Saksanpaimenkoira käyttis

Anonyymi

Hei, etsinnässä Saku kenneleitä jotka kasvattavat suoraselkäisiä ja terveitä sakuja ja väri ei mieluusti harmaa. Joten linkatkaa alas hyviä kenneleitä näille vaihtoehdoille ja voi olla myös ulkomailta. Kiitos!

6

<50

  Vastaukset

  • Googlaa ihan itse netistä .Löytyy helposti,eikä tule herjaamisketjua tänne,joita monet haluavat .Monille on elämäntehtävä haukkua muita,niin tuntevat omat heikkoutensa ja puutteensa pienemmiksi.
   Kun googlaamalla löydät kennelin, näät suvun terveystietoja jalostustietokannasta.Tervettä koiraa ei kukaan voi sinulle luvata,eikä ennustaa,otitpa sen keneltä tahansa.Eihän täysin terveitä ihmisiäkään ole helppo löytää,jokaisella on kremppansa viimeistään kun ikää tulee.
   Onnea etsintään, ja koiranvalinta tuuria!

   • Sinänsä hassunhauska kommentti säksättäjältä, joka katsoi oikeudekseen herjata ja haukkua jokaisen, jolla jotain vähemmän mairittelevaa sanomista jostain kennelistä saattaisi olla.


  • Minulle tulee kuukauden lopussa käyttölinjainen saku tyttö kauhajoelta ei rekisteröity. Kyllä odotan kovasti uuden tulokkaan hakua ☺️♥️

   • Se ei ole yhtään minkäänlinjainen jos on paperiton. Ja jos on sieltä tulossa mistä luulen niin terve se tuskin ainakaan on.
    Papereilla tekee niin paljon muutakin kun käy näyttelyssä, niillä saa esim kasvattajan vastuuseen kun ja jos ongelmia tulee. Paperittomalla pennulla on korkeintaan perävalotakuu, ja kuvaamaton "terve" vanhempi harvemmin on sitä oikeasti.


  • Sakun myyjältäkin vois vaatia suoraselkäisyyttä. Näin ei nimitäin useinkaan ole.

  • Menet jalostusnettiin katsomaan saksanpaimenkoirakasvattajat, tutki terveystulokset ja pentuemäärät ja googleta lopuksi kenneli.

   Mä oon nyt 3:n sakun laittanut peräjälkeen monttuun spondyloosin ja/tai nivelrikkoisena putkeen vaikka yrittänyt kahtoa mistä koira otettu, joten seuraavan pennun sukuun, kasvattajan ideologiaan ja tuloksiin käytän aikaa, Kun tää edellinen oli otettu 10v sitten niin ajatella, silloin ei ihan niin vaivaton homma ollut tutkia ja selailla nettiä, koska netti ei ollut ihan itsestäänselvyys kaikille. Mutta nyt on todella helppoa tutkia se tuleva kennelikin puhumattakaan koirista pitkälle 1900-luvun alkuunkin jopa, joten mun mieelstä ostajalla on velvollisuus tutkia ja kahtoo mitä ostaa.

   Löysin itse tällä tapaa sopivaa kasvattajaa etsiessäni eräs päivä ainoastaan 1:n kennelin jostain 400:sta (siis mieti, yksi neljästäsadasta!! tai mitä noita kenneleitä nyt olikaan, sitä luokkaa), jolla on mielestäni järki päässä ylipäätään kasvatauksessa : terveys ensin, ei matadoruroksien käyttöä tai sukurutsausta/joka juoksusta pentuja, pentueet tutkittuja (= mietitään oikeasti mihin kotiin pentu annetaan eikä vain eniten maksavalle, ostajat on siis motivoituneita) ja myös terveiksi todettu, ei spondyloosia tai tyyliin LTV4 koirien käyttöä, ei epämääräisiä lopetuksia tyyliin luonneviat), harrastuneisuutta sekä näyttöön että käyttöön ja koirat olivat googletuksen jälkeen lisäksi oikeasti todella upeita. Just mun mieleen.

   Ne ainoat neljä pentuetta tällä kennelillä 10 vuoden aikana oli vallankin onnistuneita, kun 90% pennuista oli kuvattu TERVEIKSI ja se loppuosakin oli vain kuvaamatta, mutta jo toi kuvauksien määrä ja tulokset kertovat motivoituneisuudesta sekä pennun omistajilta että kasvattajalta. Lisäksi näyttivät olevan juuri sen aavistuksen verran laskevalantioisia joka rotumääritelmässä lukee ja tosi hyvä pigmenttisiä. Niilä oli myös sekä näyttö- että käyttötulokset kohdillaan, eli eivät olleet joko tai vaan onnistuneet kummassakin!

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martina jatkaa säälin kerjäämistä, kaikki on Stefun syytä

   Martina jatkaa säälin kerjäämistä ja myynnin kasvattamista tällä kertaa MeNaisissa. Odotettu valkopesuhaastattelu on ilmestynyt, onnittelut kaikille j
   195
   5196
  2. Kuinka keskustella rikoksista Suomi24:ssä

   Hei kaikille! Suomi24 on aina ollut paikka, jossa keskustellaan laajasti monenlaisista aiheista. Uutiset, ihmissuhteet ja elämän koko kirjo näkyy pal
   Suomi24 Blogi ★
   54
   2347