Toteutuuko koko sairaala ?

Anonyymi

Kuntarahoitus on vetäytymässä nyt toisesta puolesta assi sairaalan osalta. Kr:ssä on varmasti summattu hankkeen riskejä ja todettu ne niin suuriksi, ettei vastuita koko hankeen osalta haluta kantaa. Kysymys kuuluukin, saadaanko koko rahoitusta kasaan laisinkaan - puhutaan kuitenkin 200 miljoonasta? Kun tässä on nyt vielä tuo Riihimäen mahdollinen lähtö maakunnasta, on koko hankkeen toteutuminen vielä täysin auki. Hallinnon puolelta sairaalasta tietenkin puhutaan jo varmana, mutta muitellaanpa hieman näitä muita kaatuneita hankkeita. Kiemunki mainosti sekä SCC:tä että ratasairaalaa täysin varmoina ja löi vetojakin SCC:n osalta. Mutta miten sitten kävikään?

53

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Hämeenlinnasta vajaa 100 km Tampereelle ja muuallekkin valmiisiin sairaaloihin. Hullun hommaa rakentaa sairaaloita joka niemeen ja notkoon. Ei kai sinne saada osaavia lääkäreitäkään kun jotain virolaisia ja venäläisiä ja sitten suomalaisia harjoittelijoita. Hei haloo onko muumit missä? Ei kannata hämeenlinnan akselin näin vaativia miettiä. Kantsii keskittyä koirapuistoon ja rokkisoittoon sekä pylonien ja muiden maamerkkien pystyttämiseen ja sitten pitäisi niihin parkkihalleihinkin saada kävijöitä. Kun ei kapasiteetti riitä ei lompakossa tai nupissa niin kirjoitelkaa vaikka satuja lasten iloksi.

      • Anonyymi

        Miltä tuntui vastata avaaja itselleen? Pakkohan sinun oli kun ketään muuta ei ämmänitkusi kiinnosta eikä tule kiinnostamaan. Kun ei kapasiteettisi riitä. Jatka vaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miltä tuntui vastata avaaja itselleen? Pakkohan sinun oli kun ketään muuta ei ämmänitkusi kiinnosta eikä tule kiinnostamaan. Kun ei kapasiteettisi riitä. Jatka vaan.

        👆😟 Miltä tuntui taas näyttää oma typeryytesi, joku pakkohan sinun on jokaiseen viestiketjuun kirjoittaa omaa tyhjää ja itseään toistavaa mantraasi vaikkei ketään muuta ei ämmänitkusi kiinnosta eikä tule kiinnostamaan.

        Olet vaan joku joutavanpäiväinen hölösuu joka täyttää päiväänsä tyhjänpäiväisillä kirjoituksilla, koita sanoa tai edes keksiä joskus jotain kehittävää tai kannustavaa sanottavaa!

        Ei mulla muuta, kurjaa loppuelämää sulle!🤡


    • Anonyymi

      Jatketaan vaan sitä suunnittelua koska joitakin helppoja alkumiljoonia voi vieläkin olla jaossa. On sentään saatu aikaan jo parakit, Kirstulan SCC-tontille nousi vain mainostorni. Edistystä on siis selvästi havaittavissa

    • Anonyymi

      Avaus täyttä asiaa, paha kenenkään kiistää tuota asiaperustein huudella tietysti aina voi mitä vaan

    • Anonyymi

      Onneksi sentään on pysäköintiasiat kunnossa, sairaalalle haetaan pysäköintilaitoksen investoria ja operaattoria. Nyt olisi Kulumalalla tuhannen taalan paikka, ensimmäinen takuuvarmasti tuottava pysäköintitalo Hämeenlinnaan. Hinnoittelukin voisi olla ihan mitä vaan, kilpailua kun ei ole, eikä tule. Kenellä on varaa mennä sairaalaan, on varaa maksaakin pysäköinnistä. Ja jos ei ole, menköön polkupyörällä, se on terveellistä, ja voi parantua jo matkalla.

      • Anonyymi

        Pysäköintitalolla onkin jo kiire, sillä kukaan ei taatusti tule sairaalaan ellei ole parkkipaikkoja. Ja kun sairaalaan ei pääse päättäjien kimppuunhan siinä taas kerran hyökätään. Jokainen suurhanke pitää aloittaa parkkitalolla. Tuleehan sairaalaan myös K-kauppa, asiakkaat varmasti maksavat mieluusti siitä, että käyvät eka poistamassa tyrän ja sitten Pirkka-olutta nauttimaan.

        Nimimerkki: Pärce edellä puuhun


    • Anonyymi

      Viimeisenä keinona rahoituksen järjestämisessä on tietenkin Sambian kuninkaan leski tai tämä Ritaluoman hyvin tuntema herra Malik. Sairaalan "pysäköintitalon" lisäksi pitää ehdottomasti rakentaa toriparkki, jolloin vasta hölmöilyjen ketju on täydellinen.

    • Anonyymi

      Mahtuukohan tollaselle vinolle pellolle ees mitään sairaalaa. Vai tuleeko siitä jokin pilvenpiirtäjäsairaala?

      • Anonyymi

        HysHys nyt!


        T.AlkumiljoonatHimaan


      • Anonyymi

        Siitä tulee piirimielisairaala. Tarvetta paljon suolen hoitoon eikä hullut mittaile seinien kaltevuutta.

        Nim.merk. Tarpeeseen


    • Anonyymi

      Todellakin pienelle pläntille aikovat maakuntasairaalan bygata. No onni onnettomuudessa, etteivät onnistuneet kolmen vuoden neuvotteluissaan ratasairaalan osalta, koska se tontti olisi ollut vielä kaksi kertaa pienempi. Helvetin onnettomat tunarit, pitivät vielä ratasairaalan tiedotustilaisuudenkin, vaikka koko hankkeesta ei ollut tietoakaan- tunsin kyllä syvää myötähäpeää kiemungin ja kumppaneiden puolesta tuolloin. En myöskään usko, että assi toteutuu tai on yleensä toteuttamiskelpoinen näin pienen maakunnan rahkeilla(enkä usein erehdy). Suurella todennäköisyydellä käy taas, niin että kun Riihimäki ilmoittaa liukenevansa koko maakunnasta, nämä hankkeen puuhamiehet kaivautuvat syvälle koloihinsa häpeämään jälleen yhtä uutta vihkoon mennyttä hanketta. Hankkeen alkupanijathan olivat herrat vekka ja kiemunki sählätessään sairaanhoitopiirin nokkamiehinä, joten ihmekkös tuo sitten taas olisi.

      • Anonyymi

        Ei ne ymmärrä edes hävetä.


    • Anonyymi

      Aika vähän, tuskin yhtään, on tiedoitettu sairaanhoitopiirin mistään asioista parina viime vuotena. Mistähän se mahtaa johtua? Eikö niissä ympyröissä ole tapahtumassa mitään tiedotettavaa? Eikös sinne palkattu tiedottajakin tiedotuspäällikön avuksi työtaakkaa jakamaan?

      • Anonyymi

        Samaa ihmettelen kun ole näin kuullut huhuja uudesta sairaalasta vaikka meillä on jo uusi sairaala ja hyväkuntoinen. Uusi sairaala rakennetaan salassa ei ainakaan mitään tiedotettu.


    • Anonyymi

      Ei toteudu. Pikkuhiljaa alkaa järki voittaa ja todetaan, että jospa se vanha menis vielä muutaman kymmenen vuotta niinkuin meneekin. Justiinsa remontoivat sinne ensiavun, jonka pitäisi olla suhteellisen kyvykäs yksikkö vaikka mihin aivoliotukseen.

      • Anonyymi

        Sinulta aivoliuotus näköjään onnistuu kotonakin omin konstein.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinulta aivoliuotus näköjään onnistuu kotonakin omin konstein.

        Tavattoman epäkorrekti ja ilkeämielinen ihminen sinä, joka aina olet haukkumassa muita vaikka millä verukkeilla, ja nimittelemällä erilaisilla nimillä. Ei taida elämäsi olla hauskaa ja onnellista, vaan synkkää ja pimeää ilman yhtään ystävää ja itsekunnioitusta. Yrittäisit joskus nähdä jotain positiivistakin ympärilläsi.


    • Anonyymi

      Maasut maksettu, virat luvattu ja paalutkin lyöty tantereeseen. Prosessia ei voi enää pysäyttää !

      • Anonyymi

        Joitakin vapaita alkumiljoonia voi vielä olla jaossa joten hanketta viedään juurikin sen verran eteenpäin, että ne saadaan kotiutettua. Sitten voidaankin taas nostaa kädet pystyyn ja aloittaa uusi puuhastelu jonkin muun rahakkaan hankkeen parissa mistä voisi euroja mukavasti kotiuttaa.


    • Anonyymi

      Prosessi pysähtyy tasan silloin, jos rahoittajia ei hankkeelle saada, nythän pitäisi jostain kaivella vielä 200 miljoonaa, joka voi hyvinkin näin pienillä harteilla olla ihan liikaa. Jännää muuten, ettei tässä 400 miljoonassa ole vielä sairaalan tietotekniikka mukana lainkaan, joka tekee äkkiä 30-40 miljoonaa lisää. Meinaakohan ne, ettei tietokoneita enää tarvita sairaalassa lainkaan, jaetaan kaikille muistikirjasia vaikos?

    • Anonyymi

      Eihän kustannusarviossa ole mukana pysäköintiratkaisuakaan, jolle etsitään investoria ja operaattoria. Kai kohta saamme kuulla, ettei vesikattoratkaisukaan sisälly nykyiseen hankkeeseen, se rahoitetaan ja rakennetaan erikseen. Saataisiin ehkä uusi kaupungin omistama yhtiö, Assin Vesikattorakenne Oy monimutkaisine omistusjärjestelyineen, ja jolle voitaisiin muodostaa muutama makea virka ansioituneille kaupunkilaisille.

      • Anonyymi

        Nyt ituttaa jo uusi sairaala persuja. Huutonaurut.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nyt ituttaa jo uusi sairaala persuja. Huutonaurut.

        Ja umpityhmä demari imee kaiken sisäänsä mitä hallintoeliitti tarjoaa, ja luulee tekevänsä eliitille palveluksen. Vuh vuh!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nyt ituttaa jo uusi sairaala persuja. Huutonaurut.

        Siellä suljetulla osastolla varmaan muutkin huutonauraa aamusta iltaan, joten et poikkea kavereistas yhtään.


    • Anonyymi

      Sanokaa mun sanoneen, vihkoon menee tääkin yritys taas niinkun kaikki muutkin tätä ennen. Hämeenlinnassa on vanha sanonta ja se menee näin: Mihin kiemunki päätyy, siitä katastrofi alkaa.

      • Anonyymi

        Missä on Persu Gary kun ei näy missään talousneroa ?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Missä on Persu Gary kun ei näy missään talousneroa ?

        Usko nyt sovinnolla että noi sun garypersus on luettu täällä jo monta vuotta jokaisessa mahdollisessa yhteydessä. Tiedäks kenen laariin ne sataa? Kaikki on kurkkuaan myöten täys sun garypersua joka paikassa, ja kuka sitä koko ajan hokee? Toveri dem sitä hokee. Ja toveri saa siitä vihat niskoilleen. Ettäs tiedät.


      • Anonyymi

        Kiitos Gary. Saat vihaa niskaan ettäs tiedät.


      • Anonyymi

        Ikuinen katkeruus voi syntyä aika pienestä, kuten siitä että toinen on oikeassa.


    • Anonyymi

      > Maasut maksettu, virat luvattu ja paalutkin lyöty tantereeseen.
      > Prosessia ei voi enää pysäyttää !

      Euro on konsultti ja pysäyttää raivopäiden hullun hankkeen. Negatiivisella väestökehityksellä ei irtoa satojen miljoonien pitkävaikutteista rahotusta veroäyrin jo ollessa tapissa.

      Limiitit paukkuu ja ceissi haudataan on todennäköisin vaihtoehto.

      • Anonyymi

        Katkeruus syntyy siitä kun on Persu ja vielä väärässä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Katkeruus syntyy siitä kun on Persu ja vielä väärässä.

        Katkeruus syntyy siitä kun on Persu ja vielä oikeessa.

        Väärässä ovat olleet itsepäisesti KokDem-Hallintohengailijat koko iisakin kahden kauden jotka ovat syösseet Hämeenlinnan kuntatalouden syöksyyn !
        Vastuunkantoa voisi tehdyistä vahingoista peräänkuuluttaa mutta tuskin sitä KokDemuilta löytyy?


    • Anonyymi

      Koko sairaala ei tule toteutumaan, vaan ainoastaan sairaalan parkkihallin perustuksien pyloni, jossa mainokset välkkyvät viekoittavasti, onhan se nähty.

      • Anonyymi

        Tolppa ja mainosvideo jäänevät jälleen tämänkin hankkeen näkyviksi jäljiksi. Videohan on jo tehtykin.


    • Anonyymi

      On kyllä otettava hattu pois päästä ja kumarrettava syvään niiden henkilöiden suuntaan jotka ovat tuon hillotolpan saaneet aikaiseksi ja vieläpä näinkin pitkälle on ns. hanke edennyt. Parakitkin on jo saatu paikoilleen eli hyvä eurojen kerääminen on jo täydessä vauhdissa vaikka hanke kaatuukin loppujen lopuksi rahoituksen puutteeseen. Kadehdittavaa osaamista ja rohkeutta.

      • Anonyymi

        Sairaala tulee nousemaan ja pääset hönö lakki päässä ensimmäisenä hoitoon. Emme ota maksua rahattomalta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sairaala tulee nousemaan ja pääset hönö lakki päässä ensimmäisenä hoitoon. Emme ota maksua rahattomalta.

        Ja kännissä pääsee jonon ohi ensiavussakin, sinulla ei ole mitään hätää, jatka ryyppäämistäsi.


      • Anonyymi

        Älä yllytä hönöä.


    • Anonyymi

      Kanta-Hämeen väestöpohjalla 400 miljoonan sairaala on ihan samassa seurassa, kuin SCC,Centra ja rautatiesairaala. Ei tule koskaan onnistumaan, tai jos pytinki saadaan pystyyn, koko maakunta on konkurssi kypsä. Tämä tajuttiin Riihimäellä, mutta meillähän päättäjät eivät tätä tajua, ennen kuin kallo kajahtaa jälleen petäjän kylkeen.

      • Anonyymi

        Olet yhä juovuksissa. Ikävää sinulle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olet yhä juovuksissa. Ikävää sinulle.

        Ihme kun Hönö vielä on pystyssä, vaikka on juopotellut jo pitkään. Ikävää Hönölle.


    • Anonyymi

      Pitää muistaa, että Assi-projektissa on vieläkin jotain jaettavaa eli ei sitä puuhastelua vielä kannata lopettaa.

      • Anonyymi

        Olet humalassa, lopeta ihmeessä.


    • Anonyymi

      Markullahan oli Kirstulassa hillotolppa.

      • Anonyymi

        Se on Garyn tolppa kun löysi Tiiriöstä multaa ja perustaa multakaupan.


      • Anonyymi

        No jos ilmaista viihdettä arvostaa niin oli se. Mutta muistettakoon, että ilmaista viihdettäkään ei ole, aina senkin joku maksaa.


      • Anonyymi

        Avaaja todellakin maksaa terveydellä ja sairauskulut me veronmaksajan.


    • Anonyymi

      Hei nyt olisi ilmaista wiskiä tiedossa. Lyökää kiemungin kanssa vetoa siitä, ettei sairaalahanke toteudu ja wiskyt on teidän. Tästä on SCC:n osalta nimittäin kokemusta, kiemunki kun löi useammankin kanssa vetoa ja hävisi lukuisia pulloja

      • Anonyymi

        Muistan tuon ja pullisteli vielä sillä että harvemmin vetoja häviää. Eikä siinä sen kummempaa, noita sattuu. Mutta se kyllä kyrsii että mies laitettiin kokoomuksen miinanpolkijaksi ja nyt luikitaan pakoon joidenkin lakien taakse ja jätetään yksi mies raukkamaisesti pulaan. Sitten vielä lupaillaan jotain tukea ja konsertteja, mutta mitään apua ei tule. Suu vain käy. Raukat. Suksikaa jonnekin.


    • Anonyymi

      Kiemu kertoi jossain olevansa ehdoton, minusta tyyppi on umpityhmä kieroilija

      • Anonyymi

        Gary otti SCC tuomion mutta missä Gary talousnero on kun ei ole näkynyt.


    • Anonyymi

      "kiemunki kun löi useammankin kanssa vetoa" mutta parhaan lyönnin Kiemu veti kyllä Sisävesiristeilyjen LaivaBoxing tapahtumassa Vanajavedellä. Kanssamatkustaja nukahti ekalla jabilla.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1505
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1305
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1212
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1102
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      10
      1026
    7. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1025
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      999
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      991
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe