Pekka Tuukkanen

Anonyymi

Aikaa on kulunut.. vajaa parikytä vuotta miehen katoamisesta. Itse aika-ajoin mietin tapaustaja kyselen tämän asian tiimoilta. En Pekkaa ole koskaan tavannut, liekö edes nähnytkään aikoinaan Perhossa asuessani, mutta silti pidän tätä katoamista kaikista mielenkiintoisimpana tapauksena.

Nyt on aikaa kulunut jo niin paljon, että Pekan löytäminen on aivan tuurinkauppaa ja hyvin epätodennäköistä, mutta sitä päivää odotan, että joku satunnainen marjastaja/seikkailija kompuroi samotessaan niin että löytää luut.

Olen käsittänyt että ihan vielä tässä lähimenneisyydessä siellä on joku vapaaehtoinen henkilö käynyt oikeen etsimällä etsimässä Pekkaa? Tuloksetta ilmeisestikkin.

9

82

Vastaukset

 • Tuossa alempana kerrotaan , että hän olisi Remellin tien varressa Kinnulassa. Eräs motokuski kertoi, että metsässä on näkynyt ihmisen luita. Tiedä sitten, pitääkö paikkansa?

 • Luulisi motokuskin ilmoittaneen luulöydöstään viranomaisille ja asia olisi jo selvinnyt.

 • Kukaan ei voi kadota täysin jälkiä jättämättä. Ei myöskään 26.7.2004 viimeisen kerran Perho-Kinnulan rajalla nähty Pekka. Oman skenaarioni mukaan Kinnulan suuntaan matkalla ollut Honda törmäsi Pekkaan. Autolla matkanneet pysähtyivät ja tajuton uhri nostettiin kyytiin. Hätäännyksissä varastetulla autolla osin humalatilasta johtuen Hondalla matkanneet päätyivät tekoon, joka on säilynyt mysteerinä nämä liki 15 vuotta. Kiinni jäämisen- ja rangaistuksen pelko takaraivossa johtivat päätökseen ruumiin kätkemisestä. Kukaan ei halua kuljettaa varastetun auton kyydissä ruumista keskellä kirkasta päivää pitkiä matkoja vaan heti sopivan "montun" kohdalla auto kääntyi sivutielle paikkaan X. Pekka ei ollut kuitenkaan välttämättä "hengetön", vaan raa`alla tavalla uhria vielä mukiloitiin . Lapio, jolla "kuoppaan" takakontista raahattu uhri peitettiin saattoi kuulua auton varusteisiin. Hermostuksissa Hondamatkaajat ajoivat takaisin Pahkalammin metsästysmajalle (jossa olivat Krp:n tutkija Uusimäen mukaan oleilleet ainakin jossain vaiheessa). Siellä sopivat ettei asiasta puhuta ja suunnittelivat miten päästä eroon mahdollisista todisteista heitä vastaan. Kenties peseytyivät verijäljistä yms. Päätös polttaa auto lähempänä Perho-Kinnula tietä, että ei tarvitse kävellä metsäautotietä kovin pitkästi. Pahkalammin kämpältä ajettaessa kohti Perhoa todistusaineistoa heiteltiin maastoon (lapio, kävelykengät jotka hyvinkin saattavat kuulua Pekalle ja kenties vielä muutakin). Ilmeisesti auton polton jälkeen (poliisin lehteen antaman mukaan) kyselleet tietä ja kyytiä takaisin Pahkalammin metsästysmajalle. Jäikö sinne kenties tekijöiden omaisuutta vai tuliko vielä tarve hioa "tarinaa" erämaan kätköissä ja sopia vaitiolosta? Se on varmaa, että joku tietää ja kaikki selviää aikanaan.

 • Tämä on kyllä asia, jota ei unohda. Toivottavasti karma tekee tehtävänsä tekijöille.

 • Unohtunut jo. Ymmärtäisin jos kyseessä olisi jokin kunnollinen ihminen. Pekka nyt oli mitä oli, monelle helpotus et häipyi tuuleen. Mitä tuota nyt enää miettimään.

  • Sinäkö määrittelet kuka on kunnollinen ihminen?


 • Eipä taida olla unohtunut, kun luet tätä palstaa. Onneksi monia hänen kohtalonsa kiinnostaa ja se kertoo siitä, että ihmisyys on vielä tallella.

 • Minun tietojen mukaan hän Kinnula- Koirasalmi tien varrella Pajukossa 3,5 kilometriä Kinnulan tien risteyksestä. Sieltä on löytynyt ihmisen luita. Tarkempi paikka on 15 metriä tiestä. Remeli on kauempana Koirasalmen suuntaan.

  • Käy keräämässä luut kassiin ja toimita lähimmälle poliisille niin loppuu tuo vuosikausia kestänyt etsintä!


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Maisa menee naimisiin

  Seiska julkaisi että Maisa menee sittenkin naimisiin. Maisalla olisi nyt vauva ja olisi Jm kanssa naimisissa jos ei keskenmenoa olisi tullut . Olisiko
  131
  5546
 2. Sanni Ovaska In Memoriam

  Silla lailla.. https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=2687488814630636&id=100001086306601 Lähi-idästä sotaa, sekasortoa, kuolemaa, nälkää, ka
  Maailman menoa
  75
  1112
 3. KORONAVIRUS: 11 milj. asukkaan Wuhan eristetty!

  Kiina on keskeyttänyt Wuhanin kaupungista lähtevän liikenteen. Wuhanin epäillään olevan uuden tappavan koroaviruksen alkulähde. WHO:n mukaan 11 miljo
  Maailman menoa
  138
  980
 4. Toni Nieminen rakastui 7 lapsen yksinhuoltajaan

  ja muutti tämän taloon. https://www.seiska.fi/Uutiset/Jatti-tylysti-ex-vaimonsa-Toni-Nieminen-iski-seitseman-lapsen-yh-aidin-paparazzikuvat
  26
  603
 5. Zoo aloittaa yt't

  Huonolta näyttää.N.20 työntekijää liikaa.Kylmää on kyyti.
  Ähtäri
  21
  401