Malmikummun kohtalo?

Kaupungin tuella yritys saneerauksessa oleva yhtiö harjoittaa majoitus- ja ravintolatoimintaa. Kuinka kauan tämä meno jatkuu. ...verovaroinko tätäkin pyöritetään?

18

<50

  Vastaukset

  • Autio hotelli puutuikin kylältä

  • Onpa ihanaa, että sinä olet saanut lisää ilkkumisen aihetta.

  • Päättäjät vastuuseen omalla kustannuksella aiemmista päätöksistä. Tuleeko vielä vahingon korvaus maksettavaksi pois ajetulle yrittäjälle.
   Tällaiset "talousnerot" okua vetävät.
   Kupru kuprun perään.

  • Veroeuroilla pyörii Malmikumpu, muutoin ei pysyisi pystyssä vähäisten asiakkaiden vuoksi.
   Kumma kyllä vastakkainen ravintola pyörii omillaan ja menestyy kohtuullisen hyvin, asiakkaita riittää ja palvelu on moitteetonta.

  • Kaupungin tehtäviin ei kuulu ylläpitää verovaroin ravitsemusliikettä ja hotellia. Jokin ihme poppoo ajoi muutama vuosi sitten pois pitkäaikaisen yrittäjän ja otti tilalle nuoren tytöntyllerön. Kenen idea lienee illut? Kaupunki tekee viisaasti, jos se alaskirjaa hotellikiinteistön velat ja myy sen jälkeen po kiinteiston pois. Näitä veronieluja meillä on kohta pilvin pimein rasitteena. Siinäpä väliaikaiselle kaupunginjohtajalle esikuntineen miettimistä?

   • Kaupungin tehtäviin ei kuulu kaivoksen pyörityskään, tappiollisena pyörii jatkuvasti ja veroeuroja pumpataan pystyssä pitämiseksi.
    Malmikummun kiinteistö joutaa myydä jos ostaja vaan löytyy, sijoitusmielessä ei kannattava kauppa ole kenellekään joten on hidas myytävä..


  • Totuus on se, että nämä "sivukilluttimet" täytyy jollaqkin keinolla karsia pois rasittamasta muutenkin kallista veoräyrin hintaa. Joku kirjanpitoihminen pystynee laskemaan, mitä nämä sivubisnekset kaupungille maksavat? Varmaa on, että ne tulevat kalliimiksi kuin muutaman pakolaisen täällä kotouttaminen, jota vastustetaan voimakkaasti.
   Yleisesti ottaen, pankaa nyt näin kevään korvalla rähinäsi, että alkaisi tapahtua muutakin kuin jonkin "kinttupolun" kuokkimista? Vieläyksi kaikkein typerin kysymys, kuka tämän kaupungin johtamisasta nostaa tiliä? Veikkaan, että 80 prosentille johtajan ulkonäkökin on arvoitus? Kaupunginjohtajuus heti arenoille esittäytymään! Kuulin, en tiedä, että tämä nykyinen " edeskäypä" asuu Joensuussa. Siitä sitä kotiseuturakkautta syntyykin.

   • Johtajaa ei meillä ole ollut sitten Puustjärven. Viiksivallu kuittaa vaan suuren palkkansa ja piileksii suurelta yleisöltä.
    Selvää on sekin että jos kissaa ei kiinnosta työ niin hiiret hyppii pöydillä miten sattuu.
    Se missä kukakin asuu ei ole merkitystä, teot puhuvat puolestaan ja kotiseuturakkaus on ylellisyys jollaista en itse tunne huonosti johdettua kuntaa kohtaan...

    Kummunkadun remontti lähentelee jo pröystäilyä samaan tapaan kuin kaivoksen remontit ja turha hypetys joka ei ole johtanut mihinkään...


   • Anonyymi kirjoitti:

    Johtajaa ei meillä ole ollut sitten Puustjärven. Viiksivallu kuittaa vaan suuren palkkansa ja piileksii suurelta yleisöltä.
    Selvää on sekin että jos kissaa ei kiinnosta työ niin hiiret hyppii pöydillä miten sattuu.
    Se missä kukakin asuu ei ole merkitystä, teot puhuvat puolestaan ja kotiseuturakkaus on ylellisyys jollaista en itse tunne huonosti johdettua kuntaa kohtaan...

    Kummunkadun remontti lähentelee jo pröystäilyä samaan tapaan kuin kaivoksen remontit ja turha hypetys joka ei ole johtanut mihinkään...

    Viiksivallu on laittanut talouden kuntoon. Ihan kuin Sipilä olisi tehnyt mutta aika loppui kesken...


  • Seurojentalo Oy on jo monta vuotta yrittänyt kaupata malmikummun kiinteistöä. Hintapyyntö on vaan yli miljoona euroa, niin voi ostajaehdokkaat olla harvassa.

   • Tyhmä ei ole pyytäjä mutta maksajat on viisaita. Kenenkään ei kannata ylihintaan ostaa kiinteistöä, konkurssi tulee kun asiakkaita ei ole..


  • Kiinteistön hinta on vain kaksi miljoonaa €uroa ja ostajia on kuulemma jonossa, vaikka hotelli/ravintolatoiminta on ollut voitollista eli kannattavaa viimeksi Pöntysten aikaan.
   Siitähän on vasta xx vuotta.
   Pitää vain uskoa ja jaksaa yrittää. Kaivoksia avataan vielä ja kaikki muuttuu paremmaksi ellei jopa hyväksi perinteikkäässä ja ilmeikkäässä kaupungissamme. Kärsivällisyys palkitaan.

  • Kaupungin valtuustokokouksessa tuli jo ilmi että viime vuodelta vuokria jäänyt maksamatta 62 tuhatta(alv 0%) miten kauapunki antaa sellaisen vuokralaisen pysyä tiloissa jos näin on? Eikä kukaan ihmettele että Pirkko p on seurojentalon hallituksessa, kaupaungin hallituksessa ja vielä töissä noilla huijareilla? Kohta tekevät konkurssin ja he ei menetä mitään, kaupunki maksaa kaiken

   • Näinhän se menee että p. p. Tä voidellaan tai käytetään jopa liukkaria. Kaupungin pitäisi viheltää peli poikki ja lopettaa moinen.


   • samaa mieltä. outoa outoa.


   • Onko laillista istua vuokranantajan hallituksessa ja olla vuokralaisella töissä ? Luulisi esteellisyyskysymysten tulevan kyseeseen ainakin päätöksiä tehdessä ??

    Järkevin olisi viheltää peli poikki ennen suurempia vahinkoja. Veronmaksajien ei kuulu pitää pystyssä kannattamatonta bisnestä, sote ja koulutus tarvitsee kipeästi mainitut 62 tuhatta toimiakseen... Summa kasvaa koko ajan eikä rahoja saada pois kirveelläkään nyt eikä tulevaisuudessa...


   • Perussuomalaisten kampanja senkun jatkuu. Eikö kansanedusraja uskalla omalla nimellään esiintyä, vaan pistää juoksupojat asialle.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Perussuomalaisten kampanja senkun jatkuu. Eikö kansanedusraja uskalla omalla nimellään esiintyä, vaan pistää juoksupojat asialle.

    Eli osuin asian ytimeen mutta totuutta on vaikea hyväksyä.
    Persuista ja kampanjoistaan en tiedä mitään sillä olen vasemmistoliittolainen ja ylpeä siitä. Teen parhaani Outokummun hyväksi että meillä kaikilla olisi hyvä elää..


  SEISKA.FI

  • Sukupuolensa korjauttanut Sofia Hult hukkuu seksiviesteihin: Pitsalaatikon kansissa ehdotuksia!
  • Mökki yhä rakentamatta! Jasper Pääkkönen osti arvotontin entiseltä sotilassaarelta – naapuri ihmeissään: ”Kovaa melua oli alkuun…!”
  • Kuva! Sauli Niinistö bongattiin ruokaostoksilta – presidentti unohti lupauksensa!

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sanna Marinin hallituksen hanke tyrmistyttää:

   1680 euron kuukausituloilla pitää maksaa 25000 euron remontti? https://www.kauppalehti.fi/uutiset/sanna-marinin-hallituksen-hanke-tyrmistyttaa-1680-eu
   Maailman menoa
   243
   2666
  2. Sofia muuttaa?!

   Instan mukaan Sofia Berlöff muuttaa taas. Mutta minne tällä kertaa?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   99
   2262
  3. Sohvi takaisin Eirassa

   Riita tullut,yöllä lähti koiran kanssa,aamupäivitys eirasta,lakanoista tunnistin,samat mitkä vaihtoi silloin toukokuussa😅
   148
   2155
  4. Sofia nuolee shampanjapulloa instassaan

   Laittoi storyyn, on Stefun ja kavereidensa ja Stefun siskon kanssa bilettämässä Hangossa. Nuolee kallista shampanjapulloa... iljettävä video.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   77
   1104
  5. Stefun sisko Charlotta laittoi Sofiasta sydänvideota omaan instaansa

   Stefun suku on ottanut avosylin Sofian sukuunsa. Chaali joka ei ikinä laittanut mitään Martinasta, laittoi julkisena videopätkää omaan instaansa, joss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   57
   1060