Raumalle Wolt ruokalähetti palvelu

Anonyymi

Elikkä Raumalle olisi kovin suuri tarve kyseiselle palvelulle ainakin omasta ja useiden tuttavien mielestä. Tulisin käyttämään Wolt palvelua erittäin kovasti, sillä tälläkin hetkellä olen erittäin aktiivinen Pizza-Online palvelun käyttäjä. Se on vain niin nopeaa ja yksinkertaista, usein tulee ukko paikkakunnilla kavereiden luona tilailtua Woltin kautta safkaa koska onhan se nyt ihan mahtavaa. Mieti vaikka Amarillon Big Burger kotiin tuotona suuressa krapulassa nams kyllä maistuisi 👌Kyseinen palvelu olisi enemmän kuin tervetullut Raumalle, se on levinnyt vähän aikaan sitten ja viime vuonnakin melko nopeasti uusiin kaupunkeihin ja saavuttanut melko runsaan suosion. Toivottavasti saadaan tänne Wolt palvelu, onhan tämä Rauma kokoajan kehittymässä suurempaan ja parempaan suuntaan, uusia projekteja hankkeita ja rakennuksia tehdään ja suunnitellaan kovaan tahtiin joka varmasti houkuttaa myös uusia asukkaita kun on ihan uudet palvelut ja puitteet. Myös yritys ja talous on nousussa Raumalla, uusia yrityksiä ja bisnes luistaa ja kehittyy jatkuvasti.

12

1570

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mahtaako siellä Raumalla minkään sortin yrittäminen olla kannattavaa kun teistä suutin osa teistä raumalaisista on sosialisteja.

      • Anonyymi

        Eipä oltu


    • Anonyymi

      Niin siis 90% suomalaisista kuuluu tulojen puolesta sosialisteihin. Yli 70% suomalaisista luulee kuuluvansa oikeistoon. Mikä tietenkin sopii suomen eliitille, kun pysyvät vallassa vuodesta toiseen, Ja hyvä niin. Eihän duunarit suomea edes osaa johtaa, kouluttamattomia moukkia kun ovat. Jatketaan samaan malliin, niin hyvä tulee.

      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Niin no ihan sama ketä duunari äänestää, duunari pysyy lestissään, eikä vaurastu vaikka mitä tekisi. Duunari ei huomaa, kuinka heidän ääniään on käytetty oikeiston vallan lisäämiseen. Jos haluaa historiaa tarkastella, niin kannattaa käydä lukemassa kuka on neuvotellut duunareille heidän edut.
      Laitetaan nyt muutama tähän, lista on kyllä paljon pidempi.
      -kesäloma
      -Talviloma
      -Pekkaspäivät
      -Ylityökorvaukset
      -8 tunnin työpäivä (nykyään jopa pienempi)
      -Liiton maksun verovähennysoikeus
      -Työturvallisuus
      -Äitiysloma
      -Lapsilisät
      -Matkakorvaukset
      -Sairausajan palkka
      Etuisuuksia on lähes sata, mitä demarit/SAK on ajanut sotien jälkeen. Nythän näitä ajetaan koko ajan alas, tai huononnetaan. Kansasta on tehty persuja ja kokoomuslaisia, jotka edustaa sitä oikeistoa, RKP.stä ja Kristillisitä puhumattakaan. Itse kuulun, tai ainakin lukujen valossa olen ns. parempi osainen, joten sopii minulle nykymeno hyvin.

      • Anonyymi

        Se on kyllä hauskaa luettavaa kun sosialisti tekeytyy kokkariks, otas nyt oikein selvää onko AY-johtajat ja demarit kuinka paljon olleet duunarin asialla ja kuinka paljon omalla asiallaan, silloin tällöin keksineet jonkun näennäisen duunarin asialla teeman ja seuraavassa liikkeessä nyhtänyt hyödyn takaisin kaksinkertaisena.

        Jos suomessa saisi yksilötasolla päättää ottaako demareiden nykyään keksimät hyödyt ja haitat vai niin työssäkäyvistä kukaan ei hyötyisi demareista pätkääkään. Kotona makailevat elämäntapatyöttömät ja erilaiset verorahoilla maksettujen suojatyöpaikkojen työntekijät(esim. yleläiset)kyllä saavat demareista hyödyn.


    • Anonyymi

      Lueppas nyt uudestaan, siis AY liike ja Demarit ovat neuvotelleet, eivät enää neuvottele. Jos tarkoitat yksilöllä duunaria, niin miten duunari neuvottelee esim. palkasta. Millä ajalla ja miten alemman koulutustason omaava edes osaa mistään neuvotella. Nyt kun liitot ajetaan alas ja sitä kautta poistuvat pääluottamusmiehet ja luottamusmiehet työpaikoilta, siinähän pojat ja tytöt neuvottelevat. Suomessa on liian korkea elintaso, palkkoja voi hyvin alentaa, kuten U.kissa valmetilla. Hyvin hekin tulevat toimeen, vaikka palkka on 1400/kk käteen. Yrittäjillä ja yleensä työnantajilla kuuluu olla hyvä elintaso, koska he ottavat riskin ja antavat sen työn. En nyt tarkoita niitä valittavia työnantajia, joilla on muutama duunari ja valittavat suomessa kaikki olevan huonosti. Mutta taas tuli gallupit ja toden totta, 70% luulee olevansa suomessa oikeistolaisia.

    • Anonyymi

      Vihdoin Wolt on todellakin tulossa! Hakevat lähettejä jo somekanavien kautta ja myös eräs paikallinen ravintola julkisti asian. Nyt vaan tilaamaan ahkeraan nams

      • Anonyymi

        Nämä Woltit ja muut vastaavat edesauttavat sitä, että ihmisten saamattomuus lisääntyy, persiit leviävät, mahat kasvavat ja ihmisten lihavuudesta aiheutuvat sairaudet lisääntyvät . Noutoruokien hintoihin pitäisi lisätä terveysriskilisä, jonka ravintoloitsijat sitten tilittävät valtiolle, joka käyttäisi nämä rahat lisääntyneen liikalihavuuden terveyshaittojen hoitoon.


    • Anonyymi

      En käyttäisi koskaan mitään lähettiä. Haen ruuat itse kaupasta tai kebab kioskilta polkupyörällä.

    • Anonyymi

      Tuo yllä oleva on voltin oma mainos!!!
      Älä usko noita väitteitä.!!!

      • Anonyymi

        Jos pizzalähetti on epäsiisti tatuoitu tupakalle haiseva likka niin ei kannata ottaa riskiä. Oman turvallisuuden kannalta kannattaa jättää syömättä, tai ei ottaa vastaan ollenkaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1505
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1311
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1302
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      30
      1237
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      32
      1215
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1126
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1096
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1086
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1084
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1062
    Aihe