Iso harmi. Liperi?

Anonyymi

Kun tätä saittia seurailee, niin lohduttomalta näyttää.
Kertokaa hyvät ihmiset mikä Liperissä on hyvää ja mukavaa!

38

167

Vastaukset

 • Hyvää on se että eero reijonen putosi efuskunnasta. Kunpa se älyäisi vielä jättää kunnallispolitiikan ja valtuuston pj:n tehtävät jollekin fiksummalle.

 • On lähellä Joensuuta, on metsää, peltoa, järvi, kesällä mukavaa, iloisia ihmisiä, ystävällisiä ihmisiä, marjamaita, sieniä metsässä, lintujen laulua, hyvä terveyspalvelu, hyvät tiet, ja vaikka mitä muuta kivaa!

  Jatkakaa luetteloa!

  • Liperin kunnan johtavat viranhaltijat ja valtuutetut tärvelevät aluepoliitikallaan koko kunnan imagon.. Vain Ylämyllyä kehitetään , vaikka muut taajamat olisivat yhtä arvokkaita ainakin veroprosentin perusteella. Ei se Kuopion tie ole kuin liikenneriski. Kyllä teitä muuallakin on ja kauniit järvi aisemat. Asumis ympäristönä kirkonkylä ja Viinijärvi ihmisläheisiä. Kotiinpäin vetoa kuntapäättäjiltä.å


 • Liperillä on mukavat ja fiksut naapurikuntalaiset.

  • Outokumpulaisena olen hyvin otettu tuosta lauseesta. Kiitos kovasti.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Outokumpulaisena olen hyvin otettu tuosta lauseesta. Kiitos kovasti.

   Okussa on oma valtio valtiossa. Sekä käyttäydytään kuin kalsarit ja olut päällä.
   Oku on vain niin luotaan työtävä..ei jatkoon!


 • Liperissä on hyvät valtatiet joita pitkin pääsee pois Liperistä

  • On täällä paljon myynnissä asuntoja, että ei kun valikoimaan ja tervetuloa tähän tuppukylään.


 • Vaikuttaapa mukavalta kunnalta, - hyvä että on hyvät valtatiet sinne Liperiin!

  Mitenkä on kalaiset veet siellä teillä?
  Ahventa, muikkua, haukea, kuhaa, ankeriaista, lohta, siikaa?

 • Mikäs vika Liperissä?
  Ei sitten mikään!

  Luonnon rauhaa, puhdasta ilmaa, metsän keskellä, kuitenkin palvelut lähellä, - niin vot!

 • Liperissä on erittäin paljon hyvää asumiseen ja viihtymiseen kunhan vain haluaa nähdä ne. Jos ei viihdy, niin on peiliin katsomisen paikka, paratiisia täällä maan päällä ei ole missään. Kuntapäättäjät kun vielä oppisivat huomaamaan eri taajamia kehittäessään että liperiläisiä veronmaksajia asuu muuallakin kuin Ylämyllyllä, niin hyvä olisi.

  • Kyllä muitakin taajamia pitäisi kehittää kuin Ylämyllyä. 7000 veronmaksajia asuu muualla. Ei kaikki halua asua tiiviisti pakattuna. Kyllä muuallekin Liperiin olisi tulijoita täällä on vahvuuksia esim. matkailu. Johtavien viranhaltijoiden pitäisi kehittää muutakin kuin Ylämyllyä.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Kyllä muitakin taajamia pitäisi kehittää kuin Ylämyllyä. 7000 veronmaksajia asuu muualla. Ei kaikki halua asua tiiviisti pakattuna. Kyllä muuallekin Liperiin olisi tulijoita täällä on vahvuuksia esim. matkailu. Johtavien viranhaltijoiden pitäisi kehittää muutakin kuin Ylämyllyä.

   Juuri niin. Ilmeisesti hyvin iso osa valtuutetuista on ylämyllyläisiä niin tottakai he vetävät päätöksissään aina kotiin, siis Ylämyllylle päin. Eikö johtavien viranhaltjoiden tai jonkun aluehallintoviraston tulisi valvoa että ei kunnan alueellinen kehittäminen pääsisi ihan tolkuttomasti vääristymään yhden taajaman suuntaan. Herra se pitäisi olla herrallakin.


  • Ylämyllyn koulu saa maksaa vaikka kuinka paljon, niin ei siitä suurta haloota synny. Toisin olisi jos kysymyksessä Liperin keskustan koulu- ja muut hankinnat. Jo euron ylityksestä nousee kova äläkkä. Jospa ne valtuutetut eivä uskalla kun.......


  • Poliitikkojahan istuu Liperinkin valtuustoissa, hallituksessa ja lautakunnissa . Takit heiluu näköjään kummasti. Liekö tasavallan hallitus kokoonpanolla osuutta asiaan. No liperiläisethän on tunnollisia veronmaksajia niin kauan kun niitä paikkakunnalta löytyy.


  • Yrittäjiä on muuallakin kuin Ylämyllyllä. Jopa haja-asutusalueella, mutta ei ne kunnanjohtoa kiinnosta. Aina mennään Ylämylly edellä, mutta löytyy se mylly kirkonkylältäkin ja tunnollisia veronmaksajia. Valtuutettuja kiinnostaa jo seuraavat vaalit ja Ylämyllyläisille pitää mielistellä.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Yrittäjiä on muuallakin kuin Ylämyllyllä. Jopa haja-asutusalueella, mutta ei ne kunnanjohtoa kiinnosta. Aina mennään Ylämylly edellä, mutta löytyy se mylly kirkonkylältäkin ja tunnollisia veronmaksajia. Valtuutettuja kiinnostaa jo seuraavat vaalit ja Ylämyllyläisille pitää mielistellä.

   Seuraavissa kuntavaaleissa äänestetään muita kuin nurkkakuntaisia ylämyllyläisiä ehdokkaita. Sellaisia joilla on laajempaa näkemystä koko kunnan kehittämisessä.


 • HÄTÄKESKUKSEEN tuli lauantaina noin kello 13.30 ilmoitus henkilöauton mutkittelevasta ajosta Tutjuntiellä Liperissä, Pohjois-Karjalassa.

  Poliisi tavoitti 43-vuotiaan kuljettajan myöhemmin nukkumasta autossaan kotipihassaan. Mies puhalsi alkometriin 4,1 promillea. Törkeän rattijuopumuksen raja rikoslaissa on 1,2 promillea.

  Yli neljän promillen humalatila on tavallisesti hengenvaarallinen myrkytystila, jossa ihmisen hengitys vaikeutuu ja lämmöntuotanto heikkenee.

  Poliisi otti miehen kiinni ja määräsi hänet väliaikaiseen ajokieltoon.

 • Olipa hyvä kun määrättiin ajokieltoon. Ei olisi ollut samana iltana ajo kunnossa. Mutta nyt voipi jo hyvin ajella.

 • Kun liian kauan homehtuu nurkissaan, eikä liiku minnekään, ei matkustele, niin suurin osa ihmisistä tulee sokeaksi omalle ympäristölleen ja alkaa nähdä sen liian tuttuna ja negatiivisena ilman valoa.

  • Joo, kyllä matkailu antaa uutta näkökulmaa kotiseudulle. Ei tarvitse käydä kuin Joensuussa katselemassa torin kivierämaata, niin kyllä on mukava tulla vaikka Viinijärvelle. Täälläkin on tosin yritetty viime aikoina autioittaa maisemaa kaatamalla ihan terveitä puita taajamasta, mutta onneksi on vielä muutama jätetty linnunlaulupuuksi. En tiedä mikä vimma on kaataa puut jotka eivät ole koskaan olleet kenenkään tiellä.


 • Ainut hyvä Ylämylly ja sieltä lyhyt matka Joensuuhun. Vaikka ikäni Ylämyllyllä asuin niin en kirkonkylällä käynyt kuin pakottavat asiat hoitamassa. Muuten aina Joensuu Kutsui :)

 • Kesä on kaunein Liperissä!

  Nautitaan luonnosta ja luonnon rauhasta!

  Hyvää Juhannusta Liperiin!

  • Tehdään vielä sellainen herrasmiessopimus, että Liperissä ei ruohonleikkurit eikä trimmerit metelöi sunnuntaisin taajamissa. Suodaan naapureille, -ja itselle, Pyhäpäivän rauha. Olemme kaikki ansainneet sen.


 • Kyllä Liperi on etenkin keskusta ja Viinijärvi kesällä ainakin ihan loistava asuinpaikka. Hyvää kesää itse kullekin!

 • Liperissä kaikki hyvä pysyy ja paranee...niin kuin esim. tää Kemin lahja Liperin varhaiskasvatukselle, sirkka korhonenhelisten. Ei lähe pois kulumallakaan, eikä ainakaan millään feikkihaulla muualle töihin. Nää on näitä silmänkääntötemppuja, joilla ihmistä kusetetaan. Kuinka monen ihmisen elämän hän vielä Liperissä ehtiikään pilaamaan.

  • Ei Helistimen touhu muutu vieäkään. Sisäpiiristä valittiin uusi hyvinvointijohtaja, varmuuden vuoksi, ettei vahingossakaan kukaan ryhtyisi paskaa tonkimaan. Kyllä äänestäjillä ois peiliin katsomisen paikka. Sitä saa mitä tilaa.


 • Ei tuo Kontiolahtikaan kummoiselta vaikuta, ainakaan yläkoulun osalta. Koulukiusaajia täynnä, todennäköisesti ylemmistä piireistä. Onhan sitä varmaan myös Liperissä mutta....

  • Liperin kunnan johtavlla viranomaisilla on Ylämylly kiima, kun ovat sieltä kotoisin. Sinne on uponnut monta miljoonaa euroa kun kirkonkylän arvostettu ja suojeltu kunnantalo rapistuu, vaikka käyttöä olisi.


 • Se että raimo piironen jäi eläkkeelle. Toivottavasti seuraaja tekee muutakin kuin nostaa vain palkkaansa. Siinä oli varsinainen kunnanelätti. Täysin turha mies.

 • Oli oikein mukava ja uuttera mies jotta kun seuraaja olisi samanlainen niin hyvä olisi.

  • Niinpä, uuttersti kävi Varolantieltä kaksi kertaa päivässä kahvilla ja kaksi kertaa hakemassa postia kunnanvirastolla ja välillä muuten vain hengailemassa. Työhön kuuluneet perustehtävät jäivät valitettavan usein hoitamatta.


  • Kuulemma oli viimeiset hetket siirtyä pois. Tarkastus tulossa ensi vuonna. Niinhän ne rotatkin jättävät hukkuvan laivan. On ne niin mukavia ja uutteria.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Kuulemma oli viimeiset hetket siirtyä pois. Tarkastus tulossa ensi vuonna. Niinhän ne rotatkin jättävät hukkuvan laivan. On ne niin mukavia ja uutteria.

   Hyvää Uutta Vuotta Liperiläisille!

   Ootte kaikki mukavaa väkeä!


  • Anonyymi kirjoitti:

   Hyvää Uutta Vuotta Liperiläisille!

   Ootte kaikki mukavaa väkeä!

   Hyvää uutta vuotta liperiläisille ja erityisesti viinijärveläisille kiitos siitä, että annoitte uudenvuoden yönä ihmisten nukkua. Vuodenvaihteen paukuttelu Viinijärvellä oli huomattavasti vähäisempää kuin aikaisempina vuosina. Joko te olette kasvaneet ja järkiintyneet tai sitten me kaksi eläkeläistä nukuimme vain sikeämmin emmekä kuulleet!


 • Elekee huolehtii. Liperriin on tullu uus serihvi. Loppuu se joutavan vatuloiminen. Pannaan paekat kunttoon ja hommat pyörimmään. Vielä en paljasta nimmee, enkä valokuvvoo, mutta sen voip sannoo jotta hiän on mullehhii sukkuu... serkkupoeka. Ja hiännii soettaa banjjoo.

 • Liperiin on tullut se hirvi? minne? Onko suojeltu?

  • Siun pihhaas. Erotat ihtes siitä, jotta sillä on sarvi. Mitäpä sitä suojelemmaan, ammut vuan molemmath.


Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Maisa menee naimisiin

  Seiska julkaisi että Maisa menee sittenkin naimisiin. Maisalla olisi nyt vauva ja olisi Jm kanssa naimisissa jos ei keskenmenoa olisi tullut . Olisiko
  175
  7408
 2. Toni Nieminen rakastui 7 lapsen yksinhuoltajaan

  ja muutti tämän taloon. https://www.seiska.fi/Uutiset/Jatti-tylysti-ex-vaimonsa-Toni-Nieminen-iski-seitseman-lapsen-yh-aidin-paparazzikuvat
  103
  6150
 3. KORONAVIRUS: 11 milj. asukkaan Wuhan eristetty!

  Kiina on keskeyttänyt Wuhanin kaupungista lähtevän liikenteen. Wuhanin epäillään olevan uuden tappavan koroaviruksen alkulähde. WHO:n mukaan 11 miljo
  Maailman menoa
  175
  3419
 4. Koronavirus saapunut Suomeen

  Se on Lapissa tuli kiinalaisten turistien mukana. Miten käy joulupukki turismin? Onko lappi eristettävä?
  Maailman menoa
  194
  2469
 5. Zoo aloittaa yt't

  Huonolta näyttää.N.20 työntekijää liikaa.Kylmää on kyyti.
  Ähtäri
  36
  666