Käsi mekkoni alla

Anonyymi

Olin sinä päivänä yksin kotona. Käväistyäni aamusuihkussa vetäisin lyhyen kotimekkoni päälle, enkä jaksanut miettiä mitään muuta, kuten alusvaatteita. Aamupalan jälkeen aloin siivoilla aikani kuluksi ja totesin, että täytyyhän tästä roskat viedä. Asun melko hiljaisella omakotitaloalueella, joten arvelin voivani kipaista talomme roskakatoksella ilman sandaaleita kummempaa lisäpukeutumista.

Huono idea.

Läpsyttelin roskapussit kädessäni pihakiveystä pitkin roskakatokselle, kun huomasin, että pihamme portti on jostain syystä auki. Ei siinä mitään, kävelin portille, laskin pussit maastani, suljin sen ja kävelin piharoskikselle. Heitin biojätteet omaan astiaansa, palavat palaviin ja niin edespäin. Yhtäkkiä tajusin, että katoksessa oli vähän hämärämpää, käännyin ja kiljaisin.

Katoksen oviaukon peitti tumma varjo, minulle ennestään tuntematon mieshenkilö.

"Olipas aika hyvät näkymät, kun äsken pyllistelit tuolla portilla", mies kommentoi ja punastuin muistaessani, ettei minulla ollut pikkuhousuja jalassa. Mies tuli lähemmäs ja perääntyi. "Annahan, setä vähän koittaa..."

Koitin väistää, mutta mies kiersi kätteensä lujalla otteella ympärilleni ja painoi minut paperiroskistamme vasten. Sydämeni takoi villisti. Karhea käsi hapuili silittämään reistäni ja kulki sitä pitkin ylös mekkoni helman alle. Puristin jalkojani tiukasti yhteen ja koitin rimpuilla irti, mutta miehen ote oli luja ja hän onnistui työntämään kätensä jalkoväliini ja alkoi kouria sitä.

"Ooh, hieman karvainen... Setä tykkää..." mies mutisi hyväillen pimppaani ja puristeli toisella kädellään tissiäni. "Tulepas pikku narttu mukaan niin pidetään vähän hauskaa..."

Yritin huutaa, rimpuilla, purrakin, mutta mies tarttui minua niskavilloista ja lähti väkisin kantamaan minua talomme taakse, jossa pääsee autotallin ovesta sisään. Nielaisin. Hänen oli täytynyt tarkkailla taloamme, jos hän tiesi sen sisäänkäynnin...

Autoni oli kiiltäväksi puunattuna tallissa ja mies tuuppasi minut vatsalleni vasten sen punaista konepeltiä. En uskaltanut enää tapella vastaan, koska pelkäsin hänen satuttavan minua lisää. Olin ahdistunut ja peloissani, mutta mies ei tuntunut välittävän siitä. Korkeintaan innostuvan. Hän nosti hamettani ja katseli irstaasti näkemäänsä kehunen peppuani söpöksi. Tunsin karheiden käsien hyväilevän pakaroitani ja kuulin vetoketjun äänen. Tärisin ja olin varma, että alkaisin kohta itkeä. Äkisti tunsin jotain limaista häpyhuulillani ja tajusin miehen alkaneen nuolla minua...

"Lopeta!" huudahdin. "Tee mitä teetkin, mutta nopeasti ja jätä minut sitten rauhaan!"

"No mutta... Tänne ei tule ketään tänään, eikä huomennakaan, että meillä on ihan hyvin aikaa..." mies sanoi ja nuuhki alapäätäni. Moinen irstailu sai minut värisemään. "Sitä paitsi ihana päästä nuolemaan tällaista nuoren naisen pientä herkkupimppiä!"

Tilanne lähinnä pelotti ja ahdisti. Painoin itkuiset kasvoni vasten autoni kylmää konepeltiä ja suljin silmäni toivoen kaiken olevan pian ohi... Mies ei kuitenkaan pitänyt mitään kiirettä, maisteli minua nautinnollisesti, pyöritteli kieltään pilluni suulla ja sisäpuolella, venytteli sitä sormillaan, hyväili häpyäni, katseli sitä myhäillen... Yhtäkkiä hän lopetti ja alkoi asetella jalkojani parempaan asentoon.

"No niin, pikku narttu, nyt saat vähän munaa pieneen pimperoosi, hähä...!"

Tunsin joustavan pyöreän terskan märäksi nuollun pilluni suulla ja henkäisin, kun mies työntyi minuun. Tajusin kauhukseni, ettei hänellä varmaankaan ollut kondomia!

"Etkö voisi edes käyttää kumia..." anelin. "Niitä on..."

Hän läpsäisi minua lujaa pakaraan samalla, kun alkoi kiihdyttää liikkeitään.

"Ja pöh, tuntuu paljon paremmalta panna paljaalla tällaista namipillua, hehe..."

Hän nussi minua aikamoista kyytiä, kunnes irrottautui ja käänsi minut selälleen. Yritin vetää mekkoni helmaa alapääni suojaksi, mutta mies virnisti ja huitaisi käteni pois alkaen levitellä jalkojani ja nosti helmaa.

"Näytäs nyt vielä sitä ihanaa namipillua sedälle..." hän sanoi, eikä tyytynyt vain katselemaan, vaan hyväili märkää pilluani myös kädellään. "Joo, setä tykkää, pikku narttu on ihan kiimainen..."

"Lopeta..." anelin kyynelet valuen silmistäni.

"Ja höpö höpö, en ole vielä valmis..." hän sanoi ja nojautui kourimaan tissejäni mekkoni läpi ja hivutti sitä alaspäin niin, että sai rintani paljaiksi. Mies nojautui ylleni ja minua hävetti olla siinä kaikki näkyvillä hänen katseltavanaan. Käänsin katseeni pois, kun hän alkoi suudella ja nuolla rintojani. "Ooh, nännisi kovettuvat.. Taidat tykätä..."

Samassa mies survaisi taas ison kalunsa sisääni ja alkoi naida minua edestä päin.

"Aaahh... Ihana.. Pieni.. Tiukka.. Ooohh!"

Äkisti hän jäykistyi kalu sykkien sisälläni ja tajusin kauhukseni, mitä tapahtui.

"Noin, nyt on pikku narttu astuttu ensimmäisen kerran..." hän myhäili ja irrottautui minusta.

"Ensimmäisen...?" kysyin vedellen mekkoa ylleni paremmin täristen järkytyksestä. Seuraavaksi tajusin, että minut siepattiin syliin ja vyötettiin oman autoni etuistuimeen...

0

162

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Millä voin

        Hyvittää kaiken?
        Ikävä
        96
        2655
      2. Jotain puuttuu

        Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
        Ikävä
        101
        2243
      3. Haluan sut

        Haluatko sinä vielä mut?
        Ikävä
        91
        2010
      4. Ampuminen Iisalmessa

        Älytöntä on tämä maailman meno.
        Iisalmi
        13
        1719
      5. Hei A, osaatko

        sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
        Ikävä
        44
        1691
      6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

        Ei tästä mitään tule koskaan.
        Ikävä
        78
        1656
      7. Pohjola kadulla paukuteltu

        Iltasanomissa juttua.
        Iisalmi
        36
        1646
      8. 91
        1573
      9. Synnittömänä syntyminen

        Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
        Helluntailaisuus
        128
        1447
      10. Mitä tämä tarkoittaa,

        että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
        Ikävä
        41
        1274
      Aihe