Käsikädessä

Rutistukset

Kylläpä nämä kaksi perheenäitiä Hanna ja Sanna aiheuttivat melkoisen yllätyksen vaaleissa. Molemmat menivät läpi, eikä kumpikaan rimaa hipoen, vaan reilusti ilmaa väliin jättäen. Nyt me jäämme odottamaan teiltä toimia maakuntamme ja kuntamme parhaaksi. Älkää linnoittautuko "kylläminätiedän" naamion taaksi, vaan liikkukaa ja tiedustelkaa, mitä kuuluu ja mistä kenkä puristaa?

10

<50

  Vastaukset

  • Saamme odottaa heiltä hyvää Okuun mutta emme saa pitkästyä, heitä on ainoastaan kaksi päättäjää kun 198 muutakin porukassa on.
   Ryhmäkuri on sellainen joka estää sooloilun ja toinen ainakin jää oppositioon miettimään Sipilän johdolla mitä pahaa puolueensa on tehnyt...
   Varmaa ei ole Antikaisenkaan hallituksessa istuminen, voi olla että persut pelaa itsensä oppositioon jääräpäisten oppiensa mukaan.
   Ainoa varma mitä he voivat tehdä on Okun mainostus maailmalla sikäli kun suojatyöltä jää aikaa. Toki voimme olla ylpeitä heistä, saivathan he suurimman osan äänistä ulkokuntalaisilta vaikka ovatkin oudosta kummusta...

   • Ei sinukaan lampussa tuore öljy näy palavan.


  • Miksi S.A esiintyi vaalikuvissa vanhalla nuoruuden aikaisella kuvallaan?
   Vanha sanonta sanoo: jos epärehellinen pienissä, niin kuinkas sitten suurissa?

   • Jos nyt kuitenkin hieman pettelis...ettei ihan kokonaan palj...
    :)


   • Kyllähän hän on ollut viime päivinä ihan omana itsenään, lehdissä ja telkussa, mutta kun toisille tulee tappio niin mennään näköjään aina henkilökohtaisuuksiin kuten ulkonäköön tällä kertaa, ei ole muuta enää häviäjillä varastossa.


   • Pitäähän se saada edustavampi kuva.. Ettei kaikki paljastu, totuuksista nyt puhumattakaan


  • Ja H.H oppositioon puuastelemaan soteuudistusta yhdessä A.V.n kanssa.
   Eihän se ole maksanutkaan vasta kuin 210 milj.
   Helppoa, kun ei ole omat rahat liossa, kuten ei aiemminkaan...

  • Tulee käymään niin, että Sanna ja Hanna joutuvat molemmat oppositioon. Persut menevät sinne periaatteittensa orjina ja Kepu menee nuolemaan haavojaan ja toipumaan hyvän pääministerin synnyttämiä patteja. Asiallisella oppositiopolitiikalla H. ja S. voivat oman ryhmänsä kanssa nousta paikkakuntaa ajatellen arvoon arvaamattomaa. Toivotaan näin.

   • He on eduskunnassa ja toiset köpittää keppien kanssa murjottaen joka asiassa


  • Saapa nähdä kumpi näistä meidän kuuluisuuksista nousee ensimmäisenä puhujapönttöön kertomaan meille tavallisille talliaisille , kuinka he tulevatrakentamaan omalta osaltaan tätä maata, jota me kaikki ikään ja sukuopleen katsomatta rakastamme. Sitä hetkeä minä ja monet muut kaidan tien kulkijat odotamme kovasti. Heille annetaan varmaan tulevan kesän juhlissa tiloaisuus kertoa jotakin suuren mailman tapahtumista. Vielä kerran onnea Teille molemmille. Nuoruus ja keski-iän kynnys paiskatkoot kättä toisilleen ja kevein askelin kiiruhtaen sipsutelkoot yhdessä eteen päin.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Britti kehuu Suomalaista terveydenhoitoa.

   MTV HS: Brittimies virui Suomessa viisi viikkoa tajuttomana hengityskoneessa – elämästä kamppailu juuri Suomessa oli onnekas sattuma Brittiläinen toi
   Maailman menoa
   121
   6451
  2. Stefan Thermanin firmaa haetaan konkurssiin

   Tuoreita kuulumisia: https://www.seiska.fi/Uutiset/Stefan-Thermanin-firmaa-haetaan-konkurssiin/1151960
   185
   4559
  3. Maskisekoilu riittäsi jo -STM!

   STM:n maskisekoilu vain jatkuu. Mitä ihmettä onkaan tapahtunut? Onko nyt menossa jälkien peittelyvaihe ja mielipiteitten hämärtämisprojekti? LUE TÄMÄ:
   Maailman menoa
   221
   1609
  4. Ketä kaipaatte?

   Sanokaa edes kaupunki tms. jossa hän asuu.
   Ikävä
   91
   1262