Mistä lesboja nykyään löytää?

Anonyymi

Näin kuuden vuoden parisuhteen jälkeen huomaan olevani täysin pihalla siitä, mistä niitä mukavia naisia nykyään löytää. Aiemmin olen löytänyt suhteita Qruiserista ja harrastuksista. Qruiser vaikuttaa nykyään hiljentyneen, eikä harrastuksissakaan ole nyt osunut sopivia näköpiiriin. Myös muu tuttavapiiri on vuosien varrella kaventunut ja sisältää enimmäkseen heteroita.

Mistä teitä noin 30-vuotiaita kivoja ja kunnollisia naisia löytää? Baareissa riekkuminen ei enää ihan hirveästi innostaisi. Onko Tinder vain heteroiden juttu, vai löytääkö sieltä myös meikäläisiä?

20

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Välillä on hyvä olla myös yksin.

      • Anonyymi

        Totta tuokin. On tässä puolisen vuotta sentään tullut jo oltuakin yksin, sekin on ollut kivaa eikä mitään kiirettä olekaan rynnätä uuteen suhteeseen. Lähinnä tekisi mieli tutustua mukaviin naisiin ja samalla pitää auki se mahdollisuus, että löytyisi joku erityinen, tai edes hauska romanssi. Toisinaan alkaa jo kaivata sitä arjen jakamista jonkun kanssa, vaikka tähänkin tilanteeseen on ollut tyytyväinen.


      • Anonyymi

        Nimimerkki:33
        Olen tehnyt täysin samat havainnot kuin sinä aloittaja Anonyymi. Tinderistä saatat saada matcheja paikkakunnasta riippuen, harvemmin ovat omalla kohdallani johtaneet tapaamiseen. Usein "tutka" on pyörittänyt myös tyhjää, vaikka kyseessä yksi isoimmista kaupungeista (Tre).


    • Anonyymi

      Puolisen vuotta yksin on kovin lyhyt aika.miten oppii koskaan tuntemaan itseään jos koko aika elää jonkun kanssa ja tyytyy tekemää kaiken aikaa kompromisseja?ja suhteissa aina se toinen pakkaa pomottamaan sitä toista.

      • Anonyymi

        Tämä keskustelu nyt menee vähän eri raiteille kuin ajattelin, luulin saavani täältä helposti vastauksia kysymykseeni.
        Puoli vuotta sinkkuna, parisuhteesta viimeiset pari vuotta käytännössä kämppiksinä ja kavereina. Ihminen kaipaa kosketusta ja sitä, että joku pitää viehättävänä ja haluttavana. Onko se nyt niin väärin? En kuitenkaan ole sen tyyppinen ihminen, että harrastaisi irtosuhteita, vaan kaipaan myös romantiikkaa. Minulla pitää olla ihastusta ihmiseen, jonka kanssa menen sänkyyn.


      • Anonyymi

        Mistä päin olet aloittaja anonyymi?


      • Anonyymi

        Pieneltä paikkakunnalta Keski-Suomesta. Siksi kaipaisinkin erityisesti Qruiserin tapaista sivustoa, jossa voisi rennosti selata profiileja, viestitellä ja tutustua, ja sitten sopia tapaamisia.


    • Anonyymi

      Itse olen vähän vanhempi, mutta painiskelen saman ongelman kanssa. Pitkä suhde on loppunut ja siitä on sen verran aikaa, että alkaisi taas mielellään katsella ympärilleen, mutta minne? Ehkä nuoremmilla ja kaupunkilaisilla toimii HER, itse tykkäisin edetä rauhallisemmin kirjoitellen tai jutellen.

      Muuten olen sitä mieltä, että toisiin ihmisiin peilaten sitä juuri itsensä oppiikin tuntemaan. Ikävää, että yksi ketjun kirjoittajista on joutunut epätasa-arvoiseen suhteeseen pomotettavaksi. Parempaa onnea hänellekin.

      • Anonyymi

        Missä sinä vaikutat, minkä ikäinen olet?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Missä sinä vaikutat, minkä ikäinen olet?

        Kiitos kysymästä. Varsinais-Suomi, 48.


    • Anonyymi

      Ei Suomessa ole vaikeuksia löytää lesboja. Varmaan helpointa missään.

    • Tinderiä kokeiltu, mutta harvoin siellä kukaa juttua uskaltaa laittaa. Joidenkin naisten kanssa siellä jutellut, mutta semmoiseksi sitten jäänyt. Ei muuten ole helppoa introverttina siellä aloitella keskusteluja tuntemattomien kanssa mutta olempahan kokeillut. :)Uusi näissä sateenkaarikuvioissa, joten vinkit kiinnostelee, ja välillä menee ihan ohi onko joku vain ystävällinen vai kiinnostunut. Käyttääkö kukaan HER:tä, ja eroaako paljoakaan tinderistä?

    • Anonyymi

      Samaa olen miettinyt. Ja kun ei dokaaminen kiinnosta, niin hieman on hankalaa, kun ei kiinnosta baareista lähteä etsimään.
      Olis kyllä ihanaa kun olis se oma rakas elämässä mukana. Tosin tuntuu, että liki 5kymppisenä sen löytäminen on jo mahdotonta.

    • Samaa. Tai kyllä naisista pitäviä naisia löytyy, mutta ihan tämä ei nyt kohtaa. Olen aika aktiivinen ja aloitekykyinen, joten viimeisen reilun puolen vuoden aikana olen pyytänyt viiden erilaisissa tilanteissa (festareilla, keikalla, baarissa, teatterissa) tapaamani naisen puhelinnumeroa ja jostain jumalten suosion johdosta myös saanut ne. Ihan kuin se auttaisi yhtään. Kolme viidestä oli liian nuoria, siis 25 kieppeillä kun taas minä olen nelikymppinen. Olen näemmä huono arvioimaan ikää. Eikä omaakaan ikääni tunnu kukaan tajuavan. Noh, neljäs oli varattu ja viidennellä on niin paljon meneillään elämässään juuri nyt, että ehkä treffaillaan joskus myöhemmin.

      Eilen olin sekaporukassa, jossa oli sekä miehiä, että hetero/lesbo/bi-naisia. Menin tähän miittiin naispuolisen ystäväni henkiseksi tueksi (seliseli, mutta ihan oikeasti :D ). Hän etsii heterosuhdetta ja etukäteen luulinkin porukassa olevan lähinnä heteroita. En tiedä miksi, kaiketi kun yleensä on. Artikuloin siellä mielestäni aivan selvästi ja julkisesti, että olen kiinnostunut naisista. Silti taas pari sinänsä ihan kelvollista miestä tuli jututtamaan ja toinen pyysi leffaan ja toinen keikalle. No kiva, muttei kiinnosta. Olisipa yhtä hyvä flaksi naisten kanssa.
      Lopulta eräs hiljainen tyttö tuli juttelemaan, mutta hänkin oli kovin nuori. Niin... toinen miehistä jopa kysyi ikääni kun tajusi, että minulla on historiaa vähän pidemmältäkin ajalta. Ihan fiksu tyyppi, mutta oli arvioinut ikäni 14 vuotta pieleen. Seuraavaksi pelkäsin taas, että se tyttökin kuvittelee minua lähemmäs omaa ikäänsä, enkä toisaalta tiedä sopeutuisinko itsekään yli 10 vuoden ikäeroon kovin hyvin. Omituinen ongelma, eikös?

      Olen Varsinais-Suomesta ja tykkään sellaisista syliinsopivista naisista (tämä siis tarkoittaa itseäni lyhyempiä, mutta se on harvoin ongelma). Kaikki vähintään kolmekymppiset saisivat nyt innolla pistää tämän tilin säpoon kontaktia, ettei saataisiin edes yksi - tai siis kaksi - pois täältä häiriköimästä. ;)

      • Heippa vaskitsa- 😊
        Nyt kun kerran muutenkin kukun täällä, niin viskaan sulle tässä viestiä.
        Mä en meinaa heittää sun lodjuusi mittään, kun kerran suhteessa jo olen 😉mutta oli pakko tähän kommenteeraa, jotta aivan paras kirjotus pitkään aikaan 😊 Toivottavasti sulla käy se flaksi vielä neitojenki kans! Mulla on semmonen kutina (mikä ei johdu mistään epämääräsestä), jotta kyllä se vielä käy 😊


      • Kiitos. Köh, nyt vasta sain sen sähköpostin aktivoitua. Mukavaa, että olet löytänyt jo omasi. :)


      • vaskitsa- kirjoitti:

        Kiitos. Köh, nyt vasta sain sen sähköpostin aktivoitua. Mukavaa, että olet löytänyt jo omasi. :)

        Olihan se löytövaihe ihan kiva 😊, mutta en ois ihan varma siitä, kuinka mukavaa tai epämukavaa tässä nykysessä suhteessa nyt on. Tässä nyt on kuitenkin toistaseks oltu, kun ei oo muutakaan osattu. Tuo sun nimmaris on muuten aika nasta kans. Vaskitsahan on sellanen
        uhanalaisluokitukseltaan silmälläpidettävä laji (googletin 😉). Niin sanosin, että tuo nimmari sopii sulle ku, miten se nyt sanottiin, no vaikka nenä päähän. Jotta ihmettelen kovin, jos ei sua joku neito kohta kyytiin nappaa. Toivottavasti lodjus täyttyy vauhdilla. Vaikka eiks sitä silleenki sanota, että yks riittää jos se on se oikee. Mukavaa päivää ja tsemppiä etsintöihin 😊


    • Anonyymi

      Olen yrittänyt etsiä myös baareista yms. mutta ovat alkaneet piereskelemään ,kun olen ehdotellut, vaikka olen melko laiha.

    • Anonyymi

      Mä painiskelen ihan saman ongelman kanssa!

    • Anonyymi

      Nimi, ikä, mitat, mistä olet

    Ketjusta on poistettu 12 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14861
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    6. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    8. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    9. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe