Seurustelenko oikean miehen kanssa?

Raisakk

Voisiko joku katsoa minulle olenko tällä hetkellä oikean miehen kanssa parisuhteessa. Millaiset tulevaisuudennäkymät meillä on?
Kiitos tuhannesti sille, joka pystyy minulle katsomaan.

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tarot korttien mukaan:
   Kyllähän sinä näiden mukaan näyttäytyisit ns. rakkauden kerjäläiseltä. Eli nämä nyt ei ihan parisuhteen hedelmällisyyttä tue. Tuohon kerjäläisteemaan liittyy itsearvostuksen puute, sopeudutaan tilanteeseen eikä huomata että voidaankin olla enemmänkin arvoisia. Myös suhteen kiinnipitäminen, vähän väkisinkin, rutiininomaisesti tai taloudellisten tekijöiden takia tuli esiin. Tasapainoisuutta niin, että erilaisten puolien sekoittuminen yhteen tuo joko asioiden pohdintaa, pohditaan mahdollisuuksia erilaisia vaihtoehtoja kärsivällisesti ja kiirehtimättä tai että ne erilaiset puolet ovat suhteen koossapitävää materiaalia. Myöskin epäonnistumisen tunnetta ja kääntymistä poispäin tilanteesta tuli esiin. Joko niin että tilanteesta konkreettisesti kävellään pettymysten jälkeen pois tai niin ettävetäydytään suremaan ja nuolemaan haavoja. Mutta tämähän oli vain yksi puoli asiaan meillä kaikilla on vapaa tahto toimia niin kuin haluamme ja ennenkaikkea kaikkiin tilanteisiin sisältyy elämän oppimisen arvokkaita läksyja ja niin kliseinen kuin se onkin, vaikeat tilanteet ovat hyviä oppiläksyjä kun ne vain niin oivaltaa, sitten kun on sen aika:)

  • Anonyymi

   Tökkää sitä vaikka haarukalla. Jos se rupee suhisee ja lentelee ympäri huonetta, nii sit se ei todennäköisesti ole oikea mies.

   VL. Kominkinen.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Koronan levittäminen kapakoissa on perusoikeus ja rokotus&rokotepassi on pian pakko, hienoa Hjallis!

   Nyt Suomeen puuhataan rokotepassipakkoa - Hjallis Harkimo: sanktiot käyttöön rokottamattomille https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/cfdb73b1-d86e-481
   Maailman menoa
   429
   6163
  2. Sofia ja Stefan kihloissa

   Sormus on kuvissa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   89
   4101
  3. Hyvinvointivalmentaja voi pahoin

   Kyllä niin kaikesta näkee että hyvin ei mene. Ktuota juoksua ja menoa on nyt jo liikaa . Miten käy kisojen. Keskeyttää tietenkin . Mitä sen jälkeen ..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   157
   2598
  4. Tuomo Ylipulli on kuollut

   Olympiavoittaja Tuomo Ylipulli on kuollut tänään perjantaina sairauskohtaukseen kotonaan Rovaniemellä. Tuomo oli kuollessaan vasta 56-vuotias.
   Rovaniemi
   42
   2480
  5. "Marbella tuntuu niin kodilta, on aina tuntunut" sanoo Martina.

   Jep, nainen ei osaa edes vähän maan kieltä ja elää siellä turistielämää, urheilee ja syö dinnereitä. Ei mitään tekemistä oikean arjen kanssa kun pitää
   Kotimaiset julkkisjuorut
   150
   2367
  6. Monen päivän Marttiinan ja Hannun erospekulaatiot meni hukkaan

   Tunnen suurta vahingoniloa että te suurimmat ja fanaattisimmat Mara vihaajat olette täällä antikliimaksissa viettäneet monta kesäpäivää iloiten heidän
   Kotimaiset julkkisjuorut
   217
   2181
  7. Sofia ja Stefan yhdessä!

   Tämä tieto henkilöllr, joka kyselee Sofian hinnastoa päivät. Ei ole sinkku, vaan lähes 2v parisuhteessa. Ei ole ollut Sofialla vuodessa 3 eri miestä!!
   Kotimaiset julkkisjuorut
   151
   1676
  8. Tarvitsen sinua

   Mies. Ja sinä tiedät sen.
   Ikävä
   87
   1250
  9. Cowboy Pikkarainen

   Mitä toi sen cowboy insta video tarkoittaa..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   30
   1237
  10. Atlantis FC:n pelaajia syytetään lapsiin

   kohdistuneista raiskauksista ja seksuaalisista hyväksikäytöistä.
   Maailman menoa
   47
   1140
  Aihe