Mistä on kyse Ahvenanmaalla

Anonyymi

Ahvenanmaalla on veikkauspelit kielletty onko kyse vain ihmisten eriarvoistamisesta, kun luulisi veikkauksen olevan kaikille kansalaisille yhdenvertainen oikeus ?
Avustaako Veikkausyhtiö ahvenanmaalaista jalkapallojoukkuetta vaikka siellä ei saa osallistua itse mihinkään veikkauspeleihin ? Onko kukaan vielä ottanut asiasta yhteyttä EU:n tuomioistuimeen koska kyseessä on selvästi törkeä ihmisten eriarvoistaminen ?

4

<50

Vastaukset

 • "Suomen miesten jalkapallo jakautuu kahdeksaan eri sarjatasoon. ... Liigan nimestäkin voi päätellä, että sen sponsori on rahapeliyhtiö Veikkaus. ... ja Satakunta, Helsinki ja Uusimaa Lohko 3, Pohjois-Suomi sekä Turku ja Ahvenanmaa. Search …"

  Veikkausyhtiö sponsoroi Ahvenanmaan jalkapalloa, mutta miten ihmeessä siellä ei sallita pelata Veikkauspelejä mistä oikeastaan on kyse ? Miksi Veikkausyhtiö sallii Ahvenanmaalaisten toiminnan, kun se on selvästi ihmisten eriarvoistamista ?

  Jos politiikkaa merkataan urheiluun on se erittäin surkeaa ja valitettavaa törkytoimintaa suurella !!!!!!!!

 • Veikkaus on yksipuolisesti päättänyt, ettei Veikkauksen pelejä saa pelata Ahvenanmaalla. Ministeri Nina Fellman ja maakuntahallitus on yrittänyt saada pelit takaisin, siinä kuitenkaan onnistumatta.

 • Mikä mahtaa olla syynä ettei Veikkaus anna pelata Ahvenanmaalla pelejään ?

 • Niin mikäs firma se onkaan PAF?
  Se, jonka peliautomaatit ovat kaikissa ahvenanmaalaisissa aluksissa, siis risteilyaluksillla?

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. En ymmärrä holokaustin kieltäjiä?

  Aivan sama kuin kieltäisi ettei 2 maailmansotaa ole ollutkaan. Onko heillä pimeä alue tuolta osin vai onko se tahallista kieltämistä. Jos myöntäisi se
  Maailman menoa
  310
  2753