Halla-ahoo

Käänti jo pikkutakin maahanmuutto asiassa,että siitä se lähtee.
Ilmoita


17 Vastausta

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.


juuri näin. Halla-Aholie tulee käymään samallatavalla kuin Soinille aikoinaan Soinikin Voitti vaalit tukipaketti politiikalla mutta ei tullut pääministeriä ja näin joutui jäämään oppositioon koska ei halunnut pettää äänestäjiään. Siitähän riemu repes kun Soini ei ottanut vastuuta vaan pakeni oppositioon. Seuraavissa vaaleissa Soini otti toisen jytkyn ja oli pakotettu hallitukseen ettei petä äännestäjiään. Siitähän taasen riemu repes kun Soini joutui hyväksymään jo edellisen hallituksen hyväksymän tukipaketti kolmosen ja näin alkoi Soinin haukkuminen takin kääntäjäksi ja äänestäjien pettäjäksi täysin tarpeettomasti ja loppu onkin historiaa. Halla_Aho on prikuleen samalla tiellä aiheena on vaan maahanmuutto, pakolaiset, mutta lopputulos tulee olemaan täsmälleen samnlainen.
Ilmoita
Olipas nolo. Heti ku päivä vaaleista. Niin pehmentää ma. Muutto kantojaan. Ettäs kehtaa. Takki käänty heti.
1 VASTAUS:
Persut pettää olisitte uskonu tuonkin ennen vaaleja, ettekä olisi menny halpaan!
+Lisää kommentti
Just näin, tuuliviiri mikä tuuliviiri.
Ilmoita
Perussuomalaiset tulee olemaan suomen suurin poliittinen puolue neljän vuoden päästä. Puolueen kannatus tulee olemaan noin 35% -40%. Tämä on faktaa ja perustuu tarkkoihin tutkimuksiin vuosien varrelta.
Ilmoita
Varmaan jos oppositiossa räkyttää. Vaan siltikin populistipuolueet hajoaa. Jossain vaiheessa. Mitä hyötyä äänistä kun ei kanna vastuuta puheistaan.
Ilmoita
Mutta Halla-ahohan on koko ajan suhtautunut maahanmuuttoon myönteisesti. Ainoastaan tietynlaista maahanmuuttoa hän ei ole kannattanut ja siitä hän on käyttänyt sanaa haittamaahanmuutto. Suomeen tarvitaan maahanmuuttajia töitä tekemään ja sen Halla-aho tietää.
1
Ilmoita
No niihän noita tuli Suomeen ku hallalaho oli hallituspuolueen edustaja. Ohoh. Yli 30tuhatta. Ja se ei ollut muutaku haittamuuttoa.
Ilmoita
Näinhän se on, että EI persut vastusta maahanmuutoa vain tapa miten sitä sallitaan ja hoidetaan. Muut puolueet kun eivät tätä ole oksannut ja täten he haluavat koko ajan vääristää persujen ajatusta. Viisas mies tuo Halla-aho
1 VASTAUS:
Jos nyt Halla-aho alkaa jo lepsuileen vaalilupauksista, niin hänhän syö kaikki muutkin lupaukset!
+Lisää kommentti
Kyllä ne ministerin virat ja edut ja eläkkeet panee takkiin tuulta kun ne tarjottimella on nokan edessä. Se on saletti.
Ilmoita
Suhina kuuluu ku pusakat kääntyy. 12000e/kk ministerinä Hallivahan palkka ja musta Audi ja oma kuski. Siinä pian mielessään hekottelee äyhöurpoille.... Buahhhaaa... Leipäjonoissa urpopersut..
Ilmoita
Särkivät Jussin pyörän. Saman verran sai ääniä, mitä sipilä tänne "pakolaisia" hommasi. Ei niillä lie ollu äänioikeuttakaan. Minä en mikään annonyymi oo, mutta kun tekevät.
1 VASTAUS:
Siis Halla-ahon 2015 laatima hallitusohjelma toi pakolaisia.
+Lisää kommentti
juuri niin tapahtui ja ny aikoo ottaa lisää pakolaisia, vaikka äänestäjille lupa neljä vuotta että rajat kiini.
Ilmoita
Niin meni vaalilupaukset kankkulan kaivoon Halla-aholla! Sisäministerin hillotolppa rupes maistuun.
Ilmoita
Persut pettää aina. Smp hajos ja nyt ....
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Halla-ahoo

Käänti jo pikkutakin maahanmuutto asiassa,että siitä se lähtee.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta