Haluaisin matkalle kumppanin

Anonyymi

Miten pitäisi toimia?
Löytyykö netistä?
Ovatko mukavia ja rehellisiä?

Onko teillä kokemusta vieraan matkakumppanin kanssa matkustamisesta?
Mitä suosittelette?

Minne te matkustaisitte mielellänne tähän aikaan vuodesta?

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kuunansa en lähtisi matkalle jonkun tuntemattoman kanssa. Kun vuosia matkustin yksin, varasin seuramatkallekin aina yhden hengen huoneen. Silloin voi ihan vapaasti valita, milloin sulkee huoneensa oven, eikä tarvitse väkisin olla kenenkään seurassa. Jos on hyvä tuuri, voi samalta matkalta löytyä joku, tai jotkut, joiden kanssa haluaa yhdessä tehdä jotain.

      Jopa matkalle Ruotsiin varasin aina yhden hengen hytin.

      • Anonyymi

        Minulla on huonoja kokemuksia matkasta, jolla oli jopa tuttu matkakumppani. Matkan aikana tapahtui asioita, joilla en halunnut lomaani pilata. Aikamoisia yllätyksiä.


    • Anonyymi

      Matkaseuraa.fi sivustolta voi etsiä matkaseuraa ja laittaa oman ilmoituksen matkaseuran hausta kun rekisteröityy. Itse en ole sieltä matkaseuraa löytänyt, mutta kyllä uskaltaisin tutustumisen jälkeen matkaan lähteä, en toki niin että kentällä ensikertaa tavattaisiin. Eihän seuran kanssa matkustaminen käsittääkseni sitä tarkoita, että koko ajan "käsi-kädessä" kuljetaan, mutta kannattaa sopia "reunaehdot" ennen matkan varaamista.
      Yksin matkustaminen tulee aika kalliiksi, ainakin minun mielestä, kun äkkilähtöjen hinnatkin yksin matkustaen ovat monta sataa kalliimmat kuin kaksin per henkilö.

      • Anonyymi

        Voithan tavata kandidaatin etukäteen, että tiedät, mikä on miehiään tai naisiaan. En itse ottaisi riskiä tuiki tuntemattoman kanssa.
        Toisin kuin Paloma, treffit sinne kirkonkylän hampurilaispaarin, ettei tule matkalla shokkia.
        Koodattava matkalaukku on hyvä.


    • Anonyymi

      Jos haluaa anonyymia matkaseuraa ja jännittävää matkaa, niin täältä löytyy kyllä.
      (Minä en lähtisi ventovieraan kanssa matkalle edes lähikylän hampurilaisbaariin.)
      MVH/Paloma.se

    • Anonyymi

      Parikin kertaa olen ollut viikon samassa hotellihuoneessa ennestään tuntemattoman kanssa, tosin ihan kotimaan kohteessa ja tuetulla lomalla.....ongelmia ei ole ollut......ulkomaille en haluaisi tuntemattoman kanssa lähteä samaan huoneeseen


      köyhämuteikipee

    • Anonyymi

      Muutama vuosi sitten etsin matkat-palstalta kumppania Irlantiin. Löytyi sellainen, jolla oli niin vähän rahaa, että olisi lähtenyt reppumatkalle, sitten illalla olisi aina katsottu, mihin majapaikkaan nyt mennään. Tutustuimme etukäteen ja olimme menossa konserttiin, hän odotti että minä maksaisin lipun. Löysin toisenkin ja hänen kanssaan käytiin ensin teatterissa. Minä töppäsin ja siemaisin kolme paukkua, jotenkin jännitti, hän ilmeisesti luuli että ryyppään koko matkan ja lakkasi vastaamasta puhelimeen. Mutta viime vuonna onnisti, työkaveri kertoi että hänen ystävättärensä kaipaa matkaseuraa ja kun tunsi meidät molemmat niin ehdotti yhteistä matkaa. Se oli hyvä matka. Hänellä oli hyvä kielitaito ja oli muutenkin kokenut matkaaja, sain vain seurata.
      Tarvitsen matkakumppanin, kun menen helposti hukkaan ja muutenkin seura on mukava, saa jakaa kokemuksia. Kielitaitoni on huonohko. Kadehdittavaa, että toiset pärjää ulkomailla yksin. Minä kyllä rohkenisin lähteä vieraan kanssa, jos tulee riitaa niin sitten riidellään se pois. On selvää että tämän ikäisillä ihmisillä on omat kotkotuksensa. Tosin nyt on jo ensikuun Italian matka maksettu. Suunnittelen syksyksi Kiinan matkaa, sinne tarvitsen kaverin. Yksi on vähän lupaillut, mutta jos hän ei lähde enkä löydä ketään muuta, se matka jää väliin. Vaihtoehtoisesti kiinnostaisi NewYorkin matka, siellä ajetaan bussilla kaupunkiin, jossa kävellään nähtävyyksiin n. 10 km päivässä, seuraavana päivänä siirrytään toiseen ja sama juttu. Eli pitää olla jonkin verran liikunnallisuutta omaava tyyppi, itselle se 10 km on sopiva päivämatka.

    • Minne menet Italiassa? Se on ihana maa, täynnä kaikkea mielenkiintoista. Nyt kun on rasitteena tämä oma lomakoti Espanjassa, ei tule juuri muualle mentyä. Poikkeuksena sukulointi naapurimaassa.

      Aikanaan Italian Rivieralla minulla oli suosikkihotelli. Kun matkan järjestäjällä ei ollut tarjota enää yhden hengen huonetta, otin yhteyttä suoraan hotelliin, ja kerroin milloin olen tulossa. Pyysin varaamaan minulle yhden hengen huoneen. Olin heidän vakioasiakkaansa, ja aina oli valmiina huone minulle, ja lämmin vastaanotto.

      Oli surullista nähtävää, kun joku oli ostanut vain naispaikan. Osui huonekaveriksi henkilö, joka kulki pullokassin kanssa päivittäin. Hän kertoi, että oli ihan sietämätöntä, ja matkarahat menivät aivan hukkaan.

      Muistan Kahlil Gibranin sanoneen: "Kaksi on syytä valita huolella; matkakumppaninsa ja ryyppyseuransa." Hän oli täysin oikeassa.

      • Anonyymi

        Italian matkani teema on Roomasta - Riccionelle. Joka päivälle on jotain häpeninkiä.
        On sattunut sellinenkin matkakumppani, että hän hävisi jo Vantaan lentokentällä, jälkeenpäin kertoi että oli vip-yksityistilaisuudessa nauttimassa tarjoiluja ja saman tien kertoi että aikoo olla koko matkan yksin, otti kanssani matkan vain siksi että huone oli reilun tonnin halvempi. Itkuahan siinä ensin pukkasi, mutta sitten keskustelin matkanjohtajan kanssa ja sain porukka-seuraa niin ettei tarvinnut yksin retkillä olla, kun oli ohjelmavapaatakin osuutta. Tämä huonekaveri käyttäytyi muutenkin oudosti, ryntäsi keskellä yötä läppärin kanssa ulos ja viipyi monta tuntia tai oli lähdössä jo maksamalleen retkelle, mutta viime tipassa "mä käväisen vielä tuolla", hävisi ja jäi pois retkeltä. Ihan pimeä ja salaperäinen, mutta eipä hän enää minua häirinnyt ja matka oli antoisa. Se oli kaikkein oudointa, että hän oli itse minut houkutellut matkalle, ollut esimieheni kahdessa eri organisaatiossa itse minut haastatellen ja valiten sekä tunsi minut monen vuoden takaa, niin että ainakin tiesi kenen kanssa oli lähdössä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1913
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1486
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1421
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      17
      1408
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      16
      1398
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1375
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1347
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1290
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1207
    Aihe