Miksi ei tule krapulaa?

Anonyymi

Miten vois selittää tilanteeni: juon päivässä 0,7L Sisuviinan (39%) ja pari lonkeroa lantrinkeina. Herään klo 11 ja puhallan kalibroituun Drägeriin 1,1 romilllee. Klo 14 puhallan 0 promillee ja lähden töihin. Tätä jatkunut 8 vuotta.

14

113

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Minä puolestani juon päivittäin kolme varttia ponua ja sen jälkeen kiipeän lepakkohissillä taloni katolle, josta sitten hyppään lentoon ja lennän työpaikalleni.

      Kyllä se krapula sieltä tulee, aina se on tullut.

    • Anonyymi

      Mulla menee kaksikymmentä keppanaa päivässä. Koskaan aamuisin krapulaa. Väittämättä tätä on ollut nyt kymmenen vuotta. Mutta alkanut hirvittämään kun tälle juomiselleen ei saa mitään hätämerkkiä. Ottakaa jotain negatiivistä oppia.

      • Anonyymi

        Kiinnostaisi mikä on painosi? tuo määrä keppanaa on n. 3000 kilokaloria. Jos urheilet vimmatusti niin ok, mutta jos olet keskivertoliikkuja niin mitään et sitten voisi syödä tuon kaljamäärän lisäksi ja sittenkin lihoisit koko ajan.


      • Anonyymi

        Ei mullekkaan tule keppanasta muuta oloa kun kamala väsymys.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei mullekkaan tule keppanasta muuta oloa kun kamala väsymys.

        Kauanko olet juonut sitä keppanaa ja minkälaisia määriä päivittäin? Niin ja se ikäsi?


      • Anonyymi

        Jos 20/päivä tahti on jatkunut noin pitkään on kuolema kohta ovella. Lopeta heti.


    • Anonyymi

      Varhais-ja keskivaiheen alkoholismille on tyypillistä toleranssin kasvu. Se lasku myöhäisvaiheen alkoholismiin jonka kaikki kyllä huomaa on yleensä aika nopea ja karu. Täytyy myöntää että 8 vuotta tuota rataa on poikkeuksellisen pitkä aika.

      Itsekin ennen raitistuttuani pystyin juomaan 1,5 viiniä ja 4 lonkeroa baarissa ja esittämään vielä kohtuu selväpäistä- järkyttävä määrä, näin jälkikäteen ajateltuna.

    • Anonyymi

      Kyllä suurkuluttajalle krapula tulee pitkän putken jälkeen kun ei ota pariin päivään mitään niin kyllä kroppa reakoi,nukkuminen huonoa,kädet tärisee,hermot kireellä,ihmeellisiä vilun väristyksiä ja sen jälkeen hikee pukkaa,ajatus pätkii.Ja voipi lähtee henki joten seinään ei kannata lopettaa vaan vähentämällä oluen kanssa,taitolaji.

    • Anonyymi

      Haluaisin juoda aloittajan kaltaisten ihmisten kanssa mutta en ole koskaan tavannut henkilöä joka kertoisi juomisestaan ja joisi minun kanssani.Itse juon 1-2 kertaa viikossa ja tuntemani ystävät ovat kuolleet.

    • Anonyymi

      Minä olen käyttänyt psyykenlääkkeitä 19 vuotta ja samalla tisutellut rajusti koko ajan. Eikä tämä ole mitään paskapuhetta.

    • Anonyymi

      Ei fyysisesti riippuuvaisille tule enää mitään teinien pikku krapulaa. Meille tulee lopettamisen yhteydessä deliriumi, johon voi jopa kuolla.

    • Alkoholisti tarvitsee koko ajan veren korkean alkoholipitoisuuden, ts. on tottunut alkoholiin. Kun veren alkoholipitoisuus pienenee oleellisesti tavallisesta, alkaa noin 1 vuorokauden kuluttua vaikeat vieroitusoireet. Oireet häviävät, jos palaa taas normaalipromilleihin.

      Suurin osa alkoholistin juomisesta meneekin normaalia vastaavan tilan ylläpitoon. Vasta rajan ylittäminen saa humalavaikutusta. Esimerkiksi jollakin tarve on runsas promille, jolloin käyttäytyy toisen arvioimana täysin normaalisti. Tämä saavutetaan noin pullollisella keskiolutta tunnissa, jolloi alkoholin saanti ja poistuma ovat tasapainossa.

      Tavallisen ihmisen maksa polttaa noin 7 grammaa tunnissa, alkoholistin kouliintunut maksa noin 15. Jos siis tavalline ihminen joisi pullollisen tunnissa veren alkoholipitoisuus nousisi ja pian hän olisi vahvasti humalassa.

      Jos taas alkoholistille, jonka maksa polttaa kaksinkertaisen määrän, ei tule missään vaiheessa humalaa. Hän juo vai käyttäytyäkseen normaalisti ja välttyäkseen vieroitusoireilta.

      Useat alkoholistit ovat myös humalahakuisia, mutta humalakäytöksen avulla ei voi luokitella. Oma tarpeeni oli 17 pulloa olutta päivässä. Kun kerroin ihmisille, jotka minut tunsivat, että olen päässyt kuiville, nämä sanoivat: "Mutta ethän sinä ole alkoholisti." Kun hengitys tuoksuu alkoholille, ihmiset ajattelevat, että onhan hän ottanut, mutta vain vähän, koska käyttäytyy normaalisti.

      Suurin osa alkoholisteista on sellaisia, että harvoin ovat humalassa.

    • Anonyymi

      monet alkoholistit huijaavat juuri siksi itseään. heidän mielestä on normaalia tissutella päivittäin. olen kuullut vielä kehuvan että eivät ole koskaan krapulassa. viina on pirullinen aine, se tuntuu pitkään vaarattomalta mutta kun oireet alkavat tuntua on usein jo myöhäistä, kuin palovamma jossa kudos tuhoutuu vielä pitkään vaikka tuli meni jo. olen niin montaa tuttua ollut kantamassa kirkkomaahan että piti alkaa jarrutella itsekkin. nykyään pidän kerran kuussa karkkipäivän grillin ja keppanan seurassa.

    • Anonyymi

      Suurkuluttajien maksa alkaa toimia kiihtyneellä vauhdilla.
      Se on huono merkki.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      52
      2844
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      530
      2692
    3. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      48
      1865
    4. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      32
      1837
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      119
      1748
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      301
      1679
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1312
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      89
      1135
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      60
      1129
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1102
    Aihe