Rafeiro Alentejano

Anonyymi

Meillä on ollut reilut kolme vuotta Portugalilaiset kaksi Rafeiroa. Niistä voi sanoa vain myonteistä. Suojelevat läheisiään, eivät hauku turhaan, eivätkä muutenkaan ole äänekkäitä naapurien kiusaksi.
Reviiristään ovat tietoisia, vieraalla, koiralla tai ihmisellä ei ole asiaa ilman isännän lupaa. Koiras Rafeiro meinasi tehdä lopun Dobermannistamme, kun vahingossa pääsi aitaukseen. Kahden ison koiran tappelun erottaminen ei olekaan ihan helppoa, kun kumpikin niistä on hermostuneessa tilassa. Niin, Raffut elävät puolen hehtaarin aidatulla tontilla.
Narttukoira piti laittaa kiinni juoksulankaan, kun hyppäsi 1,5 metrin aidan yli toistuvasti ja säikytteli naapureita. Urospoikaa ei saisi aitauksestaan muuta kuin kantamalla.
Herttaisia, laittavat tassut olkapäälle ja katsovat silmiin ystävällisyydestä.

3

<50

Vastaukset

 • Sinulla on vilkas mielikuvitus, voisi tulla vaikka lasten kirjojen kirjoittaja. Näkee ettet tiedä rafeirosta mitään, ehkä turistimatkalla Portugalissa olet nähnyt, muuten et.

  do Alentejo

  • Samaa mieltä ei tiedä mistä puhuu.


  • perustele.
   miten tiedät enemmän, kuin niiden isäntä.


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. 43
  908
 2. Ota vielä kerran yhteyttä

  Ole kiltti. Koko ajan mietin miten voisin sanoa sulle että rakastan sua ja haluan sut ja meidät. Kun saisin siihen selvän merkin sulta niin en epäröi.
  Ikävä
  88
  732
 3. Vieläkin on taikaa...

  Juuri sinussa. Hyvä mieli tulee kun saan sinua aina nähdä. En tiedä miksi? Sinussa vain on jotain maagista. Mietin tässä tarkistettuani yhden jutun,
  Ikävä
  63
  379