Aihealueet

Listaukset

  Halla-ahoo

  Vaalienjälkeinennäytelmä

  Käänti jo pikkutakin maahanmuutto asiassa,että siitä se lähtee.

  17

  <50

   Vastaukset

   • juuri näin. Halla-Aholie tulee käymään samallatavalla kuin Soinille aikoinaan Soinikin Voitti vaalit tukipaketti politiikalla mutta ei tullut pääministeriä ja näin joutui jäämään oppositioon koska ei halunnut pettää äänestäjiään. Siitähän riemu repes kun Soini ei ottanut vastuuta vaan pakeni oppositioon. Seuraavissa vaaleissa Soini otti toisen jytkyn ja oli pakotettu hallitukseen ettei petä äännestäjiään. Siitähän taasen riemu repes kun Soini joutui hyväksymään jo edellisen hallituksen hyväksymän tukipaketti kolmosen ja näin alkoi Soinin haukkuminen takin kääntäjäksi ja äänestäjien pettäjäksi täysin tarpeettomasti ja loppu onkin historiaa. Halla_Aho on prikuleen samalla tiellä aiheena on vaan maahanmuutto, pakolaiset, mutta lopputulos tulee olemaan täsmälleen samnlainen.

   • Olipas nolo. Heti ku päivä vaaleista. Niin pehmentää ma. Muutto kantojaan. Ettäs kehtaa. Takki käänty heti.

    • Persut pettää olisitte uskonu tuonkin ennen vaaleja, ettekä olisi menny halpaan!


   • Just näin, tuuliviiri mikä tuuliviiri.

   • Perussuomalaiset tulee olemaan suomen suurin poliittinen puolue neljän vuoden päästä. Puolueen kannatus tulee olemaan noin 35% -40%. Tämä on faktaa ja perustuu tarkkoihin tutkimuksiin vuosien varrelta.

   • Varmaan jos oppositiossa räkyttää. Vaan siltikin populistipuolueet hajoaa. Jossain vaiheessa. Mitä hyötyä äänistä kun ei kanna vastuuta puheistaan.

   • Mutta Halla-ahohan on koko ajan suhtautunut maahanmuuttoon myönteisesti. Ainoastaan tietynlaista maahanmuuttoa hän ei ole kannattanut ja siitä hän on käyttänyt sanaa haittamaahanmuutto. Suomeen tarvitaan maahanmuuttajia töitä tekemään ja sen Halla-aho tietää.

   • No niihän noita tuli Suomeen ku hallalaho oli hallituspuolueen edustaja. Ohoh. Yli 30tuhatta. Ja se ei ollut muutaku haittamuuttoa.

   • Näinhän se on, että EI persut vastusta maahanmuutoa vain tapa miten sitä sallitaan ja hoidetaan. Muut puolueet kun eivät tätä ole oksannut ja täten he haluavat koko ajan vääristää persujen ajatusta. Viisas mies tuo Halla-aho

    • Jos nyt Halla-aho alkaa jo lepsuileen vaalilupauksista, niin hänhän syö kaikki muutkin lupaukset!


   • Kyllä ne ministerin virat ja edut ja eläkkeet panee takkiin tuulta kun ne tarjottimella on nokan edessä. Se on saletti.

   • Suhina kuuluu ku pusakat kääntyy. 12000e/kk ministerinä Hallivahan palkka ja musta Audi ja oma kuski. Siinä pian mielessään hekottelee äyhöurpoille.... Buahhhaaa... Leipäjonoissa urpopersut..

   • Särkivät Jussin pyörän. Saman verran sai ääniä, mitä sipilä tänne "pakolaisia" hommasi. Ei niillä lie ollu äänioikeuttakaan. Minä en mikään annonyymi oo, mutta kun tekevät.

    • Siis Halla-ahon 2015 laatima hallitusohjelma toi pakolaisia.


   • juuri niin tapahtui ja ny aikoo ottaa lisää pakolaisia, vaikka äänestäjille lupa neljä vuotta että rajat kiini.

   • Niin meni vaalilupaukset kankkulan kaivoon Halla-aholla! Sisäministerin hillotolppa rupes maistuun.

   • Persut pettää aina. Smp hajos ja nyt ....

   suomi24-logo

   Osallistu keskusteluun

   Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Käsienpesu yhtä lähes tyhjän kanssa - Koronavirus leviää ilman välityksellä

    Kymmenet kirkossa käyneet saivat koronatartunnan Saksassa https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006517138.html "Yli 40 ihmistä on saanut koronavirustartu
    Maailman menoa
    174
    8566
   2. Trump häviää Presidentin vaalit ? Ennuste

    https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006516345.html Tuon mukaan Biden saa murskavoiton. Vaaleihin on aikaa, joten tilanne saattaa muuttua
    Maailman menoa
    113
    3920
   3. Sofia Belof on nyt Eiranrannan Stefun kotirouva

    Taas Seiska oli oikeassa, vaikka Sohvi jälleen oli kieltänyt muuttavansa Stefun omistamiin asuntoihin. Muuttopuuhissa neitonen oli heti kun ex:n isä h
    Kotimaiset julkkisjuorut
    146
    2895
   4. Millä oikeudella presidenttin Niinistö tenttasi pääministeriä ja eduskunnan puhemiestä eilen tv:ssä?

    Ei presidentti ole pääministerin esimies eikä eduskunnan puhemiehen esimies. Kummallinen tilaisuus. Yrittikö nöyryyttää Marinia ja Vanhasta?
    Maailman menoa
    108
    2048
   5. Martina Nannalle viinille

    Martina menee Nannalle viinille. Naapurin Roope on Martinan kuskina. Siis mitäh... Minkä ikäinen tuo Roope on? Tosi nuoria ystäviä Martinalla on. Pape
    Kotimaiset julkkisjuorut
    77
    1842