Vasemmisto hallitus

Anonyymi

Hieno homma,että maahan saadaan vasemmistohallitus. Tuleekohan meidän edustajasta ministeri?

105

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Miksi keskusta on lähdössä tuollaisen höpö höpö porukan kanssa samaan hallitukseen? En usko tuon hallituksen syntyyn ja jos tuo Rinteen eilen ilmoittama hallitus tulee, niin se kaatuu ennen kahta vuotta...saatte nähdä. Demarit, kepu ja kokoomus olisi ollut paras vaihtoehto-ehdottomasti!

      • Anonyymi

        Mitä viikset tyydy siihen mitä olet äänestänyt ja persut toivottavasti pysyy siellä oikealla


      • Anonyymi

        jos suomeen tulee vasemmistohallitus rikollisen ollessa pääministeri ja muut rikolliset
        kompassa suomen tie on venezuelan jas pohjois-korean tie.se on tuhon tie
        sellainen hallitus kaatuu 1-2 kuukauden sisällä.suomalaiset eivät halua sellaista
        paskahallitusta,kun kansan vaaleissa ilmaisemaa tahtoa ei toteuteta.


    • Anonyymi

      Hyvä hallitus, Nyt paljon lisää velkaa ja siirretään Afrikan väestö suomeen.

      • Anonyymi

        Hyvä vain saadaan kunnollisia työntekijöitä Suomeen kun teistä vikisijöistä eihin siihen ole


      • Anonyymi kirjoitti:

        Hyvä vain saadaan kunnollisia työntekijöitä Suomeen kun teistä vikisijöistä eihin siihen ole

        Aivokirgunkeja ja rakettitieteeninsinöörejä Sol:lle siivoustöihin. Kela maksaa suurimman osan elinkustannuksista, kun työstä saatava palkka ei riitä.Persut on ainoana puolueena yrittänyt kertoa tästä äänestäjille, ettei negatiivinen työllistäminen huonoilla ansiotulonsaajilla ei vähennä kestävyysvajetta, vaan lisää sitä.Demarien taloussuunnitelmilla voi käydä niin ,että vappusatanen muuttuu( -merkkiseksi ) verojen korotusten takia.


    • Anonyymi

      Hyvät vastaajat, asia on vakava. Miksi äänestimme kun tulos on tämä...? Nyt ei enää tämä voi mennä läpi. Me toimimme!

    • Anonyymi

      Yle watch , sivusto kertoo tulevasta hallituksesta hyvinkin osuvasti..

    • Nyt loppui isäntien uho!

    • Anonyymi

      Keskustan ja kokoomuksen olisi pitänyt päättää että yhdessä hallitukseen taikka ei kumpikaan. Rinne ei kykene toimimaan neljää vuotta tuolla porukalla. Joku sanoi osuvasti, että Rinne on alkanut tehdä demareista pienpuoluetta ja se on todella osuvasti sanottu ja se myös pitää paikkaansa.

    • Anonyymi

      Tämä Rinteen tunnustelema hallitus tuskin toimii vuotta kauempaa. Viisikko on pahemmassa kuin pulassa ennemmin kuin kansa voisi uskoakaan.

    • Anonyymi

      Oikeassa olet "hyvä veljeni" Kommunistien ja Vihreiden oikea paikka on oppositiossa räksyttämässä.

    • Anonyymi

      Ai, että hieno homma! Meidän edustajasta ei todellakaan tule ministeriä.
      Periaatteessa olen aina ollut sitä mieltä, että 3 suurimman puolueeen tulisi muodostaa hallitus. Kekkosen aikaan sen esti presidentti itse. Nyt esti tai estänee 2 puoluetta yhdessä: demarit ja persut. Enää presidentillä ei ole valtaa hallituksen muodostamiseen tai eduskunnan hajottamiseen.

    • Anonyymi

      Demareiden, sosialistien, ryhmästä taitaa puolet olla SAK:sta!!! rinteen mukaan lobbarit ei säätytalolla juokse! Oikeastaan eivät juoksekaan, kun ovat jo siellä istumassa! Ainoa asia jossa se on oikeassa?

      • Anonyymi

        Oli rinne saanut kuulla kunniansa tänään eduskunnassa. Mutta ei se tajua? Hallitusohjelmaa kirjoittamassa pari poliitikkoa, muut sak:n virkailijoita?


    • Anonyymi

      kepukommarit elää veronmaksajien rahoilla.

    • Anonyymi

      Joku Pentti Salminen hehkutti demarien puolesta vaalien alla. Rinne on joka tapauksessa yksi heikoimpia pääministeriehdokkaita. Toivon, että Orpo tai Haavisto olisi seuraava pääministeri. Jos Rinne ei onnistu, Orpo astukoon kehiin. Ainakin ihmettelen, mikäli keskustapuolue kääntää takkinsa ja ryhtyisi vasemmistoliiton ja demarien kanssa holtittomaan velanottoon, että voidaan lisätä valtion menoja miljardeilla. Mikäli Keskustapuolue on supertakinkääntäjä, silloin neljän vuoden kuluttua Kokoomus saa jytkyn.

    • Anonyymi

      Eikö sosialisteilla ollut juuri valittuja kansanedustajia neuvotteluihin kun piti haalia porukka sak:sta? Kuka näiden hommat tekee? Missä on näiden vastuu jos hallitus saadaan kokoon? Tulevatko eduskuntaan selittämään kyselytunnilla? Hallituksen nimi: lopparit I

    • Anonyymi

      Kurjaliston suhteellinen osuus on vasemmiston mielestä huolestuttavasti vähentynyt. Äänestäjät uhkaa loppua. On syytä ryhtyä toimiin: Nostetaan yritysverotusta että saadaan työnantajat vaikeuksiin. Ilmastoasiat, siirretään Suomen teollisuus ja työpaikat ekologisesti Kiinaan. Otetaan lisää velkaa lasten piikkiin ettei kurjuus ihan äkkiä pääse loppumaan. Eläkeläisiä unohtamatta, Suomessahan ei ole eläkepommia. Luvataan vielä aikoinaan työtä vältelleille vappusatanen eläkkeisiin. Työeläkehän kertyy työstä. Nuorisoa ei unohdeta. Kaikille kansalaispalkka, laiskottelubonus. Ja Suomen turvallisuutta ei uhkaa mikään. Varsinkaan idästä. Ei ole koskaan uhannut.
      Surettaa ja hävettää tämä suomalaisten tyhmyys.

    • Anonyymi

      Demareista ei löytynyt tarpeeksi tietämystä niin piti haalia vaalien rahoittajista porukkaa Säätytalolle?¨Kuten on vaadittu: lobbarit ja sak pois Säätytalolta! Antaa hallitusohjelman kirjoittaa ne joille se kuuluu. Jos rinne ei pysty siihen, väistyköön syrjään.

    • Anonyymi

      Kun on vähän mistä jakaa ja pitäisi valita kotimaan vähäosaisten ja vanhustenhoidon sekä maahanmuuttajien kotouttamisen kulujen välillä, kuinkahan Li mahtaa toimia, jos ministeriksi pääsee?
      Tuo vappusatanenkin on esim Orpon mukaan valtava menoerä, jota ei voi toteuttaa.

    • Anonyymi

      On hyvä että SAK säätytalolla tukevasti. Työväestön suurvoitto!

    • Anonyymi

      Ei tule Suomeen vasemmistohallitusta. Ei riitä Vaemmistoliiton kannatus.

      • Anonyymi

        No eiköhän viimeisetkin järkevät kannattajat lähde Rinteen hallituksessa kun laittavat veroja verojen päälle.


      • Anonyymi

        Olen kanssasi samaa mieltä. Kohtapuoliin se totuus tulee esille kunhan Rinne pääsee näyttämään tälle kansalle kuinka huono ja ymmärtämätön hän oikeesti on. Suomi velkaantuu tulevan hallituksen aikana ja rajusti. Verojen korotukset, konkurssit, yritysten lähteminen ulkomaille, jne jne... Nytpähän kansa näkee mikä on totuus ja toivottavasti silmät aukenee huomaamaan että Sipilän hallitus oli sittenkin hyvä. En oikein vielä jaksa uskoa että edes kepu lähteen tuollaisen pas... sakin kanssa samaan hallitukseen.


    • Anonyymi

      Kohta nähdään mikä on Rinteen järjestämän lystin hintalappu. Eihän ystävät hyvät veronkorotuksilla hoideta tämän maan asioita kuntoon! Rahankäyttöä tulee miettiä tarkemmin, koska muuten meidät perii hukka. Esim. millaisiin koulutuksiin on järkevää laittaa rahaa lisää- ei ainakaan nykyisen meidän Poken kaltaisten "ammatillisten" oppilaitosten ylläpitämisiin. Ammatilliseln koulutuksen täydellinen uudistus olisi ensimäinen ja todella tärkeä askel työelämän osaamisen ja kilpailukyvyn parantamiseksi. Koulutuksen painopistettä tulisi siirtää elävään elämään. Nykyajan nuori ei tiedä työn ja ammattitaidon merkitystä. Meille kasvatetaan ja koulutetaan mitään osaamaton ja uusavuton sukupolvi! Tähän tulisi saada muutos ja kierre katkaistua!

    • Anonyymi

      Työväki äänesti ja tulos on tässä. Muutosta kaivattiin nykyiseen riistämiseen.

    • Anonyymi

      Eläkeläisenä olen tyytyväinen kun Antti lupasi vappusatasen. Siinä on mies joka kantaa vastuunsa. Edellinen hallitus täynnä takinkääntäjiä ja tyhjänlupaajia.

      • Anonyymi

        Edellinen hallitus oli huono, mutta sai kuitenkin luotua 140 tuhatta uutta työpaikkaa tähän maahan. velanotto ulkomailta taittui. Kumpahan nykyinen hallitus pystyisi edes sellaiseenkaan! Rinne ryöstää Suomen kansan päättömillä veronkorotuksilla ja velkaa lisäämällä ajaa maan konkurssiin! Itse en edes usko koko "viisikko pulassa-hallituksen" syntyyn.


    • Anonyymi

      Siinä jää sinunkin satasesi saamatta...

    • Anonyymi

      Viime viikko unelmoitiin ilman rahaa, nyt ei unelmoida, mutta edelleenkään ei ole rahaa! Otetaan velkaa ja sossuperinteen mukaan nostetaan veroja etenkin yrittäjien kohdalla kun ne on niitä riistäjiä!

    • Anonyymi

      Porvareita ne on demaritkin, turha höpöttää mistään sossuista. Porvarit ne maata johtaa oli millainen hallitus hyvänsä. Näin se vaan menee!

      • Anonyymi

        Olet täysin oikeassa siinä että Rinne porukoineen ovat täysiä porvareita. Paskaa puhumalla jos saa parin-kolmensadan tonnin vuosiansiot, niin porvareitahan ne ovat eivätkä mitään muita. Köyhää äänestäjää virtsataan iirikseen senkuin keritään. Köyhiä narraamalla kerätään suuret pääomat itselleen. Tällaisia ovat ay-aktivistit. Kautta aikain Suomen rikkaimmat ihmiset ovat olleet demareita. Heti sitten Väinö Tanner on hyvä esimerkki. Ennen äänestän reilusti rehellistä porvaria kuin piiloporvaria, joka hyväksikäyttää köyhää ja hyväuskoista ihmistä.

        DEMARILLE JYRKKÄ EI !!!!!


    • Anonyymi

      Totta turiset. Rinne velkaannuttaa maan. Työttömyys ja konkurssit lisääntyy. Rinne lupasi vappusatasen pienituloisille, mtta heti kun pääsi valtaan niin tuli ehto: "jos talouskasvu jatkuu"niin pienituloinen saa 35-40 euroa kuukaudessa. Naurettavaa pennipolitiikkaa. Ja miettikääs mitä jää käteen tuosta mitättömästä korotuksesta kun veroastetta nostetaan. Eikait me Suomalaiset näin narrattavia ja naurettavan yksinkertaisiakaan olla. Rinne ei saa hallitusta läjään ja jos saa niin se kaatuu melko pian. Näin se menee, tulette näkemään.

    • Anonyymi

      Rinne hieno mies,kokenut AY-jyrä. Tietää kyllä miten riistäjät laitetaan ojennukseen. Nyt on työväen juhlat. nauttikaamme hedelmistä. SAK on jo säätytalolla.

      • Anonyymi

        Alamäki Antti laittaa Suomen käyrät laskuun. Ei naurata pätkän vertaa meitä työläisiä kun verot nousee, työttömyys lisääntyy ja kaikki elinkustannukset kallistuvat. VOI, VOI!


      • Anonyymi

        Totta puhut. "Rinne hieno mies". Ei ole paksu kuin mahan kohdalta, työläistä kusettamalla ja hyviä eväitä syömällä.


    • Anonyymi

      Rinne alkoi tekemään demareista pienpuoluetta.

    • Anonyymi

      Pienpuolueksi se demariporukka joutaakin, Paavo Lipposesta lähtien kansankusettajia kaikki. Li kyllä nostaa vielä puolueensa kannatusta, sen verran riistettyjä ja köyhää kansaa vielä maassta löytyy. Kunhan ensin vaan tajuavat asemansa.

    • Anonyymi

      Se nyt on vaan kaikkien hyväksyttävä,että vasemmistolla on valta hyppysissä.

      • Anonyymi

        Eipä ole, porvarit ne tätä maata niistää edelleen! Demarit etunenässä!


    • Anonyymi

      Paavo Lipposen kynästä lähti paljon pahaa, mm. aikoinaan taitetut indeksit eläkkeisiin, jos muistelemme. Mitä hyvää punikit ovat saaneet tähän maahan-ei kerrassaan mitään? Itse olen työläinen, mutta punainen jäsenkirja lensi roskiin aikoja päiviä sitten. Tätä menoa kun jatkamme niin totuus on että ajaudumme Venäjän syliin. Onneksi kansa huomasi käydyissä vaaleissa että demareiden aika on ollutta ja mennyttä, koska oppositiossa ollessaan puolue pääsi nipin napin persujen ja kokoomuksen edelle. Räksyttäjien oppositiopolitiikka epäonnistui, koska ei Suomen kansa aivan tyhmää sentäs näytä olevan.

    • Anonyymi

      SAK laittaa suomen nousuun:

      SAK esittää muun muassa, että veroja kerättäisiin lisää 288 miljoonaa euroa listaamattomien yritysten osinkoverotuksen kiristämisellä. SAK hankkisi lisäksi verotuloja 141 miljoonaa euroa sukupolvenvaihdoshuojennuksen leikkaamisella ja 130 miljoonaa euroa yrittäjävähennyksestä luopumisella. Lisäksi järjestön listalla on esimerkiksi vuoden 2016 perintö- ja lahjaveroasteikon palauttaminen.

      • Anonyymi

        Että kyllä kaikkia sitä pieni, lapsellinen ihmismieli kuvitteleekin. Kommareille ja demareille avataan ovi Venänään maalle, katselemaan Siperian ihannuutta elleivät lakkaa hourimasta


    • Anonyymi

      Veroilla voidaan sitten elättää niitä jotka äänestävät vasureita , työttömiä ja laiskoja.

    • Anonyymi

      Päästiimpä taas pitkästä aikaa kisanpäiville kun tuo porvarihallitus kaatui ja samalla se hullu aktiivimallikin purettiin, ei se ollut ihmistä varten. Korvaukset alkaa juoksemaan parempaan malliin ja päästään kesäksi rantsuun katselemaan peboja ja illalla terassille. Kuka sitä nyt ainakaan kesällä töitä kaipaa kun hyvillä päivärahoillakin pärjää hienosti. Juhuu, Vassarit ja Olvi on poikaa!

      • Anonyymi

        Rinteen hallitustunnustelut eivät mene koskaan maaliin, emme elä niin vanhaksi että sen ihmeen näkisimme. Kepulle syttyy lamppu ennemmin tai myöhemmin ja ne huomaa että mettään menee. Orpo kun vaihdetaan Haaviston ja Anderssonin tilalle niin sitten voipi olla mahdollista että saamme uuden ja toimintakykyisen hallituksen. Kommarit ja Viherpiipittäjän hevon kuuseen. Petteri orpo pääministeriksi. Rinne hieman änkyttää, mutta uskoisin että kyllä hän eduskunnan puhemmiehen pestin hoitaisi.


    • Anonyymi

      Eli SAK kerää yhden miljardin veroja rahoittaakseen vasemmiston seuraavat vaalit.

    • Anonyymi

      Leipää ja sirkushuveja kansalle, velkarahalla. Kyllä tulevat sukupolvet sen kestää, maksaa.

    • Anonyymi

      Nyt on jo nähtävissä, millaisen huonon diilin porukka on tekemässä. 4:n vuoden kuluttua valtaan on nousemassa ja Suomen on pelastamassa kaikkien aikojen porvarienemmistöinen eduskunta ja sen mukainen hallitus.

    • Anonyymi

      Yrittäjien pitää kantaa nyt kortensa kekoon. Tällä hallituskaudella maksajat oli työntekijät. Nyt yrittäjille vuorostaan reilusti lisää veroja niin homma tasoittuu.

    • Anonyymi

      Ja suurille firmoille veroja kunnolla ja verot kansan käyttöön. Suuret optiot ja osingot, ylisuuret eläkkeet ja johtajien palkat kuriin. Yrittäjät myös pystyy kiertämään veroja. Harmaa talous kuriin. Siinä ratkaisut, ahneet porvarit tämän maan huonosta tilasta ovat vastuussa!

    • Anonyymi

      Onneksi neljän vuoden päästä verot tippuu. Nyt kyseessä sosialistien suosimat kosto- ja kateusverot!

    • Anonyymi

      Joku kirjoitti: "Yrittäjien pitää kantaa nyt kortensa kekoon. Tällä hallituskaudella maksajat oli työntekijät. Nyt yrittäjille vuorostaan reilusti lisää veroja niin homma tasoittuu."
      Minä kirjoitan: Sipilän hallituskaudella oli ilmassa toivoa paremmasta ja niinpä työttömyys väheni isosti ja työllisyystilanne parani yli tavoitteiden. Yrittäjät uskalsivat ottaa isompia riskejä. Yritykset investoivat ja laajensivat toimintaansa. Tarvitttiin lisää työvoimaa. Se on helppoa, kun ajattelee (omilla aivoillaan) Jos taasen kuuntelee Rinteen (lue ay-liikkeen) propagandaa, yritykset ei uskalla. Visio tulevaisuudesta hämärtyy. Rinne vaan on niin sopimaton pääministeriksi.

    • Anonyymi

      Yrittäjyys loppuu ja loppuu työpaikat. Mutta hyvähän se on ,kun vasurit antaa rahaa, velkarahaa. Voi tulevia sukupolvia mihin liemeen joutuvat

      • Anonyymi

        Onhan niillä sentään puhdas ilma mitä hengittää, tosin kyllä sitäkin varmaan tullaan verottamaan!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onhan niillä sentään puhdas ilma mitä hengittää, tosin kyllä sitäkin varmaan tullaan verottamaan!

        Miten voi verottaa puhtaasta ilmasta, jos elää sossujen rahoilla, velkarahalla!


    • Anonyymi

      Hyvässä hengessä, hyvässä hengessä, helppoa kun nyt on vasta unelmahötön toiveiden tynnyreiden täyttövaihe. Mutta entä kun ruvetaan leikkimään muilla kuin monopoli-rahoilla?

    • Anonyymi

      Lieneeköhän demareita olemassakaan neljän vuoden kuluttua? Taitaa käydä kuin Sininen tulevaisuus-puolueelle. Demareiden kannatus on romahtanut viimeisimpien galluppien mukaan. Mitä enemmän Rinne touhuaa niin kansalle alkaa selvitä kyseisen herran kusetus. Itsekkin olen samaa mieltä kuten joku edellä kirjoitti että vasemmistolaiset joutais mennä Venäjälle nauttimaan Siperian ihannuudesta.

    • Anonyymi

      Demarithan liittyy yhteen Kepun kanssa ja yhdessä muodostavat suuren porvaripuolueen. Siinähän se kansan kepitys sitten alkaakin! Pelottaa!

      • Anonyymi

        Sitä ootellessa. Jos vaikka antaisivat näille lokeille eikun harakoille monoa. Siinä taas yksi häpeätahra koskelta.


      • Anonyymi

        Tuskin kepu huolii Rinne änkyttämää riveihinsä. Rinne on kaikista surkein sossu mitä olla voi ja nyt se on nousemassa pääministeriksi...Voi pyhä yksinkertaisuus. Näättepäs niin tulevana perjantaina meillä ei ole valmiiksi kirjoitettua hallitusohjelmaa...olen Matti siitä asiasta. Voisin lyödä työläisenä pienestä summasta vaikka vetoa että Rinne ei saa tuolla kokoonpanolla edes missään ajassa hallitusta kasaan, Ei onnistu...näättepäs vaan!


    • Anonyymi

      Pieni täsmennys - Rinne ei ole sossu eikä demarit ylipäätäänkään. Puhtaita porvareita koko konkkaronkka, tappelevat vaan kuka saa enemmän valtaa että pääsee kusettamaan ja riistämään kansaa! Kunnon sossupolitiikka on Lin ja Merjan varassa tässä valtakunnassa. eli huonot ajat vähäosaisille tulevaisuudessa!

      • Anonyymi

        Sossut näköjään pettää aina! Rinne on täysi porvari, Senhän piti olla meidän työläisten asialla, mutta näyttää olevan koko hallituksen oikeistolaisin mies.


    • Anonyymi

      Nyt vaan yrittäjille kovat veronkorotukset,niin hyvä tulee.

    • Anonyymi

      Kyllä yrittäjiä pitää verottaa ettei synny työpaikkoja, joutuvat vasurit pian töihin.

      • Anonyymi

        Sano suoraan - orjatyöpaikkoja!


    • Anonyymi

      sak päättää tuleeko uusi hallitus vai ei! Vappusatanen jaetaan satana vappuna á 1 €.

      • Anonyymi

        Ehdottomasti yrittäjille lisää veroja ettei laiskamadot vaan joudu töihin kun tuo sosiaaliturva on niin hyvä ettei työntekeminen pysty sille kilpailemaan.


    • Anonyymi

      Yrityksiä pitää verottaa kovalla kädellä. On ne niin paljon kavaltaneet yhteiskunnan varoja veroparatiiseihin ja lisää hamuavat verukkeella että tulisi työpaikkoja. Paskapuhetta, orjatyöpaikkoja ne haluaa!

    • Anonyymi

      Onneksi yrittäminen loppuu ja loppuu työt. Mistä vaan saatas rahaa, että vois makoilla kotona

    • Anonyymi

      Taitaa käydä Rinteelle vähän niin kuin hiirelle, joka koetti ommella kissalle takkia. Kangas ei kuitenkaan riittänyt. Rinteellä ts. suomalaisilla veronmaksajilla ei riitä veronmaksukyky eikä -halu. Ja Li meinaa kaataa kaiken hauskan yrityksen nurin. Olihan tuon vaalituloksen perusteella jo voinut päätellä, ettei Rinnekään ihmeisiin pysty. Mutta Sipilän hallitus on saanut eniten hyvää minun muistini aikana. Hänen vikansa oli vain siinä, että tulipalo oli "väärin sammutettu".

    • Anonyymi

      Rinteen hallituksen pitäisi viedä eduskuntaan lakialoite, jossa Suomalaisessa kellossa tulisi olemaan 25 tuntia vuorokaudessa, aikaisemman 24 tunniin sijaan. Tätä esitystä perustelen sillä että työnantajat tekevät nykyisin ainoastaan lähes 24 tunnin työpäivää ja että yrittäjiä saataisiin piiskata lisää. Sossuluukulta eläjille tämä olisi oikein ja kohtuullista kun he saisivat köllötellä pidempään.

    • Anonyymi

      Kumihuuli-Li jarruttaa...

    • Anonyymi

      Onhan noilla sosialisteilla huippuneuvottelija joku dan? Minkähän alan asiantuntija? Kyllä ne kehtaa? liikin ihmettelee että tulipa vaikeampaa kun ruvettiin puhumaan rahasta? Vaikkakin ne taitaa operoida toisten rahoilla. Velkaa ja veroja roimasti lisää? Yrityksille lisää veroja jotta joutuvat sulkemaan ryöstöfirmat ja tehtaat?

    • Anonyymi

      SAK hoitaa homman kotiin,tästä minä pidän.

    • Anonyymi

      Sehän on Sipilältä ja Li:ltä pelkkää teatteria omien äänestäjien suuntaan, mitä ne nyt ovat hallitusneuvottelujen aikaan vähän olleet mukamas "oikein tomeria". Annetaan vaan omille äänestäjille semmoista käsitystä, että kyllä täällä tiukkana ollaan.

    • Anonyymi

      Taas skandaali sossuleirissä. Mutta ei mitään hätää kun taustat on tarkistettu todella huolella:-) No noistahan pääsee kun pyytää nätisti anteeksi anteilta. Asia on loppuunkäsitelty, niistä ei enää puhuta!

    • Anonyymi

      Ei muuta kuin syötetään kaikki ihmiset sänkyyn ja jaetaan rahaa kaikille tasapuolisesti. Otetaan vaan lisää velkaa. Kenenkään ei tarvii tehdä enää mitään. Joo tämmönen hallitus... Hui kauheata.

    • Anonyymi

      Rinteen vasemmistohallitus kaatua pötkähtää ja tulee ennenaikaiset vaalit. Jospa sitten kunnioittaisivat äänestäjien mielipitteitä.

    • Anonyymi

      "Köllöttelijöiden hallitus" lienee osuva nimitys Rinteen hallitukselle, jos sellainen yleensäkään syntyy.

    • Anonyymi

      Lukekaa Kiandein kirjoitus, kuinka paljon eläkkeet tippuu jos totetetaan tämä sosialistien kateusosinkovero? Siinä ei antin satasen laina eläkeläisille paljon paina.

    • Anonyymi

      rinne ei haastatteluissa osaa sanoa kuin "hyvä henki, hyvä henki, hyvä henki" (Eipäs sano että kaikki asiat levällään kuin rinteen eväät)

    • Anonyymi

      sossujen mielestä velanotto ja verojen korotus on INVESTOINTI. Niin sitä pitää. Menee sosialisteihin täydestä.

    • Anonyymi

      Älkää nyt ihan vielä paskoko housuihinne. Kannattaa tutustua talousasioihin vähän syvällisemmin, eikä uskoa ihan kaikkea porvaripuolueiden pelottelua.

      Jos nyt vaikka aloittaisitte Suomen eläkerahastojen tuotosta.

    • Anonyymi

      Nekö pitäisi "sijoittaa" hamaan tulevaisuuteen? "Investointi tulevaisuuteen" :-) Mitä se on, milloin tuottaa 50 - 100 vuoden päästä? Liian helppo silmänkääntötemppu.

    • Anonyymi

      Juha Sipilä hallitusneuvotteluista: "Hurjan paljon auki olevia asioita, isoja sellaisia"
      Antti Rinne sanoi aamulla tulevan hallituksen voivan käyttää menolisäyksiin merkittävästi lisää rahaa. Se ei ole selvinnyt, miten ne rahoitetaan. Rinne lienee keksinyt rahapuun, josta Sipilä ei tiedä vielä mitään. Toivottavasti rahapuu on oikeasti keksitty

    • Anonyymi

      Rahaa siirretään rikkailta köyhille. Ei se niin vaikeaa ole.

      • Anonyymi

        Eihän kenenkään kovalla työllä ja hiellä hankkimaan pääomaan ole lupa koskea oikeusvaltiossa kun elellään. Siitähän nousee kapina jos tästä entistä Neuvostoliittoa aletaan tekemään...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eihän kenenkään kovalla työllä ja hiellä hankkimaan pääomaan ole lupa koskea oikeusvaltiossa kun elellään. Siitähän nousee kapina jos tästä entistä Neuvostoliittoa aletaan tekemään...

        Totta, ei varmasti siirretä millekään sohvanpohjalla lojujille.


    • Anonyymi

      Kommarit on kovia riitelee, hallituksen synnyttäminen vaatii sivistystä.

      • Anonyymi

        samanlaisia mitään ymmärtämättömiä punaniska vassareita ovat vihreät kuin komukatkin


    • Anonyymi

      Rinne näyttää parantavan tapojaan ja kuuntelevan viisaampia yhteistyökumppaneitaan hallitusneuvotteluissa. Rinteelle näyttää olevan pääasia että pääsee hallitukseen pääministeriksi. Porvarihan se Antti pohjimmiltaan on, kuten viimepäivien aikana olemme huomanneet. Odotan tästä hyvää hallitusta.

    • Anonyymi

      Ilmeisesti keskustelu tästä aiheesta täällä on päättynyt. Palattaneen asiaan vajaan 4:n vuoden kuluttua. Katsotaan silloin, onko maassa työttömiä ja onko Suomella velkaa. Eipä hyvältä näytä tämä alku, vaikka median Rinne yrittää parhaansa Sak:n valvovien silmien alla, ettei olisi porukkaa pettänyt.

      • Anonyymi

        Ei tuo hallitus pysy pystyssä neljää vuotta...Ehei...kaatuu, kaatuu...


    • Anonyymi

      Talousnero rinteen laskelmat piti peräti pari päivää. "Normaali"!!! kahden prosentin kasvu.

    • Anonyymi

      Porvarin kitinä on musiikkia korville.

    • Anonyymi

      Nythän rinne keksi 150 milj.euron vuotuisen menoautomaatin kun veronmaksajat maksavat koulukuljetukset, ruoat, asumiset, oppimateriaalit, tietokoneet, varmaan myös vanhojen puvut, ylioppilaslakit jne? Ysikään opettaja ei ole ilahtunut systeemistä, valittavat kun kaikki ei osaa kunnolla laskea, lukea, kirjoittaa. Olisi pitänyt satsata esiopetukseen ja peruskoulun ala-asteelle paremman pohjan luomiseksi. Kukaan ei kannata, mutta kun tuli luvattua äänten kalastuksen merkeissä niin periksi ei anneta. Onneksi seuraava hallitus purkaa tuon järjettömyyden.

      • Anonyymi

        Mikähän tuo terveysvero mahtaa olla. Verottaakohan demarit siitäkin, jos ihminen on terve.


    • Anonyymi

      Rupesi jo huvittamaan kun luki ohjelmaa: vero, vero, vero!

    • Anonyymi

      Rinne saa pidettyä kannatustaan ainoastaan korjaamalla vääryydet, mm. eläkeläisten taitetun indeksin ja poistamalla tuon älyttömän aktiivimallin ja pitämällä lupauksensa mm. vappusatasesta.
      Muutoin ei hyvä heilu. Jos talous ei nouse ja oikea työttömyys ei vähene niin demareille koittaa pitkä oppositiokausi, ehkä jopa ikuinen, sellaiset on merkit ilmassa.

      • Anonyymi

        Puhut asiaa ja järkeä. Taitettu indeksi eläkkeisiin oli Lipposen aikaansaannos. Rinne lupasi vappusatasen pienituloisille ja valtaan päästyään se puolittui 50 euroon. Tuosta viisikymppisestä kun otetaan verot pois, niin mitä siitä pienituloinen hyötyy-ei juuri mitään. Näin sitä köyhältä taas huijattiin äänet katteettomalla lupauksella.


    • Anonyymi

      Ei kai kukaan hölmö uskonut että demarit olisi joku työväen puolue ja huono-osaisten asialla. Porvareita pahimmasta päästä, kallispalkkaisten asialla demarit ovat. Suomessa ei tule koskaan olemaan vasemmistohallitusta, siihen ei riitä Vas.liiton resurssit vaikka hallitus unohtaisi koko huono-osaisten joukon. Kansa haluaa olla porvaria vaikka kuinka kusetetaan ja annettaisiin nälkään kuolla. Niin suuri on Venäjän pelko vaikkä Venäjällä ei mitään kommunismin kanssa ole tekemistäkään. Se on vaan ajan trendi paskapopulismiin hukutetulla kansalla.

    • Anonyymi

      Miten ammattioppilaitoksiin palkatut opettajat ovat kertaluonteinen erä??? kuten tämä rinne yrittää selittää. Useita muitakin jatkuvia eriä selitellään kertaluontoisuudella, jotta omaisuuden myynti ja Sitran rahojen tuhlaus saataisiin näyttämään reilulta ja oikealta. Miksi Keskusta antaa tämän taphtua, muut ei taloudesta ymmärrä mitään? Maailman ohuin kirja: sosialistin talousopas? Paksuin: sosialistin vero-opas.

    • Anonyymi

      Kyllä se maailama ohuin kirja on "Sipilän hallituksen hyvät teot Suomen kansan vähäosaisille".

    Ketjusta on poistettu 21 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      987
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      890
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      744
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe