Peltipoliisi alkoi kuvata ja sakottaa rajoitusten mukaan ajaneita

Luotettava-Poliisi

Peltipoliisi alkoi kuvata ja sakottaa rajoitusten mukaan ajaneita - Poliisin selitys: Ei voi mitään.
Mies sai satasen rajoitusalueella rikesakon ylinopeudesta, vaikka nopeus oli alle rajoituksen. Peltipoliisissa oli väärä rajoitustieto. Sakko saatiin kumottua vasta vuoden taistelun jälkeen.
Mies soitti sakkolapussa annettuun numeroon ja kertoi tilanteen: en ole ajanut ylinopeutta, tiellä oli ja on satasen rajoitus. Mies soitti poliisille ja

Puhelimeen vastannut poliisi totesi, että heillä on tiedostoissaan kaikkien valvontakameroiden alueiden nopeusrajoitukset ja että heidän tiedostonsa mukaan kyseisen valvontakameran alueella on 80 km/h nopeusrajoitus.

Poliisi myös totesi, että he luottavat omiin tiedostoihinsa.

Edelleen poliisi oli todennut, että heidän toiminnaltaanhan putoaisi pohja pois, jos näihin tiedostoihin ei voinut luottaa. Poliisin mukaan he eivät voi tehdä asialle mitään.

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tiedänkyllä

      Se on tämä tietokoneaika mennyt niin pitkälle, että totuus vääristyy niissäkin automaattisesti. Valtio pärjää. Sairaaksi touhuksi kaikki menee. Väärät lait astuvat valtaan. Ei ymmärretä ylä, eikä aina alapäässäkään.

    • Pelko-ja-Viha

      Pahintahan se on kun poliisille ilmoitetaan virheestä. niin sitenkään poliisi ei myönnä ei tarkista ei välitä hevon herttaista ja miksipä välittäisikään..kun valta ja vastuut ei kulje käsi kädessä. on siis helppoa olla pukkina kaalimaalla. ja oikaista vain niitä oman kolektiivisen minä, minä instituution tekemiä rikoksia.. juuri tämä ylimielisyys ja vastuun pakoilu johtaa siihen ettei polisia kunnioiteta vaan jopa pelätään ja vihataan.. kunnioitustahan ei tule jos viha ja pelko rakennusaineina.. kunnioitus ansaitaan..

    • Tappajat.keskuudessamme

      Poliisivaltion yksi mutta varma tunnusmerkkinon se kun poliisin ei tarvitse välittää voimassa olevasta laista. Samoin kun se voi laista välittämättä laatia omia sääntöjään, joita noudattaa tai ei noudata. Varmin tunnumerkki poliisivaltiolle on kuitenkin se, että poliisi ei joudu vastuuseen mistään tekemästään tai tekemättä jättämisestään. Suomi on tällä tiellä jo pitkällä sillä kun esimerkiksi poliisi tappaa ihmisen ilman välttämätöntä pakkoa, niin aina ei nosteta edes syytettä mutta jos nostetaankin, niin oikeus hylkäää syytteen. Näin on käynyt lukuisia kertoja kuten mm. Petäjävedellä, jossa poliisi ampui itsetuhoisen miehen korpitiellä autoonsa. Miehellä ei ollut mitään mahdollisuutta päästä pakoon mutta eipä hänellä ollut siihen syytäkään sillä hän ei ollut tehnyt mitään rikosta. Hänen ainoa "rikos" oli omaisten ilmoittama mukaansa ottama haulikko ja itsetuhoisuus, jota hän ei vielä ollut toteuttanut. Poliisi ratkaisi asian ampumalla miehen ja taisi käydä niin, että pitkän "tutkinnan" jälkeen syyttäjä totesi ettei ole tapahtunut rikosta ja niin tappaja esimiehineen voi jatkaa kansalaisten jahtaamista "syyttömänä".

      Toisinaan poliisi onnistuu toimimaan oikein silloinkin kun kohdehenkilö kuolee poliisin toimenpiteiden seurauksena. Näin kävi mm. moottirtien keskipientareella Lahden ja Helsingin välillä kun paikalle sattumalta osunut poliisi ampui naista puukottavan miehen.

      Nyt sunnuntaina 14.4. meillä kansalaisilla on mahdollisuus äänestää niin, että saamme sellaisen eduskunnan, joka haluaa ja kykenee paneemaan poliisin ja muut rikolliset kuten terroristit, lasten ja naisten raiskaajat, murhaajat, tappajat, ryöstäjät jne. kuriin, järjestykseen ja telkien taakse.

    • Revoluuson

      Ideahan on hyvä mutta ei toteudu ikinä ja syystä että virkamies korruptiohan suomessa valtaa pitää, ja vaikka koko eduskunta uudistuis niin sekään ei pelkästäänkään ei riitä..

      suomi on pieni maana ja pieni piireiltäänkin joka toki varmistaa, ettei kovasti kaivattuja muutoksia kansan edun mukaan pääse syntyyn, se kun olis heiltä pois..
      viranomais rikollisuus on laajaa ja arkipäiväistä, joten kukapa sitä tutkis? toinenko viranomainen?

    • Vallassa-Valheella

      Vastoin parempaa tietoonsa kun muuta väittää syyllistyy valehteluun, kysymys. Miksi?
      ja kyseessä sentää poliisi johon olis voitava luottaa.. tosin eipä tuo kahdesti palkittu jari boy sentään nokka mies ole kovin luottamusta herättävä tosin tapaus vahvistaa kaiken muun..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2022
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      45
      1557
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      28
      1458
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1437
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1405
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1377
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1310
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1240
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe