Ohimolohko

Anonyymi

Heips. Tuleeko teillä joilla häikkä ohimolohkossa, oikeita isoja kohtauksia vai tajunnanhämärtymisiä?

Oireileeko teillä, jos ootte valvonu aamuyöhön? Jos valvon ja nukun myöhään niin heti herätessä jo sekava olo ja epi yleensä sit oireilee jossain vaiheessa. Myös jos nukun univelkaa pois , niin senkin jälkeen. Mulla ei siis väsymys tai unenpuute aiheuta. Outoa?

Kertokaa omista oireista. Minulla ollut vuosia rauhallinen, nyt sit aktivoitui. Ja syynä juuri tämä "liika" nukkuminen, kun oli univelkaa.

1

<50

  Vastaukset

  • Minulla OLI ohimolohkoepilepsia, joista ajoista kerron menneessä muodossa. Kiitos KYS:lle ja Vaajasalolle runsaasta avusta.

   Oli sekä poissaolokohtauksia (grand mal) että tajunnanhämärtymiskohtauksia (petit mal). Kohtaukset alkoivat lähes aina aamuyöllä grand malilla, laukaisevana tekijänä stressi tai kuukautiset. Murrosiän loppupuolella oli rajuimmat kohtaukset 15-30 minuuttia, muuten enimmäkseen 0,5 - 2 minuuttia.

   Ensin löytyi Vaajasalosta oikea lääkitys, jonka lisäksi sovelsin sopeutumisvalmennuskurssien luento-ohjeita, niin olin reilun vuoden ennen kirurgiaa ilman kohtauksia. Postoperatiiviselta ajalta ei ole yhtään kohtausta. (tyytyväisen asiakkaan hymiö KYS:lle)

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vuosi Tinderissä oli järkytys

   Ei mikään ihme. Tinder on ihan syvältä. https://yle.fi/uutiset/3-11212319
   Sinkut
   174
   9052
  2. Tietäisittepä

   Mitä meidänkin työpaikalla varatut touhaavat työpäivän aikana... Kesken työpäivän ottavat vapaata pari tuntia että puolisot luulevat olevan töissä ja
   Uskottomuus
   118
   3843
  3. Marin: Meillä on kaksi ongelmaa keskusta ja vihreät

   Hallituksella oli tiukka tammikuu, Marin kiteytti jo omilleen: ”Meillä on kaksi ongelmaa: keskusta ja vihreät” https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/b
   Maailman menoa
   130
   3632
  4. Sara Siepin "työt" ?

   Sieppi on lomalla noin kolmen viikon välein. Koska hän tekee töitä ? Mitä työtä? Miten voi siis olla koko ajan lomamatkoilla, ja ei mitää las palmas h
   56
   847
  5. Johanna Tukiainen viety hoitoon?

   Vuosien sekakäyttö ja perintönä kulkeva mielisairaus johti lopulta hullujen huoneelle. Siellä on hyvä harhaisen hoitaa päänsä kuntoon.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   33
   717