Rinteen voitto ei ole voitto

seontotuus

Demareiden yhden paikan voitto, käytännössä jaettu kolmas sija, on kuin naisleijonien MM-kulta. Se kerran voitettiin ja otettiin kohta pois.

Pääoppositiopuolue on normaalisti kerännyt rökälevoiton tyyliin 25%. Nyt reilusti alle 20%:n jääminen on tappio. Se osoittaa, että sosialidemokratian aika on ohi. Se osoittaa, että valehtelu ei kanna.

Vihreät ja Vasemmistoliitto keräsivät suosiota ympäristökohkaamisella. Ihmisiä on johdettu siltäkin osin harhaan. Suomen Eduskunta ei päätä maapallon lämpenemisestä. Sama kuin olisi houkuteltu ihmisiä uima-asussa 10 km hiihtokilpailuun.

Rinne ei ole soveltuva pääministeriksi. Varsinkaan tällaisen vaalituksen jälkeen.

Saammeko virkamieshallituksen, jos demarit eivät suostu jatkamaan vilttiketjussa? Orpo pääministeriksi. Saa nähdä kenet ottaa mukaan hallitukseen. Jussi Niinistö edelleen puolustusministeriksi.

15

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • SuomiNousuunNyt

      Perussuomalaisten politiikka on Suomelle parasta politiikkaa - kiitos siitä!

    • Kansan.tyhmyyttä

      Tämä maa suorastaan itkee kansakuntansa tyhmyyttä. Meillä oli loistava hallitus, jollaisesta voimme vain haaveilla tulevana neljänä vuotena. Viimeisen 4:n vuoden aikana olemme saaneet peräti 140 tuhatta uutta työpaikkaa ja valtion velka on saatu taitettua ym. ym. Nämä ovat sellaisia temppuja että mikäli mielimme päästä samaan, niin ensimäinen ja tärkeä askel on syrjäyttää Antti Rinne kaikista hallituksen muodostamiseen liittyvistä tehtävistä. Tehtiinpä kuinka tahansa, niin kansalaiset näkevät ja kokevat sen karvaasti kuinka tuli maksettua kallis hinta äänestämällä ja antamalla niin monet valtakirjat täysin hujattomille Sosdemien, Vihreiden ja kommunistien päättäjille! Näiden puolueiden äänet olisi tullut antaa Suomen Kaskustalle, niin olisi saatu tämän maan asioiden kuntoon saattaminen jatkumaan.

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Sipilän hallitus on lauantaina 1.6.2019 Suomen pitkäikäisin hallitus, kun on ollut vallassa 1465 päivää! Onneksi olkoon Juha Sipilä!!! Edellinen ennätys oli Paavo Lipposen I ja II, jotka elivät 1464 päivää.

        Sipilän voitto on monella tavalla erinomainen. Ensiksikin Sipilän hallitus elää edelleen ja ennätys paranee päivä päivältä. Sipilän hallitus saattaa jatkaa vielä koko EU-isännöintikauden!

        Toinen erinomaisuus on tulokset. Sipilän hallitus sai kiistatta oikaistua Suomen talouden syöksykierteen. Syrjäytyminen väheni, tuloerot pienenivät, verotus aleni. Suomi on äänestetty Sipilän hallituksen aikana maailman onnellisimmaksi maaksi jo muutaman kerran!

        Kolmas erinomaisuus on toimintakulttuurin muuttaminen. Asiat ovat olleet Sipilän hallituksen keskiössä. Suomen asioita on laitettu kuntoon puolueiden itsensä kiillottamisen sijaan. Ministeireinä on ollut "ei-poliitikkoja", joiden kädenjäljessä on ollut tekemisen meininkin. Asiat, jotka oppositio torppasi ja käytti hallituksen haukkumiseen, ovat kuitenkin olleet niin hyviä, että ne kelpaavat uusien hallitusneuvottelujen pohjaksi. Sama maakuntamalli ja sama kuntien omia sote-palveluja täydentävä yksityinen sektori kelpaa nyt, vaikka ne aiemmin vahvasti punaliputettiin perustuslain vastaiseksi!

        Neljäs erinomaisuus, "kuolemattomuuden merkki" on se, että Sipilän hallitus kesti ennennäkemättömän välikysymysten tsunamin. Se kesti Sipilän henkilöön kohdistuneen poliittisen ajojahdin erilaisin perusteettomin syytöksin ja julkisen sanan teloittamisin. Hutkittiin ennen kuin tutkittiin. Tutkimus osoitti, että Sipilä oli syytön. Toimittajien ja julkisen sanan neuvoston hutkiminen osui omaan nilkkaan: Suomen sananvapaus sai kolhun kansainvälisissä arvioinneissa. Sipilän hallitus kesti SAK:n mielenosoitukset, joiden banderoleissa vaadittiin vallankumousta. Se kesti SAK:n järjestämät poliittiset lakot, joissa vietiin leipä lasten suusta... lapsi meni pesuveden mukana... laki tuli voimaan vahvempana.

        Ja päivät lisääntyvät, ennätys paranee. Viini paranee vanhetessaan. Historiankirjoitus tulee huomaamaan, että Sipilän hallitus oli paras ikinä!!!


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Rinne laittaa puolueille kysymyslistan hallitusneuvottelujen alustukseksi.

      Onko listalla kolme tärkeätä pointtia:

      1) Ammattiyhdistysliikkeen jäsenmaksujen verovähennysoikeuden poistaminen (perustuslain vastainen).
      2) SAK:n ja muiden ei-yleishyödyllisten yhdistysten verovapauden poistaminen (verokannan laajentaminen).
      3) Poliittisten lakkojen kieltäminen (yhteiskuntarauhalle suuri uhka).

      Demokratia ei ole itsestään selvyys. Sitä on vaalittava ja kehitettävä.

      • Anonyymi

        Hän ken näitä kolmea asiaa kannattaa, hän myös hallituksen portit sulkea saa. Ei siellä tarvii eri mieltä olevaa, tai muuten on kaduilla monta lakkoilevaa.
        Olen neuvotellut itseni kanssa ja me kaikki olemme samaa mieltä.


    • Anonyymi

      Yli puolet suomalaisista on tuoreen tutkimuksen mukaan poliittisten lakkojen ja tukilakkojen kieltämisen kannalla.

      Viime syksyn poliittiset lakot olivat esimerkki siitä, että mielettömien käsissä viedään vaikka leipäkin lasten suusta oman egonsa kohottamiseksi. Lakot eivät muuttaneet mitään, laki tuli voimaan rankempana. Lakot aiheuttivat miljoonien vahingot yrityksille ja osallistujien tilipussit pienenivät. Eloranta ja Aalto olivat mielissään. Ei muut.

    • Anonyymi

      Demarien retoriikkaa (valheet):
      1. Aktiivimallin perumislupaus, jos pääsevät hallitukseen.
      2. Vappusatanen, joka on naisten euro.
      3. Markkinamalliretoriikka, jolla luotiin kuva yritysten rikollisuudesta.

      Helsinki on päättämässä näinä päivinä palvelusetelien jakamisesta, kun terkkarijonot ovat jopa yli 40 päiväisiä. Mitäs se on!

    • Anonyymi

      Oppositiopolitiikka on ollut rumaa. Erityisesti valiokunnissa kielenkäyttö on ollut törkeää ja henkilökohtaisuuksiin menevää. Yhteisten parannusten tekemistä on kampitettu. Rinne yrittää silitellä tätä asiaa, vaikka SDP-läiset ovat olleet pahimmat alatyylin viljelijät. Huonon häviäjän politiikkaa.

      Rinne puhui, että kansa äänesti muutoksen puolesta. No se ei ainakaan tarkoita sitä, että SDP olisi saanut suuren mandaatin. Tulos 17,7/17,5/17, 0 ei ole SDP-tä mairitteleva. Voittajaoppositiopuolue olisi saanut 25% äänistä. Sitä mandaattia ei SDP:lle annettu.

      SDP tuskin pääsee hallitukseen. Jos työllisyyttä ei päästä nostamaan yli 75%:n, niin on turha miettiä mitään muutakaan asiaa. Se on turhaa, koska rahaa ei ole. SDP ei ole kykenevä SAK-sidonnaisuuden takia korjaamaan työllisyyttä. Sen takia SDP:lle ei ole myöskään muuta tehtävää.

      Rinne korosti oikein, että Eduskunnalle on annettu demokratian avaimet hoidettavakseen. Sitä ei kukaan, ei edes SAK saa rajoittaa!!! Sen takia poliittiset lakot ja tukilakot on kiellettävä. Enemmistö suomalaisista on tuoreen kyselyn mukaan samaa mieltä.

    • Anonyymi

      Ajatelkaa, jos yksi demariedustaja loikkaa Kokoomukseen, kuten Vartiainen teki, niin kolme puoluetta ovat yhtä suuria. Silloin Kokoomuksen, Perussuomalaisten ja SDP:n eduskuntaryhmissä on kaikissa 39 edustajaa!

      Rinne ei ole vahvoilla ollenkaan. SDP:n pyrky hallitukseen ei ole helppoa.

      Ei olisi ihme, jos Sipilä hallitus hoitaisi koko EU-puheenjohtajuuskauden.

    • Anonyymi

      Harmillista, että Rinne on nykyisessä tehtävässä. Suomi velkaantuu ja kaikki menee entistä huonompaan suuntaan. Huoh ja Huoh, mitähän tästä seuraa ...... ? Kun vielä tämä ” täti ” tietävä vasemmiston puheenjohtaja , siellä huseeraa. Pelottaa !

    • Anonyymi

      No mikä olisi sellainen hallituskokoonpano, joka toimisi ja kuka olisi pääministeri?

      • Anonyymi

        Missä kaikki suunsoittajat? Vastausta odotellaan!


    • Anonyymi

      Sanomattakin on selvää tyhmimillekin, että tänä päivänä puhutaan nykyisestä eduskunnasta ja tulevasta hallituksesta

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1204
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1036
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      967
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      714
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      670
    Aihe