Aihealueet

Listaukset

  Miksi helmat ruostuu Pitäskös ottaa suojauskorkit irti

  VOISINSUOJATA

  Helmathan on tavallan tyhjiö tila,, kerääntyykös sinne niinsanottuna kosteutta vuosien kuluessa vaikka on ruostesuoja tulpatkin paikallaan ?? Kannattaakos tulppia joskus ottaa irti että ilma pääsisi kiertämää'n kunnolla esim kesäisin väliaikaisesti:,,,Mistä senkin tietää jos haluat suojata kotelot suojausaineella esim airosolilla...että onko siellä kosteutta vaikka helmat on päälle päin ihan kunnossa ei ruostetta :) helmat ne yleensä ensiksi menee puhki pohja ei niin .

  7

  <50

   Vastaukset

   • Ainakin omassa autossani helmat ruostui puhki seuraavista syistä:

    -helman yläosassa oleva kumitiiviste oli kiinni klipseillä, joille oli porattu helmaan reijät. Ne ei tietenkään olleet vedenpitävät ja helman sisään meni vettä pikkuhiljaa
    -helman alaosassa olleet vedenpoistoreijät oli tukossa, ne oli ummessa tehtaan laitettua korikittiä vai mitä massaa se lieneekään

    Huomasin ongelman siinä vaiheessa kun sateen jälkeen helmassa vesi hölskyi. No, tilanne oli jo menetetty siinä vaiheessa.

   • Tyhjiö tila, hihii kerro tarkemmin tuosta ihmeestä.

   • Olen huomannut, että naapurin naisen helmojen alle kertyy kosteutta silloin tällöin. Kunnon tuuletus ja helmojen nosto ei tunnu paljoa auttavan. :)) Tulppiin en ole viirtisnyt koskea!

    • Voi kun onneton juttu, ei jatkoon.


   • Autonvalmistajat pitävät huolen siitä, että reilu kymmenen vuoden päästä ostosta helmat puhkeavat kukkaan sisältäpäin. Usein on jopa kuumavahaa vielä jäljellä, mutta se ei ole kiinni kynnyksen pohjassa.
    Kynnyksen alkupää ruostuu sisälokarin takaa, kun rapa makaa siellä. Reiät on hitsattava umpeen ja ja kynnyksien reiät myös. Sitten vain tippakannullinen öljyä niistä tuuletustulpista sisään.
    Kipot kynnyksen alle, niin öljy valuu pois . Ruostuminen on sitten pois päiväjärjestyksestä. Kesäksi voi takimmaiset tulpat ottaa pois, mutta harvoin niihin kynnyksiin vettä pääsee muualta, kuin sieltä etusisälokasuojan taakse ruostuneista reiistä.

    • Todella suurella tietämyksellä ja älyllä mietitty ohje. Voihan tippakannu.


    • kuin sieltä etusisälokasuojan taakse ruostuneista reiistä.<<<<<< Missä siellä muka reijät on ja jos on niissä on muovitulpat<< ainakin itselläni on tulpat jos ottaa vaikka sisälokarin ja kuraläpät pois ??


   suomi24-logo

   Osallistu keskusteluun

   Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Millä oikeudella presidenttin Niinistö tenttasi pääministeriä ja eduskunnan puhemiestä eilen tv:ssä?

    Ei presidentti ole pääministerin esimies eikä eduskunnan puhemiehen esimies. Kummallinen tilaisuus. Yrittikö nöyryyttää Marinia ja Vanhasta?
    Maailman menoa
    337
    7990
   2. Sofia ja Stefan, niin suloisia yhdessä

    Stefan ja Sofia kävivät yhdessä kuntosalilla ja Stefan ylpeänä kuvasi rakastaan. Mahtaa olla Stefanille helpotus, kun voi olla julkisilla paikoilla na
    Kotimaiset julkkisjuorut
    114
    2894
   3. Sofia oli astiaostoksilla

    Vähänkö söpöä, kun oli ihastelemassa astioita kaupassa. Minusta hän on niin symppis ja luulisin, että osaa iloita monista asioista aidosti. Onhan Bam
    Kotimaiset julkkisjuorut
    81
    1517
   4. Loiseläjä Sofia

    kuvailee itseään Martiinan vanhassa asunnossa jossa Martiinan ostamia mattoja, kylpyammekoriste yms. Eikö tolla moukalla ole MITÄÄÄN suhteellisuudenta
    Kotimaiset julkkisjuorut
    83
    999