Kaihoisia kommentteja Thaimaasta kooste

Naisten kommentteja vuosilta 2006-2008. (Ei ole tyyli muuttunut) Amalia-sensei tarina ensimmäisenä:

"Mies menee huoriin,maksullisiin tai ja thai-
hieromalaitoksiin tms, kun puoliso on saanut vauvan, jota kotona hoitaa.Silloin kun miehen pitäisi ottaa vastuuta perheestään ja tuoreesta
perheenjäsenestä.Tuollaisen loukkauksen jäljet
on syvällä.Kun nainen saa tietää,mikään ei äijää
pelasta.Miettikääpä siis äijät,kannattaako tuhota koti ja perhe vai
vetää käteen"

"Meidän välit jäähtyivät helteestä huolimatta pahasti, koska mies jäi toistuvasti kiinni vieraiden tissien tuijottelusta"

"Luuletko, että tällaisiin paikkoihin matkustetaan miehen ja lasten kanssa ?
Perhekohteet, joissa äidilläkin on lomaa, on kyllä ihan muualla"

"Taas tämä suomiäijän taso näkyy hyvin. Taso hyvin hyvä. Tahtoo piirakkaa."

" Taikkuhuorat tarjoaa palvelujaan päälle käyvästi, koska kasvatus ja asenne
on Thaimaassa seksistinen".

"Jos vaimoon/tyttöystävään on vain 30 sentinkään rako, varmasti tullaan
roikkumaan ja palveluksia tarjoamaan. Nim. Thaimaassa oikeesti käynyt
ja asian monesti todistanut"

"Ihan vähän ymmärrän jos peräkammaripojat menee Pattikselle lomailemaan, mutta sitä en ymmärrä enää pätkän pätkää jos sinne matkustaa vanhemmat lapsineen siis koko perhe, ei huonompaa paikkaa lomailulle ole olemassakaan kun Pattaya, likaiset uintikelvottomat rannat, eli ei mitään mistä lapset tykkäisivät"

"Pattaya on oivallinen paikka peräkammaripojille, ei kellekään muille"

"Naurattaa kun panosi ottaakin vauraamman miehen. Miksi muuten tuot tänne veronmaksajien elätettäväksi ko.akkoja ?"

"Menkää te kaikki epätoivoiset luuserijätkät ja vanhat äijät sinne ja jättäkää ne miehiset miehet, jotka saa suomalaisiakin naisia, tänne. Emme nimittäin menetä mitään. Saatte jatkuvaa aurinkoa ja paneskelua, sitähän te kiimassanne vongutte. Anti mennä vaan"

"me laatunaiset saadaan aitoa miestä"

"Mee suomalaiseen baariin ja pokaa sieltä aito suomalainen nainen.
Älä tuo roskasakkia tänne"

"Kannattaisikohan katsoa se nelosen dokkari tänään niistä thaihuorista. Rauhoitut taas raivossasi.
Vai väitätkö, että sekin on vääristeltyä ja muunneltua? Iskeekö totuus liian kovaa ? Meneeköä finninaamalla simmut itkusta punaisiksi? Tai kiipeäpä sinne kiikkuusi ja kiiku niin vimmatusti että olet taas siellä thaikkulassa"

"Kyllä on tyhmiä suomalaiset äijät kun Pattayalle haluaa!Aina saa nauraa niille"

"Valitettavan moni aasialainen nainen on onnettomassa avioliitossa suomalaisen väkivaltaisen juopon kanssa. Ystäviä on vaikea saada, mies juo ja on väkivaltainen, mies manipuloi ja määräilee eikä anna rahaa kouluttamattoman naisen käyttöön. "

"naisena tosta kohteesta ei mitään saa irti, miksi edes tullakaan"

"Ehkäpä riita alkoi juuri siitä ettei mies suostunut ottamaan baarista lapsenlapsensa ikäistä tyttöä lelukseen edes sillä 500 TBH:lla?"

"Kehoitan pidättäytymään seksistä mieskaverisi kanssa hänen palattua matkalta. Kannattaa vaatia ensin lääkärissä käynnin ja tutkimukset sukupuolitaudeista"

Monia ärsyttää silmmiinpistävä seksiturismi, josta olikin malliesimerkki eilisissä uutisissa, totaalinen sikailu.

"Thaimaan matkailijat itse kokevat olevansa jotenkin specialkansalaisia, en ymmärrä ollenkaan miksi, ja lietsovat tätä kateusteemaa. Siihen liittyy poikkeuksetta kehuskelu omalla "varallisuudella".

"turisteille tekemällä kyhättyjä nähtävyyksiä. Eli ei mitään mitä ei näkisi esim. kanarialla. Pattayan reissu jäi viimeiseksi, joku tasoraja se pitää lomakohteellakin olla!"

"En kehtaisi sanoa, että olisin Thaimaahan menossa. On se nyt niin vyölaukkuporukan nosteessa, että huh huh"

"Voin ylpeänä todeta että olen kasvanut yli thaimaan matkailusta ja näin ollen lakannut rahoittamasta korruptiota ja prostituutiota siellä"

"Mielestäni kaikkien valistuneiden suomalaisten pitäisi pistää tämä thaikkula täydelliseen poikottiin. Diktatuuri, lasten hyväksikäyttö, huumeet yms. Ei se lämpö pelkästään anna meille "rikkaille" oikeutta tukea euroillamme moista valtiota"

"Ehdotan thaikkulaa boikottiin, ainakin naisturistejen ja lapsiperheiden osalta.Jos siellä halutaan kerran miellyttää vaan miestä,menkööt epätoivoisimmat luuserit sinne"

"Alkaa taikkulan matkaajilta pinna palamaan.Totuus paljastumaan. Ei sinne ole vuosiin muut matkustaneet kuin rupusakkia esim venäjältä"

49

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Perskuta rallaa. Näin sekaisin menin aamulääkkeiden oton jälkeen.

    • Thaimaassa olen kymmenisen kertaa käynyt. Mikään toinen paikka ei tunnu herättävän niin paljon mutu-tuntuisia kommentteja ja suoranaista vihaa. Ilmeisimmin naisten suusta suurin osa, jotka pelkäävät menettävänsä saumansa suomalaisiin miehiin. Tuollaiset kommentit eivät perustu mihinkään faktoihin vaan tuntumiin. Kuka matkustaa johonkin kymmenen tunnin lennon päähän tarkastamaan onko jollakin vyölaukku tai itseään nuorempi seuralainen? Kuka kyttää ja etsii ei-toivomiaan kansalaisuuksia ja miten ne voivat ketään häiritä? Kuka menee tyttöbaariin siksi että pääsee paheksumaan tyttöbaarikulttuuria?

      Kenen lomalla sinä silloin olet, jos tarkoituksenasi on etsiä vain ikävyyksiä ja paikkoja jossa et viihdy? Ei sellainen ole lomailua. Loman tarkoitus on nautiskelu lomasta ja elämästä. Jos ikävyyksiä ja negatiivisuutta kaipaat, niin ei sitä varten kannata muualle matkustaa. Sitä nannaa löytyy kotinurkiltakin Suomesta.

    • Anonyymi

      Sika-Amalian mies on siis käynyt nusaisemassa hieromon tyttöjä kun Amalia on ollut tiineenä. En nyt kuitenkaan ymmärrä millä tavalla se on pattajan vika tai muiden suomalaisten miesten vika. Sehän on vain amalian ja exänsä välinen asia. Ei siitä nyt ihan 13 vuotta kannata jauhaa päivittäin.

      • Anonyymi

        Amalian olis ehkä kannattanut miettiä kenen kanssa niitä lapsia alkaa tekemään eikä huudella täällä...


    • Anonyymi

      Helläkoukku-2010-Ufo paljon aikaansa ja vaivaa käyttää elämänsä tehtävään.

      • Helläkoukku kirjoittelee tällä nimellä. Tätä sivustoa olen vain lukenut kovasti huvittuneena kaltaistesi naisten kommenteista koskien Thaimaata. Kaiho kun naamioidaan inhoksi niin tuollaisia kommentteja on lopputuloksena, kuin aloituksessani.


      • Anonyymi
        Helläkoukku kirjoitti:

        Helläkoukku kirjoittelee tällä nimellä. Tätä sivustoa olen vain lukenut kovasti huvittuneena kaltaistesi naisten kommenteista koskien Thaimaata. Kaiho kun naamioidaan inhoksi niin tuollaisia kommentteja on lopputuloksena, kuin aloituksessani.

        Lausuin vain että kun olet kovasti lukenut kommentteja tehden koosteita, paljon aikaa ja vaivaa käytät elämäsi tehtävään.
        Jokaisella on hyvä olla elämänsä kiinnostus ja koska sinulla tuo, niin hyvä että olet löytänyt elämällesi tarkoituksen.
        Jatka, se varmasti helpottaa.


      • Anonyymi

        Muista myös ottaa lääkkeesi säännöllisesti.


    • Anonyymi

      Helläkoukku

      8:55

      Kyse lienee kunnioituksesta lajien omaa kehitystä kohtaan. Jopa me ihmiskunta olemme jo tässä vaiheessa kehitystämme huolissamme ettemme vie bakteerejamme edes Maamme kiertoradalle, emmekä kuuhumme.

      Emme me tuhoa huvikseen muurahaiskekoja emmekä muutenkaan huvikseen tuhoa ekosysteemiä. Kaikkeen on jokin tarkoitus ja ihmiskunta ainakin koettaa muuttua humaanimmaksi koko ajan.

      Ufolaisia lienee niin montaa sorttia, että siellä on joka lähtöön. Kuitenkin ne kaikki ovat paljon kehittyneemmistä oloista tulleita, kuin me. Sivilisaatio joka ei kehity tai on sotaisa - tuhoutuu. Sivilisaatio joka ei ole utelias ja rohkea - ei koskaan pääse toisiin tähtiin.

      Peltokuvioissa pätee suunnilleen sama kaava kuin kaikessa muussakin ufoilussa. Debunkkarit ovat saaneet avukseen "graffittipojat", teekkaripilailijat, taiteilijat, joutilaita opiskelijoita, tihutyöntekijöitä ja hupailijoita. Heidän avulla ja heitä hyväksikäyttäen debunkkarit pääsevät julistamaan ilosanomaansa kuinka ihminen hallitsee kaikkeutta ylhäisessä yksinäisyydessään jalon tieteensä avulla.

      Kansainvälisten tieteellistenkin tutkimusten perusteella voidaan kuitenkin osoittaa, että osa peltokuvioista ei ole ihmisen tekosia. Lienee jokaiselle suhteellisen selvää ettei kenelläkään ihmistaholla ole resursseja roudata jättimäisiä mikroaaltouuneja pelloille ja ripotella kasveihin meteorien rautapölyä. Ja nuo on vain yksi osa peltokuvioiden anomaliaa.

      Oma näkemykseni pysyttelee linjoilla että kyse on ilmaisun tarpeesta, ilmaisutaiteesta, jatkuvuudesta, tarpeesta jättää jälki itsensä jälkeen tai aikana, heittää kosminen pensseli ilmaan. Samoin kuin ihminen laittaa pullopostia mereen ajatellen että joskus joku sen jossakin kenties lukee. Elämän ylistystä.

      • Anonyymi

        Missä kaikki ovat?
        Näin kerrotaan italialaisen fyysikon, Enrico Fermin huudahtaneen vuonna 1950 istuessaan kollegojensa kanssa lounaspöydässä Los Alamosissa Yhdysvalloissa. Ihmettelyn taustalla oli keskustelu avaruusolentojen olemassaolosta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Missä kaikki ovat?
        Näin kerrotaan italialaisen fyysikon, Enrico Fermin huudahtaneen vuonna 1950 istuessaan kollegojensa kanssa lounaspöydässä Los Alamosissa Yhdysvalloissa. Ihmettelyn taustalla oli keskustelu avaruusolentojen olemassaolosta.

        Pattayalla !!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pattayalla !!!

        Siis ufot ja foliohatut kiitos tiedosta.


    • Anonyymi

      Kaihoinen kommentti Koukun-2010 ufopuolelta Pyramidi-Ex-Perttinä.

      "Huomautan vielä, että olen ollut mukana suunnittelemassa satoja rakennuksia ja tuhansia asuntoja rakennuttajien kanssa tiiminä."

      Pojulla on ollut näemmä enemmänkin noita 60 millin projekteja.

    • Anonyymi

      2010-Hellakoukku nakkaa....

      Kahdeksan vuoden takaa etsiskelit tällaisen aloituksen vain nakataksesi siihen lapsekkaan herjan ja eritteitä, joita olet nakellut jo toistakymmentä vuotta. Voi hyvä isä ja hyvää isänpäivää vaan sinullekin.

      Aihehan on aina mielenkiintoinen, joten kiitos kun kaivoit sen esiin.

      USA:n jotkut pressat, ase- ja ilmavoimien kenraalit, viranomaiset, tiedustelujohtajat ja tiedottajat ovat monet puhuneet usein tottakin. 

      Sanoma ja tutkimusten loppuraportti on useimmiten pyhässä yksinkertaisuudessaan ollut se, että lentelevät lautaset ovat totta, mutta niistä ei ole uhkaa kansalliselle turvallisuudelle.

      Monet mainituista henkilöistä olisivat halunneet ufoilmiön todellisuudelle antaa enemmän näkyvyyttä ja avoimuutta "möläytyksillään", mutta heidät on sitten enemmän, vähemmän tai kokonaan hiljennetty, taikka järjestetty viralta ja höperön maineeseen.

      Varsin legimiteettejä ja täysissä järjissä kuitenkin haastattelujen perusteella olevia korkeissa asemissa toimineita tai toimivia henkilöitä. Ja heitä on satoja pelkästään USA:ssa, joka on debunkkaamisen, bannaamisen, vaientamisen ja disinformaation synnyinmaa ufoaiheen suhteen.

    • Anonyymi

      2010 ei kuitenkaan ole atomiuskovainen.....

      Jumalissa ja tunnistamattomissa lentävissä objekteissa on havaintomäärissä kuitenkin melkoisen suuri ero.

      Myös valokuvissa ja videoissa esiintyy tunnistamattomia lentäviä objekteja. 

      Jumalan ulkoisen olemuksen määritelmä pitäisi selvittää, jotta voitaisiin sanoa esiintykö jossakin valokuvassa tai videossa Jumala, vai luokitellaanko sekin tunnistamattomaksi objektiksi.

      Kosmonauteillahan oli oikein valokuvia enkeleistä, mutta sekin on määritelmäkysymys.

      Esimerkiksi FAA:n ja FBI:n arkistoissa ei ole yhtäkään raporttia Jumalasta, mutta niillä on tuhansia raportteja tunnistamattomista lentävistä objekteista eli UFOista.

      Niissä on siis virallisestikin aika olennainen ero. Jumalissa ja UFOissa.

      Jos oikein lähdetään saivartelemaan, niin voidaan kyseenalaistaa myös atomien tutkijoiden ja heidän sanomisiensa luotettavuus, vai oletko muka itse ollut tutkimassa? Jos et niin sinut voidaan julistaa atomiuskovaiseksi samalla logiikalla.

      • Anonyymi

        Yhtään siis yhtään ufohavaintoa ei ole läpäissyt kriitikkojen seulaa, lisäksi usea tiedemies mm. prof. Kari Enqvist on todennut että kosmoksessa on elämää todella paljon, joskin sen muóto on todennäköisesti täysin erilainen kuin meidän tuntemat elämänmuodot.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Yhtään siis yhtään ufohavaintoa ei ole läpäissyt kriitikkojen seulaa, lisäksi usea tiedemies mm. prof. Kari Enqvist on todennut että kosmoksessa on elämää todella paljon, joskin sen muóto on todennäköisesti täysin erilainen kuin meidän tuntemat elämänmuodot.

        On kosmoksessa elämää, mutta koitappa nyt rauhoittua.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On kosmoksessa elämää, mutta koitappa nyt rauhoittua.

        Rauhoitu kaihoisasti ja pistäppä tulemaan vaikka laulunluritus, se raukaisee mielen.


    • Anonyymi

      loistava kommentti
      "Kannattaisikohan katsoa se nelosen dokkari tänään niistä thaihuorista. Rauhoitut taas raivossasi.
      Vai väitätkö, että sekin on vääristeltyä ja muunneltua? Iskeekö totuus liian kovaa ? Meneeköä finninaamalla simmut itkusta punaisiksi? Tai kiipeäpä sinne kiikkuusi ja kiiku niin vimmatusti että olet taas siellä thaikkulassa"

      • Anonyymi

        Millä geenikombinaatiolla syntyy tuollaisia naisia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Millä geenikombinaatiolla syntyy tuollaisia naisia.

        k-kombinaatioiden määrä on sama kuin binomikerroin "n yli k:n", joka kirjoitetaan yleensä;

        {\displaystyle {n \choose k}={\frac {n!}{k!(n-k)!}}} {n \choose k}={\frac {n!}{k!(n-k)!}},


    • Anonyymi

      Lerppa poikkeaa nyt pahan kerran aloituksen aihepiiristä. Sen verran ufoista mainittakoon että maineikas insinöörilentäjä ja keksijä kävi Vegasin matkan tarinassaan Area 51:llä bongaamassa ufoja, mutta ilmeisen huonolla menestyksellä.
      Aloituksessa mainitut kommentit ovat erittäin tyypillisiä suomalaisen jätetyn sidukkavalaan kommentteja, eikä niillä ole sinänsä mitään tekemistä Thaimaan eikä Pattayan kanssa. Pelkkää itkupotkuraivaria. Elämäänsä tyytyväiset eikä fiksut ihmiset jaksa nillittää toisten matkustelemisista.

      Jokainen menee minne lystää. Lain puitteissa mielellään ettei tule matkalla harmia.

    • Anonyymi

      Tutun tuntuisia Amalian kommentteja aloituksessa.
      Sanoutuvatko miljonäärimme Chiang Maista ja Hua Hinistä irti näistä Amalian kommenteista, vai ovatko he tämä yksi ja sama Amalia?

      • Anonyymi

        Lerpalta on kysytty sitä monta kertaa. Siihen hän vastaa että "pattaja pokien pitää tietää mitä on myynnissä ja mitä ei"
        Minä ostin vaimon. Nyt vaimo on tässä näin ja lapset myös. Aika vaikeaksi menee lerpan elämä jos alkaa väittämään että tein väärin. Vaimokin käy töissä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lerpalta on kysytty sitä monta kertaa. Siihen hän vastaa että "pattaja pokien pitää tietää mitä on myynnissä ja mitä ei"
        Minä ostin vaimon. Nyt vaimo on tässä näin ja lapset myös. Aika vaikeaksi menee lerpan elämä jos alkaa väittämään että tein väärin. Vaimokin käy töissä.

        Hyvä päätös. Olet ostanut työtä tekevän vaimon.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lerpalta on kysytty sitä monta kertaa. Siihen hän vastaa että "pattaja pokien pitää tietää mitä on myynnissä ja mitä ei"
        Minä ostin vaimon. Nyt vaimo on tässä näin ja lapset myös. Aika vaikeaksi menee lerpan elämä jos alkaa väittämään että tein väärin. Vaimokin käy töissä.

        Kiitos asiallisesta vastauksesta sinulle.
        Anteeksi pyyntöni osoitan Hua Hinin ja jopa Chiang Main suunnalle, ...jos siis kysymyksessäni oli jotain liian loukkaavaa. Tai tunkua liian lähelle, iholle.
        Satunnaisesti kuitenkin vain seurailen tätä palstaa... ja mutta nyt näyttäisi täällä käyneen jotain, mikä jonkinsorkan jälkitzunamin lailla on jollekin kuksaansa myrskyn aiheuttanut.

        PS. Hua Hinin Hurjalta olen saanut lukea ihan asiallisiakin kommentteja ja hyödyllisiä vinkkejä. Eli tilaisuuden tullen nyt, kumarrus ja kiitos, sinne Hua Hinin suunnalle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hyvä päätös. Olet ostanut työtä tekevän vaimon.

        Joo...

        หมอรักสาฟันเมืองฟินดีมากเหมือนกันกับไทย

        Hyviä ostoksia vaan sinne "teille" (Senssulle).


    • Anonyymi

      Tämähänon sitten hauskaa lukemista tämä tarina hyvät konkarit, lukekaa ja ajatelkaa......funtsikaa ja hoksatkaa hyvät veljet.

      Tämä meidän kaikkien rakkaitten rakkain Neiti Hellälaiffi 2010 se tuolla aivan ensimmäisissä babloissaan kertoo:

      "Thaimaassa olen kymmenisen kertaa käynyt".

      SE ON MUUTEN AIKAMOISTA ASUMISTA PATTAYALLA TUO KYMMENISEN KERTAA KÄYMINEN.

      Sorry pojut, Senssulla on hauskaa.

      • Anonyymi

        Hellankoukku on mitä on, tänä nasu sama juttu, hieman kyllä ihmetyttää edelleen että pattayan poju on niin yksi puoliset kiinnostuksen aiheet, niinkuin aikaisemmin sanoin en ota kantaa ufoihin sen enempää kuin fermin paradoksin kautta joka kuuluu seuraavasti, missä ne kaikki on...

        toinen hauska havainto löytyy kirjasta linnunradan käsikirjasta liftareille, kun kun puhuttin ufoista, todettiin seuraavaa, ne on joidenkin rikkaiden kakaroita, jotka laskeutuvat jonnekin syrjäiselle seudulle, kuisaamaan jotain hieman yksin kertaista päästäen outoja ääniä, vilkuttavat valoja, liimaavat antenneita sinne sun tänne, aika lapsellista kuten tämä palstakin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hellankoukku on mitä on, tänä nasu sama juttu, hieman kyllä ihmetyttää edelleen että pattayan poju on niin yksi puoliset kiinnostuksen aiheet, niinkuin aikaisemmin sanoin en ota kantaa ufoihin sen enempää kuin fermin paradoksin kautta joka kuuluu seuraavasti, missä ne kaikki on...

        toinen hauska havainto löytyy kirjasta linnunradan käsikirjasta liftareille, kun kun puhuttin ufoista, todettiin seuraavaa, ne on joidenkin rikkaiden kakaroita, jotka laskeutuvat jonnekin syrjäiselle seudulle, kuisaamaan jotain hieman yksin kertaista päästäen outoja ääniä, vilkuttavat valoja, liimaavat antenneita sinne sun tänne, aika lapsellista kuten tämä palstakin.

        Kun ei ole omaa elämää eikä harrastuksia niin on hyvää aikaa keskittyä toisten harrastuksiin ja elämään kuten sinä senseiBall teet. Nuo sinun mielipiteetkin on muiden mielipiteitä tai kliseitä silloin kun yrität hetken päteä. Sinulla ei ole mitään omaa. Ei kokemuksia eikä ajatuksia, eikä kerronnan taitoa. Pelkkää vihaa ja katkeruutta.


    • Anonyymi

      Niin kaihoisaa eikä yksikään rakas ymmärrä kuinka kaihoisaa, voi voi kuinka kaihoisaa 🐒🚜😨

    • Anonyymi

      Joopa joo...

      Enpä muistanutkaan, että Helläkoukku on viitsinyt tehdä näinkin hyvän koosteen "naisten" kommenteista avaukseensa 8.5.2019 11:57. Kiitos.

      Hämmästyttävää on, että Senssu ei ole soittanut T Modelle ja/tai onnistunut poistamaan koko keskustelua! Täytyykin nyt tallentaa osa tästä keskustelusta.

      Olen itse seuraillut näitä Thaimaan "matkailuaiheisia keskusteluita" eri foorumeilta siitä asti kun näitä eri "alustoille" alkoi kehkeytymään.
      Tämän suomi24:n keskusteluiden seurannasta pidin harkitun monen vuoden tauon.

      Muutamia ns. Amalian viha töräytyksiä vuosien takaa minulla on tallessa. En nytkään kuitenkaan viitsi näitä tänne uudelleen postata. Ehkä pitäisi? Yhteenvetona näistä kuitenkin voin mainita, että sama on kaiku askelten. Niin ja se pitänee julki tuoda, että mitä ilmeisemmin ei pidä yleistää näitä vihakirjoituksiaan kaikkien suomalaisten naisten sielunkuvaan. Arvioisin, että yli 90% näistä vihakirjoituksista on yhden ja saman Amalian tuotoksia.

      "Yksi hullu ehtii kysyä enemmin kuin 10 viisasta ehtii vastata" - toteamus ehkä voisi olla kohdallaan tämän viestini lopetukseen, mutta silti, minua askarruttaa, että mitä ihmettä Amalialle on oikeasti tapahtunut, että....

      • Anonyymi

        Hyvä pussiin puhuminen.

        Olet pitänyt harkitun monen vuoden tauon keskusteluiden seurannassa, mutta et muistanutkaan toukokuun kirjoitusta.

        Ohje: Ajattele ensin, kirjoita sitten, että .......


      • Anonyymi

        On ne niin katkeria nuo joidenkin suominaisten avautumiset että niille ei vedä vertoja kuin homosensein avautumiset. Suurin osa suominaisista on ok, mutta järjetöntä katkeruutta löytyy ja löytyy miestenkin puolelelta. Se on kiukuttelua kun ei saa ja äijät karkaa paremmille apajoille.


    • Senssu on pilannut koko palstan mielisairailla houreillaan.

      • Anonyymi

        nasu on löytänyt elämänsisältöönsä lisää puuhaa.


      • Anonyymi

        Joo nazi on aloittanu tänään aamu kymmeneltä ja kommentteja aloituksineen 40.

        Kaksi sivullista, löytyy syvää kuoppaa, löytyy dinosaurusta, on ufoa lättymaineen ja salaliittoa..........ei ole sairaita.......ei ole !!!


    • Anonyymi

      Olisi todella mielenkiintoista nähdä luonnossa tämä
      sekopää Sensei-Amalia.

      Mitä tämä vaatikaan... aijaamaan tinderin rakkaan luvan jouluna ja juhannuksena Suomesta.... miten tää jutska meni?

      • Anonyymi

        20 donaa, kahdet pallit toiset marinoituna ja Laiffin pää.


    • Anonyymi

      "Meidän välit jäähtyivät helteestä huolimatta pahasti, koska mies jäi toistuvasti kiinni vieraiden tissien tuijottelusta"
      Heh.. Kannattiko mennä naimisiin terveen heteromiehen kanssa jos tuollainen häiritsee? Kyllä naisetkin katselee komistusten perään samalla lailla. Julkkiksista naiset menee niin sekaisin että unohtavat aviomiehensä olemassaolon kokonaan.

    • Anonyymi

      Resuperseet.!!!

      • Anonyymi

        Identiteettiongelmako?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Identiteettiongelmako?

        Talkkia pyllyyn.


    • Anonyymi

      Ainoan vastenmielisen tapauksen olen nähnyt Pattayalla kun joku ilmeisesti indonesialainen uskonjohtaja nousee isosta mustasta mersusta kokovalkoisessa uskonnollisessa asussaan valkoinen päällikönhattu päässään, autonkuljettaja odottaa autossa kun päällikkö osoittaa avustajalle sormellaan kenet hän haluaa kadulta mukaansa ja avustaja käy sitten neuvottelemassa sen paksun työn mukaansa.
      Näillä kun on tapana kohdella naista huonommin kuin koiraa ja täytyy ottaa huomioon että he vihaavat koiria ja syövät niitä.

      • Anonyymi

        Voipi olla että paksu tyttö tienasi sinun vuosipalkkansa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voipi olla että paksu tyttö tienasi sinun vuosipalkkansa.

        Nuo heimopäälliköt eivät maksa mitään niille paksuille tytöille. Pahoinpitelevät ja heittävät pellolle. Avustaja käy sitten viemässä hälle tuhat patia ja uhkailee vielä päälle että jos kerrot jollekin niin..


    • Anonyymi

      Suomalaisten nuorten äitien ongelma on että he kuvittelevat miehen löydettyään ja äidiksi tultuaan ettei heidän enää tarvitse panostaa ulkonäköönsä, heidän ei tarvitse enää huomioida miestään millään tavalla, he olettavat saavansa prinsessan kohtelua ilman vastinetta, lihovat ja muuttuvat kamalan näköisiksi. Sitten he alkaa kiukuttelemaan, tupakoimaan ja vittuilemaan miehelleen. Kohta ollaankin jo tinderissä etsimässä ymmärtäjää ja aina sieltä joku farkkutakki-matti löytyy joka ymmärtää todella hyvin muutaman yhdynnän ajan mutta sitten farkkutakki-matti katoaa ja pitää etsiä vielä surkeampi luuseri siihen nurkkiin pyörimään.
      Mies on jo tässä vaiheessa pakannut laukkunsa ja ottaa itselleen naisen joka vielä jaksaa edustaa naissukupuolta.

      • Anonyymi

        Kun ottaa venäläisen tai thaimaalaisen naisen, niin he ymmärtävät sen että mies on nainut naisen, joka pysyy naisena vielä pitkään. He siis pitävät itsensä naisena pitkään, jotta mies olisi tyytyväinen. Sama on suotavaa myös miehelle. Pidä ittes miehenä niin nainen tykkää. Komeasta miehestä naiset on mustasukkaisia ja joutuvat pitämään itsestään huolta että kelpaavat sellaiselle. Siinä on winwin tilanne. Tossukkamiestä myös kohdellaan tossukkana, ei tule sitä kuuluisaa kunnioitusta eikä arvostusta. Naiset joskus testaa alistamalla, onko miehestä mihinkään. He toivovat että on ja ettei se onnistu. Jos se alistaminen onnistuu, on peli menetetty.

        Sitten kun mennään säälittävälle osastolle, jossa tossukka nai tossukan, niin siinä ei voita kukaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kun ottaa venäläisen tai thaimaalaisen naisen, niin he ymmärtävät sen että mies on nainut naisen, joka pysyy naisena vielä pitkään. He siis pitävät itsensä naisena pitkään, jotta mies olisi tyytyväinen. Sama on suotavaa myös miehelle. Pidä ittes miehenä niin nainen tykkää. Komeasta miehestä naiset on mustasukkaisia ja joutuvat pitämään itsestään huolta että kelpaavat sellaiselle. Siinä on winwin tilanne. Tossukkamiestä myös kohdellaan tossukkana, ei tule sitä kuuluisaa kunnioitusta eikä arvostusta. Naiset joskus testaa alistamalla, onko miehestä mihinkään. He toivovat että on ja ettei se onnistu. Jos se alistaminen onnistuu, on peli menetetty.

        Sitten kun mennään säälittävälle osastolle, jossa tossukka nai tossukan, niin siinä ei voita kukaan.

        Pidä ittes senssukka numpällinä niin...


    Ketjusta on poistettu 14 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      16
      1419
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1285
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1182
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1072
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1026
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1015
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1003
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe