Kone män männöö

hurlumheinytmennään

Nyt se sitten ajeli kesärenkailla lumisateessa ja kuvasi kännykällä naamaansa ja lumista tietä. Ei tuota olisi syytä sakottaa liikenteen vaarantamisesta? Mutta omasta mielestään on niin hyvä kuski ja alla painava auto niin voi ajella rennosti yhdellä kädellä ja kuvailla toisella naamaansa ja maisemia.

13

51

  Vastaukset

  • Eikun vuan polliisille ilomotusta. Tekkööhän se itekkii tutkintapyyntöjä pienistä herjan heitoista. Kuhan ei liikoo kaahailisi,ettei sivulliset jäis alle. ja mersunkone kestäis. Konemäniltä konemäni rellusta vuos takaperin. Leipas kiini..

  • Video luikautettu poliisin nettivinkki&linkkiin. Katsotaan puututaanko näihin liikenneturvallisuuden vaarantamisiin netin kautta vai rankaisevatko vain livenä. eiköhän siitä puhelimen käytöstä ajonaikana pitäs ainakin muistutus tulla jos ei jopa pienirikemaksu tai sitten ihan päiväsakko.

  • Kysymys, jotta tämä poekako se oli jonka mukana piti isän olla koolussa yläasteelle suakka, puhavat tiällä Kaenuussa semmosta?

  • Näyttää olevan sääntö,kun poikkeus tubetajilla tuo kuvaaminen kännykällä ajettaessa. Tuossa helposti löytyy noin kymmenen tubettajaa jotka kuvaa kännykkä kädessä muun liikenteen joukossa. Nuo samaset kuvaajat sitten morkkaava toisia tiellä liikkuja, kun vastaantulija puhuu kännykkään. Herää kyllä kysymys kumpi on enemmän liikenteen vaarantaja,kuvaaja vaiko kännykkään puhuja.

   • Osaatkos erottaa mikä on kuvattu kännykällä ja mikä on varsinaisen tuulilasiin kiinnitetyn autokameran kuvaa?


   • mietihän.vielä kirjoitti:

    Osaatkos erottaa mikä on kuvattu kännykällä ja mikä on varsinaisen tuulilasiin kiinnitetyn autokameran kuvaa?

    Helppo erottaa,kun kännykkä kuvaaja seilaa ajokaistalla kuin kännikuski ja kiinteällä kameralla kuvaaja tuottaa laatu matskua.


  • Meinaatko, että sinä et erota käsivaralla ja kiinnikkeeseen kiinnitetyllä kameralla kuvattua videokuvaa?

  • Miljoona kilometriä muka ajanut ukko vehtoo kameran kanssa autolla ajjaessaan. Kaikki jos ois tuolla liikenteessä samanlaisia puuhapatuja niin ois kolarisumia. Mutta tuota ei lait ja asetukset piättele kuvvoo ja selloo ajjaessaan papereita kuin ois pirtin pöövän iäressä.

  • Tuo hupiukko muka ajanu miljoona kilometriä? On miehellä mielikuvitusta jos luuloo jotta joku semmosta uskoo. Jos se on sanonu että, hänen käytetyillä auton ropposilla on yhteensä ajettu miljoona kilomeriä, se voisi paremmin pittää paikkansa.

  • Pittää vielä laittaa poliisin nettivinkkeihin tämä uusin ajeluvideo. Oon jo pari videota heille ilmiantanut tämän herran ajo tavoista. jospa nyt tutkisivat jutun..

  • Ee nämä ukot usko ennen kun tappavat jonkun tuolla liikenteessä nuita ohjelmia tehdessään. Meno on kun ennen vanhaan amerikkalaisissa elokuvissa, niissä ei paljon liikennettä seurattu vilmitähti replikoi kameralle.
   https://youtu.be/sJrPk2_5r3g

  • Katsopaakas ukot mallia Teuvosta. Teuvo ajaa vuodessa yli 100 000km mutta eipä hölmyile ratissa vaan seuraa liikennettä.
   https://youtu.be/2zIbhO6yGOY

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Coronasta jo parantuneet sairastuneet uudestaan

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/665a88cc-27e7-4aa9-8ce1-5e7a4f027914 Sairaus voi hetkellisesti mennä lepotilaan ja aktoivoitua uudestaan. Taitaa
   Maailman menoa
   293
   6492
  2. Marin: "Uuden virustaudin leviäminen on asetettava myös oikeaan mittakaavaan."

   Pääministeri puhuu eduskunnalle koronaviruksesta ja rauhoittelee tilanteesta. "Tavalliseen kausi-influenssaan sairastuu Suomessa vuosittain noin 5 pr
   Maailman menoa
   90
   4284
  3. Miksi vihreät ja myös pääministeri vähättelee korona virusta..

   ..verrataan flunssaan ja "kuoleehan siihen se turha sakki muutenkin "-tyyliin. Koronavirus voi olla kohtalokas epidemia myös tuhansille suomalaisille.
   Maailman menoa
   142
   1604
  4. Skotlanti lupaa ilmaiset tamppoonit naisille

   "Skotlannin parlamentti on hyväksynyt lakiesityksen, joka takaa ilmaiset kuukautissuojat kaikille maassa asuville naisille. Lain mukaan tamponeja ja s
   Maailman menoa
   70
   1334
  5. "Kuule kundi, jos kondis on noin huono, tilaisit taksin"

   Vanhempien ihmisten kunnioittaminen on sivistynyt piirre. Hiljattain Kaarina Suonperä kertoo seuranneensa raitiovaunussa tilannetta, jossa sotaveteraa
   Maailman menoa
   92
   807