D-vitamiini suihkeet

Anonyymi

Suuhun suihkautettavista d-vitamiineista ei ole paljoa kokemuksia. Onko täällä ketään käyttäjää ja kokemuksia vs pillerit vs tipat? Ja tuleeko muille d-vitamiinilisistä fyysisiä tai henkisiä oireita tai että olisit yliherkkä d-vitskulle?

Itsellä tulee pillereistä(öljyssä sekä kalkki) sekä tipoista hieman huono-olo + maha kipua(ripuli) + ahdistusta + pää menee sumuun eikä ajatus juokse + väsymys + agressiivinen olo, niin päätin kokeilla suuhun suihkautettavia d-vitamiineja. Testiin pääty SOS Healt D4000 100mikrog ja Nordic Healt Dlux 3000 75mikrog. Näiden vaikutus tuntuu melko nopeasti "virtapiikkinä" ilman mitään fyysisiä oireita. Alkuun unet oli hieman hakusessa ja iltaisin ahdisti enemmän ja hermo oli tiukalla, mutta nyt nämäkin ovat tasoittuneet 2kk jälkeen. Olen ollut aina yliherkkä d-vitamiinille ja niistä on ollut enemmän haittaa kuin hyötyä, niin en ole edes syönyt d-vitskua.

Labroista selvisi 2kk sitten, että minulla oli d-vitamiinin puutos tila: 25nmol/l, kun selviteltiin vetämätöntä oloa, haluttomuutta, lievä ahdistus/masennus, huonoa unta jne. En sano että d-suihkeet on ollut itselle ihme parannus, mutta olo on kyllä 10 kertaa ehyempi ja jaksavampi, eikä jalat ole "lyijjyä" ja sängystäkin pääsee ylös kohtuu helposti. Kohta pääseen kontrolliin niin näkee miten tasoni on noussut suihkeilla. Jos jotain negatiivista pitää suihkeista sanoa niin niihin jää "koukkuun". Jos en ota aamulla suihkausta niin päivä ei jotenkin käynnisty ja olo on vähän vaisu ja pää jumissa, sama kuin jäisi aamukahvi juomatta. Muita vitamiineja en syö, mutta silloin tällöin otan omega3, jos kalaa ei tule syötyä. Muuten ruokavalion on normaalin tasapainoinen ja liikuntaa harrastan säännöllisesti. Alkoa harvoin ja oon savuton.

0 kommenttia

Vastaukset

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.