Tämä keskustelupalsta hyytyy, sammuu kuin kynttilänliekki.

Anonyymi

Ja siihen on omat syynsä. Joku totesi anonyymissä, että sekopään kirjoitukset. Ketään ei voi tuomita sekopääksi. Enkä ota kantaa kirjoituksiin, joka viittaa sekopäähän.

Yleisellä tasolla asiaa voisi kommentoida. Sanoisinko keskustelu, tai pikemminkin avaukset ovat sellaisia, joissa vain valitetaan, syytetään tai haukutaan, tai sellaisen kuvan saa monista mielipiteistä. Otan esimerkin...

Keskusta, keskusta ja taas keskusta. Eikö keskustan, siis puolueen voisi jo jättää rauhaan, eikä toitottaa ja moittia keskustaa päivästä toiseen. Joku niin voi tehdä, mutta keskustelupalsta hyytyy, sammuu, kuten avauksessani totesin. Ei niitä valituksia kukaan viitsi lukea loppuun asti.

Se on sitä samaa valittamista.

31

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      keskustan keskustelu palsta tämä on.
      Ovat ihan omineet sen vuosien aikana...kun joskus oli yleistä pohjanmaan palsta, niin sekin täyttyi keskustan asioista, sitten pyhäjärviset vaati oman palstan ja nyt sama tilanne sen kun lisii.
      Muutaman vuoden aikana keskustan sakki haukuskeli proo sitä ja tätä niin tiuhaan että muita ei sekaan sopinut.
      nyt saavat sitä takasin mitä vuosikausia multa tilasivat.
      nimimerkki paska lentää tuulettimestanne takas..pitäkää omanna keskustanpalsta.

    • Anonyymi

      Eiköhän keskustalaiset aikoinaan haukkuneet Rinnevaaraa oikeinkin julmasti!! Myös nimim. tedraikasta jahdattiin .Epäiltiin jopa muitakin kirjoittajia tedraikkaaksi! Vainoharhaisuuttako lie ollut?Siihen syyllistyi etupäässä nimim.tedtollotunkkanen,Nimimerkki jo kuvaa minkälaisesta henkilöstä on kyse kun itse sanoo olevansa tollo ja tunkkainen!!!

    • Anonyymi

      Proon itkumuuri tämä palsta on! Joka asiaa itketään ja valitetaan. Keksiikö joku yhdenkään uuden rakennuksen, yhdenkään puretun rakennuksen, yhdenkään korjauskohteen tai yhdenkään muunkaan asian jota täällä EI olisi itketty?

      Nimim. Nyhhyyhyyyhyhyh

      • Anonyymi

        En ole kepu, en mikään muukaan poliittinen, ohjailtu hiiri. Pyhäjärven talousiat ja yleensä koko kunnan järjestelmä on pelkkä kepun nimissä ohjailtu grynderien savusaunariitti, jossa äijät makaa tappi takapuolessa kiinni. On yhtä surkuhupaisaa kuin persujen, herra hakkaraisen pyrkimys EU:n parlamenttiin. Voi jessus, ettei ihmisillä ole itse kritiikkiä.


    • Anonyymi

      Siinä ei kommentoinut omasta mielestään mistään ITKIJÄ?Olettaa olevansa fiksusti tyytyväinen keskustan kehittämistoimiin. On itse mukana.

      • Anonyymi

        Kepu haluaisi pitää tämän palstan itsellään. Siksi tämä on ollut outoa Pro- halveerausta. Outoa todella. Joku idiootti jätti kuin vanhan vinyylin päälle ja jauhoi kaksi kolme sanaa, joilla ei mitään merkitystä. Ei ihme, jos kuntalaiset heräsi morkkaamaan kepua. Sieltä se halla tuli, joka vei koko viljasadon. Kummallinen käsitys, että joku pro olisi aina asialla. Kepu meni omaan miinaan, valitettavasti.


    • Anonyymi

      Harkimo on oikeassa! Vaaliliitot on kiellettävä puolueiden välillä. On totta, että se on äänestäjien sumutusta. Näin tapahtui Pyhäjärvelläkin viime vaaleissa. Kuvittele, että (Kd) ja joku (Rkp) " listi" itsensä vaaliliittoon kepun kanssa. Sdp möhlännyt kepun siivellä Pyhäjärvellä itsensä totaalisesti. Siinäpä mietintämyllyyn sapekasta örveltämistä, mikä on oman kupin täyttämistä, mikä jonnin joutavaa sähellystä.

      • Anonyymi

        Vaaliliitto oli kokoomus kd rkp.Se oli El Ekin idea.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vaaliliitto oli kokoomus kd rkp.Se oli El Ekin idea.

        Niin oli, nyt pääsi jonkun ryhmän jäseneltä TAAS vale! Mikähän ryhmä kysymyksessä?

        nimim. Proo.vale


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vaaliliitto oli kokoomus kd rkp.Se oli El Ekin idea.

        Ei Pyhäjärvellä ole kokoomusta, siellä on vain "yksikoko". Mikä lie? No, joku yhdyskunta kai niistäkin tulee.


    • Anonyymi

      on täällä ruotsalaiset ja kokoomus sähläämässä kepun piikkiin. ja kristilliset kirkolta. On se kumma, että tällaiseen väärydentekoon suostutaan, kun ollaan niin kristillisiä, että. Senvuoksi, en usko, että "uskovaiset" ovat oikeita ihmisiä. He tekevät uskon varjolla niin paljon pahaa. Kuten Pyhäjärvelläkin.

      • Anonyymi

        Pyhäjärven Uskovaiset ovat nöyriä Tikanmäen opetuslapsia.Kuten myös Art-Aukusti.


    • Anonyymi

      Aloituksen otsikko voisi kuulua ihan erinomaisesti; Keskustapuolue hyytyy anonyymiksi, sammuu kuin kynttilänliekki.

    • Anonyymi

      Me toki tiedämme ns. selänteen alueen kääriäiset, ahot, kiviniemet,vanhaset, sipilät jne..Kun on niin täynnä luottamusta, ei edes muista, missä kaikessa on mukana., akistot joutuvaat hukaan, asiakirjat ja kirjeet menevät jotenkin ohi..Voi hitttolainen sokeaa, sairaan umpipöhölöä tukiyhmää

      "Seppo Kääriäinen, Esko Aho, Mari Kiviniemi ja Matti Vanhanen ovat halunneet väen väkisin pesiytyä luottamustehtäviin vailla kykyä edes laskea, monessako ovat mukana. Kun tiedotusvälineet ovat ryhtyneet selvittämään näitä verkostoja, vakio selitys on ollut, ”etten enää muista, minulla ei ole arkistoja”. Mikä heitä on tuossa mitä kummallisimpien yritysryppäiden edunvalvonnassa on kiehtonut: kokouspalkkiot, rahakangastukset, valta, halu tietää kaikki?"
      https://www.verkkouutiset.fi/kenella-valtaa-on-sita-myos-vihataan/

    • Anonyymi

      Onko paikalliskepulla kykyä uusiutua?

      • Anonyymi

        On toki. Vaihtavat välillä paikkaa muumien kanootissa.


    • Anonyymi

      Haistakaa lokin perse juuttaan jumalan mieliharmit!!Joko rapakalja nousi isoo päähän,kun jutut on tasoa perussuomalaiset?

      • Anonyymi

        Koeta sopeutua, keskustan kulta-aika on ohitse. Sopeutuminen katoavan vallan hiilloksella, häviämisen tosiasian edessä on aina edullisempaa. Ymmärrätkö? Se on myös viisaampaa, kuin olettaa joka jeesuksen päivä, viikko, kuukausi ja vuodesta toiseen olevansa ylijumalten jälkeläinen, kuten keskustan "kasvateilla" on valitettavan yleistä täälläkin, näissä pienissä ympyröissä kun kasvavat.
        Sinäkin olet rapakaljalla samoja kepuja äänestävä, se on nyt 100 vuoden suruaika, jos sekään riittää.
        Hiljentykäämme.


      • Anonyymi

        Lokki ompi niih korkialla ja rapakaljaa empi oo koskaan maistanna. Keskitien kuljeksija ompi ollut eloni motto.


    • Anonyymi

      Persesuomalaisten kausi loppui ennen kuin alkoikaan kyllä minä pullon keskustaa aina naatin,kun töiltään kerkee ja mene sinä ps onneton rapakaljaa nauttimaan!!

      • Anonyymi

        Mitään rapakaljaa, senkin hömeli. WSOP-on kaapissain ja sen me korkkaamme juhannuksena. Jos Jumala suo ja aurinko paistaa, niin kepun luukut kiinni hitsataan ja maljan pohjaan juomme. Se tapahtuu vain Arkadianmäellä, kolmannen pilarin kohdalla. Vastapäätä Oodin kirjastoa, kanteleen säestyksellä. Halleluja!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitään rapakaljaa, senkin hömeli. WSOP-on kaapissain ja sen me korkkaamme juhannuksena. Jos Jumala suo ja aurinko paistaa, niin kepun luukut kiinni hitsataan ja maljan pohjaan juomme. Se tapahtuu vain Arkadianmäellä, kolmannen pilarin kohdalla. Vastapäätä Oodin kirjastoa, kanteleen säestyksellä. Halleluja!

        No, olempa nyt vähän erimieltä. Ei kepun luukut pysy kuin neljävuotta kiinni. Ja se aika on se mitä keskusta on oppositiossa. Ja tekee uuden rakettimaisen nousun neljänvuoden päästä seuraavissa eduskuntavaaleissa. Saattepa nähdä. Tämä on ennustukseni.


    • Anonyymi

      Olen kuullut kuiskeita että sipilä, pj lentää yksinkoneella ristiin rastiin ja pudottaa lentolehtisiä maaseudulle. lehtisissä on viesti, että meidät kepukat on blokattu ja vallattu, vetäydymme kasvamaan kunnon kansalaisiksi käpykaartiin seuraaviksi 100vuodeksi.
      Oppikirjana Santeri Alkion perintö.
      Opettajina eivät voi toimia nykyisen puoluejohdon yksikään jäsen eikä puoluevaltuustosta yksikään henkilö, joka on liian pitkään suositellut väärään suuntaan ohjautuvaa ja yksisilmäisesti laadittua puolueen ohjelmaa.
      Se yksisilmäisyys on pers...silmästä, joka ei valoa juurikaan nää eikä näe muutoinkaan omaansa pidemälle..

      • Anonyymi

        Onneksi me koulunkeskeyttäjät ei tajuta.


      • Anonyymi

        Jos koulunsa keskeyttää, teidän tapauksessa, voi sen jotenkin ymmärtää. Älykkyysosamäärä on liian suppea tajuamaan asioita.

        Aina voi yrittää kehittää itseään älykkyysosamäärien rajojen puitteissa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onneksi me koulunkeskeyttäjät ei tajuta.

        Sinä näytät olevan joku ikuinen idiootti, kaikessa keskeyttäjä. Ällöttää tuo tekstitys. Vaihda ja viritä uudelleen tai lopeta Jooooo!


    • Anonyymi

      Saapipa nähdä, millä naamanvirneellä hiljaisuuden retriitin pitänyt toimitupääministeri, eroava Keskustan puheenjohtaja Juha Sipilä, astuu julkisuuteen?
      Kauhistutti katsella vaalitulos-iltana hänen höröttelyään valvojaisissa! Oikeesti teki pahaa, tunsin myötähäpeää näiden vaalien eteen puuhastelleita vaalitupalaisia kohtaan.
      Pettynyt en ollut, keskustan hallintavalta saa ansioidensa mukaan.
      Mutta Sipilä, ihan kuin ei olisi älynnyt mikä keskustaan iski maata myöten ja nujersi maakuntien isäntäpuolueen kontilleen?
      Kaikella on aikansa, keskustalaisilla on tullut aika kerätä viskomansa kivet.

      • Anonyymi

        Sipilä oli, ihan totta, toisissa atmosfääreissä vaali-illan aikana. Ehkä meidän herramme puheli hänelle syvällisiä, eli uusia askelmerkkejä, ohjeita kesän hartaustilaisuuksiin. Onkohan Soinikin siellä? Ei kai katolilaisuus sitä estä. Meillä lienee kohta "äijäislamilainen" järjestelmä, nimittäin Pyhäjärvellä on hyvä alku moiselle....


    • Anonyymi

      Henkilökohtainen riipuvuutesi moiseen karjuun kertoo sekasikiökeskustalaisuuden syvimmän juonen..
      Ei pysty, et kykene aitoon vuoropuheluun vaan olette aina joko ottamassa avuttomilta omaan tarpeeseen itsekäästi alistaen tahi jakamassa toisten omaa itselle sekä karsinaan valikoitujen kesken nooh miehisesti kaveripohjalta.
      Sikasiistiä, vai mitä?

    • Anonyymi

      uusiutuminen on mahdotonta näillä eväillä ja seon jo 20v myöhässä

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1247
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      17
      1225
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1159
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1154
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1134
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1133
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1118
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1114
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1105
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1100
    Aihe