Aihe

Luvialaiset

Anonyymi

Olen saanut nauraa itseni kipeäksi kun vahingossa eksyin luvialaisten palstalle. Päivän piristys on toisilleen kyräilevien naapureiden seuranta. Mutta mitä kuuluu Luvian kylälle nyt?

10

82

  Vastaukset

  • Mut tuo noi volvo oh parenpi kuh opeli,

  • Hyvää kuuluu, nyt on viety nuotiopaikatkin "veronmaksajilta" ja saunatkin on jumalauta maksullisia! Kaikki on täällä huonommin kuin e-joella, talvella ei jonkun kiusaks jäädytetty kaukaloa, ei laitettu valoja päälle ja tietkin on koko ajan tosi huonossa kunnossa.

   Eli joo, hyvin menee kun saa valittaa kaikesta someen, mutta ei tule mieleen ottaa yhteyttä asioista päättäviin/tietäviin tahoihin. Useimmiten nämä valittajat tosin ovat muualta tulleita jotka ei edes maksa mitään veroja, valittaa vaan kaikesta. Mitään en tekis mutta mulle kuuluu silti kaikki!

  • Kukahan säälittävä juoppo retku kärähti juopuneena ajosta, noita pissapäitä riittää.
   Nimiä kehiin.

   • Joko se Niemenkylän hajupommi olis otettu talteen?


   • Ei oo, valitettavasti liikkuu edelleen.


  • mitä kuuluu Miika Kulmalalle liikkuuko vielä "piireissä" vai jäikö itäsuomeen?

  • Kulmillahan se ottaa rusketusrajaa ja tekee santakakkuja ja kuoppia.

  • Satokauden päättäjäisiä vietetään joo ja raketit paukkuu... nuo vesipäät jotka noita ampuu ei ole muuta satoa kerännyt mitä äiti nokanalle laittaa. Järjetöntä paukuttelua päivänvalossa, varmaan komeita tähtisateita näkyy taivaalla.

  • Ahneella on paskanen loppu sanotaan, porukat lähtee pois eivät maksa sisäänpääsy maksua suuliin, miksi maksaa siittä että saa juoda kallista kaljaa.

   • Naama norsun*tulla kaverit saa pysyä pois jatkossakin, maksoi sisälle tai ei. Bändi oli huippu, kalja maksaa vähemmän kuin naapurissa ja suuli täynnä porukkaa!!


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Onko Stefan Therman monimiljonääri?

   Jotkut väittävät että on, toisten mielestä pelkkä velka-elvis jolle kohta käy köpelösti. Mikä on totuus?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   50
   6175
  2. Maisa tahtoo Mikon kanssa yhteisen lapsen

   On kuitenkin kiire sillä sairaus voi paheta ja se kaataisi vauvahaaveet: "Lentoemäntänä työskentelevä mediapersoona Maisa Torppa, 29, kertoo tuoreess
   64
   5363
  3. Maisuliini vongannut vieraalta mieheltä

   Käsi pystyyn kenelle tuli yllärinä: https://www.seiska.fi/Uutiset/Maisa-Torppa-taas-suhdeskandaalissa-Yritti-iskea-kaasonsa-miehen-ystavat-hylkasivat
   265
   3480
  4. Turun seudulla löydetty ensimmäiset uudelleen koronaan sairastuneet

   Taitaa rokotukset mennä hukkaan, kun ei tulekaan immuniteettiä. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/5039e73d-b54b-4edd-a962-a3c841d846d7
   Maailman menoa
   62
   2580