ottavan kantaa. Nyt on tutkittu lestadiolaisten juttuja eikä lestadiolaisetkaan niitä kommentoi. Inside-juttuja. Se, että uskoo korkeimpiin voimiin tee ihmisestä hyvää. Olen sitä mieltä, että usko uskona tai ei uskoa ollenkaan ja politiikka erikseen.


    • Sauli.vaan

      Onkohan uskonto tuonut mailmaan enemmän hyvää vai pahaa, siinäpä kysymys.

    • Suomi.ukko

      Minä olen siiinä suhteessa vapaamielinen, voisin hyväksyä vanhanajan kristitynkin. Näiden mielenterveydestä en tosin aina ole kovin vakuuttunut. Tällä tavalla en jaoittele vaalien ehdokkaita, siinä on todellakin paljon tärkeämpiäkin asioita kyseessä.

      Normaalilla käytännön järjellä sekä myös terävämpää älyä vaativiin hommiin kykenevä ihminen on hyvä ehdokas. Suomessa on syytä pysyä voimassa järjestelmä, jolla taataan kantasuomalaisten pysyvän vahvana enemmistönä ja nykyiset kaksi pääuskontoa suurimpina uskontoina.

      Vasemmistolla on nykyään ideologianaan auttaa viimeiseen asti muiden maiden työläisiä, omista ei ole mitään väliä, eikä huolta siitä, kuka maksaa viulut. Nämä puolueet ovat täysin erilaisia kuin ennen, vain nimet pysyneet samana.

      Siksi osa äänestäjistä menee halpaan äänestäessään vuosikymmeniä perinteisiä puolueita, jotka eivät ajakaan suomalaisten asiaa kuten ennen.

      Myös oikeisto, Kokoomus varsinkin, haluaa maahanmuuttoa. Heillä on tarkoituksena ottaa maahan halvinta työvoimaa mitä ikinä löytyy. EK (Elinkeinoelämän keskusliitto) on esittänyt, että kun palkkaa noita Suomessa olevia "pakolaisia", niin valtion pitäisi maksaa yrityksille 70% noiden palkkaamisesta palkkatukea. Suomalaiset työttömätkään eivät saa kuin 25% - 50% maksimissaan tukea. Jos maksettaisiin 70% palkkatukea, maksettaisiin myös normaaleja asuntotukia noille ulkomaalaisille. Miten meillä on tuohon varaa? Ottamalla salaa velkaa ulkomailta, vai? Sitten valtio selittää velanoton syyn olevan sitä, että verotulot eivät kata hyvinvointipalveluita (suomalaisille).

      Tuettuja työpaikkoja ei tietääkseni ole kuin pieni määrä. 80-luvulla oli jotain töitä, jotka kaupunki järjesti akateemisille työttömille. Kai niitä vähemmän koulutetuille oli, mutta minulla sattui olemaan kaksi yliopistokoulutettua kaveria (itsekin olen). He pääsivät näin työelämän alkuun 80-luvun alussa opintojensa jälkeen.

      Nykyään on kahtiajako maahan muuton vastustajat vrs. maahanmuuttomyönteiset, jotka suvaitsevaisuudessaan ottaisivat tänne aivan mitä porukkaa mistä maasta tahansa. Nämä 1ssslam1la1set eivät sovellu länsimaisiin yhteiskuntiin. Paljon on tästä todisteita maissa, joissa on suuri joukko lähi-idästä tai Afrikasta tulleita 1slam1la1sia. Kaikkien pitäisi olla suvaitsevia, eriäviä mielipiteitä ei sallita. On säädetty lakeja kantaväestöämme varten. Heiltä kielletään vihapuheet, mutta koska sitä ei ole määritelty laissa, haetaan puheista sanoja, joiden perusteella puhuja voidaan tulkita "kiihottavan kansanryhmää vastaan". Näitä on jo ollut oikeudessa.
      Ennen yhteiskunta oli jakaantunut vasemmistoon ja oikeistoon.
      Natseja ei oikeasti ollut. Lähes joka puolueessa oli enemmistönä tiukan maahanmuuttosääntelyn kannattajat. Oudoksi on Suomi mennyt sen jälkeen, kun maahanmuuttoa ei saisi vastustaa.

    • Anonyymi

      No, en minäkään oikein voi uskoa. Ja mihin uskoisi, on niin monta ison kirjan selittäjää , kuten edustajissakin.. Mutta uskokoon ken tahtoo.

    • Anonyymi

      Uskon asia on oma valinta. Maanpuolustus velvollisuus. Korppi.

    • Anonyymi

      Voihan Perjantai! Sean Ricks esitteli ohjelmassa pakolaisvenkulointia Suomen pelastamiseksi. Arvovaltainen vieras esitti pakolaisten ongelmat suomalaisten poliitikkojen ja virkamiesten syyksi. Tosi asia nyt kuitenkin on että suomalaisten syy ei ole se, että lähi-itälöiset ja afrikkalaiset änkeää Suomen sosiaaliturvan piiriin. Ajattelin jättää äänestämästä mutta kait sitä täytyy änkeytyä äänestämään perussuomalaisia. Järjellä ja sydämellä.

    • Anonyymi

      Riikka Purra on nykyään kasvissyöjä ja puheenjohtaja

    • Anonyymi

      Kyllä onkin jo aikakin äänestää perussuomalaisia

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kyllä Tynkkynen Sebu taas asiaa puhuu, ja parasta tietenkin on kuunnella sunnuntaina Ylen toimittajien änkytystä kun perussuomalaiset saa vaalivoiton. Taaskin Ylen propagandavyörytys kääntyy itseään vastaan. Stalinistinen woke- kultturi kärsii tappion. Hyvä Suomelle ja suomalaisille.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      138
      3972
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      120
      1551
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1392
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      70
      1366
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1224
    6. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1111
    7. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      47
      1108
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1071
    9. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1066
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      60
      1018
    Aihe