TÄSTÄHÄN ON KYSE!

Kassun.Tukki

Lääketiedekin on ihmisten synnyttämää, ylläpitämää ja kumoamaa. Sitä voidaan pitää myös keinotekoisesti yllä kuten mitä tahansa muutakin ihmisten luomaa.

Tuberkuloosi piti voittaa rokotteilla aivan kuten muukin ihmiskärsimys. Ei voitettu, vaan muodossa jos toisessa kärsittiin vielä paljon enemmän. Ennen kaikkea lapset kärsivät suuresti. Rokotteesta luovuttiin vähin äänin. Koska tieteellisiä erehdyksiä ei ole tapana pyytää anteeksi, niitä saa tehdä uusia ilman sen kummempia tunnonvaivoja, jopa peräjälkeen mielin määrin. Sairauksiahan riittää, joten mikäpä kokeiluja, ”tutkimuksia” estäisi.

Sairaudet eivät katoa, koska ihminen pohjimmiltaan ei muuksi muutu. Ei halua muuttua itse, vaan haluaa muuttaa ne muut. Rokotteet ovat parasta mahdollista antia nähdä vikaa muissa kuin itsessä, niissä kouluttamattomissa tyhjäntoimittajissa.

Tieteellinen usko on nyt voimissaan ja tiedeuskovaisuus suurta muotia. Tieteellä saa lyödä koska tahansa ja missä tahansa, koska siitä tarkoituksellisesti on tehty ylivoimainen, voittamaton. Niin kauan kuin henki lapsilla ja vanhuksilla pihisee heillä saa pelata. He ovat tieteen ruokaa.

Naiset kipuilevat vaihdevuosioireidensa kanssa. Rokotteita he eivät epäile. Ehkäisylääkkeet saattavat käydä mielessä, mutta kun estrogeenilla elämään saa taas puhallettua henkeä, tieteellinen ylistys jatkuu. Kohdusta hautaan lääkkeiden varassa. Rokotteista tuo kaikki alkoi ja hormoneihin päättyi, mitä nyt kaiken maailman mielialasekoitteita tuli välissä kokeiltua.

Kaikki sairastavat tavalla tai toisella. Lapsia kiusataan kouluissa, aikuisia työpaikoilla ja lääketeollisuus pyörittää tätä pahan olon kehää kertomalla poistaneensa jo pahimman. Ihmiset vain eivät tahdo tajuta, eivätkä muistaa. THL kertoo, etteivät kaikki ymmärrä, miten hyvin asiat nyt ovat, kun sairaudet eivät ole niitä samoja vanhoja, vaan uusia. Muistisairaudetkin johtuvat siitä, että ihmiset lääketeollisuuden ansiosta elävät liian vanhoiksi. Tosin nuorillakin ilmenee jo muistiheikkoutta, mutta jahka rokotteita kehitellään, poistunevat nuokin ajallaan.

0

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Tärkeä kysymys!

        Haluatko sinä, mies, minut?
        Ikävä
        93
        1788
      2. Asiallinen lähestyminen

        Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
        Sinkut
        176
        1367
      3. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

        Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
        Suomalaiset julkkikset
        16
        1178
      4. En tiedä..

        Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
        Ikävä
        106
        1147
      5. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

        Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
        Ikävä
        53
        1007
      6. Mitäs nainen

        Meinaat tehdä viikonloppuna.
        Ikävä
        87
        966
      7. Suhde asiaa

        Miksi et halua suhdetta kanssani?
        Ikävä
        81
        964
      8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

        tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
        Ikävä
        67
        901
      9. Vedalainen metafysiikka

        Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
        Hindulaisuus
        289
        783
      10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

        Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
        Ikävä
        107
        768
      Aihe