TAAS HUIJATTIIN SUOMEN KANSAA

KEPULIPELI

Antti Rinteen mukaan hallitusta on pohjustettu jo syksystä asti – perussuomalaisten Slunga-Poutsalo syyttää äänestäjien huijaamisesta: ”Meitä ei ole kuultu”

– Puheenjohtajien kesken on käyty keskusteluja ja erilaisten tahojen, siis toimihenkilötahojen ja puoluesihteerien kesken, lähtökohtana on ollut, että on haluttu selvittää jo ennen vaaleja sitä, mikä on asento, mistä neuvotteluissa lähdetään liikkeelle.

OLIKO SIPILÄN HALLITUKSEN ERO PELKKÄÄ TEATTERIA

14

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KansaSaiTarpeeksi

      Kansa sai tarpeeksi Sipilän hallituksen otteista. Yritysjohtaja ei sovi hallituksen pääministeriksi. Politiikassa ei toimita kuin yrityksessä.

      Aloittajan mainitsemia etukäteislehmankauppoja on varmaan pohjustettu tulevia vaaleja ajatellen.

      SDP hohkaa ilmastonmuutoksesta ja arvoista. Mitkä ovat demarien arvot?? Siis mitkä - demareitten velvollisuus on ottaa huomioon perussuomalaisten suuri voitto vaaleissa eikä vain nenää tuhauttaen ohittaa heidät hallitusneuvotteluissa "arvojen" kohtaamattomuuden takia.

      Perussuomlaisten puheenjohtaja puhui vaalitaistelun aikana ainoana selkokieltä, kun muut puolueet toistelivat varsinaista vaalihöttöä!

    • Oikeusfilosofia

      Sipilä teki sen mihin oli mahdollista poliittisesti "konsensusmaassa" venyä. 140 000 työpaikkaa. Ja kaikille pakon hakea töitä vähintään joka viikko. Arbeit macht frei! kuten ennenvanhaan Hitlerin Saksassa, -jälleen. Lebesraum edellyttää, että jokainen kynnelle kykenevä tekee lujasti töitä. Se oli myös entisessä Neuvostoliitossa meininki. Jos joku ei tullut töihin, hänet haki poliisi kotoa. Ellei yöllä haettu Vankileirien saaristoon, kun muu talonväki oli nukkuvinaan.

      Meillä työn haku jos ei maistu, siitä sakotetaan pienemmällä työttömyyskorvauksella. Aktiivimalli saatiin läpi, samoin ihmisten vakoilulait.

      Sipilä oli surullinen joutuessaan pois Keskustan johdosta ja valtakunnan johdosta. Varmasti kokee tulleensa kohdelluksi väärin. Eikä ihan perusteetta. Kaikkialla siellä, missä ns. oikeutta jaetaan mielipiteiden perusteella faktpjen sijaan syntyy itkua ja murhetta. Se, ettei Sipilän hallituksen aikana korvaansa lotkautettu väärinkohdeltujen auttamiseksi, päinvastoin, toi nyt tämän lopputuloksen. Lindström putosi myös eduskunnasta, oltuaan tärkeässä tehtävässä kansakunnan oikeutta jakamassa. Kansa näkee ja välinpitämättömyys ja ylimielisyys ihmisten oikeustajua kohtaan tekee pahaa "karmaa". Kansan syvissä riveissä toteutuu oikeustaju, luonnonoikeus, jota kannattaa kunnioittaa.

      "Minusta tuntuu, että luotan toisen sanaan enemmän, kuin toisen ja tuomitsen sen mukaan. Mielikuvitukseen ja mielikuviin ei saisi edes viitata. Mutta keskiössä ei ollut totuus, vaan valta. Kuka päättää ihmisten kohtaloista. Mielivalta iskee joskus takaisin.

      Itse uskon, että Sipilä aidosti pyrki ihmisten parhaaseen, mutta oikeutta jakaessaan, ei välittänyt totuudesta vaan eli mielipiteiden mukaan.

      Mielipiteeni on, että yleensä menee vuosi-pari, ennenkuin uusi hallitus ylimielistyy, muuttuu kansalaismielipiteistä riippumattomaksi ja besserwisseriksi siten, että vallan mielipiteet syrjäyttävät totuuden kansalaisten ns. parasta ja oikeutta jakaessaan ja tuomitessaan.

      Entä ns. riippumattomat instituutiot, kuinka kauan menee valinnasta siihen, että riippumattomuus ja vailla vastavoimaa ollessaan mielipiteillä päätetään ylimielisesti piittamatta seurauksista ihmisten kohtaloista.

    • Oikeusfilosofia

      Lebensraum? -Missä se on ja mitä se tarkoittaa? Henkinen liikkumatila vähenee koko ajan ja Suomi pakkovaltaistuu. Siellä, missä valta saa oikeutuksensa siitä, kuka hallitsee voimapolitiikan välineitä. Sisäpoliittisesti valtio voi alistaa kansalaisensa väkivaltakoneistollaan. Kansojen välillä toimivat samat lainalaisuudet valtioiden välillä.

      Kansalaisen on alistuttava ja antauduttava vallan kolmijaon riippumattomuuden ja väkivaltakoneiston edessä ehdoitta. Riippumatta siitä, onko tullut väärin kohdelluksi. Samaa oikeutta jaetaan kansojen välillä?

      Kumpa Suomi olisi hyvän airut tulevaisuudessa, eikä mielivallalla tuhottaisi ihmisten elämiä.

    • Keppanat

      Sipilä joutuu jättämään kepun koska ei halunnut noudattaa kepun politiikkaa vaan ajoi täysin Kokoomuksen mukaista politiikkaa tämän Anne bernerin kanssa,joka teki täysin katastrofaalisen taksilain tähän maahan. Tämä kaksikko sai koko kepun sekaisin ja Annika saarikko säesti minkä ehti,joten tämäkin daami joutaa samalla vaihtoon.

    • ministeriauto

      Halla-aho aloitti Rinteen nuoleskelun kertomalla SDP:n ja persujen arvomaailman olevan lähellä toisiaan.

      • SoriVaanMinisteriAuto

        Halla-aho on pehmentänyt mielipiteitään ja kantojaan asioihin, muttei hän ole mihinkään demareitten nuoleskeluun lähtenyt. Se osoittaa hänen kompromissihaluaan, jos puolueet työskentelevät yhdessä maan parhaaksi.

        Demarit lupasivat viisi hyvää ja kuusi kaunista, mutteivat pystyneet perustelemaan, mistä rahat kaikkiin taatusti tyhjiksi jääviin lupauksiin.

        Halla-aho puhui vaalitaistelun aikana ainoana ehdokkaana sellaista selkokieltä, jota Suomen kansakin ymmärsi, muut puolueet suolsivat tyypillistä vaalihöttöä! puhuivat paljon, mutteivat sanoneet mitään.


      • pienit.tul.työeläke
        SoriVaanMinisteriAuto kirjoitti:

        Halla-aho on pehmentänyt mielipiteitään ja kantojaan asioihin, muttei hän ole mihinkään demareitten nuoleskeluun lähtenyt. Se osoittaa hänen kompromissihaluaan, jos puolueet työskentelevät yhdessä maan parhaaksi.

        Demarit lupasivat viisi hyvää ja kuusi kaunista, mutteivat pystyneet perustelemaan, mistä rahat kaikkiin taatusti tyhjiksi jääviin lupauksiin.

        Halla-aho puhui vaalitaistelun aikana ainoana ehdokkaana sellaista selkokieltä, jota Suomen kansakin ymmärsi, muut puolueet suolsivat tyypillistä vaalihöttöä! puhuivat paljon, mutteivat sanoneet mitään.

        > Demarit lupasivat viisi hyvää ja kuusi kaunista, mutteivat pystyneet perustelemaan, mistä rahat kaikkiin taatusti tyhjiksi jääviin lupauksiin.<

        Antti Rinne lupasi korottaa eläkkeitä 100 euroa. Sehän olisi täysin mahdollista, eikä siihen tarvittaisi valtion varoja ollenkaan, sillä eläkerahastoissa makaa 200 miljardia euroa, mistä olisi kyllä hyvä jakaa niille alle 1200 e työeläkettä ansaitseville, jotka eivät saa KELA.n eivätkä ns. takuueläkettä, jotka taas tulevat valtion eli KELA.n laareista.
        Työeläke rahat on sijoitettu ja niiden osakkeen omistajat vetää suuria osinkoja, mutta me, joille ne ensisijaisesti on tarkoitettu, ei tule murustakaan.


    • Anonyymi

      Vanhat blogitekstit ovat nyt yhtenä esteenä hallitukseen pääsyyn. Aika mauttoman ikävää tekstiä ja jotenkin ristiriidassa nykyiseen H.ahoon. Itse hän tietysti valitsee, onko edelleen tuollaisen kannalla.

      • Anonyymi

        Toimittajien kannattaisi kaivella myös muidenkin puolueiden blogi tekstejä ei
        yksin perus suomalaisten.

        Mtv.n uutiset
        " 40 MINUUTTIA SITTEN
        Hussein al-Taeen kirjoitusten mukaan Yhdysvallat ja Israel toimivat yhteistyössä äärijärjestö Isisin kanssa.

        Kansanedustajaksi valitun Hussein al-Taeen (sd.) kirjoitukset Facebookissa eroavat selkeästi linjasta, jolla hän on julkisuudessa viimeisimmän lähes viiden vuoden ajan kommentoinut terrorismia ja Lähi-idän tilannetta"


    • Anonyymi

      Niin, Erkkikonkari vie aina kaiken kunnian itselleen, sehän se oli.

    • Anonyymi

      Sotilaat ensin!

      Kun ei ole Suomessa kirstussa taalaa niin sit'ä ei voi taikoa anttikaan..... päin vastoin. Te vaan uskotte kuin jumalaan. Ei käy!
      Me emme peräänny!
      Ja te ette osaa taistella:)

      Bye!:)

    • Meillä ois taaloja ja osataan taistella

    • Anonyymi

      "V niinkuin ketutus" toteutuu taas.
      Miten menikään se Sipilän kauppavoittorikastuminen vai onko asia jo upotettu Armonmereen?
      Ymmärsinkö oikein, että Valtion omaisuus annettiin ilman vakuuksia alihintaan Sippilälle, jonka hän myi 100 miljoonan markan voitolla eteenpäin.
      Kätevää, kun on verkostot luotu suviseuroissa. Ei onnistuisi tavallisen syntisen saada osakekirjoja haltuun ilman varmoja vakuuksia.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      61
      1986
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      52
      1720
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      56
      1626
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1547
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1525
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1445
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1326
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1183
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe