Onko kivaa ?

mietiijän

Onko siellä Savonlinnassa kivaa ?

16

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tottakai! Kysy vaan miten kivaa:)

    • Anonyymi

      Täällä on ainakin yhtä kivaa kuin siellä Enonkoskella.

    • Anonyymi

      Kyllä vuan palleja kynsittää, sanos hupperti juuvalaine.

    • Anonyymi

      Mittee työ teette siellä Ääslinnassa, vieläkö lörtsyt ja lihikset maistuu samalta, kun 1970-luvun alussa ? Entäpä onko kiekkoporukka Sapko pärjänny ? Vieläkö ne vanhat laivat liikennöi ja kuskaavat turisteja ?

    • Anonyymi

      Kivvaahan tiällä kepusensuuri-Savonlinnassa, elellään tätä hiljaiselova vanahaan malliin! Tuas lopettaa yks vuatekaappa Olavinkatulla, joten suahaan lissee tyhjiä ikkunoita kateltavaks. Välillä käyvään nuapurikaapunneissa kaapunti-ilimoo haistelemassa. Ylhuomenna tulloo kylläki Savonlinnaanki paaljon kauppiaita ... torille, että sinnehän myös sitte kaikki rinkelin ostoon ja tinkimään. Kevätkii on kauneimmillaan, niin mikäs tässä ku olla möllöttää ...

    • Anonyymi

      Poistetuista kirjoituksista päätellen edelleenkin yhtä kivaa - suut suppuun suljettu pikkuruinen (vielä) kaupunki!

    • Anonyymi

      Kivahan täällä, ei ole ruuhkia eikä jonoja torikioskilla. Venepaikkojakin alkaa saada paremmin. Vuokra asuntojakin on mistä valita, ja jos haluat ostaa oman niin hinnat tippuneet roimasti.
      Kaupungin viraistoistakin alkaa olla otettu löysät pois, joutavat lähteneet. Tietkin vetää, ei tarvii seistä siltajonossa. Olavin katu on hiljainen ja aukea, vain pöly tupruaa. Kesäterassejakin on muutama, järkevästi keskitetty missä ihmiset tapaavat toisiaan.
      Mukaavaahan täällä alkaa olla, elikkä paranemaan päin.
      Toista oli neljäkymmentä vuotta sitten, kun ei meinannut saada vuokra asuntoa mistään.
      Tottin paariinkin jonot, samoin Seurahuoneelle, Kierikan laiva täys ja Mustan pässin ovessa roikkui ensimmäiset heti aamu kymmeneltä.

    • Anonyymi

      Joo, 40 vuotta sitten Savonlinnassa oli vielä monenikäisiä ihmisiä ja sen myötä elämää, siis toimiva kaupunki. Niin vaatteet kuin kengätkin sai ostettua Savonlinnasta ja porukoita riitti kuppiloihin ja kulkikohan ihan julkinen liikennekin kaupunkimaiseen tapaan iltaisin.
      Voisi olla tänäänkin, mutta kun puuttuu ne ostavat ja palveluita käyttävät nuoret aikuiset ihmiset, niin hiljaiseksi vetää ... yrittäjätkin. Kiitämme keskustalaista kaupungin johtoa!

      Nyt on sitten vuokrallekin tarpeeksi asuntoja, kun vaan löytyisi vuokraajia, siis palkallaan oikeasti toimeentulevia lapsiperheitä, jotka haluavat asua autioituneessa pikkukaupungissa.

    • Anonyymi

      Kivaahan täällä on asua kaikessa rauhassa. Ei ole liikenneruuhkia eikä enää avattavaa siltaakaan. Tori on kesällä Suomen kansainvälisin paikka. Ihmiset täällä ovat mukavan avoimia ja myönteisessä mielessä uteliaita. Lanttusupikkaat ovat herkullisia. Eläke juoksee tilille joka kuukausi. Jos haluaa välillä käydä haistelemassa muunlaista ilmaa niin täältä pääsee lähtemään sekä linja-autolla, junalla että lentokoneella. Kesäisin myös laivalla. Mitäpä sitä ihminen muuta kaipaisikaan?

    • Anonyymi

      Ihan kivaa olisi, jos tuo Olavinkatu olisi rempattu niin, että siinä sopisi isompikin auto kunnolla ajamaan. Ei toivoakaan, että kaksi autoa sopisi pitkälläsilalla vierekkäin. Kukahan tuon suden on suunnitellut? Toinen häpeäpilkku on parkkipaikka ainoan nähtävyyden, Olavinlinnan, lähellä. Ei luulisi vuonna 2019 olevan mahdottomuus laittaa se vihdoin kuntoon.

      • Anonyymi

        Ei kai yksikaistaisella sillalla tarvitsekaan kahta autoa rinnakkain mahtua.
        Se levennys on bussipysäkki eikä kaista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei kai yksikaistaisella sillalla tarvitsekaan kahta autoa rinnakkain mahtua.
        Se levennys on bussipysäkki eikä kaista.

        Olipa mikä hyvänsä, mutta huonosti on suunniteltu!! Kuolevan kaupungin vaatimaton, kapea ja ahdas katu! Toisaalta siinä kyllä nykypäivän muutama köröttelijä mahtuu sukkuloimaan, ei ole enää liikkujiakaan.


    • Anonyymi

      Surullisen rauhallista, vähän niin kuin hautausmaalla hiljaista ja autiota. Hyvin sopii köpöttelemään rollaattorinkin kanssa. Tuntuu olevan moni paikka pannut pillit pussiin väen vähyydessä.

    • Anonyymi
    • Oikein mukavaa. Istun timanttikasan päällä.

    • Anonyymi

      Onhan täällä ihan kivaa - täällä on näemmä paljon pelkästään omaan napaansa tuijottavia savonlinnaisia, joille on aivan sama miten kaupungilla menee, kunhan vaan omat palvelut ja oma hyvinvointi kukoistavat. Jokainenhan tulee omalla tavallaan autuaaksi ... ja voiskentelee hvyin, joten mitäs niistä muista kaupunkilaisista väliä!
      Kukaan hyvinvointiansa rehentelevä ei kuitenkaan pystyisi nautiskelemaan Savonlinnassa olostansa ilman muita veronmaksajia - se olisi kuitenkin aina hyvä muistaa!!!
      Meitä on moneen junaan ja niitä setelien heiluttajiakin ... jää väkisinkin asemalle.

    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      359
      4121
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1769
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1536
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      62
      1515
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1350
    6. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      59
      1321
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      52
      1319
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      201
      1296
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1200
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1194
    Aihe