Aihe

AA puhuvat vain asiotta mitä minä en pysty.

Anonyymi

Tällä AA kurikkan Jalasjärvi ryhmä he puhuvat vain asiotta mitä minä en pysty esim taiman matka tai espanian muuto tai kunka he tulevat autolla pitkä matka seinäjoen kautta tai kuinka ne hakevat poltto puut omasta metsästä.

Minä en pysty tekemän kumpikan noista ei minulla ole mitän yhteistä nidden kanssa ei sen takia huvita mennä AA ryhmän.

He eivät ikinä puhu sittä että he vievät 3 kpl tyhjä pulloa kauppan että saa osta mehu purkki eivätkä ne laina 20,- ege ruoka varten.

3

<50

  Vastaukset

  • hei.en mäkään sitä aa-ta koe itelleni sopivaksi.en kyll o käynyt kokouksessa, mutta eräässä hoitokokouksessa oli jehu uhoomassa sen erinomaisuudesta.siis aa,n.itekin köyhä takuu-varhaiseläkeläinen. mulla nyt 2-viikon raittius takana. sitä ennen piti avokatkaisussa käydä. en tarvinnut kuin 1-päiväksi lääkkeet, et sain nukuttua. pitäs oppia elämään selvänä tätä köyhän elämää. oppia selvänä toimimaan ihmisten kanssa paremmin.

   • Omat kokemukset: itserakkaita kärttyisiä ja agressiivisia eläkeläisiä jotka kehuvat kuinka ovat ostanut sitä ja matkustanut siellä, eivät aidosti ole kiinnostuneet muista kunhan vain itsellä menee hyvin. Korostavat itseään kuvittelevat olevansa muita parempia kun eivät juo viinaa pelkkä juomattomien vuosien karttuminen ei tee kenestäkään ihmisestä parempaa jo siksi ettei sen eteen tarvitse tehdä mitään. Minusta pahimpia riidan haastajia mitä tiedän.


  • Kesällä olen ollut 20 vuotta raitina tuos AA ryhmässä on tylsä käydä kun ne puhu asioista mitä minä en pysty tehdä ja jos sanon että he ensin hake poltto puut omasta metsästä ja samalla matkalla hakevat hävikki ruoka seurakunnasta niin ne on tuppi suu eli mykkä koulu tai vaihtavat puhen aihetta.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Onko Stefan Therman monimiljonääri?

   Jotkut väittävät että on, toisten mielestä pelkkä velka-elvis jolle kohta käy köpelösti. Mikä on totuus?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   42
   5219
  2. Maisa tahtoo Mikon kanssa yhteisen lapsen

   On kuitenkin kiire sillä sairaus voi paheta ja se kaataisi vauvahaaveet: "Lentoemäntänä työskentelevä mediapersoona Maisa Torppa, 29, kertoo tuoreess
   46
   3923
  3. Maisuliini vongannut vieraalta mieheltä

   Käsi pystyyn kenelle tuli yllärinä: https://www.seiska.fi/Uutiset/Maisa-Torppa-taas-suhdeskandaalissa-Yritti-iskea-kaasonsa-miehen-ystavat-hylkasivat
   228
   2883
  4. Turun seudulla löydetty ensimmäiset uudelleen koronaan sairastuneet

   Taitaa rokotukset mennä hukkaan, kun ei tulekaan immuniteettiä. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/5039e73d-b54b-4edd-a962-a3c841d846d7
   Maailman menoa
   43
   1918