Millaisia seksipalveluita ihmiset tahtovat?

mimiissad

Olen opiskelijatyty, ja mielestäni ihan söpö, mutta en ole uskaltanut laittaa ilmoitusta minnekään. Olen anonyymisti myynyt alusvaatteitani, mutta niissäkin menekki on huono!

Tahtoisin tarjota seuraani jollekin herrasmiehelle, joka arvostaisi ja tukisi minua rahallisesti.
Vastineeksi antaisin huomiota ja hellyyttä.

Mielipiteitä?

16

268

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tiedätkuka

      Prostituoiduksi värvääminen tai houkutteleminen on laitonta.

    • Rumilusjokaeimuutensaa

      400 maksan seksistä.

    • Varoituksensana

      Suihinotto spermat niellen, seuraavaksi pilluun naimista laukeamiseen saakka, lopuksi sama peppuun, lopuksi nuolet kyrvän puhtaaksi ja saat hyvällä tuurilla satasen koko setistä.

      Oletko valmis hoitamaan nämä kaikki? Mietipä tyttö tarkkaan, ennen kuin alat myydä itseäsi, tehtyä ei saa tekemättömäksi..

      • Mariet20

        Ei se nyt ihan noin mene, kun tein tätä duunia, otin normaalista suihinotosta kondomilla 100€.
        Tosin pari asiakasta raiskasi ja muutama oli väkivaltaisia/rikkoi sääntöjä. Muutamia entisiä kollegoita on raiskattu/pahoinpidelty töissä. En suosittele...


      • Nykyinenhoro

        No ei se noin mene, todellakaan.


    • No tottakai jokainen tekee niinku haluaa, mä lähden siitä että jokainen kunnioittaa toista, olit sitten maksanut tai et. Tsemppiä sulle.
      T:herrasmies

    • teppsuomi

      Rohkeaa tyty onnea matkaan, toivoisin olevani sinun mahdollinen sponssisetä.

    • Claes1

      Hei Mimiissad

      Meillä on yhteiset intressit. Olen miellyttävä, hyväkäytöksinen, ulkomailla diplomaattinakin palvellut katseenkestävä herrasmies pääkaupunkiseudulta. Mielihyvin tuen sinua taloudellisesti ja pystyn tarjoamaan myös sinulle mukavia yhdessäolon hetkiä. Voit kirjoittaa tänne vähän peitetysti jonkun yhteystiedon, otan yhteyttä.
      Terv Claes

    • Anonyymi

      Ihan normaalia seksiä, ei mitään erikoista siis, normi seksiä. Kuvitellaan että olet mun tyttöystävä ja rakatelemme kuten pariskunta normaalisti takaapäin, sinä päällä, minä päällä, suuseksiä ja sitä rataa.

    • Moi mimiissad,


      Olen hyvässä parisuhteessa oleva viisikymppinen kaveri. Ihana vaimo, jolta saan seksiä.

      Olisin kuitenkin kiinnostunut ihanan kiusoittelevasta hieronnasta, jossa olisi kauniin rentouttava loppuhuipennus.

      Opettele tantrista hierontaa, lingam, nuru, eturauhasen hieronta ja kehity näissä taitavaksi.

      Saat ehkä miellyttävämpiä asiakkaita, ja voisit saada heiltä jopa hiukan paremmin rahaa.

      Pillua tarjoaa satasella monet, mutta tuossa voisit erottua tarjonnallasi. Ja kun kaltaiseni kaverit ei luonnostaan pääse leikkimään sun tyylisen söpöliinin kanssa, joten tulijoita varmasti olisi :=)

    • Anonyymi

      Yksilöllistä. Esim mun juttu on se tyttöystäväkokemus. Suutelua ja paljon koskettamista. Seksi on sitten aika perusmeininkiä kahdessa, kolmessa yleisimmässä asennossa. Suuseksikään ei ole mikään must, vaikka olen tottunut sen yleisyyteen palveluvalikoimassa. Voivat siepata kalun suuhun mitään kysymättä.

      On hyvä pyrkiä saamaan ne vakioasiakkaat, joiden kanssa tietää, mitä odottaa.

    • Anonyymi

      Suutelua haluaisi tosi paljon. Mistähän sitä saisi. Melkein kaikki seksipalvelut sitä sarjatuotantoa ja usein ilmoituksessa jo ettei pusuttelua. Olisiko jollain tietoa mistä saisi ja eikä välttämättä sitä panoa. Haluaisin suudella kunnolla, myös muualle kuin suuhu. Tuo oma käsi kun on ilmanen mutta se ei suutele. Varmasti tolla rahaa tulis peruspanoa enemmän. Pistä toi siihen ilmotukseen ja olet rikas. Kiitos.

    • Anonyymi

      moi. älä laita että haet varakasta herrasmiestä koska kaikilla nousee karvat pystyyn,ja sinut leimataan onnenonkijaksi. Jos pääset joskus käymään Helsingissä
      voin asiallisesti näyttää ja kertoa mitä mies naiselta haluaa, ja opastaa löytämään asiakkaita, en ole sutenööri mutta on kiva auttaa ja nauttia itsekin olen täysin vilpitön. TTstadi

    • Anonyymi

      Ei ole kovinkaan vaikeaa hommaa tämä homma. Ummikkona kannattaa kuitenkin olla hieman varovainen, kun markkinoille tulee.

      Kaikenmaailman auttajaa ja neuvojaa ottaa yhteyttä, jotka kyselee ummet ja lammet ja kehuvat itsensä herrasmieheksi. Itse valikoisin yhteydenottajista ne tylsimmät ja vähiten utelevat. Tinkijöille laitat luurin heti korvaan. Muista: Sun ei tarvitse vastata mihinkään sellaiseen kysymykseen, mistä et pidä. Eikä sun tarvitse tarjota mitään sellaista, mitä et halua. Tosin sun on kerrottava etukäteen, mitä on tarjolla, ennen kuin buukkaat ketään.

      Kannattaa tiedostaa se, että kun tulee markkinoille, eli laittaa ekan ilmon, oma markkina-arvo on korkeimmillaan. Uutuus on valtava myyntivaltti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että voit pyytää enemmän kuin muut. Kaikki asiakkaat kyttää sivustoja kuukaudesta ja vuodesta toiseen ja moni etsii nimenomaan uusia tyttöjä. Sua ehkä hävettää pyytää paljon, ehkä ajattelet, että et ole niin erikoinen tai et osaa kaikkia kikkoja sängyssä, mutta tää onkin just se pointti. Miehet haluaa ujon ja osaamattoman, neitseellisen tytön, jota saavat opettaa.

      Sen verran kannattaa panostaa, että heti ekaan ilmoon laittaa hyvät vartalokuvat. Suunnittele joku kiva miljöö, joka kuvaa sinua ja pue päälle sellainen setti, jossa olet omimmillasi,

    • Anonyymi

      Ei kannata alkaa itseään myymään, ihan hyvin tienaa kahdella asialla: strapon dildo ja piiska. Pysyy itse ihan koskemattomana.

    • Anonyymi

      Avaajalla on virheellinen lähtökohta kysyessään mitä miehet halauvat, sillä hehän ovat kaikenkirjava kokonaisuus kaikkine mahdollisine toivomuksineen yksilöistä riippuen.

      Lähtökohtana tulee olla itsetuntemus ja se mitä ja miten itse on valmis tekemään, mitä ei ja kertoa selkeästi potentiaaleilel asiakkaille oman toiminnan raamit. Sen ansiosta hommassa säilyy itsensä ja elämänsä hallinta tuossa hommassa, muutoin riskeeraa mennä aivan hajalle ja menettää kontrolin omaan elämään.

      Mikäli avaaja on nätti, fiksu ja yleissivistyksellinen, niin kannattaa juurikin skaalautua niihin varakkaampiin herrasmiehiin, vähemmän ja harvemmin tapaamisia paremmalla taloudellisella tuloksella.

      Ainakin tämän palstan ulostulojen perusteella liikkeellä on lähinnä vulgaaria, junttia ja ei-älyllistä pohjasakkaa asiakkaina, joihin ei tule tikullakaan kajota ... joitakin hyvin hyvin harvoja poikkeusia lukuunottamatta.

      Mieluummin kannustan harkitsemaan tarkoin tuon homman vaikutuksia myöhempään elämään ja luopumaan kokonaan tuosta ajatuksesta ja löytää muita vaihtiehtoja.

      Ps. Ihmettelen kyllä miten kaikkein fiksuimmat ja vastuuntuntoisimmatkaan escortit onnistuvat välttämään seksitaudit, joiden kanssa loppuelämän eläminen ei sitten ole suinkaan paratipaikka.

    Ketjusta on poistettu 34 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      155
      11201
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3123
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      216
      2974
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2177
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1938
    6. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1765
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      18
      1749
    8. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      53
      1734
    9. 85
      1698
    10. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1637
    Aihe