Matkailurysä Veteliin

Anonyymi

Pariisissa on kuulemma joku Eiffel torni,niin voisiko Veteliin tehdä meidän kahdesta pääministeristä vähintään 50 metriä korkeat näköispatsaat vaikkapa kättelemässä toisiaan.Matkailijoita ym. muita rikkaita joutilaita varmasti tulisi pilvin pimein ihmettelemään aikaansannostamme ja samalla jättäisivät mukavasti rahaa paikkakunnalle.Tämä huikea idea on vapaasti käytettävissä.

10

<50

Vastaukset

 • Vetelistä on niin paljon ympärimaailmaa huippuasiantuntijaa lähtenyt,sanoisin ,että kaksipääministeriä ei oo mitään.Tai jos patsailla koreillaan niin Veteli olisi niitä täynnä. Olishan se siinä mielessä hyvä juttu,että autioituva veetelin keskusta olisi kerranki täynnä.Tarkemmin ajateltuna nämä pääministeriä ovat Räyringin poikia!Oisko parempi pystyttää keskelle Räyringinjärveä.

 • Näiden kahden Valopään neuvoilla Veteli ja miksei koko Suomi nousuun...

 • Keskisen Vesa vois rakennella tuohon Kemoran kupeeseen jonkun sivuhaaran jossa matkailijat vois ensin shoppaillla päänsä pyörälle hyllyjen välissä ja sitten kellottaa muutaman pohja-ajan radalla pois lähtiessään, hyvää korvausta vastaan tietysti...

 • Nyt kannattaa unohtaa kaikki metelisirkukset sun muut aktiviteetit.Tässä on ennen kokematon konsepti.Vetelin Passiviteetti Park. Avo ojissa oleva heinäpelto ja maksusta saa mennä nukkumaan ojan reunalle makuupussiin tai vaikka ihan paljaan taivaan alle ja saa kuunnella kesäyön luonnon ääniä.Luultavasti kaikkea muuta on jo maailmassa kokeiltu mutta tämä naula varmasti vetäisi.

 • Avaan Kesähotelli Heinäladon kesän kynnyksellä Tunkkariin.Tervetuloa yöpymään edullisesti.Yksin nukkujat 60€ ,pariskunnat 110€/yö.Saa peuhata sydämen kyllyydestä timotei heinissä.Aamupalaa ei ole joten omat eväät mukaan.

 • 50 metriä, joo, Eskosta 25m ja Sipilästä toiset 25 ja molemmat asennetaan päällekkäin.
  Tulisi jopa bussilastillinen eläkelläisiä Lehtimäeltä asti kassomassa sitä ihmettä, menis samalla matkamuistoksi pörrö öljyä.
  Veteli maalimankartalle.

 • Olisivatko patsaat pysty,vai vaaka-asennossa,kasvot vastausten.selät vastatusten,vaiko ns lusikassa.Mistä muuten sitä Pörrö oljyä saa ja mihin sitä käytetään?Veteli maailmankartalle.Keinoja kaihtamatta!

 • Saako Veteli takaisin lukionsa?

  • Ei koskaan tule saamaan kun on kerran luovutettu.Kun ei ole edes lukiota,kertokaa mikä on Vetelin vetovoimatekijä.,,Menkää katsomaan ja kyselemään naapurikunnista Etejäpohjanmaalta ihan naapurista. On ollut tuskallista seurata tätä kaiken alas ajoa näissä entisissä mahtipitäjissä kun joidenkin päätöksillä halusivat myydä itsemme SuurKauhavalle.


 • Perhossa, Kaustisella jopa Kinnulassa on oma lukio, vaikka ovat samanlaisia pikkukuntia kuin Veteli. Liian helpolla annettiin periksi.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Maisa menee naimisiin

  Seiska julkaisi että Maisa menee sittenkin naimisiin. Maisalla olisi nyt vauva ja olisi Jm kanssa naimisissa jos ei keskenmenoa olisi tullut . Olisiko
  131
  5516
 2. Sanni Ovaska In Memoriam

  Silla lailla.. https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=2687488814630636&id=100001086306601 Lähi-idästä sotaa, sekasortoa, kuolemaa, nälkää, ka
  Maailman menoa
  75
  1083
 3. KORONAVIRUS: 11 milj. asukkaan Wuhan eristetty!

  Kiina on keskeyttänyt Wuhanin kaupungista lähtevän liikenteen. Wuhanin epäillään olevan uuden tappavan koroaviruksen alkulähde. WHO:n mukaan 11 miljo
  Maailman menoa
  134
  964
 4. Toni Nieminen rakastui 7 lapsen yksinhuoltajaan

  ja muutti tämän taloon. https://www.seiska.fi/Uutiset/Jatti-tylysti-ex-vaimonsa-Toni-Nieminen-iski-seitseman-lapsen-yh-aidin-paparazzikuvat
  26
  595
 5. Zoo aloittaa yt't

  Huonolta näyttää.N.20 työntekijää liikaa.Kylmää on kyyti.
  Ähtäri
  21
  397