Vanhassa koulussa paikkoja hajoitetaan?

Anonyymi

Onko kenelläkään tietoa miksi ja ketkä siellä on käynyt hajoittamassa paikkoja? Rakennushan puretaan kesällä mutta onko tämä oikea ratkaisu?

Mielipiteitä?

40

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Johan kysymyksen heitit. Se on hyvä lähteä arpomaan syytä asialle jos tekijöitä ei tiedetä. Muutenkaan tämmöinen tieto ei pitäisi kuulua muille

    • Anonyymi

      Asialla ei pitäisi olla merkitystä koska rakennus puretaan tosiaan jo kesällä. Nuoret alotti purun jo ajoissa ja auttoi.

    • Anonyymi

      Ei muuta kuin valvontaa paikalle luulis siellä jo jonkun näkevän kan asutusta aivan vieressä onhan kameravalvonta jo keksitty eivätkä ole edes kaliita todennäköisesti sama porukka joka täällä muutenkin mellastaa että vanhemmat menkääpä itseenne kyllä ne jonkun jälkikasvua ovat !

    • Anonyymi

      Nuoret sen verran nopeita nykyää että ei niitä saa kiinni vaikka kuinka yrittäis

    • Anonyymi

      Eikös se ole kunnankin asia puuttua moiseen vai onko valtuutetujen ja johtoportaan jälkikasvu asialla eikun rikosilmoitusta tekemään !

    • Sysmän keharit sahissaan hajottaa kaiken.

    • Anonyymi

      Joku kerkesikin kommentoimaan mutta sitä alotetaan purkamaan joten mitä väliä?

    • Anonyymi

      No kun täällä ei valvota eikä välitettä mistään toivon mukaan satuttaavat edes itseään senverran että joutuuvat apua hakemaan jos sitten jäis joku kiinni kyllä niitä näkijöitäkin on varmasti ollut mutta eivät uskalla puhua !

    • Anonyymi

      Muutama mannentaimi viksuine kavereineen.

    • Anonyymi

      Eikös se ole luonnonsuojelu rikos jos mennään häirtsemään " tervapääskyn pesintää " vai mitä ?

    • Anonyymi

      Kumma kun se koulunkäynti ei maita koulupäivinä sitten kun ovet on lukossa täytyy murtautua kouluun sairasta touhua sanoisin ?

    • Anonyymi

      Taitaa harmittaa heitä jotka eivät ole päässeet lakitettaviksi😞

    • Anonyymi

      Kyllä ne koulun hävittäjät ja sotkija ovat oman kylän kakaroita taitaa olla oma lehmä ojassa on kuulema tunnistettu kameran kuvista !

      • Anonyymi

        Ja vaikka onkin purkulistalla niin ei se kakaroille kuulu vaan ammattilaisille ja saa nähdä miten sekin purku urakka onnistuu otettu taas halvemman mukaan nähtäväksi jää !


      • Anonyymi

        Kuinkas uutta tietoa tämä on?
        Sama puhuttiin yhtenäiskoulussa mutta ketään ei olla kiinni saatu


    • Anonyymi

      Valvontakameroissa on tunnistettu ketä ovat mutta kun ovat kunnan työntekijöiden jälkikasvua ei voida selvittää sen enempää tulee ammuttua omaan jalkaan kaikki tuomiolle vaan arvoon katsomatta !!!

    • Anonyymi

      Eikös kellään ole mitään sanomista vaitiolo on myöntymisen merkki joka tapauksessa tälläistä ei pidä hyväksyä kyllä näistä pitää sanktioita antaa . Mutta nämä nykyajan kakarat ovat näköjään tälläisiä kun kotona ei opeteta mikä on oikein ja mikä väärin eikä kysellä perään missä muksut on yönsä viettäneet ja vanhemmat saavat rauhassa ryypätä ja pitää hauskaa siinä se juttu !

    • Anonyymi

      Minkäs takia tästä ei uutisoida onko tekijät saatu kiinni vai ei? Ilkivalta on tuomittava rikos ja tämmöistä sotkemista ei pidä hyväksyä?

    • Anonyymi

      Ikävä kyllä yh äitien kakaroita nämä paikkojen särkijät ja sotkijat ovat niitä vapaan kasvatuksen tuloksia !

      • Anonyymi

        Ai yh kun on niin tekee huonomman vanhemman? Pidä mölyt mahassas. Ja sun vapaa kasvatus..voi vide. Kyllä tuolla ne kermaperseidenkin kakarat osaa mennä ja vouhkata ja kiusata mut niistähän ei tosiaan puhuta. Se on se kun on yh= epäkelpo vanhempi. Haista paska. On sulla vanhanaikainen ja tosi kliseinen ajatusmaailma että oikeen vihaksi pistää, vai naurattasko. Et paljo asioista tiedä


    • Anonyymi

      Se nyt vaan kylmä totuus että yh äitien penskat ovat aina siellä missä tapahtuu tälläisiä on muuten kokemusta yh äidit kun ovat olevinaan erityisasemassa herää kysymys miksi olette yh äitejä no ei ihme jotain vikaa pitää olla kun muksuja on 3-4 eri isästä niin geenit sen mukaisia !

      • Anonyymi

        Et tunnu tietävän että kaikki ei ole yh omasta tahdostaan. Vai onko sulla kykyä herätellä henkii kuollut vanhempi, häh!! Mikä ääliö ja syitä on paljon muitakin mut sinä et tunnu tietävän elämästä mitään. Omas elämäs ei taida sekään olla ihan fine, kapeakatseinen näkemys ja ajattelutapa. Onneksi en tunne tollasta joka lyttää yh äidit ja hei on niitä yh isiäkin. Hyvää loppuelämää sulle hienoine ajatuksille. Varo ettei kalikka napsaha omaa nilkkaa


    • Anonyymi

      Sen verran tiedän elämästä vihkikaavassa sanottiin ennen kunnes kuolama teidät eroittaa nykyään sitä ei enää sanota kun menee valehtelun puolelle lappsella pitää olla molemmatkin vanhemmat perheen perustaminen ei saa olla mikään hetken mielijohteesta oleva juttu vanha kansansan viisautta siteeratekseni joka kuritta kasvaa se kunniatta kuolee !

      • Anonyymi

        Mitä helvetin auvoa se naimisiinmeno tuo, ei rinkula sormessa mitään muuta. Jotkut väenvängällä vaatii naimisiinmenoa että muka on sit niin sidottu ja luvattu vaikka mitä että toinen on automaattisesti loppuelämän hänen. Useimmin eroaa naimisissa olevat ku naimattomat, näin on. Sul on muutenki vanhanaikainen ajattelutapa ja kyllä sieppaa toi ajattelu et pitää olla molemmat vanhemmat, AINA SE EI OLE MAHDOLLISTA, YMMÄRRTKÖ!!!! Et ymmärrä, vastaan sun puolesta ni ei tartte ite vaivautua. Ei helvetti taas


    • Anonyymi

      Kriminaalitasolla henkilöiden toiminta on pientä, on suurempiakin ongelmia olemassa. Olkaa hiljaa ja jatkakaa elämäänne,, pieni paikkojen hajoittaminen ei ole suuri menetys varsinkaan kun kyseessä ei ole suuri nähtävyys ja rakennus on menossa purkuun.

      • Anonyymi

        Tähän on hyvä päättää tämä keskustelu, samaa mieltä.


      • Anonyymi

        Ymmärrän, että lakitettavia harmittaa, mutta onko asia muka niin ettei hienompaa paikkaa keksitty sysmästä kun vanhakoulu? Onhan niitä parempiakin paikkoja sysmässä ja varmasti keksitään joku parempi idea kunhan käytetään päätä. Ilkivalta ei ole oikein, mutta asia ei ole niin vakava vaikka paikkoja särjettiin ja sotekttiin. Asian voisi vain antaa olla. Kaikkihan on joskus tehnyt jotain väärää ja miksi rankaista jos asia ei looppuen lopuksi ole suurta. Kyseiset henkilöt varmasti oppivat olemaan erossa moisista asioista kun siitä on näin helvatan iso kohu nostettu turhaan. Eiköhä niillä oo käyny jo vetelät hosuissa ja oppikoot siitä. Jos sitä salia halutaan vielä käyttää niin en usko että siinä on suurta siivottavaa.


    • Anonyymi

      Suomessa on lakipykälät joiden mukaan on jokaisen elettävä ja lakia noudatettava eikä kellään ole oikeutta niistä luistaa ja jos tälläisiä ilkivallan tekijöitä vielä puolustellaan niin sehän lisää vain vettä myllyyn ilkivaltaa tapahtuu sysmässä niinkuin muuallakin muissakin kohteissa eikä ainoastaan purkurakennuksissa !

      • Anonyymi

        Joka paikkakunnalla tapahtuu ilkivaltaa eikä sille mitään voi. Sysmässä on vielä rauhallista toimintaa jos vertaa muihin kaupunkeihin. Miettikääpä sitä asiaa. Voitko väittää ettet ole itse ikinä rikkonut lakia millään tasolla? Se ei lisää "vettä myllyyn" se on ihan omassa päässä jos sellaista pelätään. Jos se liikaa pelottelee hommatkaa valvontakamerat.
        Vanhakoulu ei tosiaan ole ainut tapaus sysmässä mutta siitä jostain syystä nostettiin niin iso asia.


    • Anonyymi

      Ai että mikä ei ole erikseen kiellettyä on sallittua että näinkö ?

      • Anonyymi

        Kukaan ei väittänyt että se on sallittua. Asia ei vaan ole niin vakava juttu.


    • Anonyymi

      Ei se koulu ole ainoa paikka missä kakarat ovat mellastaneet sairaalan purkutyömaalla on jatkuvasti yö purkajia kännykkä valoineen uusi-heikkilän hajoittivat aikanaan totaalisesti lasikon työmaalla mellastivat uskon löytötorin entisen tohtorilan ikkunat ja ovet hajotettu ei ainakaan omistajan toimesta askonranan pukukopi hajotettu monta kertaa samoin uimalan pukukopit spreijattu ja töhritty samoin koulun pukukoppi niin että ei kaikki ole purkutuomiota saannut että onhan näitä !

    • Anonyymi

      Hyvää äitienpäivää kaikille ja ruusuja !

    • Anonyymi

      Täällähän tuntuu syrjäytyneiden huligaanien äiteet puolustelevan kullannuppujaan. Kyllä kai tekijät nyt tiedossa on. Ollut vähän myöhäsempi kotiintuloaika silloin?

    • Anonyymi

      Kyllä tommoset töhrijät on kuriin saatava. Ei ole mikään pieni asia tunkeutua vanhaan kouluun ja muihin tyhjiin rakennuksiin ja särkeä paikkoja. Sysmän tapa on hyssytellä kaikki. Reksin jutut hyssyteltiin, koulussa kiusaamista, hyssytellään, sitten kylällä ajaa kortittaa joku vähemmistöön kuuluva, hyssytellään. Saisivat poliisit pitää puhallusratsioita nonstop kun kesä alkaa. Ällöttää katsoa kun iäkkäät kuskit lähtee ajamaan kaupan pihastaja tölkit vain napsahtelee.

    • Anonyymi

      Kyllä näin hyssytellään vaan eikä mitään tapahdu kaljoissa ja kortitta ajetaan ja poliisia ei näy missään vaikka nytkin uhkasivat viikon loppuna ratsioita pitää saa nähdä näkyykö missään !

    • Anonyymi

      Kyllä pitäis kysyä jos alaikäiset tulee kotiin 5;n aikaan että missäs sitä olaan oltu ei ole ihan oikein jollei kysytä !

    • Anonyymi

      Ei kun hyssytellään vaan eihän kullannuppuja saa komentaa saavat pian estoja ja joutuvat apukouluun ja syrjäytyvät eikä tule ylioppilaita voi harmi tulee vaan apukoulun -ylioppilaita ja niillä papereilla ei korkeakouluun mennä ehkä jaa ehkä otamoon jos viitsiivät herätä aikaisin ettei jää kyydistä !

      • Anonyymi

        Jengi on suolasta


    • Apostolien tekoja?

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1575
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1331
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1275
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1267
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1248
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1243
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1224
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1200
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe