Antti antaa.Kela ottaa.

Anonyymi

Antti antaa eläkettä lisää 100€/kk.
Samantien KELA ottaa pois 100€/kk tai jos huonosti käy enemmänkin.

7

<50

Vastaukset

 • Noinhan se aina menee ;)

  • Lainsäädäntöhän sen määrää, jos jokin etuus esim. eläke nousee, vaikuttaa esim. asymis- ja toimeentulotuessa vähentävänä. Syyttäkää nyt ensin vaikka lainsäätäjää, joka on määrännyt miten tulot vaikuttavat eri tukiin. Ei kai noita "vappusatasiakaan" voi olla huomioimatta, jos sellaisen nyt mukamas eläkeläiset joskus tulee saamaan. Sanokaa mun sanoneen, että ennemmin lehmät lentää, kun vappusatanen vähätuloisille rapsahtaa.


  • Jutta Urpilaisen sadan euron korotus peruspäivärahaan ja työmarkkinatukeen 2014 .
   Hyödytti varmaan joitain peräkammarinpoikia yms. joilla ei huolta vuokrakuluista .
   Sattuu vain tuommoiset " korotukset" vaikuttamaan vähentävästi as. tukeen/ toimeentulotukeen.


 • Mistä on lähtenyt ajatus että kela maksaa.80-luvulla kun pääsi ammattikoulusta niin ei muuta kun töihin heti,vaikka mihin vaan,sitten maksettiin palkasta ruokarahaa kotiin.Nyt lähetään mailmalle sillä mielellä että kyllä sossu maksaa.Nyt lähes 60:nä en vieläkään tiedä missä sossun tai kelan toimisto on!

 • Kyllä. Elääkehän on utopiaa. Pitäisi olla ihan ihmisiksi.

 • Vappu100 on jo kuihtunut 50 € ja nyt sitä ei saa enää, kun takuueläkeläiset tai kansaneläkeläiset ,jos hekään, ja tietty se on asumistuesta pois, että yhtä tyhjän kanssa.
  Kepu pettää aina, ei kun dema.....kans.

 • Vappu100 on jo kuihtunut 50 € ja nyt sitä ei saa enää, kun takuueläkeläiset tai kansaneläkeläiset ,jos hekään, ja tietty se on asumistuesta pois, että yhtä tyhjän kanssa.
  Kepu pettää aina, ei kun dema.....kans.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  138
  2482
 2. Aamun kolari ja tienhoito

  Aamulla tapahtui kuolonkolari hiljaisten risteyksen kohdalla. Ajettiin juuri ennen kolaria Kuusamo-Suomusalmi väliä. Ehdittiin Suomussalmelle kun alk
  Suomussalmi
  61
  1528
 3. Oliko autokolarissa ollut...

  ... lapsia? Tämän aamusessa.
  Suomussalmi
  1
  750
 4. Sun katseessa on jotain mikä ei sovi sinne

  Sellaista surumielisyyttä. Vaikka muuten vaikutat olevan iloinen ja puhelias. Kerran aiemmin ajattelin, että se on voisi olla halveksuntaa mua kohtaan
  Ikävä
  39
  702
 5. Eerikäisen postaukset

  Onko oikeesti kivaa Vikkelle kun isukki postaa kokoaika someen siitä kuvii.😑 Ei saa ees kaverinsa kanssa rauhassa leikkii ettei Esko oo laittamas "ma
  11
  459