Perussuomalaiset nousee

sdpkateelliset

Ps on menossa Sdp:n ohi. Ps on jo toisena. Sdp kateellisten toimistoakkojen ja hoitajien puolue. Sdp haluaa nostaa pääomaveronkin 32 prosenttiin alle 30 te pääomatuloa tienaaville. Mitä järkeä maksaa pienistä pääomatuloista enemmän veroa suhteessa palkkatuloihin. Sopiva verotus alle 30te pääomatuloille olisi 15%.

14

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Rosvop

      Pääomatulovero on kova yksityishenkilöllä, johtuen juuri Suomalaisten kateudesta ja punaisuudesta. Tästä johtuen kannattaa pääomatulot pääsääntöisesti ohjata omalle Oy:lle. Yhteisövero on 20%.

      Tiedättekös muuten, ketä on kyläläisten mukaan Eurajoen kateellisin mies? Ikää hänellä on yli 60v ja luottaa häneen ei voi sekunttiakaan.

      • verotalas

        Pitää perustaa osakeyhtiö. Eikö sen voi perustaa, vaikka olisi vain 2 sijoitusasuntoa?


      • LandLordi

        Yhden lomakkeen täyttö ja osakepääoman minimin verran kun löytyy rahaa, niin Oy:n voi perustaa. No kahdella sijoitusasunnolla ei vielä kannata Oy:tä perustaa :) Sitten kun alkaa olla lähemmäksi 50 kpl, niin kannattaa jo harkita.


      • kannattaa

        Kyllä kannattaa. Säästää siinä veroja 10 prosenttia ja 12 kun sdp nostaa sen veron 32:eet alle 30te pääomatuloja tienaaville. Ei ole kerran mitään kuluja osakeyhtiöllä, niin tottakai kannattaa perustaa.


    • kantsisfuntsia

      Mitenkäs käy duunarin työpaikan , verojen ja palkan jo persut pääsee hallitukseen ? Viime kausi ei hyvää ennustanut .

    • psduunari

      Ps on eri puolue kuin siniset eli entiset petturipersut. Nykyinen ps ajaa duunarin asemaa.

    • kantsisfuntsia

      Kysymys kuuluukin , päteekö tämä myös vaalien jälkeen vai petetäänkö taas kuten viime vaalikaudella , kuka siitä antaa takuut , ääntä vastaan ?

      • SamuliN

        Siniset petti, ei PS


    • kantsisfuntsia

      Siniset perustettiin vasta Jyväskylän puoluekokouksen jälkeen , sitä ennen he olivat perussuomalaisia . Ei sinisiä voi syyttää niistä vaalilupausten pettämisistä jotka tapahtuivat ennen J: kylän puoluekokusta . Ketä siniset olisivat voineet pettää kun he eivät olleet kellekään puolueena vaalilupauksia antaneet ennen vaaleja , koska heitä ei ollut olemassa eikä heidän kannattajiaan . Myös hallituksessa he istuivat ilman kansan mandaattia , tavallaan Sipilän ja Orpon virkamiehinä jos niin voi verrata .

    • puukirkonpappi

      Ei päässy Eurajoen persut parlamenttiin ei kepulaiset eikä kokoomus , kyllä siltarumpupoliitikkoina pitää jatkaa . Eikä päässyt kunnan muutkaan ehdokkaat , taitaa olla onni suomenmaalle että näin kävi , kun tähänasti tehtyjä katsoo . Lohdutukseksi kyllä voisi sanoa että olisi ne kyllä taidoillaan varmaan tuolle juopolle Teuvo Hakkaraiselle pärjänneet , jota kansa tuntuu rakastavan ja palkitsi suurella äänimäärällä .

    • hyväeura

      Hakkarainen ei ole juoppo. Hän on menestynyt yrittäjä. Onneksi Eurajoelta ei ketään tullut valituksi. Kallin tytär eurasta pääsi hyvä!!

      • puukirkonpappi

        Kyllä Hakkarainen alkoholisti on , sehän on moneen kertaan jo nähty ja myöntää hän sen itsekin kun kaikenlaista on sattunut jopa naisten pahoinpitelyä ja seksuaalista ahdistelua . Pitkiä sairaslomiakin hän on pitänyt kun on yrittänyt kuntoutua , pitäisi vaan enemmän sitoutua AA kerhoon . Tosin nyt eduskuntaan tuli valittua Heidi Viljanen (sd) Kankaanpäästä , hän on alkoholistien kuntoutuslaitoksen johtaja ja voi varmasti Teuvoakin auttaa jos hän sitä pyytää . Sosialidemokraattiseen aatteeseen kuluu toverien auttaminen , varallisuuteen tai asemaan katsomatta . Onhan vanha tunnuslausekin " Vapaus , Veljeys , Tasa-arvo " .


    • Syökö.miesyä

      Ei kai tuollaisia keskenkasvuisia rasisteja sinne valita, mistään muusta ei tiedetä kuin maahanmuutosta. Nyt on aikaa vastustaa tuulienerkiaa ja kirjastonjohtaja.

    • kansanmiess

      Ei sillä ole kunnolle läheskään kaikille mitään merkitystä, jos juo vaikka joka pe ja la. Itse tehnyt tota 20v ja paras kestävyyskunto ikinä. Leukoja menee 34 ja cooperist 3600m ikä 38v. Suurin osa teistä, jos kukaan Eurajoelta ei pärjäisi teuvolle painissa. Teuvo on äänensä ansainnut.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      90
      4120
    2. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      3982
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      608
      3855
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      19
      2627
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      78
      2445
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      339
      2051
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      127
      2042
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      190
      1900
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      28
      1569
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1412
    Aihe