Perussuomalaisten vaalimenestys

Räksynräksyn

Ei perussuomalaisten vaalimenestyksestä tai -menestymättömyydestä kannata olla sen kummemmin huolissaan.
He eivät pysty vaikuttamaan Suomen asioihin millään tavoin.
Nytkin jäisivät hallituksessa oppositioon, jos sinne pääsisivät.
Ei siis mitään merkitystä.
Suomen vankkurit kulkee eteenpäin, kuten ennenkin ja perussuomalaisten koirat juoksee ja haukkua räksyttää vierellä.
Mikään ei muutu.
Vanha sanonta pitää NIIN paikkansa.
Ainut mikä tässä vähän kaikertaa, on se räksytys, jota joutuu ihan pakosta kuuntelemaan.
Tulee mieleen se naapurin pieni pystykorva, joka alkoi räkyttämisen aina heti, kun ympäristössä jotain tapahtui.
Vähän kun hanskoja löi yhteen ja karjaisi, niin kyllähän se aina hetkeksi taukosi.
Siihen vaan piti ja pitää tottua.
Mihinkään se ei johda, mutta sitä pitää sietää.

28

210

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Demokrati

      Oli mielenkiintoista katsoa vaalilähetyksiä, en ole hirveesti ollut kiinnostunut aikaisemmin. Sen huomasin että ps:n Halla-aho osasi käyttäytyä, ei keskeyttänyt ketään, antoi muitten puhua loppuun ja käyttäytyi muutenkin asiallisesti. Muut puolueitten puheenjohtajat keskeyttivät ja räkyttivät. Sitten vielä se että mitä demokratiaa se semmoinen on jos menestyy vaaleissa niin sinua ei hyväksytä , oteta hallitukseen. Toivottavasti tulee semmoinen jytky että voi itse valita ketä siellä istuu.

    • deemoraatiaa

      Saattaapi olla paraassa tapauksessa jopa nro. 1 jostakin se suomalaisten ajatuksista kertoo, miten mennyt edellinen eduskuntakausi. Jopa Urpot ei voi asialle mitään, kuin ajatuksissaan.

    • JärkiKäteen

      Vaikea kuvitella että persut mahtuisivat hallitukseen, jos esimerkiksi vihreiden vaalimenestys tulee olemaan povatun mukaiten. Miten kaksi niin ääripäässä toisistaan olevaa puoluetta mahtuisi hallitukseen? Kun lisäksi aito kokoomus (ei Oriveden persukokoomus) ei ole ollut halukas persujen kanssa yhteistyöhön, niin ei siinä halla-ahoilla ja kumppaneilla ole muuta roolia kuin opposition penkinlämmittäjän rooli. Ei Suomi voi lähteä tekemään persupolitiikkaa, jossa hylättäisiin ihmisoikeussopimuksista lähtien kaikki valtiosopimukset.

      Voihan persut jokusen paikan enemmän saada kuin ennen, mutta sekin johtuu vain ja ainoastaan viime vuosien turvapaikanhakijabuumista, ei persujen kyvykkyydestä tehdä politiikkaa. Kuka vaan voi huutaa "rajat kiinni" ja muuta isänmaalliselta kuulostavaa slogania. On aivan eri asia, pystyykö kukaan sellaista toteuttamaan.

    • japiste

      SDP ja Kokomus päätti lapsinlisien pienentämisestä ja samaan aikaan jakaa rahoja ihan holtittomasti toisarvoisiin kohteisiin. On se ihmeellistä ei riitä Suomalaisille lapsiperheille muuta, kuin sana lapsitalkoot. Tämä peli ei enään vetele!! Pressut valtaan, niin saadaan muutos tollouteen...

    • SitäSaaMitäTilas

      Oriveden viherpunaset alkaa jännittään milloin juna lähtee.......

      • punavihreepaviaani

        Niinpä, saadaan pakata kaikki pettymyksestä poraavat persut sinne ja nauraa paskaista naurua päälle, kun juna lähtee kohti Siperiaa :D


    • Paularouva

      Vähän kyllä säälittää persujen kohtalo, mutta jotkut asiat heidänkin on opittava ns. kantapään kautta.
      Se valtava työmäärä ja nettilinkittely ym. johon tämä kenttäväki on uhrannut aikansa, eikä tuloksena lopulta muuta, kuin sivustaseuraajan rooli hallituskokoonpanossa.
      Herää kysymys, miksi nähdä niin valtavasti vaivaa, kun lopputulos on jo ollut kauan selvä.
      Oppositio, mitä sieltä on ennenkään kansan eteen pystytty tekemään. Ei mitään konkreettista.
      Ennemmin kannattaisi äänestää vaikkapa vihreitä, koska sieltä pystytään paremmin vaikuttamaan Suomen kansan hyvinvointiin varmalla paikalla hallituskumppanina SDP:lle.
      Ääni persuille on näin ollen yhtä arvokas, kuin ääni Aku Ankalle.

    • äänestäjä

      Sunnuntaina klo.20.00 tiedetään paljon enemmän.

    • Paularouva

      Monilta olen viime aikoina kuullut, miten heidän on ollut tarkoitus antaa äänensä perussuomalaisille, jotta saataisiin muutosta aikaiseksi.
      Sitten kun tieto tästä oppositioon jäämisestä joka tapauksessa, on levinnyt, ovat he nähneet järkeväksi antaakin äänensä jollekin toiselle puolueelle.
      Sellaiselle puolueelle, joka oikeasti tulee osaksi hallitusta ja joka yhteistyökykyisesti pystyisi ajamaan kansan etua.
      Yksikään puolue ei voi sitä tehdä oppositiosta käsin.

    • vaalivalhe

      Mulle tulee persujen vaalikampanjasta mieleen tyhjät lupaukset, jotka kohdistetaan erityisesti Suomen vähävaraiseen ja kouluttamattomaan kansanosaan. Siihen sopivasti vedetään mukaan syyllistäminen muita puolueita kohtaan, esimerkiksi väittämällä että ilmastonmuutoksen torjunta tarkoittaa sitä, ettei näillä köyhillä ole jatkossa varaa ostaa autoja tai että mamut vievät työpaikat ja mamujen hyysäminen on pois heidän työttömyyskorvauksistaan.

      Sen sijaan pitäisi keskittyä siihen, että nämä köyhät ja kouluttautumattomat hankkisivat sivistystä, ammattitaitoa ja töitä itselleen ja osallistuisivat yhteiskunnan ylläpitoon, niin kuin muutkin ihmiset. Ei persut tule heitä ylläpitämään sen enempää kuin Jumalakaan, joka ei laiskoja elätä.

    • pokkeloinen

      Kymä-Sampalla on kova vikonloppu edessä, Vaalijännitys on armoton. Ikävä kyllä 2000 ääntä, vaikka onkin hyvä tulos ensikertalaiselle, ei tule riittämään saavuttamaan paikkaa eduskuntaan.

      Savio menee läpi persuista ja hyvät mahikset on on myös Wallinilla ja Puistolla.

      • raha.ratkaisee

        Loikkari Vallin yrittää isolla mainonnalla päästä läpi. Eduskuntavaaleissa on se vika että köyhillä ei ole varaa mainostaa ja siksi eivät tule valituiksi.


      • Ptipu
        raha.ratkaisee kirjoitti:

        Loikkari Vallin yrittää isolla mainonnalla päästä läpi. Eduskuntavaaleissa on se vika että köyhillä ei ole varaa mainostaa ja siksi eivät tule valituiksi.

        Näyttää tota persujen mainontaa olevan tälläkin foorumilla niin, että alkaa päätä särkeä. No, onhan keltainen kiva pääsiäisen väri tietty...


    • MinEiYmmärräHuunoSuomi

      Johan on pupellusta viherpunasilta kun huomaa todellisuuden. Tehkää ilmastonmuutoksen puolesta hyvä ratkaisu, muuttakaa vaikka Somaliaan

      • joukossatyhmyysjne

        Muuta sinä sinne, kun tunnut lämmöstä tykkäävän. Tajuatko pöljä edes, että ilmastonmuutoksen edetessä tänne tulee paaaaaaljon ilmastopakolaisia. Mites sitten suu pannaan?


      • toimii-
        joukossatyhmyysjne kirjoitti:

        Muuta sinä sinne, kun tunnut lämmöstä tykkäävän. Tajuatko pöljä edes, että ilmastonmuutoksen edetessä tänne tulee paaaaaaljon ilmastopakolaisia. Mites sitten suu pannaan?

        Ilmastossa se ei näy mitenkään vaikkas Suomi tekisi mitä tahansa, ollaan pienempi kuin hyttysen paska maapallon väestöstä. Siis vouhotus ilmaston muutoksesta suomen osalta voidaan lopetta kun persut päääsee valtaan ja keskitytään oikeisiin asioihin joilla on kansantalouteen vaikutsta.


      • LiiSuoJaKuojkka
        joukossatyhmyysjne kirjoitti:

        Muuta sinä sinne, kun tunnut lämmöstä tykkäävän. Tajuatko pöljä edes, että ilmastonmuutoksen edetessä tänne tulee paaaaaaljon ilmastopakolaisia. Mites sitten suu pannaan?

        Ei tuu ilmastopakolaisia kun laitetan perus asiat kuntoon, kuten rajavalvonta ja palautus. Toisaalta voisi harkita toistakin vaihtoehtoa: Otetaan tänne ilmasto ja etenkin elintasopakolaiset kaivaan kuokalla soita viljelymaaksi.


      • kaksnaamaistapolitiikkaa
        LiiSuoJaKuojkka kirjoitti:

        Ei tuu ilmastopakolaisia kun laitetan perus asiat kuntoon, kuten rajavalvonta ja palautus. Toisaalta voisi harkita toistakin vaihtoehtoa: Otetaan tänne ilmasto ja etenkin elintasopakolaiset kaivaan kuokalla soita viljelymaaksi.

        Halla-aho kannattaa Natoa ja Naton öljysotien takia tulee niitä pakolaisia, etkö näe tässä mitään ristiriitaa?


    • Kuokkamummo

      Siinä kun on vain yksi este tuolle suurelle suunnitelmalle.
      Se, että persut eivät KOSKAAN pääse valtaan.
      Se todistetaan taas sunnuntaina ja lopullisesti siinä vaiheessa kun hallitus muodostetaan.

    • Kappasvuan

      Persut ovat yhden asian liike. Asiantuntemus riittää juuri ja juuri vain "mutkun mamut" hokemaan. Oikeastaan tunnen myötähäpeää heidän kampanjastaan
      Myös perussuomalaisten oma etu on että muut johtavat oikeasti maata.

    • Vihreätyttönen

      Huvittavaa tuo poistettujen viestien määrä.
      Älliöiltä tukitaan turpa sekä täällä keskustelupalstalla, että myös hallituksessa.
      Aivan oikein, loistavaa.

    • kikkeliskokkelisvaan

      Ai että, ihan paras vaalivoitto on se, ettei Kymäläinen tullut valituksi. Ja muutenkin persut jää varmaan oppositioon, tuskin demarit ja kokoomus niitä haluaa samaan hallitukseen. Johan Orpokin sanoi, että kokoomuksessa tunnustetaan ihmisoikeudet ja muut kansainväliseet arvot. Demarit on varmaan samoilla linjoilla. Punavihreet nostaneet kannatustaan melkoisesti.

    • Minäniinmielenipahoitin

      Minua harmittaa oikeasti paljon, ettei Kymäläinen tullut valituksi. Oltaisiin päästy riidanhaastajasta ja totuuden kaihtajasta neljäksi vuodeksi eroon. Nyt meidän on pakko kärsiä jatkuvaa soopaa, riitelyä ja p---an suoltamista täällä Orivedellä.

    • Korsto2

      Heh heh...Kymäläinen sai, mitä ansaitsi...ei eduskuntaan ihan ketä tahansa harrastelijapoliitikkoa valita.

      Ilmeisesti syy on maahanmuuttajien, kun tie eduskuntaan nousi pystyyn.

      • ei-mitään-vikaa-itsessä

        Tietysti vika on muissa. Isommassa Facebook-ryhmässä, joka heitti kaikki vaalimainokset pois. Lopulta Facebookista, joka bannasi hänet muutamaksi päiväksi. Vihreistä ja vassareista, jotka eivät nostaneet häntä tarpeeksi esille. Valtuuston puheenjohtajasta, joka siirsi persuille kokoomuksesta vain 150–200 ääntä. Vika on aina muissa, itse hän on täydellinen.


    • Anonyymi

      No sinullahan on ennalta kirjoitettu vastaus aina valmiina. Jos menee hallitukseen kirjoitat "takki kääntyy" ja jos oppositioon "Ei kiinnosta hallituspaikka"
      Pitäisikö sun hoidattaa tuo persupelkosi kun se näkyy hallitsevan elämääsi?
      Punavihreän roskasakin ollessa hallituksessa saa tavan kansalaiset varautua massiivisiin energiaveron korotuksiin joka näkyy muunmuassa ruoan hinnassa. Mutta itsepähän sinisilmäisiä olette. Tietää entistä enemmän kansan köyhtymistä. Tosin rinteen punavihreä hallitus ei tule pysymään kasassa edes tätä vuotta. Konservatiiveilla silti enemmistö paikoissa.
      Itse annan ääneni ennemmin oikealle kuin vasemmalle.

    • No , miten meni noin omasta mielestänne oriveteläiset? Orivesi on persu enemmistöinen kaupunki eduskuntavaalien äänien perusteella, ketuttaako ????

    • Anonyymi

      Persut kusetti viimeeks ja sama kusetus jatkuu, tyhmii o helppo höynättää.

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      248
      2188
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      82
      1856
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      75
      1545
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      110
      1270
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      64
      1160
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1125
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1056
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      11
      1054
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      980
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      891
    Aihe