Sivistysjohtaja saatiin Puolangalle

tyypillistä

Lehdet uutisoineet että Puolangalle nimitetty sivistysjohtaja!!! Herää mielenkiinto että missä paikka ollut auki!!! ja missä lautakunnassa asia on käsitelty vai onko kyseessä " hyvä veli järjestelmä"""

27

98

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • UEFilainen

      Kannattaisi tarkistaa faktat ennenkä alkaa väärää tietoa levittämään ja nolaamaan itseään, kyseinen henkilö ei edes hakenut UEF:in opettajalinjalle vaan metsätieteisiin - ja pääsi muuten kevyesti pisterajat ylittäen sisään. :) Hän on myös edennyt opinnoissaan keskimääräistä nopeammin toimien samalla mm. ainejärjestönsä puheenjohtajana ja osallistuen aktiivisesti muuhun yliopiston toimintaan tuutoroinnin ja tapahtumajärjestelyiden kautta.
      Mahtaako kirjoittajalta itsellään löytyä mitään tutkintoa tai vakituista päivätyötä kun tuohon sävyyn kirjoittelee.

      • Mensanjäsen

        Tuskin löytynee minkäänlaista tutkintoa. Näiden useiden Puolangan kunnan henkilöstöä koskevien "haukkumisketjujen" takana on sama henkilö, joka on kaikkien tiedossa. Tutkinto vaikuttaa olevan kotikoulutasoista, joka ei edes riittäisi Puolangan kunnan avustajan tehtäviin, koska sinnehän tarvitaan peräti yo-tutkinto.


    • kepulointia

      Käykää lukemassa kunnan sivuilta uutisia. Löytyy syy miksi valittiin ja kuka valittiin... yllätyitkö? valittiin pikkukylän kepupolitikoija, joka valtapuolueesta. Valittu sivistysjohtajatar joutui työttömäksi sunnuntain vaalien jälkeen, kun ei ole enää ketä avustaa eduskunnassa. Siis hänkin oli kepupolitrukki...nyt ex-sellainen.

      • Anonyymi

        Siellä ei näy että missä lautakunnassa valinta tehty ja onko paikka ollut auki missään????


    • Anonyymi

      Akka jäi työttömäksi sunnuntaina puolenyön aikaan. Työpaikka ma-aamuna kepukunnassa.
      Kepujen kannatus kunnassa v. 2015 eduskuntavaaleissa yli 63%. Pudotusta -22% sunnuntaina päättyneissä vaaleissa. Valtapuolue yli 40%:n kannatuksella.

    • Anonyymi

      Kannattaa valittaa. Virat pitää julistaa julkiseen hakuun ja valitun pitää täyttää kelpoisuusehdot. Valinta kuuluu kunnanhallitukselle, siitä pitää löytyä päätös. Vai onko niin, että taas helpotetaan jonkin maitotilan ahdinkoa palkkaamalla joku perheestä kunnan johtovirkaan?

      • Anonyymi

        Missä on vika jos kyseinen henkilö tekee työnsä erinomaisesti ja osaavasti, minkä lisäksi oli pidetty ihmisenä ja persoonana niin työyhteisön, lasten kuin heidän vanhempiensakin keskuudessa - miksi tällainen henkilö tulisi vaihtaa toiseen?

        Kaikki eivät tällaisia kriteerejä pysty täyttämään, ainakaan turhanpäiväiset ja aiheettomista asioista valittajat ja aikaansaamattomat riidanhaastajat - näitä mikään työyhteisö tuskin palkkaa eikä se kenenkään edun mukaista olisikaan.


      • Anonyymi

        Ei ole mollissa haku ilmoitusta!!mitä merkikystä on kunnanhallitukselle jos eivät voi tehdä päätöksiä hyväksyvät ison pomon tekemät päätökset!!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Missä on vika jos kyseinen henkilö tekee työnsä erinomaisesti ja osaavasti, minkä lisäksi oli pidetty ihmisenä ja persoonana niin työyhteisön, lasten kuin heidän vanhempiensakin keskuudessa - miksi tällainen henkilö tulisi vaihtaa toiseen?

        Kaikki eivät tällaisia kriteerejä pysty täyttämään, ainakaan turhanpäiväiset ja aiheettomista asioista valittajat ja aikaansaamattomat riidanhaastajat - näitä mikään työyhteisö tuskin palkkaa eikä se kenenkään edun mukaista olisikaan.

        Sivistysjohtaja on hallinnollinen virka ja hän ei työskentele lasten kanssa vaan hän johtaa sivistystoimea. Nyt valitulta maatalon emännältä puuttuu vaadittava kelpoisuus eikä siihen riitä kepun jäsenikirja. Johtava viranhaltija ei voi olla valtuuston eikä kunnanhallituksen jäsen. Kysyn uudelleen, että taasko Puolanka helpottaa lypsykarjatilan ahdinkoa palkkaamalla tilan henkilön kuntaan hyväpalkkaiseen virkaan. Missä päätös, milloin paikka oli auki, missä kelpoisuusvaatimukset. Tule esiin pormestari ja kerro!


    • Anonyymi

      Ellei julkista hakua ole toteutettu, haiskahtaa rakenteelliselta korruptiolta.

      ***
      Laki kunnallisesta viranhaltijasta 304/2003

      4 §
      Julkinen hakumenettely

      Virkasuhteeseen ottaminen edellyttää julkista hakumenettelyä, jollei jäljempänä toisin säädetä. Hakuaika on vähintään 14 kalenteripäivää siitä, kun ilmoitus on julkaistu kuntalain 108 §:ssä säädetyllä tavalla

    • Anonyymi

      Vähän outoa viestien poistoa täällä. Asiallista kunnan toimintaan kohdistuvaa kritiikkiä ei julkaista. Itse pormestari, vaiko hänen (renki-)poikansako moderoi?

    • Anonyymi

      Kunnasta on pormestarin valtakauden aikana lähtenyt jo kymmenkunta hyväpalkkaista osaajaa muualle. Tilalle pääsee tietystä suvusta tai tietyn jäsenkirjan omaavia puolankalaisia ilman julkista hakua ja ilman asiaankuuluvaa päätöksentekoa. Korruptio kyseessä?

      • Anonyymi

        Mot ohjelmaan hyvä aihe miten Puolangalla valitaan virkoihin henkilöitä !!!


    • Anonyymi

      "hallinnon erityisasiantuntijana" kunnassa häärii eduskunnasta pudonneen piip-puolueen avustaja.
      "sivistysjohtajana" kunnassa häärii toisen piip-puolueesta pudonneen avustaja.
      Kaksi ex-edustajan avustajaa sijoitettu piskuiseen Puolangan kuntaan?
      Jäsenkirjasta on hyötyä, kunhan se on piip-puolueen kirja.

      • Anonyymi

        Joku kepulainen, olisiko pormestari tai joku piip-suvun edustaja on täällä sensuurina. Asillaista kritiikkiä ei julkaista.


    • Anonyymi

      Mikä on syynä, että kunnasta on lähtenyt ainakin kymmenen palkollista vuoden aikana? Tilalle otetaan kepulaisen jäsenkirjan omaavia epäpäteviä ihmisiä jopa vastoin lain ja kunnan ohjesäännön määräyksiä. Maitotilaako pelastetaan taas kerran? Se ainakin on selvää, että yhtä sukua suositaan nyt.

    • Anonyymi

      Hyvät kanssakirjoittajat!

      Nyt on opeteltava kirjoittamaan koodikielellä, koska tosiasioiden esittäminen julkisesti on piip-valtapuolueelle mahdotonta hyväksyä. Havaitsin, että koodikielellä julkistettu pysyy, mutta selkokielellä ilmaistu tosiasia poistetaan.

    • Anonyymi

      Sosiaalityöntekijänkin paikka oli auki johon palkattiin sosiaaliohjaaja?? Missä viran aukijulistaminen, haku tai valinta? Pormestarin pöydällä varmaan, Puolangalla on omat säännöt..

    • Anonyymi

      Tässä "valinnassa" on taustalla piip-valtapuolueen juoni.

      Valittu ns. sivistysjohtaja on tällä hetkellä määräaikaisella sopimuksella. Tällä sopimustyypillä voidaan kiertää lain velvoittamaa vaatimusta avoimesta hausta.

      Syksyllä 2019 julistetaan virka avoimeen hakuun...ja yllättäen valintaperusteissa lukee, että... väliaikainen viranhoitaja osoittanut kyvykkyytensä tehtävään. Näin maatalon emännästä tehdään johtava viranhaltija virkaan, jota ei enää 2020-luvulla koko kuihtuvassa kunnassa tarvita.

      • Anonyymi

        Puolangan kepulit tekee niin kuin ne haluaa ja pormestari, kepuli hänkin, siunaa nimitykset, on varsinaista sisäpiiritouhua koko homma. Että suut suppuun, hys, hys, ei saa kepuleita kiusata!


    • Anonyymi

      Näin Puolangalla tehdään maatilojen sukupolvenvaihdokset ja helpotetaan maidon tuottajahinnan putoamisesta aiheutunutta tulonmenetystä. Suvun tuella.

    • Anonyymi

      Vai onko ollut joku hakija jo syksyllä mukana.
      Aika jännä tämä julkistamusmenettely heti arkena uuteen toimeen.
      Olisiko jolkain linkkiä näihin valintoihin
      Otetaanko ent.kunnonjohtaja myöskin elakkeelta töihin

    • Anonyymi

      Lypsykarjatilan emäntä saa epäpätevänä sivistysjohtajana yli kuuden tonnin palkkaa... Jäsenkirja tuo taloudellisia etuja.

    • Anonyymi

      Korruptiosta kyse. Piip-valtapuolue yrittää maksimoida valtansa kaikin tavoin. Uusi kunnan yhtiö on myös tulonsiirtoa veronmaksajilta lypsykarjatiloille.

    Ketjusta on poistettu 15 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1565
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      15
      1404
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1331
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      31
      1295
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      33
      1248
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1176
    7. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1106
    8. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1106
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1094
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1072
    Aihe