Väsymys ja ärtyneisyys syömisen jälkeen! APUJA TARVITAAN!

kakka344343

Minulla on diagnosoitu viime syksynä ärtyneen suoleen oireyhtymä. Olen tässä yrittänyt löytää viimeiset puolivuotta itselleni sopivaa ruokavaliota ja olen myöskin alkanut harrastaa liikuntaa sekä poistanut stressitekijöitä elämästä. Suoleni toiminta on silti todella epämääräistä. Välillä ripulia ja välillä ummetusta. Joskus mustaa ulostetta ja joskus tuoretta verta ulosteessa. Turvotus myös aina päällä. Oireettomia päiviä on aina silloin tällöin.

Isoin ongelma itselläni on kumminkin mielenterveydelliset ongelmat jotka menevät käsikädessä suoliston toiminnan kanssa. Elikkäs jos suoleni on sekasin niin pääni on aivan jumissa. Ajatus ei luista ja muisti pätkii. Keskittyminen aivan mahdotonta. Aivosumu ja ärtyneisyys. Ahdistaa myöskin. Näitten lisäksi myöskin "masennusta". Siksi heittomerkit koska minun ajatukseni eivät ole negatiivisia enkä muutenkaan ole varsinaisesti masentunut, en vaan tunne mielihyvää sillä hetkellä kun suolisto ei toimi. Uskoisin tämän liittyvän serotoniiniin josta 90% muodostuu suolistossa.

Olen huomioinut sen että jos minulla on hyvinvoiva olo ja syön ihan mitä vaan vähääkään enempää niin alkaa väsyttämään ja unien jälkeen pää taas aivan jumissa ja olen hermostunut. Monesti kestää loppupäivän.

Onko nämä oireet normaaleja IBS:stä kärsivillä? Verikokeet (moneen kertaan) ja tähystykset molemmista päistä tehty mutta mitään ei ole löytynyt.

1

<50

  Vastaukset

  • Diabetes?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sanna Marinin hallituksen hanke tyrmistyttää:

   1680 euron kuukausituloilla pitää maksaa 25000 euron remontti? https://www.kauppalehti.fi/uutiset/sanna-marinin-hallituksen-hanke-tyrmistyttaa-1680-eu
   Maailman menoa
   246
   2868
  2. Sofia muuttaa?!

   Instan mukaan Sofia Berlöff muuttaa taas. Mutta minne tällä kertaa?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   99
   2294
  3. Sohvi takaisin Eirassa

   Riita tullut,yöllä lähti koiran kanssa,aamupäivitys eirasta,lakanoista tunnistin,samat mitkä vaihtoi silloin toukokuussa😅
   148
   2202
  4. Sofia nuolee shampanjapulloa instassaan

   Laittoi storyyn, on Stefun ja kavereidensa ja Stefun siskon kanssa bilettämässä Hangossa. Nuolee kallista shampanjapulloa... iljettävä video.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   77
   1149
  5. Stefun sisko Charlotta laittoi Sofiasta sydänvideota omaan instaansa

   Stefun suku on ottanut avosylin Sofian sukuunsa. Chaali joka ei ikinä laittanut mitään Martinasta, laittoi julkisena videopätkää omaan instaansa, joss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   57
   1087