Olen todella yksinäinen mies

mies.miettiii

Vuodet vierii vinhaa vauhtia ja ikä lähestyy jo viittäkymppiä. Koko aikuisikä on ollut yhtä yksinäisyyttä. Ei yhtäkään seurustelukumppania, ei ystäviä, ei kavereita. Vain ns. hyvänpäivän tuttuja joiden kanssa vaihdetaan joitakin sanoja. En oikeastaan osaa edes puhua mistään mitään toisten kanssa.
Elämääni on mahtunut paljon työttömyyttä ja köyhyyttä. Nykyisin osa-aikaisesti teen työkeikkaa. ahaa ei juurikaan ole. Tosin eipä ole velkaakaan. Asun vuokralla kunnan vuokrayksiösä. Asuntoni on niin askeettisesti kalustettu etten tänne ketään edes kehtaisi kutsua, mutta eipä ole ketään ketä kutsuakaan. Työssäkään en juurikaan puhu toisten kanssa mitään.
Harrastuseni ovat yksinään liikkumista luonnossa,, fillarointia ja juoksua purtsalla. En ole koskaan ollut alkoholin ystävä ja se saattaakin olla tapauksessani syy yksinäisyyteeni. Humalassa estot katoaisivat ja saattaisi saada rohkeutta joka aas johtaisi siihen että uskaltaisi mennä ihmisten pariin jne.
Haaveilen edelleen kumppanista, mutta taitaa olla aika turhaa enää tällä iällä ja tällä elämänkokemuksella?

11

813

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • entinen.naukkailija

      Onhan tää kevät ja valoisan ajan puoli kuitenkin helpompaa. Löysin yksinäisen leskinaisen, jolla oli pieniä ongelmia mielenterveyspuolella. Mies jätti hänet. Hänkin kuoli minua vanhempana pois.
      Nuorempana käytin monia alan naisia ruokaa ja kaljaa vastaan.

      Nyt parhaillaan on menossa alavireinen kausi. Nyt ei ole ollut moneen vuoteen sutinakavereita. Terveyskin jo reistaa. Viina aikoinaan maistui.

    • YksinJoKauan

      Täytin 50 viime vuonna, tänä vuonna tuli vuosi lisää. Menetin mielenkiinnon seurusteluun naisten kanssa, kihlauksrn purettua lopullisesti 27-vuotiaana. 23 vuotta siis yksin. En usko, että löydän koskaan ketään sopivaa kumppania itselleni. Toisaalta en tiedä haluanko edes löytääkään. Viihdyn yksin paremmin, kuin toisten kanssa. Muutama ystävä minulla on. Pitäisi olla sitä ja tätä, kun on oma itsensä, niin sen pitäisi riittää. En halua enää teeskennellä kenelekään yhtään mitään. Tätä linjaa olen seurannut jo 27-vuotiaasta ja yksin olen jäänyt. Onneksi on tekemistä, harvoin oikeasti olen yksinäinen. Elämää tämä vain on. Elää sitten vain itselleen, jos ei ketään kiinnosta. Elettävähän tämä elämä kuitenkin on. Hyvää ja parempaa kevättä kaikille!

      • Anonyymi

        Hienosti kirjoitettu!

        Varsinkin tuo loppu kannattaa laittaa korvan taakse. Jos ei ole kavereita, niin sitten elää itsekseen ja itselleen. Moni kärsii huonosta seurasta ja parisuhteesta eikä uskalla jättäytyä yksin, kannattaa muista tämä.


    • Tanssilavoille tänä kesänä ja ota pari oluttakin että hartiat laskeutuu alas , kyllä se siitä ;)

    • Anonyymi

      yksin täälläkin:(
      osittain viihdynkin yksin, vaan ei tietenkään aina, ja nää juhlapyhät on rasittavia, kun ei viitsi lähtee yksin edes ulos...
      samahan se on parisuhteessakin, joka tapauksessa myös toiselle osapuolelle on annettava "tilaa", en jaksaisi jos joku nyhjöttäisi koko ajan "kyljessä",
      joku sellainen suhde olis hyvä, että olisi yhteisiä pieniä harrasteita, - ihan halpojakin, vaikka ulkoilu ja makkaranpaisto, tms. jossakin luonnossa, kirppareitakin olisi kiva kierrellä toisen kanssa yhdessä, jne.
      paljon asioita, joita mukavampi yhdessä, kuin yksin ??

    • Anonyymi

      ?????

    • Anonyymi

      Joidenkin mielestä olet siunattu idoli.
      Sun elämässä on itua, kaveri!

      Elää hiljakseen eikä muuta.
      Ei elämässä ole muuta kuin että käydä se läpi loppuun.
      Minkälainen tahansa ihminen on, niin sama kohtalo.
      Siksi parempi olla ihan tavallinen.

      Sul on hyvä elämä.

      En mäkään kaipaa elämään ylimääräistä.
      Olla vain eikä mitään muuta.

      Hyvä ku asunto on, vesi, ruoka, vaatteet.
      Kalusteista ei kukaan välitä.

      Metsässä hyvä on elää.

    • Anonyymi

      Oho. Luulisi että olisi jonkun parikymppisen kirjoittamaa tekstiä. Ihan oikeasti. Tuo on kyllä kieltämättä sinusta kiinni jos et saa suutasi auki niin ei siitä mitään tulekkaan. Tai ehkä tulee. Olen nähny työelämässä tuppisuumiehiä joilla on perhe että mikäpä sinuakaan estäisi saamasta vaimoa itsellesi. Rohkeasti vaan hakemaan seuraa vaikka netistä. Ainakin kahvittelemaan noin aluksi.

    • Anonyymi

      Todellako? Eikö ap:n vanhempa poikakin täytä jo 50! Niin ne vuuet vaan männöö, sanos entinen mieskin.

    • Anonyymi

      Eikö ne ihmiset oo löytäny kumppanin vanhainkodissaki...ainakin ne muutama mitä oli telkkarissa tai joista luin...

      • Anonyymi

        Voi kyllä! Tiedän itsekin ihmisiä jotka ovat avioituneetkin vasta vanhemmalla iällä.
        Meillä suvussa esimerkiksi 97-vuotias mies joka asuu yksin kotihoidon tuella. Täysin selkeä päästään ja ikäisekseen hyvinkin ketterä.
        Hän ei koskaan nuorena ollut mennyt naimisiin, en tiedä olisko seurustellut ei ole tullut kysyttyä mutta päälle seitsemänkymppiseksi eli yksin. sitten tapasi ulkoilulenkillä hieman nuoremman naisen ja alkoivat ulkoilla yhdessä. Vähitellen se johti sitten siihen että menivät vihille asti. Saivat toistakymmentä yhteistä vuotta ennenkin vaimo kuoli.
        Meillä kotitalon naapurin mies eli äitinsä kanssa kunnes äiti kuoli. Äiti ei koskaan hyväksynyt että poika tapailisi ketään, ja poika totteli äitiä. Taisi olla hyvinkin yli viisikymppinen kun äiti kuoli ja hän jäi yksin. Eipä aikaakaan niin oli nainen katsottuna ja menivät sitten naimisiinkin, ja ovat edelleen. Tomeran ja aikaansaavan naisen löysikin, itse kun on sellainen tossukka enemmänkin.
        Kyllä se pari on mahdollista löytää kun on mieli avoimena eikä torju ihmisiä ympäriltään. Moni näyttää jo olemuksellaan että älä lähesty, eihän sellaista kukaan haluakaan ja uskallakaan lähestyä. Avoin ja vastaanottavainen mieli ja ystävällinen katse niin toinen uskaltaa lähestyä jos itse ei uskalla sitä ensimmäistä askelta ottaa.
        Monilla on niin kovat ennakkoluulot ja kummalliset käsitykset itsestään ja "huonommuudestaan" että torjuvat kaikki pois. Silloin jääkin yksin ja saa olla.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      52
      5056
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3317
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1462
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1295
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      1000
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      898
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      867
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      748
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe