Auton kuljetus Suomeen

Onko tietoa muista kuin Suomalaisista kuljetusyrityksistä, esim. kuljetus Tallinnaan. Hinnat kuulemma paljon halvempia kuin 1800€.
Ilmoita


2 Vastausta

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.


Sitä vartenhan autossa on pyörät, että sillä ajetaan.
Ilmoita
Kun tuot itse ajamalla, niin pääset paljon halvemmalla. Jopa palkkaamalla kuljettajan tuomaan auton pääset noita kuljetusyrityksiä halvemmalla. Jos laskee kustannuksia, niin ne ovat suurin piirtein seuraavat: kuljettajan lento Malagaan n. 140 €, 3-4 yöpymistä 300-400 €, polttoaine 300 €, laivamatka 80 €, kuljettajan ruokailut 150 €. Yhteensä n. 1100 euroa. Jos onnistut saamaan kuljettajan, jonka joka tapauksessa pitää tulla Espanjasta Suomeen, niin sopimuksesta riippuen kustannus jopa puolittuu ja itse ajamalla vieläkin vähemmän. Pitää vielä sanoa, että auton liikuttelu on kallista ellei sille ole erityistä tarvetta. Lentomatka yhdistettynä auton vuokraukseen silloin kun sille on oikeasti tarvetta on ainakin puolet halvempaa kuin oman auton rahtaaminen millä tavalla hyvänsä Suomesta Espanjaaan ja takaisin. Sukulaiseni asuu talvet Espanjassa, jossa hänellä on talo ja auto. Syksyllä hän menee sinne ja keväällä tulee takaisin lentämällä; helppoa, nopeaa ja edullista. Kertoo ettei ole mitään järkeä ajaa Suomen ja Espanjan väliä yli 6000 km vuodessa ja käyttää siihen 6-9 päivää. Tosin nuorempana hän ajoi Travemundesta kahdessa päivässä kämpilleen ja nukkui autossa tarpeen mukaan. Ei kuulemma ollut mitään järkeä.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Auton kuljetus Suomeen

Onko tietoa muista kuin Suomalaisista kuljetusyrityksistä, esim. kuljetus Tallinnaan. Hinnat kuulemma paljon halvempia kuin 1800€.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta