Saksanpaimenkoira käyttis

Anonyymi

Hei, etsinnässä Saku kenneleitä jotka kasvattavat suoraselkäisiä ja terveitä sakuja ja väri ei mieluusti harmaa. Joten linkatkaa alas hyviä kenneleitä näille vaihtoehdoille ja voi olla myös ulkomailta. Kiitos!

6

79

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Googlaa ihan itse netistä .Löytyy helposti,eikä tule herjaamisketjua tänne,joita monet haluavat .Monille on elämäntehtävä haukkua muita,niin tuntevat omat heikkoutensa ja puutteensa pienemmiksi.
      Kun googlaamalla löydät kennelin, näät suvun terveystietoja jalostustietokannasta.Tervettä koiraa ei kukaan voi sinulle luvata,eikä ennustaa,otitpa sen keneltä tahansa.Eihän täysin terveitä ihmisiäkään ole helppo löytää,jokaisella on kremppansa viimeistään kun ikää tulee.
      Onnea etsintään, ja koiranvalinta tuuria!

      • Anonyymi

        Sinänsä hassunhauska kommentti säksättäjältä, joka katsoi oikeudekseen herjata ja haukkua jokaisen, jolla jotain vähemmän mairittelevaa sanomista jostain kennelistä saattaisi olla.


    • Anonyymi

      Minulle tulee kuukauden lopussa käyttölinjainen saku tyttö kauhajoelta ei rekisteröity. Kyllä odotan kovasti uuden tulokkaan hakua ☺️♥️

      • Anonyymi

        Se ei ole yhtään minkäänlinjainen jos on paperiton. Ja jos on sieltä tulossa mistä luulen niin terve se tuskin ainakaan on.
        Papereilla tekee niin paljon muutakin kun käy näyttelyssä, niillä saa esim kasvattajan vastuuseen kun ja jos ongelmia tulee. Paperittomalla pennulla on korkeintaan perävalotakuu, ja kuvaamaton "terve" vanhempi harvemmin on sitä oikeasti.


    • Anonyymi

      Sakun myyjältäkin vois vaatia suoraselkäisyyttä. Näin ei nimitäin useinkaan ole.

    • Anonyymi

      Menet jalostusnettiin katsomaan saksanpaimenkoirakasvattajat, tutki terveystulokset ja pentuemäärät ja googleta lopuksi kenneli.

      Mä oon nyt 3:n sakun laittanut peräjälkeen monttuun spondyloosin ja/tai nivelrikkoisena putkeen vaikka yrittänyt kahtoa mistä koira otettu, joten seuraavan pennun sukuun, kasvattajan ideologiaan ja tuloksiin käytän aikaa, Kun tää edellinen oli otettu 10v sitten niin ajatella, silloin ei ihan niin vaivaton homma ollut tutkia ja selailla nettiä, koska netti ei ollut ihan itsestäänselvyys kaikille. Mutta nyt on todella helppoa tutkia se tuleva kennelikin puhumattakaan koirista pitkälle 1900-luvun alkuunkin jopa, joten mun mieelstä ostajalla on velvollisuus tutkia ja kahtoo mitä ostaa.

      Löysin itse tällä tapaa sopivaa kasvattajaa etsiessäni eräs päivä ainoastaan 1:n kennelin jostain 400:sta (siis mieti, yksi neljästäsadasta!! tai mitä noita kenneleitä nyt olikaan, sitä luokkaa), jolla on mielestäni järki päässä ylipäätään kasvatauksessa : terveys ensin, ei matadoruroksien käyttöä tai sukurutsausta/joka juoksusta pentuja, pentueet tutkittuja (= mietitään oikeasti mihin kotiin pentu annetaan eikä vain eniten maksavalle, ostajat on siis motivoituneita) ja myös terveiksi todettu, ei spondyloosia tai tyyliin LTV4 koirien käyttöä, ei epämääräisiä lopetuksia tyyliin luonneviat), harrastuneisuutta sekä näyttöön että käyttöön ja koirat olivat googletuksen jälkeen lisäksi oikeasti todella upeita. Just mun mieleen.

      Ne ainoat neljä pentuetta tällä kennelillä 10 vuoden aikana oli vallankin onnistuneita, kun 90% pennuista oli kuvattu TERVEIKSI ja se loppuosakin oli vain kuvaamatta, mutta jo toi kuvauksien määrä ja tulokset kertovat motivoituneisuudesta sekä pennun omistajilta että kasvattajalta. Lisäksi näyttivät olevan juuri sen aavistuksen verran laskevalantioisia joka rotumääritelmässä lukee ja tosi hyvä pigmenttisiä. Niilä oli myös sekä näyttö- että käyttötulokset kohdillaan, eli eivät olleet joko tai vaan onnistuneet kummassakin!

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Poliisitehtävä alkuviikosta Maisan kotona

      Iltasanomat: Helsingin poliisilaitos vahvistaa, että Vantaalla on ollut poliisitehtävä kyseisenä ajankohtana. Poliisin
      Kotimaiset julkkisjuorut
      89
      2189
    2. Tämä on sinulle vaikka kaikki lukee

      Vaikka kuinka olet viisas ja kaikin puolin velho, niin et tiedä tilanteestani. Senkin takia menetät mielenkiinnon. Eikä
      Tunteet
      11
      1802
    3. Ensitreffit Matti joutuu "ulkoruokintaan" - Väärinymmärrysten suossa Taina-vaimon kanssa: "Oli..."

      No nyt on kyllä väärinymmärrystä kerrakseen… Mitä luulet, pysyykö Taina ja Matti yhdessä vai onko tulevaisuudessa ero ed
      Ensitreffit alttarilla
      3
      1173
    4. T-mies tässä

      Kerro nainen huolesi niin pohditaan yhdessä. 😎
      Ikävä
      102
      1172
    5. Lulu selvityttää Elokapinan lakkautusta

      Persukannattajien mielistely otti Lulu Ranteella aika tavalla runtua, kun hän aikoo selvityttää mahdollisuuksia Elokapin
      Maailman menoa
      359
      1166
    6. Harmi, kun sillä nousi

      kaikki huomio päähän. Vaikutti aluksi niin mukavalta ja vaatimattomalta 😔
      Ikävä
      57
      912
    7. Täytyy sanoa

      Että olit kyllä mielenkiintoisin ja omaperäisin nainen mitä olen koskaan tavannut. Aivan kuin joku olisi tiputtanut sinu
      Ikävä
      21
      859
    8. Miten saisin

      Hurmattua sinut uudelleen,? Pissin omiin muroihini ensinmäisellä kerralla koska olin tyhmä ja liiaksi kiinni menneess
      Ikävä
      31
      817
    9. Persu Meri Valkama kadehtii Sanna Marinin menestystä

      Taas yksi persu tuli nolaamaan itsensä kadehtiessaan menestynyttä Suomen kansan supertähteä Sanna Marinia. https://demo
      Maailman menoa
      239
      755
    10. Raamatun tärkein lause

      Ja Mooses tuli alas vuorilta missä jumala oli, Mooseksen mukaan, ilmoittanut hänelle, että hän ja koko juutalainen väki,
      Hindulaisuus
      369
      747
    Aihe