Mitä se merkkaa

Anonyymi

Eli tällä kertaa kysymys läheisyysaspektista sinulle nainen ja menee näin: mitä halaaminen sulle merkitsee? Onko hyvä vai tungetteleva asia? Merkki vakavammasta?

9

97

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Itse koen sen merkkaavan suurempaa välittämistä, mutta riippuu toki tilanteesta. Halaaminen oikealla hetkellä ei ole tungettelevaa.

    • Anonyymi

      Halaaminen on aina positiivinen huomionosoitus.

    • Anonyymi

      Riippuu täysin tilanteesta ja halaajasta tai halattavasta. En tykkää kun puolitutut tulevat vaikka töissä halaamaan. Se on sellaista väkinäistä olkapään taputtelua.

      Hyviä ystäviä halaan kun tapaamme ja hyvästelemme ja ystävyyden syvyyden voi mitata siitä miten luontevaa se on ja miten tiukkaan ja kauan halaa.

      Miestä en halaa mielelläni ilman hyvää syytä juurikin siksi, ettei tule väärää käsitystä. En pidä myöskään siitä jos joku puolituttu mies tulee halaamaan huonosta syystä. Jos itse teen aloitteen miehen halaamiseksi merkitsee se sitä, että hän on minulle tärkeä ja haluan päästää hänet lähelleni. Mikäli minulle tärkeä mies tekee aloitteen halaukseen on se aina viesti jostakin ja pidän sitä merkkinä vakavammasta kuten kiinnostuksesta tai vielä parempaa, tunteista.

    • Anonyymi

      Minun mielestä halaaminen on aina positiivinen ele ilman mitään seksuaalista. Minä halaan spontaanisti muita ja niin myös muut minua, enkä ole vielä koskaan olettanut sen tarkoittavan muuta kuin ystävyyden elettä. Sanomattakin selvää, että halaaminen rakastetun kanssa on sitten aivan eri asia.

      • Anonyymi

        Minä kommentoin tuolla ensin että halaaminen on aina positiivinen huomionosoitus. Mutta en tarkoittanut, etteikö se voi olla myös osoitus seksuaalisesta viestistä. Totta kai voi olla, ja mikäs siinä jos se sopii molemmille. Mutta jos kyseessä on vielä toisilleen melko tuntemattomat ihmiset, niin halaaminen korrektisti on sopivaa siinä tilanteessa. Eli ei lantiota kiinni toiseen, eikä muutakaan ylenmääräistä likistelyä ja hiplailua.


    • Anonyymi

      Halaaminen ja koskettaminen ei ole mulle lähtökohtaisesti ollenkaan luontevaa. Ärsyttää suunnattomasti nykysuomalaisten kömpelösti toteuttama tapa halata puolituttuja muodon vuoksi, sillä tavoin, että ojennetaan käsivarret suoriksi ja kehojen väliin jää puolen metrin hajurako. Siinä sitten taiteillaan ja keikutaan epämukavassa asennossa (p*rse pitkällä) ilman aitoa tunnetta, varsinaisen "halauksen" kestäessä häthätää muutaman sekunnin. Ilmeen täytyy tietenkin olla sydämellisen ilahtunut ja halausta tulee säestää pirteällä naurulla ja / tai asiaan kuuluvilla huudahduksilla.

      Minä olen sellainen, että toisen ihmisen koskettaminen on AINA mulle merkittävää. Kosketan / halaan vain harvoja ja harvoin, mutta sen tehdessäni viestitän ihmisen olevan mulle todella erityinen. Halaus tuntuu, se on sanojen jatke, sanoja väkevämpi viesti sekä kommunikointitapa, joka konkretisoi energiatasolla vahvan yhteyden ihmisten välillä. Pitkä lämmin halaus tuntuu ihanalta, se on kuin tulisi kotiin.

      Minulle halaus ja koskettaminen merkitsee (toki tapauskohtaisesti) myös jotain romanttisesti ja seksuaalisesti vakavaa ja merkittävää. Väärintulkinnan vaara on siksi olemassa, eikä se ole kivaa!

    • Anonyymi

      Halaaminen...
      Ei helppoo.....opettelen...👍😀☀T:Ellu

    • Anonyymi

      On ollut elämassa vain yksi ihminen, jonka halaus tuntuu miellyttävän lämpimältä, ja herättää voimakkaita tunteita, tuntuu, kuin voisi jäädä syleilyyn ikuisesti, ei mitään tekemistä seksin kanssa. Tuo ihminen kuitenkin katosi elämästäni. Edes puoliso ei herätä samanlaisia tunteita.

    • Anonyymi

      Minä pidän halauksista. Niitä on niin monenlaisia, mutta yhtä kaikki ne vilpittömät kertovat kaikki välittämisestä. Joskus olen kokenut inhan yllätyksenä tulleen puoliväkisin perseelleläpsyttelyhalauksen, mutta sekin kieli tarpeesta. Mistä ja minkä? Puutteesta läheisyyden tai pilden - muun muassa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      126
      3078
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1255
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1241
    4. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1051
    5. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1046
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      1010
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      956
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      50
      937
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      904
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      44
      816
    Aihe