Sipilä ainoa hyvä ehdokas

Ääniannettu

Ei vieläkään löytynyt muuta mitä äänestää kuin sipilän puoluetta. Vihreä on toinen järkivalinta. Persuilla on vieläkin soini sarvipää vaikkei olekaan.

33

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vastaääniannettu

      Ei Sipilää voi äänestää, se on aito oikea kepu ja kepu pettää aina.

    • kätketää-onni-suomeen

      Myö kävin juuri keskustaa äänestämässä, nyt pitää pistää vastaisku noille suomen tuhoojille vasurikommareille.sosialisteille ja persuille!

      • Ohionrosvojenaika

        Mitä helevettiä se meille kuuluu ketä äänestelet. Menikkö työläisten maksamalla jontikalla äänestään.


    • Allahaho

      Jos yhtistys sanoo että saat äänestää vain keskustaa niin mikä siinä sitten. Minä saan itse päättää ja äänestän perussuomalaisia.

      • Uusi-ääni-keskustalle

        Määki oon seurannu noita vaalikeskusteluja kallistun nyt Sipilän keskustan suuntaan ja taijampa äänestää niitä, Halla-ahon keskustelutaito on olematonta puhe epäselvää nieleskelyä!


      • KansantuomioonTyly

        Hallauho ihme sönkkö ja Sipilän tie politiikassa kuljettu loppuun. Rökäletappio kepulle tulee.


    • Jotakintolkuua
      • Expersu

        Minikokoomus ajaa kokoomukselle ääniä. Ja äärioikeistolle. Miksi persuilla niin paljon venäjäyhteyksiä. Ja persujen vaaliohjelmassa leikkaukset luvissa.


    • numero118onsipilän

      No eipä sitä kyllä voi muuta kuin sipilää äänestää pohjoisessa. Itse olen perinteikäs ja perinteikäs nimenomaan siinä mielessä että käyn äänestämässä vasta varsinaisena äänestyspäivänä Juha Sipilää. Perustelut.
      Sipilä sanoi tentissä ajavansa elinvoimaisen maaseudun asiaa Huom. sosialistit haluaa vaan keskittää isoihin kaupunkeihin eli nivalastakin lähtisi loput niistäkin palveluista mitä täällä vielä on. Toinen pointti mitä sipilä sanoi että susia pitäisi vähentää. Kaksi erittäin tärkeää asiaa. Ne jotka kaipaa saasteisia kaupunkeja ja kirjavaa ihmismassaa missä ei omaa rauhaa saa äänestäkööt sosialisteja tai kokoomusta tai virheitä öh anteeksi tarkoitin viheliäisiä öh eikun vihreitä.

      Muista 118 sipilän numero!

      https://www.keskusta.fi/Eduskuntavaalit-2019/Ehdokkaat/Oulu/Sipila-Juha

    • Doomsday

      Kepuketkuille tulee vaan nyt mieletön vaalitappio. 20 kans. Edustajaa lähtee. Tuskin enää koskaan pm. Puolue.

    • tyty7654

      Eihän Sipilä ole kuin Rautaruukin mannekkiini. Uskonveljet auttoivat kaupoissa ja amerikkalaiset täyttivät tilin.

    • Ääniannettu

      Ei tule rökäle tappio. 14-15 prosenttia on kannatus ja hallitukseen pääsee sdp:n ja kokoomuksen seuraksi, jos perus pellet oikei onnistuu kusettamaan niin keskustan kannatus tippuu alle vihreiden ja hallituksessa on sdp kokoomus ja vihreät mikä on maaseudun tappo. Perussuomalaiset ovat oppositio puolue aina alle 50% kannatuksella

    • potkut

      yksihyvä asia mitä sipilä onsaanut aikaan pliis

      • KeskustaVanhus

        Kaatoi hallituksen.Siinä yksi ja paras.


    • KOKKOKOKOOMUS

      Perus Suomi voittaa TYÖLÄISEN ASIALLA PARAS MUUT ON LAHJOTTUJA

      • EiPitäsPaskaaJauhaa

        Tuo Oli täydellisen Totaalinen VALE. ÄärioikeistoPuoluE. Ei Todellakaan puolusta Duunareita!!! Ja varsinkaan Hallilaho Ei ole päivääkään tehnyt Duunia. Miehenkuvan irvikuva!! Ja sivariki vielä.


    • kkhgfdd

      Keskusta alas! Moni entinen Kepu äänestää nyt Perussuomalaisia!

    • Ääniannettu

      Sipilän hallitus oli paras aikoihin. Hyvää: leikkaukset, vaikka ne maksavat tavallisille ihmisille ne ovat välttämättömiä ja niitä toivottavasti tulee lisää, talous koheni huomattavasti, yrittäjiä tuettiin ja saatiin uusia työpaikkoja, lisää kokonaisia tehtaita on odottamassa oven takana vain ja ainoastaan seuraavan hallituksen hyväksyntää. Valitettavasti eivät koskaan pääse toteutumaan koska persut pettää ja pelleilyllään aiheuttavat punavihreän hallituksen. Eihän persujen talouden hallinta mallilla laskea veroja ja lisätä ostovoimaa ole minkäänlaisia edellytyksiä kun on jo kauan sitten todettu että paljosta on luovuttava jotta talous saadaan nousuun ja valtion velka kuriin. Äänestäjä polo uskoo että rajat saadan kiinni ja ihmisille enemmän rahaa, vaan kun huomataan että puolet pitäisi antaa periksi ennenkuin ovi hallitukseen aukeaa niin on jo petetty koko äänestäjäjoukko ja tähänhän hallahöhhö ei lähde. Katsotaan miten persujen tahtoma punavihreä toimii.

      • vastaääniannettu

        Eli siirretään valtion toimesta lisää varallisuutta rikkaille ja otetaan köyhiltä kaikki hyvinvointivaltion palvelut pois, on mielestäsi hyvä juttu? Sitä on Sipilän hallitus tehnyt, ja talouden paraneminen on täysin silmänkääntötemppu, eikä Sipilän politiikalla ole juurikaan ollut vaikutusta talouden nousuun. Itse asiassa Suomen talous on laahannut muiden valtioiden perässä koko ajan, eikä nousukausi ole juurikaan konkretisoitunut tavalliselle tallaajalle mitenkään.
        Peruspalvelujen alasajo ja siirtäminen yksityisille sijoittajille palvelee vain sijoittajia, mutta kusee kaikkien muiden kintuille, myös työnantajien kintuille. Siinävaiheessa kun duunarilla ei ole varaa mennä edes lääkäriin, joutuu työnantaja kustantamaan kaikki terveyspalveluista koituvat kulut työntekijöilleen, siis jos meinaa saada ammattitaitoista työväkeä, sillä he katsovat palkan lisäksi myös työterveysvakuutuksen tason työnantajilta, ja se vasta kalliiksi tulee työnantajille.
        Jatkuva ihmisten kurjistaminen aiheuttaa epävakautta ja ääri-ilmiöiden lisääntymistä koko yhteiskuntaan, ja tämä on suora seuraus hyvinvointipalveluiden alasajosta.
        Mitä rajojen sulkemiseen tulee, se pitää aloittaa EU:tasolla, ja siitä on persut ja siniset puhuneet koko ajan, ei suomen rajojen sulkemisesta, vaan EU:n rajojen sulkemisesta.


      • Ääniannettu

        Mistä muualtakaan voi leikata kuin työttömiltä, opiskelijoilta tai eläkeläisiltä? Yrittäjiltä tai suurimmilta veronmaksajiltako pitäisi ottaa? Vai jakaakko vielä vastikkeetonta rahaa lusmuille joilla ei ole aikomustakaan työllistyä? Kumman syystä Euroopassa on laskusuhdanne mutta meillä ei. Kauan kiistivät erilaiset tutkijat ettei hallituksen ratkaisuilla olisi merkitystä talouskasvuun, mutta ovat joutuneet perumaan puheita.


      • vastaääniannettu
        Ääniannettu kirjoitti:

        Mistä muualtakaan voi leikata kuin työttömiltä, opiskelijoilta tai eläkeläisiltä? Yrittäjiltä tai suurimmilta veronmaksajiltako pitäisi ottaa? Vai jakaakko vielä vastikkeetonta rahaa lusmuille joilla ei ole aikomustakaan työllistyä? Kumman syystä Euroopassa on laskusuhdanne mutta meillä ei. Kauan kiistivät erilaiset tutkijat ettei hallituksen ratkaisuilla olisi merkitystä talouskasvuun, mutta ovat joutuneet perumaan puheita.

        Kun siirretään verovaroja työnantajille, ei se ole leikkaamista, vaan varallisuuden siirtämistä. Jos yritys ei kannata omin voimin, miksi sitä pitää ylläpitää valtion tuella?
        Saman asian voisi tehdä toisinkin päin, maksetaan lisää liksaa työntekijöille verovaroista, samalla vähennetään vastaavasti työtunteja ja palkataan vastaavasti lisää väkeä töihin, työttömyys alenisi heti. Työnantaja saisi tämän ns. bisnesvoittonsa vasta, kun saa toiminnan oikeasti kannattamaan.

        Esim. asuntotuet on varallisuuden siirtoa suoraan asuntosijoittajille. Tällälailla pidetään yllä vuokra-asuntokuplaa, missä vuokranantajat voivat määrätä vuokran ja vuokralaisen on maksettava. Koska vuokrat ovat kasvaneet jopa duunarien ulottumattomiin, pitää siirtää varallisuutta, jolla edesautetaan tolkuttomien vuokrien jatkuvaa kasvua.


      • Ääniannettu

        Eihän nyt mitenkään voi antaa tässäkohtaa maakuntien työnantajien kyykätä sen varjolla että työntekijöille maksetaan enemmän ja työnantajaa verotetaan kovemmin tai poistetaan yritystuet. Se on vissi että minkä työpaikoista menetetään ne eivät takaisin palaa. Nyt pitää saada työpaikat ja yritykset kannattaviksi, sen jälkeen voidaan haaveilla palkkoja ylöspäin.


      • vastaääniannettu
        Ääniannettu kirjoitti:

        Eihän nyt mitenkään voi antaa tässäkohtaa maakuntien työnantajien kyykätä sen varjolla että työntekijöille maksetaan enemmän ja työnantajaa verotetaan kovemmin tai poistetaan yritystuet. Se on vissi että minkä työpaikoista menetetään ne eivät takaisin palaa. Nyt pitää saada työpaikat ja yritykset kannattaviksi, sen jälkeen voidaan haaveilla palkkoja ylöspäin.

        Aivan niin, yritykset pitää saada kannattavaksi, mutta miksi se kannattavuus tehdään keinotekoisesti verovaroilla? Miksi yrittäjää palkitaan kannattamattomasta yrityksestä verovaroilla?
        Samalla periaatteella ne tuet voisi maksaa suoraan työntekijälle joka tekee työnsä, ei työnantajalle joka ei tee työtään. Nyt kyykkää työntekijä, ei niinkään työnantaja.


    • Keputaipersut

      Sipilälle meni minunkin ääni. Oli helppo valinta, kun on näyttöjä Suomen asioiden kuntoon saattamisesta. Sitä rahaa jaettavaksi kun ei tipu taivaasta, pakko hoitaa taloutta kuntoon, vaikja kirpaseehan se jokaista, mutta ymmärrän tilanteen.

      • eikepujaainakaan

        Jostain kumman syystä se kirpaisee vain duunareita, viljelijöitä ja muita tuottajia, sekä tietysti opiskelijoita, eläkelläisiä ja työttömiä.


    • qeetyyh

      Ei Kepua!

      Sanoo entinen Kepu!

    • Rahamies

      En äänestä, kaikki on köyhän ja työttömien asialla. Meitä rahamiehiä ei puolusta kukaan.

      • koitappas_skarpata

        Raha puolustaa, eikä muuta tarvita, sillä raha tekee sen esimerkillisen säntillisesti. Ainoastaan rahamiehenä itse voit sössiä kaiken, et kunnioita kaikkivaltiasta rahaa, menetät siis uskosi. Uskosi menetettyäsi rahasi tulemme viemään me hurskaat. Jos menetät uskosi ja ahneutesi, et ole rahan arvoinen.


    • Chempolista

      Sipilästä ei ole ministerin tehtäviin, koska ministerin pitää olla rehellinen ja lakia noudattava henkilö virkamiesvastuulla. Ministerille ei sovi, että ohjailee valtion ja valtioenemmistöisen yhtiön varoja lastensa ja lähipiirin yhtiöille, kuten menneellä vaalikaudella on päässyt tapahtumaan.

    • Jusleeni

      Jos joku pettää niin se on persut. Valheellinen ja rasistinen puoluepolitiikka ei toimi koskaan.

      • kepupettiliikaa

        Eipä toiminut valheellinen ja syrjivä kepu-politiikkakaan.


    • hyvässä_lihassa_oon

      Eija -Riitta Niinikoskikaan ei päässyt eduskuntaan.

    • exlessu

      ja tolppaa nivalan jussit äänesti,vaikka kepuajaa maataloutta ahtaalle,eimuutako luullaan että aate elättää

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      412
      4205
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      235
      2078
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      68
      1540
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      157
      1357
    5. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      66
      1029
    6. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      167
      1015
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      131
      988
    8. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      232
      967
    9. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      923
    10. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      51
      898
    Aihe