Uutta puoluetta kyhäämään, kun Keskusta luhistui

Anonyymi

Eduskuntavaaleissa meidän uskovaisten suosima Keskusta koko murskatappion.
Uskovaisia kansanedustajia Keskustan riveistä pääsi kolme, mutta totta kai enemmänkin oltaisiin toivottu. Kokoomuksesta, Kristillisdemokraateista ja Tähtiliikkeestä ei päässyt kukaan vl-ehdokas.
Tähtiliikkeestä ei päässyt edes Väyrynen, vaan se puolue oli pelekkä tähden lento, joka ei lentoon edes päässytkään - muuta kuin Väyrysen omissa puheissa!

Keskusta koki ankaran murskatappion ja vajosi melkein vihreitäkin pienemmäksi puolueeksi. Se ei kauaks jäänyt. Monissa vaalipiireissä Vihreät oli vieläpä suurin ja sen kasvu on ollut nousujohteista.
Perussuomalaisten listoille ei välttämättä kannata lähteä. Lukekaa Jussi Halla-ahon ensimmäisiä kirjoituksia Scriptasta ja tehkää päätelmänne sitten itse! Hän kertoi, ettei usko Jeesukseen sen enempää, kuin menninkäisiinkään.

Tähtiliikkeellä taas ei ole tulevaisuutta. Väyrynen on kovaa vauhtia höperöitymässä, eikä täten Tähtiliikkeellä ole edes osaavaa puoluejohtajaa sen jälkeen, kun Väyrysestä aika jättää. Väyrynenkään ei elä ikuisesti.

Vanhoillislestadiolaisten on löydettävä uusi puolue, tai mieluiten perustettava Keskustalle uskottava jatke, joka pitäytyy enemmän alkiolaisuudessa ja konservatiivisissa ja kristillisissä arvoissa.
Kristillisdemokraatit on aivan liian pieni puolue saadakseen sitä kautta riittävästi vl-ehdokkaita läpi. Muuten se olisi varsin varteenotettava vaihtoehto. Vl-konkaripoliitikkojen johdolla voitaisiin perustaa uusi ei argaarinen keskustapuolue, joka ajaa myös kaupunkilaisten asiaa. Viime aikoina on ollut runsaasti vl:ien keskuudessakin muuttoa maalta kaupunkeihin, tai oikeastaan kehyskuntiin. Kehittyviä vanhoillislestadiolaisten suosimia paikkakuntia ovat ehdottomasti Nurmijärvi, Espoon kaukaisimmat omakotitalovaltaiset alueet ja moni muu Helsingin kehyskunnan alueet. Vl-sinkkutalouksia asuu enenevissä määrin myös Helsingissä.
Suurin osa vl-sinkuista asuvat luultavasti tulevaisuudessa Helsingissä, tai sen välittömässä läheisyydessä.
Olisi tilaa kaupunkilaiselle konservatiivipuolueelle, joka pohjautuu alkiolaisuuteen.

Tähtiliike oli ja meni. Sininen tulevaisuus lässähti menneisyydeksi. Vihreisiin ei kannata liittyä, koska ne ajavat multikulturismia kristinuskon kustannuksella ja sateenkaariaatetta korostamalla. Sitä paitsi vihreiden aate perustuu myös liialliselle ilmastohysterialle = suosittelee vapaaehtoista lisääntymättömyyttä, eli suosittelee, ettei lapsia otettais vastaan lainkaan!

14

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tehän voitte keisaria miellyttää mielin määrin ja maailman herraa niin eipähän vainoja tarvitse kokea paitsi kun itse vainoatte ja ilmiannatte Jeesuksen seuraajia.

    • Anonyymi

      Aivan mahdottoman hyvä asia ettette voi enää kskustalaisten siivellä ajaa omaa etuaan. Itsekin erosin ko puolueesta heidän takiaan.

    • ELÄKÖÖN JUMALANVALTAKUNNAN PUOLUVE!

      • Sitten kun Jumalan Valtakunta tulee, sitä Johtaa Jumala ja hallitsee Israelin Pyhät.


    • Anonyymi

      Bimbo Terho ja Värillinen Valhe?

    • Anonyymi

      Tällaisen unen näin joskus muistaakseni 1990-luvulla: Huusin korkeilla paikoilla oleville ihmisille, että tulisivat sieltä pois, sillä kohta se romahtaa. Minulle vastattiin, etteivät tule, ettet sinäkään tulisi jos olisit täällä. En mahtanut mitään heidän mielipiteilleen. Mutta rakenteet alkoivat romahdella ja juoksin tietenkin alta pois. Minun oli paljon helpompi päästä romahduksen alta kuin niitten, jotka olivat ylärakenteissa. Juostessani kuitenkin vielä huusin, että tulisivat edes nyt sieltä pois. Uni ei kerro enempää tuosta...

      Toinen uni, mikä on vain muutamia vuosia vanha, mikä tuli mieleeni tässä Paavonkin kaltoinkohtelussa. Näin muistaakseni tällaisen unen jokunen vuosi sitten: Nainen kaunis muodoltaan punatukkainen tuli Amerikasta ja meni Suomen hallintorakennukseen ja huusi Paavolle: "Ulos!" Joku kokoomuslainen yltyi kehumaan naista kauniiksi, johon nainen koppavasti vastasi: "Etkö ole ennen kaunista nähnyt", siihen mies pokkuroiden kysyi, etteikö hän saisi edes kehua, johon nainen kuitenkin antoi suopean vastauksen.

      • Anonyymi

        Sitten vuoden 2015 kesältä uni: Olin lapsuuteni kodin olohuoneessa. Kuusi oli siinä unessa ikkunan takana. Se alkoi liikkua. Huomasin pian, ettei se ollutkaan kuusi, vaan ihminen. Se juoksi vauhdilla metsänrajaan. Vakoojaa lähti seuraamaan kotia puolustanut mies ase harteilla. Mies läheni ja läheni kuin pelotellaakseen vakojaa tai siltä se näytti, että puolustus toimisi ja saisimme päästä vainoojasta eroon. Mutta ei! Seuraavassa näyssä näin hirveän pelokkaan kohtauksen. Mies oli poissa ja sen tilalla imeväinen vasikka. Mies oli mennyt vainoojan leiriin. Tuli toinen näyttämö. Kodin sisällä tuo ko. mies oli kiistelemässä erään toisen miehen kanssa. Heillä oli nenät vastakkain kuin vastakkain asettelun merkkinä ja sanaharkka päällä. Sitten näin, miten koti oli muuttunut sotasairaalaksi. Menin yhteen kamariin. Äskeinen mies, ei se vakoojan leiriin mennyt, vaan se toinen makasi sängyllä ja seinässä hänen kohdallaan oli verinen kädenjälki, myös toinen mies makasi siellä samalla tavalla ehkä hieman himmeämpi verinen kädenjälki... En kerro enempää enkä halua paljastaa, keistä tyypeistä oli kyse. Nuo 2 tyyppiä (sanaharkassa olleet, joista toinen entinen kodin puolustaja, joka vakoojan leiriin meni) oli tuossa unessa kyllä tiedossa.


    • Anonyymi

      Aivan höpöjä puhut. Keskusta kärsi nyt rökäletappion, mutta saa verer seisahduttavan vaalivoiton neljän vuoden kuluttua. Kaikkihan sen tietävät.

    • Anonyymi

      Koomikko Zelenskille Ukrainassa onnistuu se, mikä ei onnistu Suomessa koomikko Paavo Väyryselle.

      • Anonyymi

        Väyrynen ei ole koomikko, vaan asian osaava konkaripoliitikko! Sen kokeneempaa politiikan tekijää saa hakia kaukaa!
        Koomikkojakin kansa haluaisi eduskuntaan. Ja niitä vasta halutaankin. Esimerkiksi Kuotesahon Markus, Ylen nostama valtakunnan tranvestiitti sai heittämällä yli 4000 ääntä, kun taas Ylen sorsima Paavo sai rupuset toistatuhatta ääntä. Tässä nähdään Ylen vaikutus äänestäjiin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Väyrynen ei ole koomikko, vaan asian osaava konkaripoliitikko! Sen kokeneempaa politiikan tekijää saa hakia kaukaa!
        Koomikkojakin kansa haluaisi eduskuntaan. Ja niitä vasta halutaankin. Esimerkiksi Kuotesahon Markus, Ylen nostama valtakunnan tranvestiitti sai heittämällä yli 4000 ääntä, kun taas Ylen sorsima Paavo sai rupuset toistatuhatta ääntä. Tässä nähdään Ylen vaikutus äänestäjiin.

        Ihmiset eivät ole tyhmiä kun Markusta äänestivät.Millä perusteella luulet ettei Markus ymmärtäisi asioista mitään?


    • Anonyymi

      Uuden vl-puolueen nimi voisi olla vaiikka MaalaisSiitto.

      MaalaisSiitto kuvaa hyvin pakkopano- ja synnytysopin opin merkitystä autuuden ehtona ja navanalusristillisyyden syvintä olemusta.

      Ja erottuu epäuskoisten pötköjen ja lutheroppilaisten linjoista.

      • Anonyymi

        Keksipä myös nimi kortsujen suurkuluttajien helluntailaisten heinämiesten ja vajaakirkollisten sukeltajien puolueelle.


    • Anonyymi

      Voisihan sitä kyhätä.
      Olisi ainut asia jota tällä
      palstalla ei ole parjattu
      kun ei olisi mikään entinen.
      Joten yksi positiivinen asia.
      Muuten ei kuului tänne.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1843
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1406
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1372
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1355
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1334
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1307
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1260
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1183
    Aihe