Kuka tosiaan olisi uskonut että Perusomalaist kohoavat maamme

Isopersemerjajaaggg

Toiseksi isommaksi puolueeksi 39 yhdeksän kansanedustajaa,viime syksynä olimme pienempi puolue kuin vasemisto, sitten alkoi kääntyä tämä suunta mentiin ohi vasemmiiston vihreitten päänähkä nyljettii n, seuraava oli kepulaiset ja sitten Kokoomus,eikö tämä ole sanoinkuvaamattoman menestys tarina vailla vertaa,

19

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • erittäiajankohtainenasia
    • Isopersemerjajaaggg

      Haaveet ne haihtuu ja unholaan haihtuu ainakin jos laulun sanoja siteeraa, vihreillä oli kova noste päällänsä,paitakin riisuttiin päältä Tukholmassa yökerhossa,itku pitkästä ilosta pitää paikansa,nyt tämä homoluolan ruoska mestarijättää eduskunnan enkä ihmettele sitä lainkaan,äänestäjät antoivat tuomionsa vaikka tätä puoluetta perinteisesti äänestäneet ovat yhteiskunnan jälkikäyntisiä tomppeleita kuten vasemmisto, taisi raja tulla sentään vastaan.

    • Isopersemerjajaaggg

      Kuka tosiaan olisi uskonut nyt vasurit ovat paniikki päällä miten ihmeessä näin pääsi käymään me olemme surkeaa paskasasakkia vaikka olemme oppositiossa kannatuksemme ei nouse , olemme katkeruuden puolue joka lopulta päätyy poliittiseen nollakerhoon, persujen noustessa maamme suurimmaksi puolueeksi, olemme mitätön rupusakkia oleva puolue.

    • ÄläMuutaSano

      Älkää nyt vielä hekumoiko kun tsunami vie teidät oppositioon. Sieltä teemanne kaikuvat salissa jossa niitä ei kukaan äänestä. Ainut puolue joka voi tyriä oppositiossakin on persut. Joku värikäs kansanedustaja persoona tekee jotain fiksua...vaikka nappaa pikkujouluissa jotain naista niskasta kiinni ja huutelee maahanmuuttaja solvauksia. Tai kirjoittelee kiihottavasti kansanryhmää vastaan.

      Ei Jari Aarnio lähtenyt ehdokkaaksi? Miten te Janitskin päästitte Paavon leiriin? Olisi sopinut teidän ehdokas listoille paremmin. Puoluejohtoa myöten olisi sopinut jengiin. Onnea hyvästä vaalituloksesta ja olkaa aktiiviisia oppositiossa.

      • AktiivejaMonenlaisia

        Osaa ne muutkin siellä oppositiossa olla aktiivisia:

        https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/260947-kansanedustajalta-raju-purkaus-ahtisaari-saa-painua-alimpaan-helvettiin

        https://www.seiska.fi/Uutiset/Tuhti-sunnuntaikanni-kuvina-Li-Anderssonin-puolueristeily-venahti-pitkaksi-ystavatar

        Kuvat Touko Aallosta läiskimässä juhlijaa takapuolelle homoklubilla levisivät somessa: https://yle.fi/uutiset/3-10336936


    • totuuskin.esiin

      Persujen prosentti äänistä oli viime vaaleissa 17,7 % ja nyt 17,5 %. Ääniosuus siis laski mutta kun muut puoleet putosivat niin suhteellinen asema parani.

      • Ääniosuuksilla eri vaalien välillä ei ole vaikutusta sijoitukseen. Vain annetut äänet ratkaisee sen. 2019 vaaleissa PS sai yhteensä 538 737 ääntä ja 2015 vaaleissa 528 143 ääntä. PS sai siis nyt hieman yli 10 000 ääntä enemmän kuin ed. vaaleissa yhden lisäpaikan. Tästä voisi spekuloida sen, että PS:n kannattajakunta on aika vakiintunut. Keskustan vaihtamisesta paikkaa SDP:n kanssa voidaan spekuloida SDP nousseen voittoon vain Keskustan romahtamisen vuoksi.

        Älä myöskään uhonda sitä, että PS:n kannatus laski n. 50% johdon vaihduttua 2017. Kahdessa vuodessa PS on nostanut kannatuksensa samoihin lukemiin jytkypuolueen kanssa. Miten arvioisit tätä suoritusta? Älä myöskään unohda sitä, kuka oli vaalien ääniharava ja miten suurella marginaalilla kakkoseen.

        Mutta tokihan tiedämme, että motiivisi on vain väheksyä Persuja. Eikö ole aika rumaksi mennyt, että vihaa jotain puoluetta niin paljon, että sen menestys saa kiukustamaan, sen sijaan, että voisit olla vilpittömästi iloinen jonkun puolesta? Kysehän tässä on lopulta kuitenkin meidän kaikkien suomalaisten menestymisestä ja hyvinvoinnista. Yleisestä mentaliteetin tilasta voimme kiittää suurelta osin viha- ja valhekulttuuria, suvakismia, sekä antipersuliikettä yms. mädättäjiä, että tilanne on mennyt näin rumaksi. Kritiikki on ihan normaalia ja ansaittua, mikäli jokin asia sellaista aiheuttaa, mutta silmitön viha, valehtelu, väheksyminen, mustamaalaaminen, leimaaminen yms. osoittaa kansalaisissa mädäntymisen merkkejä. Meidän pitäisi olla yhtenäinen kansa, eikä jakautunut toisilleen vittuileviksi heimoiksi.


    • NäinO

      Timo Soinin johtamilla persuilla kannatus oli suurempi.
      Vaalitappioksi kutsutaan tulosta,jossa kannatus laskee ja sitä tämä tulos on.
      Vääristelkää miten haluatte,mutta tappio mikä tappio.

      • Demarimoskeija

        Montako kansanedustajaa perussuomalaisilla oli ennen 2019 eduskuntavaaleja...... ja paljonko on nyt 2019 eduskuntavaalien jälkeen.....


      • Heh_teräviä_havaintoja

        Mistähän revit tuonkin tuntuman? Mutua?

        No samantekevää. Tässä Soinin johtaman ajan kannatuslukuja ihmeteltäväksi:

        Ylen uusimman gallupin lukemat ovat totista luettavaa perussuomalaisille ja eri toten puolueen pitkäaikaiselle puheenjohtajalle Timo Soinille. 8,5% kannatus on päätähuimaavat 9 prosenttiyksikköä vähemmän kuin vuosi sitten vaaleissa. Samaan aikaan, kun hallituskumppanit kokoomus ja keskusta ovat suurin piirtein säilyttäneet vaalien tasonsa.

        https://demokraatti.fi/kommentti-soinin-ylimielisyys-uhkaa-perussuomalaisten-tulevaisuutta/

        Eli kyllä Hallis on ihan hyvin vetänyt siihen nähden kun v. 2017 oli puhetta että PS kuihtuu pois yhden miehen (=Soini) shown päättyessä :-)

        Muuten, Rinteen demarien luku 17,7% ei ole muuten sekään ole saanut kehuja "ihan kaikilta"...


      • vasurimoskeija
        Demarimoskeija kirjoitti:

        Montako kansanedustajaa perussuomalaisilla oli ennen 2019 eduskuntavaaleja...... ja paljonko on nyt 2019 eduskuntavaalien jälkeen.....

        Heh heh, ja moniko vasuri ymmärtää että puolue jakautui kahdeksi?

        Perussuomalaiset 17 -> 39, laskekaa siitä.

        Sinit 17 -> 0, laskekaa siitä.


      • Persut sai näissä vaaleissa yli 10000 ääntä enemmän kuin edellisissä vaaleissa. Persujen pj vaalien ääniharava ja millä marginaalilla seuraavaan! PS menetti puolet kannattajistaan 2017 ja nosti itsensä kahdessa vuodessa takaisin kakkoseksi. PS jäi vain n. 6800 äänen päähän voittajasta.

        Vääristele miten vääristelet, räyhis, mutta kyllä tässä on persulla hyvä olla ja fiilikset positiiviset, jota ei pilaa edes räyhisten jatkuva vollotus. Päinvastoin, se vain lisää tyytyväisyyttä. Ihmettelen kyllä, että minkä puolueen populismi saa aikaan noin ala-arvoisesti ja kiihkomielisesti käyttäytyviä kannattajia.


    • MaahanmuuttoPuolueko

      Persut 39. Siniset 0. Kumpikin pystyy vaikuttamaan asioihin yhtä paljon. Halla-aho haluaa hallitukseen niin kovasti, että siitä tulee PS suosima suvakki;)

      Jos ei tule niin oppositioon. Tsunami muuttui tuhnuksi.

      • Euvaalit

        Se tulee Eu vaalit tuota pikaa.Tuohon oli kaavailtu Sinisten edustajia ehdokkaiksi ,mutta menee koko ehdokas asettelu uusisksi ,sillä tuolla pitää näkyä Suomen parlamentaarisen edustajiston paikka määrirn mukainen puolueiden kannatus ehdokaa asettelussa

        https://vaalit.fi/europarlamenttivaalit

        Sinisten 0,0 kannatukselal ei ole mandaarttia edustella Suomea missaan,joten ehdokkuuteen ei ole edes mahdollisuutta ja tuo lienee ennaölta ymmäretty Sinmisten piirissä .

        https://yle.fi/uutiset/3-10742731

        Tuossa suhteessa on käytänössä nyt nähtävissä jo edustuksellisien vaaliemma vaikutus.

        Tulevissa Eu vaaleissa mitataan millaista politiikka maassamme halutaan Eu:ssa vietävän eteenpäin ja paikka täyttö Eu:hun tuleekin äänestyksen tuloksena jossa sitten näkyy se tahto jonka kansa vaaleissa osittaa. Perussuomalaisilla /heidän kannattajillaan etenkin on Eu vaalieissa saada kansallisnäkökulmasta toteutettavaa paikka edustuksellisesti eteenpäin Euroopan unionissa jossa tuo suhdanne on nousussa kauttaaltaan. Politiikkaa jossa halutaan enenevässä määrin harjoittaa kansallisien valtioiden intressit huomioon otten eikä Eu lainsädäntö edellä sitä toteuttaen.


    • syvälläkusesollaa

      Tosin se Suomen suurin 28 prosenttia ja kai tämä otetaan huomioon eli 56 tyhjää paikkaa eduskunnassa, vai kusettaanko taas?

      Ja miten voi olla politiikonloinen joka on 2014 hän on ollut Euroopan parlamentin jäsen ja pyrkii eduskuntaan eli Halla-aho? Eli kalliita elättejä me elätämme.

      • Korkki kiinni. Rännitenttu on pahasta terveydelle.


    • luonnollinen-tulos

      Kuka olisi uskonut?
      Minusta pitäisi tehdä äänten tarkistus, sillä käsitykseni on, että se on suurin puolue.
      Huijaaminen äänissä ei ole sdp:n etu. Ei suomalaisen etu.
      Puolueeton taho tarkistamaan nuo 2 puolueen äänet.
      Kiitos.
      Niin ja kuka olisi uskonut?
      Minä tiesin sen. Ei tarvinnut kun vaan ajatella tilannetta, niin se oli heti selvä.

    • Muistoksi
    • Kupla.puhkesi

      Eiköhän nyt viimein tyhmemmätkin ymmärrä, ja sillä tarkoitan Keskustan ja Kokoomuksen äänestäjiä. Sipilä oli alusta asti ohjattu vain ja ainoastaan yhteen tehtävään jonka hoiti mallikkaasti. Viimeisen neljän vuoden aikana Sipilän ja Kokoomuksen taustajoukot kuten Sipilä itsekin tehnyt melkoisen tilin. Häviäjiä ja maksajia tuolle tilin teolle on paljon. Se lista on pitkä ja jopa härski mitä Sipilän hallitus on vienyt kansalaisilta, etenkin se kirpaisee vähävaraisia laidasta laitaan, ja kaikki tehtiin "säästöjen" nimissä. Kuitenkin valtionvelka kasvanut ennätysmäisesti. Ihmisten kulutus vähentynyt radikaalisti ja saanut yrittäjiä ahtaalle eikä ole enää pystynyt palkkaamaan työntekijöitä. Työttömyystilastoilla kikkailtu ja saatu työttömiä pois tilastoista tietyin tunnetuin keinoin, kuitenkin Kelan luukulle mennyt ennätysmäärä uusia asiakkaita. Paljon kertoo sekin asioiden kulusta kun ihan muilla ajatuksilla mitä heillä lopulta oli tämä Soinin porukka haki itselleen paikat eduskuntaan Persujen listoilla ja heti kuitenkin paljastivat itsensä Sipilän osto porukaksi. Heitä siis oli äänestänyt tämä kansan järkevämpi osa joka lopulta asian ymmärsi ja nyt eivät tietysti enää samoja äänestäneet ja kukaan käpykaartista ei enää tietysti päässyt eduskuntaan. Kuinka moni edes huomasi kun Sipilä omien edessä ilmoitti jopa leveästi nauraen että nyt tuli sitten tälllainen vaalitappio. Tuokin jo kertoi että homma tuli kuitenkin hoidettua, ja tämä tämän päiväinen oli enää muodollisuus. Esimerkiksi Sipilän luotettavampia luottomiehiä ollut työministeri Lindström heti Sipilän ero ilmoituksen jälkeen ilmoitti ettei lähdekään EU vaaleihin ja jotain että oli muka tehnyt päätöksen jo aikoja sitten.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Eikö Marin ollut oikeassa kokoomuksen ja persujen toiminnasta

      Ennen vaaleja Marin kertoi mitä kokoomus tulisi hallituksessa tekemään ja tietysti persut suostuu kaikkeen, mitä kokoomu
      Maailman menoa
      239
      2113
    2. Seiska: Konsta Hietanen ja Aami-rakas iltamenoissa - Salkkareista Aami täräyttää: "Sarja oli..."

      Konsta Hietanen jätti Salatut elämät -draamasarjan tänä syksynä. Konstaa kyllä kaivataan vieläkin Salkkareissa! Lue li
      Suomalaiset julkkikset
      2
      1432
    3. Minkälainen ihminen

      kaivattusi on?
      Ikävä
      91
      1333
    4. Kohuttu Iida Vainio mursi hiljaisuuden -Näin raskaus vaikutti Farmi-kuvauksissa: "Saattoi ruveta..."

      Ihanaa odotusta, tsemppiä ja voimia Iida! Iida Vainio ja Archie Cruz eli Arttu Kuosmanen asuvat yhdessä Helsingissä ja o
      Suomalaiset julkkikset
      13
      1280
    5. Avoin kirje sinulle

      Rakas, Kirjoitan sinulle nyt, vaikka sanat tuntuvat niin vaatimattomilta siihen, mitä sydämeni on kantanut sisällään ni
      Ikävä
      29
      980
    6. Sullahan oli ihan valtavat t...., nainen

      Aivan suunnattomat ja hyvin muodostuneet. Luulisi että olisit uskaltanut tehdä selvän aloitteen jos jotain haluat. Miksi
      Ikävä
      55
      850
    7. Mitä mies teet

      näin iltasella? 👾
      Ikävä
      53
      821
    8. Nainen, jos luet kirjoituksiani

      niin sano minulle jotain?
      Ikävä
      49
      796
    9. Minkä ikäinen

      Kaivattusi on?.
      Ikävä
      47
      750
    10. Numerosi 3. ja 4.

      viimeinen numero. Ei uskalla muuten.
      Ikävä
      38
      746
    Aihe