Oulastelaiset ihmiset

Anonyymi

Päätinpä kysyä millaisia ovat oulastelaiset ihmiset? Kun olen joskus lukenut tätä teidän palstaanne niin muualta tulleet ovat sanoneet teidän olevan sellaisia että ette ystävysty helposti, olette vain alkuperäisten paikkakuntalaisten kanssa tekemisissä. Jos ei kuulu tiettyyn uskontokuntaan ei ole minkäänlaista mahdollisuutta saada teistä ystäviä. Kertokaapa nyt ihan omin sanoin millaiseksi koette itsenne ja pitävätkö nuo väitteet paikkansa?

34

876

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Taas täällä tämä iänikuinen "kertokaapa saako oulaisista helposti ystäviä, onko oulaisissa asuntoja, onko sitä tai tätä...? ". Kyllähän sen noinkin saa aikansa kulumaan.

    • Anonyymi

      Luen tätä palstaa joskus ja olen toiselta paikkakunnalta, mutta tuosta vastauksesta voi jo tehdä omat johtopäätöksensä. Niin että itseensä tympääntynyttä ja sisäänlämpiävää porukkaa tuntuu olevan.

    • Anonyymi

      Höpön löpön kyllä me ollaan ihan ystävällistä väkeä täällä ja sanotaanhan niinkin että metsä vastaa niin kuin sinne huutaa.

    • Anonyymi

      oulaistelaiset mulkoilevat keskenään jos ulkopaikkakuntalainen lähestyy. mutta älä välitä, ei kannata alentua heidän tasolleen.

    • Anonyymi

      Esim. yrittäjän on äärimmäisen haastava paikka toimia!!

    • Anonyymi

      Oulaistelaiset ovat sisäänpäin lämpiäviä.Paikkakuntalaisilla on outoja tapoja,käyvät esim. S-marketin kassoille haukkumassa( kassoillekin) tuttuja henkilöitä ,(asiakkaita).Olen omakohtaisesti ollut todistamassa tapahtunutta.Myös Tokmanilla on tapahtunut samaa ja kassa on kohdellut asiakasta huonosti ,Jos olet muualta muuttanut, perättömät puheet on arkipäivää oulaisten kylällä.Ihmiset kävelevät maahan katsoen, siellä ei tervehditä ,ellet ole syntyjään oulaistelainen.Jos käyt vaikka kerran pubissa ,sinä ryyppäät ,vaikka joisit vaan lasin vettä.Oulaisissa on kiusaamista ,kateutta ,juoruilua,perättömiä puheita ja puhuja voi olla ihan kylän kermaa.Yleensä yllä mainitut asiat ovat totista totta.Muualta tulleet äänestävät jaloillaan ,muuttavat muualle!!

    • Anonyymi

      Ja Nesteellä istuville ukoille (parlamentille) ja S-marketin parkkipaikalla kokoontuville kaikkitietäville toisten asioihin sekaantuville paskanpuhujille pitäis lahjoittaa hamekankaat kaikille ja pitää huoli että pitävät niitä julkisesti.

      • Anonyymi

        Onko siell kans nestees olevia eläke ukkoi niitä on ympäri suomee kioskis jos misä


      • Anonyymi

        ne läjiin kerääntyvät äijät on homoiluun taipuvaisia ja niiden se "naisellinen" puoli on se juoruilu ja pahansuopaisuus poissaolevista ihmisistä.


    • Anonyymi

      Sen vaan sanon että jos ei pidä oulaisista kannattaa muuttaa pois eikä jäädä sinne juoruttavaksi ja silmätikuksi käyn niin kuin minulle kävi kun sinnittelin aikani sain vakavan sairauden loppuelämäksi kun ressi oli niin kova siellä asuessa.suomi on vapaa maa voi muuttaa mihin tuntuu mukavlle,

    • Anonyymi

      Hyviä ihmisiä Oulaisissa.Hitaasti vain avautuvia.Lahkolaiset ja muut uskovaiset hyviä työkavereita.mene eri tilaisuuksiin mukaan.Esim Oulaisten srk.n työntekijät ja papit ihan tavallista porukkaa .Uimahalli ja urheilutapahtumat . Syntynyt Oulaisissa.
      Kuka heittää eka kiven?

    • Anonyymi

      monenlaisia Lehtikankaita täältä löyttyy?

    • Anonyymi

      He ketkä tekevät tuttavuutta , ovat muualta muuttaneita ,avioituneet oulaistelaisen kanssa.Nimenomaan, heitä kiinnostaa muualta muuttanut.Syntyperäset oulaistelaiset ovat viekasta väkeä,he laittavat toisen oulaistelaisen,juttelemaan muualta muuttaneen kanssa ja kun juttuhetki on ohi,toinen oulaistelainen kysyy toiselta ,no Millanen Se Oli.

    • Anonyymi

      No voi pyhä jysäys on täällä ihmeelliset tavat ja rituaalit. Kas kummaa kun minua ei kukaan ole tullut jututtamaan "lue" utelemaan. Voisi tullakin mielenkiintoinen juttu tuokio.

    • Anonyymi

      Täällä on paljon juoru ukkoja ja juoru akkoja joten varokaa mitä puhutte ja kenelle.

    • Anonyymi

      Vai niin kas kun ei ole minun kohdalleni sattunut yhtään mutta kai liikunkin erilaisissa piireissä.

    • Anonyymi

      Yllättävää luettavaa. Minusta Oulaisissa käydessä on kohdannut aina enimmäkseen mukavaa väkeä

    • Anonyymi

      Kyräileviä, juoruilevia, pahansuopaisia ja kateellisia. Nurkkakuntalaisia jotka eivät hyväksy vieraita. Jos aiot sieltä töitä löytää niin hanki kepun jäsenkirja ja liity lessuihin.
      20 v kokemus riitti.

      • Anonyymi

        Ihan uskomaton väite kepu-jäsenkirjoista ja lestoista!? En ole tarvinnut kumpaakaan ja ei moni, muukaan, että höpö, höpö, puhetta!

        Se, että jos huomataan ja pelko siitä, että jos joku rupeaa esim. vaikka yritystoiminnallaan ihan pikkuisen pärjäämään, menestymisen mahdollisuudet loppuvat siihen Oulaisissa ja mieluimmin Ylivieskasta ostetaan!


    • Anonyymi

      Oulaisista löytyy hyviä asuntoja, palvelut ovat hyvät, paljon harrastusmahdollisuuksia. Ihmiset mukavia ja rehellisiä.

    • Anonyymi

      Uskomatonta paskaa. Samat ongelmat joka paikkakunnalla. Samallaisia ihmisiä ku muillaki paikkakunnilla. Kepu ja lestatiolaisuus on kyllä totta, hyvä veli tiimi.

      • Anonyymi

        Aina on mahdollisuus muuttaa, tai etsiä semmoinen paikkakunta(?), missä on "hyvä olla" ja jossa ei olisi lestadiolaisuutta ja puoluetta keskusta ja "hyvä veli-tiimiä" !

        Toisaalta, se se painajaismainen paikkakunta olisi, jossa demarit, persut ja ateistit hilluisivat!


    • Anonyymi

      oulaisissa on sama juttu kuin kaikilla pienillä paikkakunnilla, se paskanheittely muista ihmisistä.

      • Anonyymi

        Täällä asuu yli uteliaita juoruilevia muoreja ja ukkoja joiden pitäisi tietää toisten asiat jotka eivät heille kuulu pienimmässä määrin. Saa sitten kertoa eteenpäin oman sepitetyn tarinan.


    • Anonyymi

      Juoruavia ja uteliaita ukkoja ja akkoja suurin osa.

    • Anonyymi

      oulaistelaiset on edessäpäin mukavan ja reilun oloisia mutta kun selkänsä kääntää niin puukosta tulee. noin verbaalisesti...

      • Anonyymi

        Huomattu on että juorut kulkee ääntä nopeammin mutta koirat haukkuu ja karavaani kulkee.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Huomattu on että juorut kulkee ääntä nopeammin mutta koirat haukkuu ja karavaani kulkee.

        Kyräileviä ja mulkoilevia ovat kaikki tyynni. Kaupassa juorutaan niin että korvat heiluu. Lisäksi tien tukkona hyllyjen edessä kun jääty siihen läyryämään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyräileviä ja mulkoilevia ovat kaikki tyynni. Kaupassa juorutaan niin että korvat heiluu. Lisäksi tien tukkona hyllyjen edessä kun jääty siihen läyryämään.

        Juoruajat on niin tyhmää sakkia että uskoivat kaiken mitä sanoin ja meni viikko niin olivat kertoneet kaiken eteenpäin sukulaisilleni. Ei ollut naurulla loppua.


    • Anonyymi

      Ikäni Oulaisissa asuneena ihmettelen kyllä näitä keskusteluja,siis juu kyllä Oulaisissa sun asiat tiedetään paremmin kylillä mitä sinä itse tiedät mutta kyllä täällä on kuitenkin pääosin mukavia ihmisiä,enkä ole kyllä itse ainakaan katsonut muualta muuttaneita millään tavalla "alaspäin",sehän on vain positiivinen asia että väkiluku kasvaa ,mutta toki asioista voi olla myös erimieltä.

      • Anonyymi

        Ja kuten sanottua "pienen paikkakunnan kirous tämä että kiinnostaa joitakin ihmisiä enempi muiden asiat kun omat" mutta itse en ainakaan oulaisista muuttaisi mihinkään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja kuten sanottua "pienen paikkakunnan kirous tämä että kiinnostaa joitakin ihmisiä enempi muiden asiat kun omat" mutta itse en ainakaan oulaisista muuttaisi mihinkään.

        Tupelua porukkaa,siksi minäkin muutin pois.


    • Anonyymi

      Enpä usko, että oulaistelaiset ihmiset ovat yhtään erilaisempia, kuin muillakaan samankokoisilla paikkakunnilla. Kyllä täällä pärjää. Monenlaista apua ja palvelua on tarjolla. Ihmiset eivät ole ylpeitä tai epäkohteliaita. Totta kai on erilaista asua jollakin suurella paikkakunnalla, jossa juuri kukaan ei ole tuttu. Silloinhan ei varmaan juoruja kulje. Silti arvioisin, että tällainen pienehkö paikkakunta on parempi asuinpaikka.

      • Anonyymi

        Kaikkihan nämä on vain mielipide kysymyksiäja itse ainakaan en koskaan muuttaisi mihinkään isompaan kaupunkiin,mutta sehän on ihan mistä tykkää.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      60
      5917
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      24
      3744
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      230
      2033
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1810
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1256
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1239
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      298
      1049
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      990
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      909
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      868
    Aihe