Pöytä sitlådaan

Anonyymi

Kenelläkään kokemuksis melamiinipöydästä sitlådaan sekä pöydän jalasta jossa alumiiniputki ja muoviset päätykappaleet? Nuo olivat paljon kevyemmät kuin kuin teräsjalka kun tuolla jossain laatikossa kuitenkin heilu. Samoin pöytä on kevyemoi kuin tiikkinen. Lagun jalkaa en voi kiinnittää ja sekin on aika kolho, on kokemuksia.

5

89

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Eikös melamiinilevyt ole yleensä lastulevyrungolla? Ei kai sellaisesta saa millään tehtyä kevyempää pöytää kuin vanerilevystä.

   Jos todella keveyttä haetaan niin sandwitch rakenne, hiilikuidulla ja epoksilla. Pintaan mitä haluaa (viilu, maali, tms). Jos laittaa puisen reunalistan ja vaikka mahonkiviilun pintaan niin näyttää aidolta puupöydältä.

  • Anonyymi

   Sittlådan pöytään liittyy monia ongelmia. Esimerkiksi pöydästä kohottautuessa lähes jokainen painaa voimakkaasti pöytälevyn reunasta. Saranat ja kiinnitykset eivät voi olla huterat. Yhtenäistä pöytälevyä parempi on klaffipöytä. Pieni istuinlaatikko ja rattiohjaus toimii paremmin jos klaffopöytä on pedestalin edessä pystyssä kiinteästi saranoituna. Laaja istuinlaatikko puoltaa kiinteää klaffipöytää keskellä ja son keskiosaan voi rakentaa säilytyslaatikon tai jääkaapin juomille. Kuvan yksinäinen pöytälevy sopii minusta tilanteeseen, missä pöytä puretaan kokonaan pois. Silloin koottuna se on yleensä hutera ruokapöytänä.
   Viilutetut ratkaisut ajan kuluessa hajoavat viilujen liimauksista ja ovat hankalia hioa ja lakata uudelleen. 0.5-0.6 mm viilun hiominen menee herkästi läpi. Sandwich säästää kilon painoa muttei saa saranan tai kiinnitysjalan ruuveja kiinni. Okume+1.5mm mahonkiviilu+ reunat massiivimahonkia olisi valintani lakatun klaffipöydän levyjen materiaaliksi.
   seppomartti

  • Anonyymi

   Hyvä sillä pöytälevyllä on hieman olla painoa, jottei se tärähdä jokaisesta pienestä jalan osumasta. Paremmin kestää kupit pystyssä. Tollaisen pienen levyn massa on joka tapauksessa aika vähän. Tärkeämpi on mitoittaa levy oikein. Tarkkana senttimetrien kanssa.

   Muuten tuo mainitsemasi levy on varmastikin ihan ok. Itse ostin melkolailla vastaavanlaisen ja hyvä on ollut.

   • Anonyymi

    Älkää nyt missään tapauksessa laittako veneseen melamiini pinnotteisina mitään kalusteita, koska se melamiinipinnoite on hyvin ohut ja heikko elikä kestämätön.
    Paljon parempi on IKI-levy pintana ja runkona rimalevy (jolle on kyllä joku muukin nimi).
    Tuo IKI-levy ei rikkoudu muuten kuin jollain työkaluilla ja tarkoituksella,mutta ei vahingossa eikä pienestä kolhuista sekä värejä on saatavissa lähes mitä vaan. nim.pitkäkokemus.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mulla on niin ikävä sua mies

   taas senki hunajakipon mies. Tai aina :)
   Ikävä
   284
   1770
  2. Slava Ukraine-mölisijöiden vuoksi Suomi syöksyy nyt synkkään lamaan

   Eivät tainneet mölisijät tajuta millaisia kustannusseurauksia tästä maalle ja sen kansalaisille seuraa.
   Maailman menoa
   428
   1614
  3. Eikö olenkin niin, että

   jos sinulla mies on ikävä, niin sinä otat yhteyttä vaikka sinua olisi kielletty. Jos, oikeasti tuntee ja haluaa, sitä taistelee.. eikös? Teen vain
   Ikävä
   64
   866
  4. Ernan pahoinpitely

   Erna pahoinpidelty. Törkeää Seiskalta nimittää tuota kissatappeluksi. Erna kertoo tässä lehtijutussa että hänellä on turvamies aina yöelämässä. Missä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   38
   822
  5. Beata Papp gold digger (Leppilampi)

   Kivasti nuori nainen turvasi toimeentulonsa kun antoi setämihelle. Naiset!!! Kyllä niitä setämiehiä löytyy aina vaikka naama ois kuin petolinnun perse
   Kotimaiset julkkisjuorut
   22
   811
  6. Millanen oli tunnereaktio

   Millanen tunnereaktio oli viimeksi ku kaipauksen kohteen näit?
   Tunteet
   54
   753
  7. Paras muistosi hänestä?

   Mitä muistoa muistelet mieluiten ikävöimästäsi ja miksi?
   Ikävä
   65
   726
  8. Miksi Sanna pukeutuu kuin katuhuora?

   Phyi! https://www.is.fi/viihde/art-2000009002181.html
   Maailman menoa
   220
   706
  9. Martina taistelija.

   WSOY tällä hetkellä listan kärjessä, eli myydyin kirja.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   103
   665
  10. Sopiiko sinulle?

   Jos nyt kaikesta huolimatta löydettäisiin yhteistä aikaa niin, että voisimme keskustella tämän sotkeentuneen lankakerän auki. Jos et itsesi vuoksi, ni
   Ikävä
   28
   650
  Aihe